Nya sminkväskan!

Efter mycket om och men har jag äntligen köpt mig min sminkväska! Det är egentligen en verktygslåda och finns på Jula för 399 kr. Det finns en "äkta" sminkväska som är nästan identisk som denna, men mycket dyrare!




Kommentarer
Finduss

Hej vännen min! Hu har hon det?? Tänkte kolla hur de e med denna sminkväskan...e du nöjd? Jag har köpt massa smink nu...nytt mineralsmink..

-Att jag gillar det!!-

Men nu har jag ALLDELES för mycket smink och för lite plats! Tycker du att det var ett bra köp? och tror du den finns kvar?? :) snart ses vi!! Kramar

2010-01-14 @ 12:07:13       Blogg: http://sarasillanpaa.blogg.se/
Emma

jättefin även om det är en verktygslåda, letade faktiskt lite själv va bra att man kanske kan ha verktygslådor som sminkväskor bra idé!!<33



//Emma

2011-04-16 @ 16:58:46       Blogg: http://bunny.bloggo.nu
Sara

Hej hej!

Har själv den verktygslådan, en väldigt bra investering. Tror det finns bara fördelar med den, liten nackdel är att den inte tål resor dvs jag upplever att den inte är stöt-tålig. Har du upplevt det med?

2011-05-11 @ 14:32:08       Blogg: http://blackssnowwhite.blogspot.com
Sara

Köpa en till verktygslåda kanske? Eller en större sminkförvaring? Tror eleven.se har något sånt där, eller sök på CASAR CASE. Dyrt men bäst att ha med om man ska ut och resa.



På tal om smällar man får ta.. Jag fick trubbel med min sist förra veckan under en tvådagars-tripp. De lådor som sitter fast i locket så att säga krånglade. Hjälper att knuffa till hela verktygslådan från sidan..



Jag har allt i den, den som får köpas till är dusch-tvål, schampoo och balsam finns alltid ett extra lager där i. Tror det är dusch-tvål och tandtråd som är problemet. Annars är den packad för att dra med.. Jojo låsa den och sätta dit axelbandet..



/Sara

2011-05-22 @ 17:18:03       Blogg: http://blackssnowwhite.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0