Lite vardag...

Jag älskar våra djur! De är så roliga båda två =) De har sina små egenheter. Som Donna till exempel. Det märks att hon börjar bli äldre. Hon har inte riktigt orken att följa med mig ut och jogga (ja, ni läste rätt; jag har börjat träna och brukar ibland ta en joggingrunda efter träningen). Och nu när det börjar bli varmt blir hon snabbt överhettad. Då föredrar hon att slänga sig pladask rakt ner på matten. Orka lägga sig tillrätta liksom.. Det säger bara dunk! Duchess har sedan länge en favoritplats: vår fina dyra läderfåtölj från BoConcept. Hon har lika dyr smak som matte ;) Men hon är så försiktig, så hon kan gott få ligga där. 

En av de roligaste saker Duchess gör är när man går in i badrummet. Ska man på toa så hoppar hon direkt upp på handfatet och buffar på ens axel och jamar tills man sätter på kranvattnet åt henne. Ska jag duscha och sätter igång vattnet så hoppar hon även då upp på handfatet snabbt som blixten. Men då sätter hon sig tillrätta och buffar upp pälsen och blundar. Då vet hon att matte ska ta en låång vaarm dusch, och då passar hon på att utnyttja ångorna och bada lite ångbastu! ;) Så himla söt är hon då!

Nu när solen gassar på balkgonen ligger de båda två gärna där ute. Donna hoppar upp i rena stolen, om den är ledig, och Duchess lägger sig under. Donna brukar dock tröttna snabbt och lägger sig i soffan istället, medan Duchess vägrar gå in och vill stanna på balkongen för alltid. Går man ut dit utan att släppa ut henne står hon vid dörren och jamar. Men eftersom balkongen är helt öppen så får hon bara var där när vi kan ha koll på henne. Henke råkade låsa ute henne vid ett tillfälle. Han hade inte märkt att hon smet ut. Men efter två timmars ovanlig tystnad i lägenheten anade han oråd. Efter att ha letat igenom lägenheten så kollade han på balkongen. Där låg en fullt nöjd och trött katt under ena stolen och njöt. Ja, så kan det gå =)

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0