Lite veterinärsbesök

Donna har haft lite problem med sina tassar. I slutet av förra året märkte vi att hon haltade. Hennes trampdynor var jättesvullna. Huden hade spruckit och grus hade orsakat en infektion. Efter ett veterinärsbesök fick vi lite bakteriedödande schampoo och kräm att dagligen lägga på tassarna. Hon blev bättre, men inte helt bra. Nu när snön försvann och det är asfalt och grus på vägarna så blev tassarna värre igen. Efter ytterligare ett veterinärsbesök fick vi i uppgift att fortsätta schampoonera henne dagligen och komplettera med en spray. Om en månad ska vi på återbesök. Veterinären tog även skrapprov för Demotex, men hoppas hon inte har det. I övrigt mår hon i alla fall bra. Mysa med matte är fortfarande det bästa som finns.





Henke får nöja sig med Duchess-mys. Det är husses katt =)

Heldag med lillasyster

Åh, vilken mysig söndag jag hade igår! Jag spenderade heeela dagen hos lillasyster. Var där ungefär 12-21. Och vi spelade Mario på hennes nya Nintendo Wii U, nonstop! Tror vi klarade två världar =) Var riktigt roligt! Först trodde vi att man inte kunde spela med den tillhörande GamePaden, men det funkade bra! En fick vara Mario och spela med normal kontroll och en fick med hjälp av GamePaden hjälpa och assistera Mario. Jätteroligt! =)

Och vilket fantastiskt väder vi har idag! Hoppas verkligen det håller i sig! Klarblå himmel, strålande solsken, inget behov av halsduk och vantar. Fantastiskt! Man blir så glad när solen skiner och det värmer lite grann. 

Fika med Erika!

Min älskade vän är tillbaka från sin resa i Indien! Känns skönt att ha henne hemma igen =) I torsdags träffades vi på stan. Vi pratade, tog en fika och fick varandra till att bränna lite pengar ;) Idag är jag i Tranås och jobbar. Sen tänkte jag "jobba vidare" även på Synsam hemma i Jönköping. Jag ska alltså hjälpa Erikas fästman att hitta nya glasögon och kanske solglasögon =) Så jag ska mest assistera dom. Men men, åter till arbetet! Måste röra på mig, det är kallt idag! Brr!

Trötta små djur

Ja, våra djur spenderar mycket tid till att sova.. Speciellt katten.. Duchess ligger helst i sin egen lilla korg på fönsterbläcket eller i sin möbel, medan Donna gärna ligger så nära husse eller matte som möjligt eller ensam i sovrummet.








Donna gillar Henkes snusdosor...

Planer för nya kontoret

Vi bor ju i en 3a, och det andra sovrummet har en tendens att bli ett arbetsrum. Henke har sina datorer där och arbetar, och jag brukar ha min stationära dator i samma rum. Så blir det vart vi än flyttar. Och nu är inget undantag. Sovrum nr 2 har blivit ett arbetsrum. Men det är inte optimalt. Henke vill ha ett större höj- & sänkbart bort. Jag vill ha ett längre skrivbord där jag kan kombinera dator och sminkhörna. Just nu har vi varsitt litet VIKA skrivbord som mäter 120x60 cm. Där står även vår stora rottinggrupp som tidigare stått på balkongen. Här har vi ingen inglasad balkong, så då får möblerna stå i arbetsrummet.

Planerna nu är att byta ut skrivborden, sälja rottingmöblerna och köpa mer förvaring. När vi storshoppade på IKEA sist blev jag grymt inspirerad till att inreda arbetsrummet! Vi hittade skrivbord till Henke och ett dokumentskåp. Jag hittade en jätteskön arbetsstol. Jag vill ha en VIKA Alex hurts att ha allt smink i, istället för min verktygslåda. Jag vet att många har en Helmer, men jag haaatar den! Såå mycket man vill ha, och inte är det gratis. Så vi får ta det lite pö om pö!

Topp från Boozt

Visst är den så himla snygg! Den är så jag! Vill ha! Hittade denna när jag surfade in på Boozt.se. Den mintgröna med mina vita jeans hade ju vart såå snyggt! Funderar allvarligt på om jag ska köpa den, innan den tar slut... Sen hittade jag även märket Desigual, som jag aldrig hört talas om innan. Hittade flera läckra toppar och klänningar! De ligger dessvärre skapligt högt i pris, så det blir nog inget med det...
 

ONLY New Summer Breeze Kape Knt Bb - 259.95 kr
Desigual Vest Telma - 549 kr
Desugual Vest Galactic - 799 kr
 

Onsdagsmys

Igår var det min lediga dag, och som vanligt hade jag massor att göra. Jag och Henke åkte till A6 och in till city för att få tag på gardinbeslag, som tydligare är lättare sagt än gjort.. IKEA har numera inga vanliga beslag, utan en ful tjock klump att hänga gardinerna i. Fult.. Men Hemtex och Åhléns hade i alla fall! Jag satte ihop högskåpet till badrummet. Blev jättebra! Det var mycket djupare än jag trodde, så vi fick tänka om angående placeringen. Det blev lite mitt i, men jag tycker det blev bra =) Framåt kvällen vart man rätt trött, och det blev mest lite slötittande på serier med en filt i soffan. Och vad är soffmys utan Donna? Min lilla plutta <3


Trött vovve. Ligga hos matte är det bästa som finns!

Högskåpet står i mitten av rummet och döljer kattlådan ;)
I köket har vi äntligen fått upp första gardinen!

Beslutsångest!

Jag skulle så gärna vilja ha ett par nya solglasögon. Jag är så sjukt nöjd med mina Polaroid som jag köpt på jobbet. Det polariserande glaset tar bort blänk och reflexer utan att behöva mörka ner glaset så mycket, och jag älskar det! Nu har jag hittat ett par Gucci med polariserande glas som jag tycker ser jättefina ut. Men ända sen jag började jobba på Synsam så har jag spanat på ett par blå piloter från Boss Orange som vi har i butiken. Dock har de gradala glas, och det funkar inte alls för mig som är så ljuskänslig... Funderar dock på att vid eventuellt köp byta ut glasen. De blå piloterna skulle dessutom matcha min blå fejkskinnjacka från H&M! Bara en bonus.. ;)  

Vilka tycker ni är finast?

Lillången tvättställsunderskåp

Igår blev det en tripp till Ikea! Fick tag på det mesta vi ville ha. Vi lämnade Ikea 2 700 kr fattigare, men vi fick en hel del för pengarna! Badrumsmöbler, toasits, skohylla, stolsdynor, gardinstänger, bordslampa,  badrumsmatta bland annat.

Toasitsen blev jag besviken på, för den passade inte på vår toa. Den går inte riktigt att fälla upp. Jättetråkigt.. Men badrumsskåpet från Lillången är jag sjuukt nöjd med! Idag jag har monterat ihop tvättställsunderskåpet och senare i veckan tänkte jag ta mig an högskåpet!


Lillången tvättställsunderskåp, 595 kr // Vidja bordslampa, 199 kr.
Justina stolsdyna, 39 kr/st. Före och efter. Bytt från natur till grå (ser blå ut på bilden..)
RSS 2.0