IsaDora Pure Purple

Detta är det mörkaste av mina IsaDora-lack. Mörkt lila med bara ett litet uns skimmer. Syns mer i flaskan än på nageln, tyvärr. Tänkte därför att jag skulle pimpa även detta lack med IsaDoras Glittering Top Coat. Men det får bli senare idag eller imorgon!




IsaDora nr 632 Pure Purple

Duchess njuter av livet...

Tänk om man kunde ha det såhär bra. Bara ligga i fönstret och sola heeela dagen. Jag gick fram och gosade lite med henne när jag skulle hämta mitt kaffe. Hon slickade lite på mig och började spinna, men rörde annars inte en fena. Hon låg jättebra där, och hade inte en tanke på att resa på sig. Och när jag smög fram för att fota henne låg hon också kvar. Hon reste sig en snabb stund för att äta lite, sen gick hon och la sig igen. Soft.





Jag älskar att fota Duchess när hon gäspar. Hon ser så kul ut!

TiKei remake

Jag var ju inte helt nöjd med min senaste sminkning. Vet inte om jag blev nöjd nu heller. Det blev ojämnt, och jag fick skräp i ögat som gjorde att hela sminkningen nästan blev förstörd av tårar. Men det får väl duga. Jag SKA hitta en bra kombo som liknar denna! Men jag måste nog snart dra iväg en beställning från TiKei, för vissa av mina skuggor (varav några favoriter) är snart slut...

Hur som.. Jag har använt: Satin från Mus. Stardust, Java och Harmony från TiKei.

IsaDora Icy Purple

Ska väl försöka komma igång och blogga om lite nagellack. Jag vill egentlinen fortast möjligt flytta över alla sminkinlägg till min nya blogg, men den kommer inte att komma upp på nätet förrän i oktober. *suck* Så jag fortsätter blogga lite här sålänge.

IsaDoras lack täcker väldigt bra. Icy Purple täcker på första lagret. Och den breda penseln gör det busenkelt att få en snygg linje när jag gör fransk manikyr.







IsaDora nr 629 Icy Purple

Nygammal väska

Nu har jag bytt väska igen. Har svårt att hitta en handväska som inte tynger ner min axel.
Jag ääälskar den senaste väskan jag köpte. Den är egentligen perfekt, men det blir för tungt. Så nu tog jag fram en av mina gamla väskor. Förr, när man gick på gymnasiet, så använde jag bara små väskor. Nu när man är äldre är det mycket mer som kräver plats i väskan. Men nu har jag tänkt om och har bara det viktigaste i väskan, för i en liten väska ryms inte mycket och alltså väger den inte lika mycket.

Tror den är köpt på Accent (eller Wedins som det fortfarande hette på den tiden)

Nytt från b.young

Det blev en fika och lite shopping på stan idag. Precis innan stängning slank jag in på b.young. Dom håller på att renovera sin lokal. Den är nästan dubbelt så stor. Ljust och fräscht! De skulle få nya golv också så fort byggkillarna kommer tillbaka från semestern.

Jag hade LÄTT kunnat köpa allt i butiken! Helt i min smak! Och nu kommer höstmodet, aka stickat!
Jag älskar stickat! Höstmode är lätt min favorit då jag kan bränna massa pengar! Hur som... Dom hade ju självklart lite rea, och jag hittade en jättefin topp av kortare modell. Inte helt min vanliga grej, men jag gillar´t!

Topp från b.young, 69 kr (ord. pris 299 kr) Skulle vara 50%, vet inte hur de fick ihop det...

Närbild på de fina knapparna.

Ihopfällbar borste från Lyko.se

Jag skrev ju om hur mycket jag letat efter en ihopfällbar borste att ha i väskan. Efter mycket om och men råkade jag ju snubbla över en sån borste på Tradera, och den kostade mig 18 kr. Tyvärr hjälper ju detta ingen annan som också önskar en sån borste. Men nu har jag hittat en som finns att köpa!

Borste 49 kr. Finns i silver, rosa och blått. Finns att köpa hos Lyko.se. Bild lånad från Lyko.se.

Köpt mig mitt andra läppstift från YSL

Jag har YSL-läppstift nr två i min ägo! Jag kunde inte hålla mig och köpte ett till! Jag och Henke skulle flyga hem från Spanien, och i tax freen såg jag att YSL kostade en hundralapp mindre än här hemma. Så jag köpte ett! Denna gången blev det stiftet som jag spanat på från första början, Caress Pink.

Caress Pink är härligt mörkrosa, inte för skrikig och inte alltför diskret. Konsistensen är underbart mjuk och den känns väldigt återfuktande. Den håller bra, och när man väl behöver bättra på så finns inga torra rester som det annars gärna gör med billiga läppstift. Jag älskar YSL!



YSL Rouge Volupté nr 9 Caress Pink

Sminkning med TiKei

Det här är den senaste sminkningen jag gjorde med ögonskuggor från TiKei. Jag drog på rejält med fyra skuggor. Tänkte att jag skulle testa, men jag tror att jag föredrar att blanda två max tre skuggor när det gäller TiKei. Jag lyckas inte riktigt få det snyggt annars. Här tabbade jag mig lite och fick bättra på, men resultatet blev rätt okey ändå. Den lila Voyage syns knappt. Men jag tror jag ska testa något liknande senare, bättra på tekniken.

Jag har använt: Satin från MUS. Stardust, Java, Voyage och Eternal från TiKei.

Rosa naglar med glitter

Jag älskar verkligen mitt rosa lack från Spanien. Men jag tänkte piffa upp det lite. Och glitter är ju helt rätt då! Jag köpte ju för ett tag sen ett glittrigt topplack från IsaDora, så det passade ju alldeles utmärkt att testa det nu! För några dagar sen gjorde jag en rosa fransk manikyr. Och igår la jag bara ett tunt lager IsaDora Glittering Top Coat över och tada!

Sminkning med MUS

Eftersom ni fick se lördagens outfit, så kommer här även lördagens sminkning. Jag orkar inte riktigt engagera mig i sminkinlägg längre, då jag håller på att flytta över allt till en ny blogg som bara kommer handla om smink. Men ni får se en snabb bild här i alla fall.

Jag har använt Sassy och Amazon från MUS. Och även Satin som highlighter.

Donna ska till Djursjukhuset

Det har runnit i Donnas ena öga ett tag nu. Det brukar komma och gå. Men nu slutar det inte att rinna. I förrgår började hennes andra öga rinna också, och då blev sörjan gul och tjock. Så nu har jag ringt Djursjukhuset. Precis som jag trodde så är det högst antagligen ögoninflammation som kräver antibiotika. Jag hade tur och fick en tid imorgon. Dom har rätt fullbokat nu, men dom hade fått ett återbud imorgon förmiddag. Tur!

Lördagens outfit

I lördags var det party på g, och för en gångs skull hade jag jeanskjol! Annars har jag oftast klänning, men det känns som om man använt alla så mycket nu. Så det blev jeanskjol för ovanlighetens skull! Älskar linnet, det går i kors i ryggen. 

Suddigt värre, men så går det när man har bråttom iväg...

Ny borste

Jag har lääänge letat efter en ihopfällbar borste. Ni vet, sån alla hade när man var liten. Jag tycker att det är perfekt att ha en sån i väskan! Men jag har letat och letat, utan framgång. Så råkade jag kika runt lite på Tradera, och hittade en! Jag vann budgivningen, och nu har jag äntligen min borste! För ynka 18 kr!

Ringde förresten till frisören på Öland angående Disp Color Treatment som de sålde ut för 29 kr. Den var tyvärr slut. Men jag får skylla mig själv när jag väntar i två veckor med att ringa och fråga.



Kommer att bli eBay-beroende!

Måste skaffa mig ett konto på eBay! Varför betala 249 kr när man kan betala 67 kr på eBay?? Och då är det dessutom fri frakt! Funderar på att köpa denna mini högtalare till min mobil. Det finns nästan inget till HTC Gratia/Aria i Sverige, så då vänder jag mig till eBay! Förutom att där finns mängder med spännade saker så kostar det nästan ingenting!

Ett annat exempel är ett leopardmönstrat bling-skal som jag spanat på.
Bara skalet, utan frakt, kostar i Sverige 199 kr. På eBay, där man dessutom för en pekpenna, hörlurar och displayskydd i samma paket, kostar det 125 kr! Och det är inklusive frakt! eBay, here I come!

Bass Buddy Speaker

Gårdagens snabbshopping

Igår var jag borta längre än jag tänkt. Frissan och sen fikade jag med min vän Anna på Ikea. Sen skulle jag in till stan en snabbis. Hade lite ärenden. För det första ville jag lämna tillbaka, eller i alla fall byta, min body mist som jag köpte på Make Up Store för två veckor sen.

Redan efter en vecka slutade sprayhuvudet att fungera, och allt rann nerför korken istället.
Butiksbiträdet ville gärna få det till att det var mitt eget fel. Några sprickor i flaskan och hon insisterade på att jag måste ha tappat den. Men jag har förvarat flaskan längst in på badrumshyllan. Korken har åkt i golvet några gånger, men inte flaskan. Hur som! Jag fick i alla fall byta den. Ville dock inte chansa på en ny flaska, då även flera av deras provflaskor som de har framme också havererat, så jag fick byta till något annat för samma pris. Bytte till en sminkborste som jag ändå tänkt köpa så småningom. 

Sen gick jag in på Kicks för att köpa nagelstärkande. Jag tänkte först köpa Trind Repair som jag använt tidigare. Men jag såg att de även hade Sally Hansen, och jag fick för mig att jag hört gott om detta märke. Då det även var aningen billigare än Trind så tänkte jag, varför inte?


White Blending Brush nr 117, 245 kr
(Jag betalade dock endast 20 kr i mellanskillnad då Body Misten kostar 225 kr)


Sally Hansen Diamond Strength, 95 kr

Fräsch i håret

Var ju hos frissan idag och fräschade upp håret. Vi bestämde oss för att inte göra något drastiskt, utan bara göra håret aningen mörkare och lägga i blonda slingor för lite mer liv i håret. Blev väldigt nöjd. Håret är nog lite åt vad jag skulle kalla cendré.


Hade tid hos frissan 12.30. Sen fikade jag med en vän 15.30. Tog ut Donna 18.30.
Dessa bilder blev rätt kassa, men jag kanske tar nya senare. Nu måste ha maaat nuuu.

Frisörprodukter för en billig peng!

När vi var på Öland gick vi in hos en frisör som hade rea på massvis med produkter! Det var så det kliade i fingrarna! Det var sådana sjuka rabatter, så man ville köpa alltihop! Jag hade gärna velat att de reat ut Tigi Bed Head Uptight, värmeskyddet jag har när jag lockar håret. Så sjukt bra, och flaskan börjar tryta.. Hur som! Köpte lite saker i alla fall:

Grazette Crush Black Violet 44 Spray (aka 44an) - 64 kr (ord. pris 129 kr)
Disp Selected Color Treatment - 29 kr (ord. pris ca 168 kr)
D:fi Extreme Wash Shampoo - 49 kr (ord. pris ca 156 kr)

Hårsprayet från Grazette (44an) köpte jag till min lillasyster. Hon älskar det sprayet, så när jag såg att dom sålde det till halva priset frågade jag syrran om hon ville ha det, och det ville hon såklart!

Disp Selected Color Treatment är jag sjukt irriterad på att jag inte köpte fler... Helt underbar produkt! Hos Lyko.se kostar de 115 kr (nedsatt från 168 kr). Och jag köpte min för ynka 29 kr! Dom hade haft stora problem med sin leverantör, så nu har dom bytt leverantör och säljer ut allt det gamla för att kunna få in sina nya produkter. Ska ringa dom och se ifall de har några kvar, i så fall ska jag be Henkes mor köpa några till åt mig! Hoppas de finns kvar...

D:fi Extreme Wash Shampoo är jag inte ett dugg impad av tyvärr.. Såhär står det på flaskan: "Tvätta, skölj, WOW!". Det ska tydligen vara ett sjukt återfuktande shampoo som innehåller så mycket fukt att många tycker det blir för mycket. Det finns inte ens ett balsam till. Tyckte att detta kunde vara perfekt för mitt hår som behöver massa fukt just nu. Men jag känner absolut ingenting av detta. Slöseri med pengar...

Dags att gå till frisören!

Nu ska jag äntligen iväg till frisören! Har haft svåra problem med min utväxt. Efter två frisörrundor har jag fortfarande en rejäl utväxt. Ser rätt lustigt ut. Först min egna utväxt, sen färgad utväxt och sist den gulblonda smeten. Nej, det var snyggt för några månader sen, men nu ser det inte kul ut... Så vi får se hur jag ser ut när jag lämnar frissan idag! Känner för en förändring! =)

Såhär ser jag ut just nu. Utväxten är inte fullt så mörk som den ser ut.

Så var det bara två djur...

Nu har Soleil åkt med sin husse och matte. Det har varit full rulle med henne här hemma. Stackars Duchess har bosatt sig i datarummet under hela Soleils vistelse här. Och idag hade hon fått nog. Hon jamade högt efter oss ifrån sin hörna och ville ha sällskap. Hon fick vänta lite längre än väntat, då Soleil stannade tills kvällen, istället för förmiddagen. Men nu råder det åter lugn här hemma. Duchess är fortfarande i datarummet hos mig, men hon vågar vara på golvet i alla fall =)

Duchess vågar återigen sitta i sitt älskade köksfönster.

Bloggande pågår...

Håller för fullt på att redigera bilder för att få upp lite nya blogginlägg. Jag tänker som bäst med hardstyle i öronen! Just nu: Zatox & Zany - Oldskool. (Det bästa kommer efter 1.30!)

Amsterdam, nästa!

Yes, igår bokade jag och Erika vår tripp till Amsterdam! Blir första helgen i augusti. Kommer bli sååå underbart! Är nog det enda i sommar som faktiskt blivit av som planerat!

Idag har jag för övrigt en riktig tråkdag... Tittar på serier, och är allmänt trött.
Duchess gömmer sig i datarummet. Soleil är ständigt uppe i högvarv i vaket tillstånd, och Donna bara sover. Jepp, så ser det ut här hemma just nu.. 

Duchess är fortfarande skeptisk...

Duchess är fortfarande skeptisk, men idag har hon vågat sig fram i alla fall. Hon kom smygandes när hundarna låg och sov djupt. Hon smög sig fram likt en lejoninna som smyger på sitt byte. Bara att Duchess smög av rädsla... Jag har aldrig sett henne smyga så sakta och tyst, krypandes så nära golvet. Soleil vaknade och fick syn på Duchess. Då hoppade Duchess upp på högre höjder och började fräsa och morra åt Soleil. Nu är hundarna i sovrummet, så Duchess får lite lugn och ro.

Har precis målat om naglarna. Samma märke, men denna gången den mörklila.
Gillar faktiskt den rosa bättre, men men. Detta funkar också =) Fick korta av mina längsta naglar, de började bli lite väl mycket längre än de övriga, så nu är de flesta i samma längd. Väntar på lillasyster som ska komma förbi snart. Då får jag lite hjälp med mitt zoo! ;)

Duchess smyger på Soleil. Hon är ännu inte övertygad... Läskigt djur det där...

Donna och Duchess... Och Soleil...

Ja, nu har man tre djur här hemma. Vi är hundvakt åt Henkes brors hund, en fransk bulldog. Denna ettriga lila tik är ett år gammal, och har energi så det både räcker och blir över.. Donna har aldrig varit en sån hund som säger ifrån. Hon grymtar lite, men rättar aldrig andra hundar. Nu när hon blivit lite äldre säger hon ifrån ännu mindre. Så när Soleil busar för mycket så tittar Donna på oss och ber oss säga åt Soleil, och då gör vi det.

Hur som! Hundarna träffades alltså när vi var på Öland, och dom funkar jättebra ihop.
Idag hämtade vi Soleil på hunddagiset där Henkes bror lämnade henne igår. Det hade funkat jättebra. Nu när vi kom hem blev Donna glad över att se Soleil. Men Duchess, not so much! Hon är INTE glad över Soleil... Och dum som man är låter man Soleil springa fram till Duchess trots att Duchess reser sig och fräser högt. Får se hur detta går.. Vet ju att när vi hade lånekatt tog det två veckor för katten att acceptera Donna, och då är Donna väldigt lugn. Soleil är intensiv..

Men det löser sig nog. Nu har jag låst in mig på kontoret med Soleil som sover i sin korg.
Duchess har nog gömt sig i sovrummet för resten av kvällen, och jag gissar på att Donna sover i sängen, som vanligt. Det råder ett tillfälligt lugn här i vårt privata zoo.

Ikväll ska jag och Henke se Transfomers 3 i 3D! Kommer bli naaajs!

BaByliss Pro 180 Curling Iron 25 mm

Det är alltid roligt att fixa Erikas hår, hon låter mig alltid experimentera med lockar! Hon har dessutom väldigt tjockt hår, så det är alltid en utmaning att göra en snygg och hållbar frisyr på henne! Men av någon anledning så lyckas jag varenda gång! Och inte nog med det, jag har en tendens att alltid överträffa mig själv! Jag har använt lite olika locktänger på henne, denna gång blev det BaByliss Pro 180 Curling Iron 25 mm.

Steg 1: Locka hela håret. Jag tar små små partierså det blir många smala lockar.
Steg 2: Separera lockarna genom att dra fingrarna genom håret (låt håret svalna först).
Steg 3. Applicera saltvattenspray. Ruffsa lite i håret för mer volym.
Sen är det färdigt!

Produkter jag använt:
Tigi Bed Head Uptight, som är värmeskyddande och ger ruffsiga hållbara lockar!
- När håret svalnat använde jag saltvattenspray. Denna gången Proffs Superstrong Ocean Mist.
- För att fixera varje parti använde jag Klippoteket Hairspray. Och även lite lätt som avslutning.

BaByliss Pro 180 Curling Iron 25 mm kostar 399 kr, och finns bl.a. hos Lyko.se och Eleven.se.

Rosa naglar!

Förr hade jag bara rosa och lila nagellack. Nu föredrar jag blått och grönt och andra tuffa färger. I Spanien köpte jag ju tre lack. Lila med glitter, grönt med skimmer och ett neonrosa krämlack. Jag tycker annars att krämlack är dötrista, föredrar skimmer, men när det kostar ca 10 spänn kan man testa ett i alla fall. Inspirerades av en nageldesign jag gjorde i Thailand (bild finns att se här) och ville då ha ett chockrosa lack.

Synd att jag testade lacken först hemma i Sverige, annars hade jag köpt fler!
Nu har jag testat alla, och älskar allihop! Hoppas Henkes bror, eller broderns flickvän, kanske vill köpa några åt mig nästa gång de är i Spanien. Hur som! Testade det rosa igår, och det är så häftigt! Vill ha fler av detta märkets krämlack! Täcker bra, snygg färg, torkar fort och otroligt lätta att måla med. Surt bara att en i övrigt perfekt vänsterhand förstörs av att pekfingernageln just gick av... Typiskt!

Märket heter Leticia Well och finns bara i Spanien, vad jag vet. Är ni där, köp det!

Så snygga färger! Endast 1 euro/st. Den rosa har jag nu! Läckert! =)


Två snabba bilder med mobilkameran. Dumma pekfinger...

Shopping och 80-tal!

Idag har jag varit på födelsedagsfika hos min vän Tina! Hon fick lite blommor av mig. Det bjöds på kaffe, kaka och två sorters cheesecake. Hon är grym på att göra cheesecake! ;) Stannade där kanske 2½ timmar.

Drog sen vidare till A6 en sväng. Och det var en ganska rolig upplevelse!
Provade två plagg på H&M. En blus, vars modell jag gillar och redan har några liknande plagg. Men det blev väldigt 80-tal! A la Mrs Bundy, ni vet.. ;) Och en långklänning, mest för att kunna garva åt den. Men den var faktiskt fin, så jag köpte den! =) Lite Mrs Adams över den =P Tvingades pröva en topp på Vero Moda, även där blev det lite väl mycket 80-tal!

Långklänning från H&M 99 kr. Påminner lite om Mrs Adams, eller hur? ;)

Toppen från Vero Moda. Kollade aldrig priset.

80-tal, eller hur? Kände mig verkligen som Mrs Bundy!
Kan ju tillägga att min storasyster säkert såg ut exakt såhär på 80-talet! ;)

Besök hos doktorn

Såhär ser man ut efter morgonens besök hos doktorn. Jag har ett hål i örat som började vara sig för längesen. Det läkte ihop snabbt, men den senaste tiden har det svält upp en del. Så nu har jag kollat upp det. Inget allvarligt, det är bara ärrbildning. Tror det har att göra med att jag läker för fort... Hur som! Kompress med alsolsprit i några veckor hoppas läkaren ska få svullnaden att lägga sig. Annars kanske det blir lite kortison till hösten, och om inte det hjälper får den skäras bort.

Disp Selected Color Treatment

Denna köpte jag hos en frisör på Öland. De hade utförsäljning, så jag passade på. Och att jag ångrar att jag inte köpte fler! Jag testade den idag, och den har redan gjort under för mitt torra, skadade hår! Direkt när jag arbetade in det i håret så märkte jag skillnad.

Vanligtvis måste jag föna håret långsamt och noggrant tillsammans med en borste.
Sen måste jag platta det också. Men efter dagens dusch fönade jag håret bara lite snabbt och slarvigt. Märkte att egentligen hade jag inte ens behövt platta det, det såg fint ut i alla fall! Drog bara några snabba dra med plattången. Nu glänser håret och är silkeslent! Underbart! Ska försöka få tag på Henkes mor (som är på Öland) och be henne köpa ett gäng till åt mig!

Köpt på Öland hos Intermezzo Frisör & Shop för 29 kr (ord. pris 168 kr)

Äntligen lite nya muggar!

Jag har länge velat byta ut Ikea-muggarna som vi har här hemma. Men jag vill inte betala stora summor för dom. Äääntligen har jag hittat några som jag gillade! Så nu har vi nya muggar i köksskåpet! Nu skänker jag bort Ikea-muggarna, så om någon är intresserad finns de här.




Köpta på Öland för 10 kr/st. Det blev åtta muggar!

Spanien

Bättre sent än aldrig, här kommer lite bilder från Spanien! Tog faktiskt inte alls mycket bilder. Och har egentligen inte så mycket att säga om resan heller. Vi var borta 1 ½ vecka. Första helgen hade vi två kompisar med oss. Blev mest att sola och dricka drinkar. När de åkte slappade jag och Henke mest. Åt god mat, njöt av vädret och ledigheten. Shoppade ingenting. Jo, tre nagellack för 1 euro stycket.

Det var otroligt varmt. Klibbig värme. Gick knappt att vara ute.
Det var skönt att komma iväg, men det var ännu bätte att komma hem till Sverige igen! Borta bra, men hemma bäst!

Strandpromenaden. Det var ganska disigt första dagen, som synes.

Två killar tog hela grejen med att bygga sandslott till en helt ny nivå!

Blev lite drinkar på Margaritas.

Jag smakade på världens godaste Strawberry Daiquiri! Henke gillade inte sin drink...

Blev mycket softande på balkongen. Slappa och glo på folk på strqndpromenaden =)

Utsikten från balkongen sent på kvällen. Vi bodde precis vid stranden.

Spanjorerna verkade inte vara alltför rädda om sina bilar, av stolparna att döma i alla fall.

Nagellacken jag köpte för 1 euro/st. Skulle köpt fler!

Kaffemuggar bortskänkes!




Sex koppar från Ikea bortskänkes! De är i bra skick, så det känns tråkigt att behöva slänga dom.

Har en fixar-dag här hemma. Har sjukt mycket tvätt, så det blev två tvättar i torsdags. Och idag blir det två tvättar till. Så tänkte jag försöka städa och fixa lite idag också. Gick upp tidigt idag. Skjutsade mor till tandläkaren. Hon skulle vara där vid åtta imorse. Sen tog vi en kaffe hos henne och jag hämtade Duchess som varit där i helgen när vi var på Öland. Sen kom Finduss hit på en snabbkaffe. Mys! Nähä, om man skulle återgå till fixandet...

Drar till Öland!

Snart ska jag, Henke och Donna dra iväg för en weekend på Öland. Hans bror, som är bosatt i Monaco, kommer på besök med sin flickvän och deras hund. Så det ska bli jättekul! Ser ju ut som vi kommer få himla fint väder också! Duchess får inte följa med, men päronen har inget som helst emot att ta henne över helgen ;) Får hoppas att jag får tillbaka henne sen.. Hehe..

Henkes pärons förtält.

Vi sover i förtältet. Friskt och skönt!

Klänningen från Vero Moda

Jag berättade tidigare att jag hittade en klänning på Vero Moda som jag la undan till nästa dag. Jag tog med syster och sambo och tittade på den igen. Jag och syrran älsar den, sambon ogillade den. Men så tycker jag i allmänhet att jag köpt för många klänningar den senaste tiden.. ;) Men jag köpte den i alla fall!

Det roliga är att två dagar efter köpet skulle vi åka till Spanien.
Jag mannekängade då för Henke så han skulle säga vilka klänningar han tyckte jag skulle ta med mig. Som de flesta andra killar (antar jag) tyckte han att detta var meningslöst, då jag ändå struntade i hans åsikt och ändå tänkte ta med de jag själv ville. Det är väl så det är att vara tjej va? ;)

Hur som! Visade honom några klänningar. Sen tog jag den från Vero Moda, som han ratat.
Han tittade förvånat upp och sa: "Den var ju jättefin". Man såg hur innerlig han faktiskt var. Sen såg man i hans blick att han kom på att det var klänningen han tidigare ratat. Så den föll honom visst i smaken i alla fall! ;) Och visst är den superfin?!

Klänning från Vero Moda - 299 kr

Shopping med syster

Det blev en runda på stan idag med lillasyster. Hade väl egentligen inte tänkt köpa något, bara en latte från Kahls.. ;) Men efter att vi gått runt lite så avslutade vi inne på Make Up Store. Och där hittade vi faktiskt massa fint! Köpte äntligen en body mist, som är mycket bättre att ha på sommaren än parfym! Skonsammare för huden. Man slipper missfärgningar i solen och utslag, som jag själv kan få av vanlig parfym sommartid.

Orkade inte engagera mig i att ta bra bilder. Jag är lite småförkyld och har huvudvärk.
Så jag tog några snabba bilder. Tvingades "redigera" bilderna på Henkes dator eftersom min har pajat. Han har inte Photoshop, därav "redigera". 

Diverse shopping från Make Up Store



Nailpolish Corrector (med tre refills) - 150 kr

Microshadow Sultan - 75 kr (ord. pris ca 145 kr)

Body Mist Champion Deluxe - 225 kr

IsaDora nr 96 Glittering Top Coat - 34.50 (ord. pris 69 kr) (Kicks)

Ankelstrumpor - 89 kr (New Yorker)

Kaxig fågel!

Ja, man har inte haft några matrutiner de senaste dagarna... Vi landade i Göteborg igår kl 19. Åt lite på Donkan. Hade ju verkligen ingenting hemma, så ingen kvällsmat blev det. Och ingen frukost idag... Så hade jag och Henke lite ärenden att göra idag, så vi åt en snabbis på Max. Tog Driv-In, men åt i bilen. 

Alltså, kolla in denna fågeln som inte var det minsta rädd för oss, och absolut ville ha mat!
Henke fick veva upp rutan, för den skulle absolut in i bilen! Den satte sig på backspegeln, hoppade över till backspegeln på passagerarsidan, tillbaka till förarsidan, satte sig på fönsterkanten. Var inte ett dugg rädd. Henke vevade ner rutan liiite, och då blev fågeln ivrig! Henke klämde fast lite bröd i fönsterspringan som fågeln direkt i stor iver slängde sig över. Missade att fota just den biten dock, typiskt! Men vilken kaxig fågel!





Har haft en supertrevlig kväll med tjejerna i stadsparken idag! Vi grillade och spelade minigolf. Eller, jag var bara sekreterare och mobbade dom andra ;) Men nu har mitt huvud börjat spöka med mig igen (haft ett tryck i huvudet i två dygn som lugnade ner sig igårkväll efter två alvedon), så ska ta en alvedon, dricka lite te och ha filmmys med Donna.

Laptopen är död...

Härligt.. Innan vi skulle åka till Spanien startade jag upp laptopen. Får fram en svart bakgrund och ASUS-loggan. Sen händer det inget mer. Stängde av datorn och lät den vila lite. Startade upp den igen. Samma sak igen. Skulle starta upp den idag, samma sak igen.. Ringde till ASUS support och han sa åt mig att fylla i en felanmälan, eller något sånt, så det blir till att lämna in den för reparation.

Var osäker på hur länge jag haft laptopen. Min förra la av efter 2-3 år.
Orka laga den. Jag köpte en ny istället. Eftersom de nu ville ha inköpsdatumet på felanmälan så letade jag igenom högen med viktiga kvitton. Det låg nästan överst. Insåg att jag bara haft laptopen i åtta månader. Tur att man har garanti... Och en himla tur att jag lust lagt över alla bilder och dokument på min externa hårddisk! *puh*

Bloggar med katten i knät. Bild från januari.

Nu ska jag ta ut Donna på en liten promenad. Sen om en timme ska jag till stadsparken! Ska träffa tjejerna. Vi ska grilla, spela brännboll och bara ha det mysigt! Är faktiskt väldigt skönt att vara hemma i Sverige igen! Älskar den friska luften!
RSS 2.0