Nu har vi flyttat!

Natten till idag var första natten vi sov i vårt nya, om än tillfälliga, hem. Det känns lite konstigt att vi bor i svärföräldrarnas lägenhet. Men den står ju ändå tom. Mötte några av våra gamla grannar (vi bodde ju i detta huset innan, innan vi sålde vår första lägenhet) och de var så glada över att vi flyttar in igen! Och att det blir lite liv i lägenheten. Så kul att höra att man är saknad! Våra grannar som vi nu lämnar har sagt att det är så tråkigt att vi ska flytta. Det värmer! Idag har i alla fall flyttfirman varit här och magasinerat det mesta vi äger. Resten har vi tagit med oss, och det blir morgondagens projekt att organisera allt.

Utöver att ha flyttat möbler mellan 7.30-15.30 (suck) så här vi även ätit middag på Twin City för att fira Henkes bästa väns 28-årsdag. Mycket trevligt, men nu är man verkligen helt slutkörd...Som avslutning på detta inlägg vill jag bara säga en lite rolig grej om flytten. Flyttbilen stängde in en bil när vi lastade. Fanns inte så mycket annat att göra. När vi var nästan färdiga så åt vi frukost på fiket under lägenheten, och fick där frågan om det var vi som flyttade. Det var ägaren till bilen som kände sig lite instängd =) Men det var lätt ordnat, de fällde upp landgången så hon kunde backa ut. Det var lite kul.. =)
Kommentarer
mamma

Hoppas att ni båda har kunnat koppla av och sova lite.
Kissen mår bra och väcker mig på morgonen. Älskar henne.Ikväll åker vi till Axamo och plockar upp Malin.

2012-10-28 @ 06:09:49
ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

Förstår att ni är slutkörda! Hoppas verkligen ni kommer att trivas nu :)

Svar: Ja, nu är man trött. =) Vi bor ju just nu bara tillfälligt i sambons föräldrars lägenhet (som ändå står tom). Så vi letar fortfarande efter en egen hyresrätt, och när vi väl hittat den så blir det till att flytta allt igen. Förhoppningsvis för sista gången på många år! ;)
Paivy

2012-10-29 @ 01:00:59       Blogg: http://adaras.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0