Ghost Whisperer

Äntligen är Ghost Whisperer tillbaka! Har längtat som bara attan efter detta!
Idag visades sistsa avsnittet av säsong två. Så nästa vecka börjar säsong tre.

Ghost Whisperer visas på 4an på tisdagar klockan 21.




Farväl till soffan

Japp, då säger vi adjö till soffan. Efter en snabb och smidig affär har den nu lämnat oss. Känns skönt. Bara valnötsmöblerna kvar som jag gärna vill få sålt...


Fick gå hem från jobbet idag. Var helt svimfärdig.. Svimmade nästan i kassan. Mitt immunförsvar är ju helt paj... Gick ut för att få syre, men inget hjälpte. Ringde Henke, han mådde också skit. Så det är väl något vi åkt på. Så länge man tar det lugnt känner man inte av det så mycket, men så fort man ska upp och röra på sig... Fy...

Det har varit så kvavt idag och klibbig värme. Det började regna nu, så vi tog ut hundarna ifall det skulle börja åska. Det var grymt skönt att gå i regnet. Det spöregnade ju inte, bara ett stillsamt underbart regn..

Nu ska jag ta min kopp med te och sätta mig på balkongen. Svalt och skönt.



Favoriten bland hårspray

Jag är en sån tjej som har hundra olika sorters hårspray hemma. Man köper något nytt, använder max hälften. Inser att det inte är bra och prövar något nytt igen. Vilket resulterar i hundra halvfulla flaskor...

Nu har jag för första gången, i hela mitt liv tror jag, hittat ett spray som jag bara äääälskar! Det är den första flaskan som faktiskt tagit slut. Och nu känner jag mig smått handikappad när man ska fixa håret utan mitt favvospray....

Det är ett frisörspray, så finns bara på frisörsalonger, såvitt jag vet... Men den finns att köpa på sajten Bellbox, där det egentligen finns alla möjliga sorts hårvårdsprodukter... Schwarzkopf Osis Session kostar 147 kr, 300 ml.

Denna rekommenderar jag starkt!



Shopping på A6!

Nu har man ju vart ledig i helgen. Gööött. I fredags jobbade jag stängning. När jag kom hem blev det lite mat hos Henkes mor.

Igår vart det fullt ös. Heldag med tjejerna. Vi spelade minigolf, där jag och Anna kom på delad förstaplats. Sen åt vi middag på piren. Fy attans så gott! Sen åkte vi till Linn där det blev förfest och Brainstorm. Utgång till Twin. Riktigt rolig kväll =)

Idag har Henke och jag vart på A6 i det vackra vädret och shoppat. Blev en hel del faktiskt!

- Loreal Glame Shine Lipgloss nr 101, Pink Moon. 99 kr
- Isadora Pump 'n Plump Briter Smile nr 60, Luminous Cerice. 165 kr
- Viva la Diva ögonskuggor. 50 kr
       Nr 661, Light Green. Nr 610, Dark Green. Nr 382, Lilac Glitter. Nr 663, Thunderstruck.
- Replay skor. 630 kr (ordinare pris 998 kr)
- Jeanskjol från Vila. 300 kr



Elite Ladies

Trots att jag fullkomligt avskyr sajter med "hetaste trendigaste modet" (...läs: fjortismode) där modellerna är till 200% retuscherade på minsta millimeter av kroppen och mest ser ut att posa för en porrtidning (man ser knappt plaggen dom ska visa), trots detta så gillar jag faktiskt några klänningar från Elite Ladies. Även om många klänningar får bäras som en topp med leggings under. (För, nej, jag vill inte gå runt på stan och visa rumpan...)



Som sagt, om man bortser från retuscherade bitchiga porrdockor så har dom faktiskt ett och annat klipp. Vill man kolla på jeans möts man av massa rumpor. Är det män eller kvinnor som ska handla här egentligen?





Roligt videoklipp - söt lemur





Tänk vad en dusch och rena kläder kan göra för sinnet. Ska byta lakan med så känner man sig genast mycket fräschare. Natten gick som vanligt, sängen var blöt. Känner mig bättre idag iaf. Febern har lagt sig. Så imorgon är jag förhoppningsvis fit for fight igen.



Shoppinglistan

Det finns några få saker som jag tänkt unna mig för pengarna jag fått...

- Ögonskuggor från Viva la Diva.
- Iaf en klänning från Vila.
- Ett par partyskor och vardagsskor.
- Sminkväska. Egentligen verktygsväska från Jula. Identisk med en annan sminkväska, men många hundralappar billigare.




Sjuker...

Började känna mig dålig redan natten till måndag. Svettades och frös om vartannat. Mådde inte särskilt bra på jobbet. Tre värktabletter senare mådde jag dock bättre.

Natten till idag var värre. Svettades som fan. Kunde inte andas. Vid ca 03.30 gick jag upp för att dricka. Gick tillbaka till sängen. Den var dyblöt. Orka lägga sig där igen.. Så jag tog min favvofilt och la mig i soffan med Donna.

Vaknade tidigt imorse av lilla Donnis som, som vanligt, kröp upp tätt intill mig och ville morgongosa. Fy attan vad gott jag sov i soffan!

Jobbet idag gick relativt smärtfritt. Huvudet som spökar bara. När jag kom hem och slappnade av däckade jag i soffan. Frös som fan. Tog tempen. 39.5 i feber.. Attans.. Fick ringa jobbet...

Blir väl hemma imorgon med.. Men sen vill jag tillbaka till jobbet...

Nu ska jag ta min filt, tjocka tröja och mysa i soffan med glass!



Söndag och solen skiner

Efter helgens skurar och oväder blev man förvånad när solen tittade fram, och till och med brände idag. Blev riktigt varmt framåt eftermiddagen.

Idag har vi åkt runt på ärenden. Jag fikade med Zandra. Sen åkte jag och Henke till
K-Rauta för att köpa täckplast när han oljar in möblerna, MediaMarkt och kollade tv och till BoConcept. Var ju ett tag sen man var där nu. Dom höll fortfarande byrån åt oss. Dock ska den ju utgå, så nu kan dom inte hålla den längre. Så vi köpte den =) 2 000 kr billigare än ordinarie pris. Dom förvarar den åt oss tills vi har plats. Sjysst. Så nu återstår bara soffbordet, därifrån i alla fall. Naaajs!
     Åkte även förbi A6. Kollade efter ett guldsmycke. Hittade inget som klickade. Gick till Telias butik. Min mobil är sepe, sms som försvinner eller anger fel avsändare eller fel datum. Skumt. Fick ett nytt simkort, hoppas det funkar bättre...

Henke oljar möbler för fullt. Blir sååå najs! Sån skillnad!
Någon som behöver nya möbler? ;)

  
  



Midsommarhelgen..

I sista stund blev midsommarfirandet inställt. När Finduss väl hittat kattvakt så fick vi veta på midsommaraftons förmiddagen att vi inte kunde ta med hundarna. Det var ju synd att det inte var kollat i förväg, men eftersom inget ändå var bestämt förrän typ kvällen innan så hade jag ändå inte hunnit hitta the spirit of midsummer-känslan än. Vi åkte till päronen istället. Prövade mitt nya spel Brainstorm. Det är så himla roligt! =)

Det märks ju att man börjat jobba, blir så himla trött på kvällarna. Åkte hem från päronen strax efter klockan tio på kvällen. Tittade på Natt på muséet 2. Inte lika bra som 1an. Höjdpunkterna i trailern är väl det enda som är riktigt kul, men det är ändå roligare i trailern än i filmen. Men men.

Idag har vi haft vårt eget lilla midsommarfirande. Handlade med mig sill, potatis m.m. från jobbet igår. Så idag åt vi midsommarmat och lyssnade på riktiga sommarlåtar som Änglamark, Jag tror på sommaren och Sommar, sommar, sommar. Med ett lugnt regn ute satt jag med ett leende på läpparna. Var först besviken för att man inte fått fira midsommar alls, men vår lilla middag idag hade faktiskt riktigt midsommarkänsla. Avslutade firandet med en kopp kaffe. Mys...



Massa folk på jobbet...

Men vad kan man vänta sig dagen innan midsommarafton? Igår var det ändå relativt lugnt. Men idag... *ojojoj* Vi är oftast en kassörska, ibland två. Idag var vi i princip alltid två. Ofta tre. Ibland till och med fyra. Vid ett tillfälle hade vi nog behövt en femte kassa... Såå.. Satt nog i kassan nästan hela tiden mellan 11-17...

Så fort jag kom hem tog jag en dusch. Guuud, vad jag vill ha ett bubbelbad! *suck*

Har även bakat kladdkakemuffins idag. Fick en beställning till imorgon... ;) Ett par skånska polare till Henke ska till huvudstaden och parta över midsommar. Dom tar ett stopp i Jönet för att plocka upp Huttan. Och kan ni tänka er, ryktet om mina frysta kladdkakemuffins har nått Skåne. ;) Så grabbarna ville att jag skulle baka till dom. Så då kommer dom alla hit för lite whiskey, kaffe och kladdkaka. Henke får meddela mig vad dom tyckte sen, för jag jobbar ju då..

Nähä.. Nu ska jag fixa toppingen till mina muffins, sen sova! *snark*

Btw... Midsommarplanerna blev av ändå! I sista minuten lyckades Finduss övertala sin bror till att ta hand om kissen, så nu är det fritt fram att åka dit. Blir till att stressa hem efter jobbet. Göra sig iordning lite snabbt. Packa lite, och dra iväg =)

Kollade banken nu, och jag är 32 500 kr rikare!



Äntligen hemma...

Har haft stängning idag. Jobbade bara 4 ½ timme. Allt gick bra. Lite stress.
Kom hem för en kvart sen. Då har Henke fixat kaffe och kaka =) Mys.

Han har även fått ett ryck och oljat in vårt valnötsbord. Det är ju inte behandlat, och trots att vi haft det ett tag har vi aldrig oljat in det. Det blev ju bara såååå snyggt! Hade några få envisa fläckar, dom är nu som bortblåsta. Det ser helt nytt ut! Det ser nog till och med bättre ut än när det var nytt! =)

Jobbar kväll imorgon också... 11-19.. *puh* Bara kvällar denna veckan...

Får se om det ens blir något midsommarfirande för vår del... Hade ju tänkt spendera helgen med Finduss och några till. Men hon måste eventuellt ta med sig katten, och Henke är ju allergiker..... Någon som vill vara kattvakt i helgen? =)

Planerar även nästa kryssning för fullt.
Kanske 11-12e juli eller 25-26e juli...
Svårt att hitta en helg när alla kan.. Någon som vill med? =)



Klirr i kassan!

Äntligen händer det något! Idag har det vart mycket samtal mellan försäkringskillen till Henke. Henke till mig. Henke tillbaka till försäkringskillen.

Denna kille från Försäkringskassan hade tydligen försökt nå mig på mobilen. Ringde hem där Henke svarade. Henke ringde upp mig, sen ringde försäkringskillen upp Henke igen. Han ville veta hur många timmar jag skulle ha jobbat mina första sjukdagar, eller något sånt. Så fick då även veta att jag får mina pengar om två dagar!

Jobbet gick bra idag. 7 ½ timme. Stängde med Malin. Jag fick ansvaret. Ska nämligen ha egen stängning imorgon, så fick passa på att friska upp minnet när Malin var med. Stressigt, men det gick bra. Smarthuvud som jag är så råkade jag stänga in kontorsnyckeln, ja gissa vart? Inne på kontoret... Och för att komma in dit måste man ha, ja gissa vad? Nyckeln... Fick snällt ringa Jenny som fick komma med sin nyckel. För övrigt gick det bra =)

Jobbar till 18.15 på midsommarafton, men sen är jag ledig helgen. Gööött...
Vad har ni för planer till helgen?



Tillbaka på jobbet!

Idag var första dagen tillbaka på jobbet i år...  Fick en liten mjukstart. Men efter tre timmars total fokus i kassan var jag väldigt trött i huvudet.

Fick veta att Henrik ligger på sjukhus och nog blir borta hela veckan. Så imorgon ska jag hoppa in för honom. Sen ringde Peter och ville att jag skulle hoppa in för Jenny, som också är sjuk. Han visste inte att jag skulle täcka upp för Henrik. Risken finns att det blir en lååång dag imorgon.. *suck* Då börjas det... Sjukdomar, långa dagar och stress...

En bra sak jag fick veta iaf. Kollade mitt schema. Frågade Malin hur dom jobbat hittills. Hon sa att dom numera är lediga tre helger och jobbar en. Vet inte om det gäller nu med sommarschemat. Vet att jag är ledig två helger, den tredje har jag inte schema för än. Så tänkte kolla med Jenny. Vore ju nästan som en minisemester. Ledig tre heler i juli =)


Var på A6 med Henke idag efter jobbet. Tänkte gå dit, var så fint väder. Men då började det spöregna, så vi tog bilen. Köpte kaffe från Kahls. Henke köpte hårvax. Och är ju totalt luspank, så han var gullig och köpte Loreal Playball åt mig. Velat ha den sen kryssningen då Helén hade med sig sin. Den kostar bara 99 kr nu på hårsalongen The Look, så passa på att köpa den nu ;)



UPDATE

Fortsätter mjukstarten med ett 10-timmars pass... *suck* 8-18.




Ändra hårfärg?

Nu är håret på tok för ljust.. Henke tjaaaatar om att jag ska ha blå slingor... *hmmm*
Lila kan jag tänka mig.. Men inte blått... Henke gillade den här frisyren.



Dessa tycker jag var tuffa! Speciellt till vänster. Inget man kanske gör, men coolt =)




Lipgloss i mängder

Rensade min väska nyss. Tänkte byta till en lite mindre.  Kan aldrig bestämma mig för vilket läppstift/-glans jag vill ha, så varför inte ha åtta att välja mellan?? Det var iaf så många jag hade i väskan.. Nu har jag dragit ner till fyra iaf...





Salmonellafri!!!

Jag kan knappt fatta det! Det är äntligen över!
Efter fyra månaders sjukskrivning får jag äntligen börja jobba igen!

Snackade med Jenny nyss. Jag är inte schemalagd förrän tisdag, men ska hoppa in fyra timmar på söndag. Mjukstarta lite innan midsommarveckan sätter fart på allvar. Ojojoj.

I'm back!! ;)



120 Pro Palette

Denna palett är väldigt omtalad på Youtube och säljs i mängder på Ebay.
Ett tips är att grunda med en bra primer för mer intensitet.







Khom Loy - den svävande lyktan

Vore inte detta det perfekta sättet att fira nyår?? Inga jobbiga smällare, och så vackert!






Blidde ingen fika..

Skulle fikat med Pernilla idag, men hon tvingades ställa in. Hon hade jättedåligt samvete, men jag sa att det var lugnt. Vi ska fika på fredag istället, så det blir ju av iaf.

Just haft besök av en Com Hem-kille. Han gick igenom vad vi betalar för allt, vi har ju allt genom Com Hem. Kom fram till att det var alldeles för mycket, så nu har vi ökat bredbandet till XL, men betalar ändå ca 200 kr mindre än vad vi gjorde innan.

Har bakat världens grymmaste kladdkakemuffins idag! Upptäckte i sista stund att jag inte hade formar så det räckte. Hade 12 st, istället för 16... Såå dom jag hade blev rätt fulla. Men det var lika bra det! Åååh, så smaskiga dom ser ut!

Någon som vill smaka, få sig en sockerbomb? ;)




Fejk MAC penslar på Tradera

Jag blir så arg! Köp inte MAC på Tradera! Du blir bara lurad!

Allt jag hittar där är fejk. Det vanligaste är MAC-pigment. En vänlig själ säger iaf att hon inte kan intyga äktheten i sina produkter och ber folk därför buda därefter. Sen finns det ju dom som rakt upp och ner hävdar att det är äkta vara de säljer, när jag så tydligt ser att det är FEJK! Och alla dessa stackars människor som budar över varandra i hopp om att få en märkesprodukt för en billig peng...

Igår avslutades en auktion där säljaren påstod sig sälja "ett restparti med 60 burkar MAC-pigment från konkurslager" med utropspris 1 krona. Lät skumt tycker jag... I butik skulle detta vara värt ca 12 600 kr. Jag mailade säljaren två gånger om bättre bilder så jag kunde se om de var äkta eller inte, men fick inget svar. Så tyvärr vet jag inte om dom faktiskt var äkta eller ej. Budgivningen slutade på 1600 kr...

Dock hittade jag inatt en säljare som säljer ett set med 24 st MAC penslar. Det som stör mig här är att dom är såååå fejk det kan bli! Och säljaren har mage att påstå att det är äkta och värt tusentals kronor i butik! H*n har sålt flera set för det fasta priset 350 kr. Stackarna verkar inte ens fatta att det inte är äkta MAC! En stackars sate upptäckte det, efter att ha betalat 600 kr för setet...


Jag blir så arg! Kan man inte anmäla såna säljare för falsk marknadsföring eller något??

Okey om man från början säger att det är en kopia.. Men att lura folk på pengar sådär?!

*aaargh*



Att skilja fejk MAC från äkta

Jag är ny på MAC, men har förstått att det cirkulerar grymt mycket fejkprodukter på nätet, så man måste vara försiktig. Men det finns sätt att skilja äkta MAC från fejk.

MAC PIGMENT

Kartongen:

På locket ska finnas en sticker med pigmentets nummer och namn. På botten ska det finnas en fastklistrad streckkod. På fejkkartongen är streckkoden gjord i själva kartongen. På sidan finns innehållsförteckning. På den äkta är texten mindre och täcker kanske halva sidan. På en fejk tar texten upp hela sidan. Sen har MAC mycket högre kvalité på sina kartonger, så är kartongen skavd eller liknande är den troligen fejk.

Burken:

Locket är ofta blankare på en fejk. En äkta är mer matt. Botten är tjockare på en fejk. Texten, även loggan, kan vara i mer fetstil. På baksidan av burken ska texten vara centrerad. Öppnar man locket så är innerlocket platt i den äkta, men inte i den fejk. Under burken, på botten, ska finnas en genomskinlig eller silvrig sticker med pigmentets nummer och namn.

MAC EYESHADOW

Kartongen:


I princip samma som för pigment. Det SKA finnas en sticker med skuggans namn och nummer på locket. Den äkta är aningen mindre än en fejk. Kartongen är högre på en fejk.

Burken:

En fejk är mycket högre. Går burken att öppna även i botten (där det finns spegel och skumgummiapplikator) så är den absolut fejk! På botten SKA finnas en sticker med namn och nummer! Loggan kan vara i fetare stil än på en äkta. Själva skuggan buktar neråt på en äkta, medan en fejk buktar uppåt.

Efter min research fick jag min egen misstanke bekräftad om att de jag köpt på tradera är fejk...


MAC PENSLAR


Fejk:

Avsmalnande skaft. MAC-loggan är placerad ca mitten på skaftet. Helt svarta. Borsten går i olika bruna nyanser. Saknar borstnummer bredvid loggan. MAC säljer aldrig set med penslar! Endast holiday editions, då penslarna är korta, tyvärr kan även de vara fejk.

Äkta:

Raka skaft. Översta delen är i silvrig metall. Borsten är helsvarta eller vita (gäller ej syntet). MAC-loggan är placerad strax nedaför metallbiten, följt av penselns nummer.

TIPS!
På äkta MAC står det ALLTID produktens nummer och namn på kartongens topp och produktens botten! T.ex. " A56 Frost". Gällande borstar ska borstens nummer alltid stå efter loggan. Köper du en produkt där det ingår en skumgummiapplikator eller t.ex. en minipuderborste så är produkten fejk!

Se dessa youtube-videos om "How to spot fake MAC Cosmetics".

http://www.youtube.com/watch?v=XX02pIHsnOY

http://www.youtube.com/watch?v=U-NU5u4y0j8&feature=related


Skulle ni upptäcka något i min text som inte stämmer
eller om ni vill komplettera med något, så säg till! =)


Ännu en helg

Då var det söndag igen. Orkar väl inte riktigt dra hela helgen. Men i fredags kväll kom Patricia hem, så hon var här och spelade kort med oss och drack kaffe.

Igår var jag, Henke och hundarna barnvakt åt systerbarnen. Det gick över förväntan, och barnen var till och med i säng i tid. När största snyggsyster med sambo kom hem igen skjutsade Henke mig till Norrahammar. Blev lite vin och kortspel med Pernilla och Madde.

Idag har man vart och röstat och handlat lite. Några grannar kommer eventuellt ner till oss senare ikväll och hälsar på hundarna. Dom är intresserade av rasen, så har grannskapet otur så blir det fler kamphundar i byggnaden.. ;)



Käääär





MUS eyedust "Moist"

Inte bra att hamna i shoppingtrans när man är pank...
Spanat på denna MUS-skugga. Vad tror ni? =)




Senaste shoppingen!

Tänkte lägga upp lite bilder på mina senaste inköp!



3 MAC-skuggor, 5 MUS-skuggor, 1 FACE-skugga.
Med på bilden är dock inte min röda MUS-skugga och gel eyelinern från FACE.



Detta vann jag i tävlingen "Sveriges snyggaste lugg".
Shockwaves Styling Plus. Mousse, hårspray och glansserum.



Dumma telefon...

Nu har den nog fått en knäpp tror jag allt... Såg innan att jag fått två sms under dagen.

Det första var från Finduss. Bara att hon skickade det för ca två timmar sen. Men det stod att hon skickat det i måndags, och att jag redan svarat? *hmmm*

Nästa var ännu konstigare, från Patricia... Hon höll på att smsa runt kl 13 idag, och detta sms stod att det skickats mellan de andra två jag fått. Men det vet jag att det inte gjort, utan det måste varit senare.. Frågade henne, men då hade hon inte skickat nåt alls senare?? Inget alls.. Ändå har jag fått ett?

Min telefon är skuuuum!!




En söt kommentar om hundarna. Det blåser mycket ute, till och från. Hundarna blir då rädda för åska och springer och gömmer sig. Donna går till badrummet och bäddar iordning lakanet på golvet som ska tvättas, och lägger sig där. Strax därpå kommer Cool och lägger sig på badrumsmattan...



Såå söta, och jag hann inte ta kort! För övrigt så gick Cool ut igen och la sig på mattan vid barstolarna, så då följde Donna efter honom och visste inte riktigt vart hon skulle ta vägen. Hon kunde ju inte lägga sig på golvet heller, den lilla drottningen...

Nu har dom gått runt lite. Kikar efter dom. Ser nu att Donna ligger på badrumsmattan igen. Och Cool under soffbordet. Ser så sött ut, man ser bara en nos under vaxduken... =)



MAC pigment

Nu har jag luskat lite angående MAC's ögonskuggor. Då jag inte hittade några priser gick jag in på MAC's hemsida och diverse beautybloggare.
MAC Eye Shadow kostar ca 135 kr (?), MAC Pigment kostar 210 kr. 



Jag tycker det verkar som om alla sminkgalna tjejer använder MAC, både skuggor och penslar. Även om jag gärna skulle vilja ha alla färger som finns, så har jag helt enkelt inte råd. Så då har jag tänkt såhär:

MAC Pigment är stora burkar löspuder, storleksmässigt ungefär som en filmburk. Innehållet är så drygt att det är svårt att faktiskt använda upp en hel burk. Lösningen är då att istället köpa MAC Pigment-prover. Pigmentprover innehåller oftast 1/4 eller 1/2 tsk pigment, ett prov på 1/4 tsk räcker till minst 20-30 appliceringar. Dock säljer MAC själva inte dessa prover, utan man får leta upp en återförsäljare. Och då ska man vara försiktig så man inte köper fejk-MAC, vilket dessvärre verkar vara rätt vanligt.



Hittade ett bra blogginlägg hos Purity beautyblogg om MAC Pigment! Läs det! 
Hon länkar även till några återförsäljare hon rekommenderar, och även varnar för. Jag tänkte ta upp tre av dessa.

- Halocaustic (UK) - Här kan man välja mellan strax över 100 färger. En stor fördel är att hon delar in alla skuggor färgmässigt, vilket gör det lättare att jämföra och välja sin favorit. Hon säljer prover på både 1/4 tsk och 1/2 tsk.
- Cheryl's shiny eyes (US) - Säljer prover på 1/2 tsk istället för den vanliga 1/4 tsk. Du har 177 färger att välja mellan, vilket jag som nybörjare snarare tycker blir för snurrigt. Du kan köpa proverna var för sig, eller i set om 3, 8, 10, 15 eller 20 prover.
- The body needs - VARNING! De säljer även fejkpigment! Går ej att lita på!

Purity är en ny favoritblogg inom smink och beauty. Kolla det här inlägget, där hon visar swatches (färgprover) från MAC's pigment och vanliga eyeshadows.



Älskar Tradera!!

Jag visade ju innan att jag köpt ett stort sminkpaket med bl.a. MUS och Face. Jag kunde ju inte hålla mig, utan nu har jag även köpt tre Mac-skuggor. Tre för priset av en i princip =)


OBS! Inte de skuggor som jag har köpt...

Spanar på Mac's lösa pigment. Någon som prövat dom?



Ja är så inne i Mac ögonskuggor just nu, att jag nästa glömmer gel eyelinern från Face som jag ska buda på ikväll... Den har fått riktigt bra omdömen =)



RSS 2.0