Då har man flyttat!

Usch, så hemsk jag har varit på att uppdatera bloggen nu... Förlåt! Tänkte i alla fall uppdatera er lite om flytten. Vi skulle ju egentligen flytta 1/2, men flyttade fram det en vecka så att lägenheten kunde totalrenoveras. 9/2 gick flyttlasset istället. Gick snabbt och smidigt att tömma magasinet där vi förvarat möblerna. Men när vi väl kommer till lägenheten ser vi att de bytt golv, tapeter och målat tak, men inte städat efter sig... Tjock lager damm på golven, köksbänken, badkaret, garderoben. Ja, överallt. KUL! NOT! Så jag börjar svabba golv för att få bort det värsta medan grabbarna bär möbler och kartonger. Totalt har vi dammsugit och svabbat kanske 3-4 gånger för att få bort allt.

Sen har vi varken garderobsdörrar, gardinbeslag eller taklampor. Dörrarna är bortskickade för omlackning eller något sådant, och elektrikern blev aldrig färdig så vi har bara hål med sladdar hängandes i taken... Tur man har golv- och bordslampor! Status idag är att garderobsdörrarna antagligen monterats idag, köket är upppackat och det är bara några kartonger kvar i vardagsrummet. Vaktmästaren ska dyka upp någon gång så småningom och sätta dit gardinbeslag. Tänkte då även påpeka att ena dörrhyllan i kylen var trasig, så det vill vi ha en ny.. Och de två gånger jag duschat har jag fått en köldchock då varmvattnet försvann efter 1-5 minuter... Härligt va.. ;) Lite småfix är det kvar, men det ordnar sig nog till slut!

Vi trivs i alla fall väldigt bra i lägenheten och i området! Det går smidigt att ta bussen (busshållplatsen är precis utanför och tar typ fem minuter till stan). Det är lugnt och många olika promenader man kan ta med Donna. Stor och fin balkong som jag funderar på att näta in så djuren kan vara där ute (utan att katten rymmer).
Lyckan när vi fick nycklarna till lägenheten!11-12 kartonger blev det till köket. Massa bra förvaring i skåpen!

Såhär ser det just nu ut i våra tak. De som är färdiga saknar krok, så kan ändå inte hänga upp något..
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0