Tamburmajor till hallen?

Nu har vi bott i nya lägenheten i snart 3 månader, och vi har ännu inga krokar i hallen! Vi har egentligen aldrig tid att tillsammans åka och titta efter inredning, men nu börjar det ju bli löjligt.. Inga gardiner har vi heller fått upp. Lider inte av det mer en den extremt starka morgonsolen rakt in i sovrummet som förvandlar rummet till en bastu.. Annars är det lugnt.. ;)

Hur som! Vi vill undvika att borra i väggarna så gott det går. Det plus att vi (läs: jag) inte hittar några krokar som vi gillar, gör att jag har börjat fundera på om vi ska skaffa en tamburmajor istället. Henke tyckte att det verkade vara en bra idé. Även om det inom det området är svårt att hitta något som faller i smaken utan att kosta skjortan, så har jag i alla fall hittat en kandidat:

Möt Tage! Tamburmajor från Mio för 549 kr. Helt okey, eller hur?
Kommentarer
ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

åh typ exakt en sån skulle jag vilja ha i hallen!!

2012-04-20 @ 20:56:52       Blogg: http://adaras.se
Nicole [ Foto & Vardag ]

Hej på dej! Kan du kolla in mina senaste bilder, och kanske slänga in lite kritik i en kommentar eller vad du tycker om dem? Kram. ♥http://twinstars.blogg.se/2012/april/krokus-och-annat-fint.html#commentP.S. Vill du vara med i min fototävling?http://twinstars.blogg.se/2012/april/fototavling-din-basta-bild.html#comment

2012-04-21 @ 17:59:05       Blogg: http://twinstars.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0