Däckad i soffan..

Alltså, hur söt får man bli på en skala? Donna har däckat totalt. Visar både tänder och ögonvitan, och rycker lite när hon jagar något i sömnen. Så himla söt! Så väckte jag ju stackarn när jag blixtrade med kameran, och det tycker hon inte är så mysigt direkt.. Jag är så fruktansvärt trött just nu, och funderar starkt på att dra mig mot sängen väldigt snart.. Lär somna i soffan.. Det tag på kroppen att vakna kl 5 på mornarna.. *gääsp*

Kommentarer
Jenny - Hugos mamma

Visst är han underbart söt lille killen!:)

Synd att ni inte kan ha en till buse nu, ni hade vart mycket välkomna att hämta hem en liten familjemedlem till.

Jag la ut annons på Armageddon idag & bara 1 timme efter så ringde 2 st & var intresserade, så nu ska vi träffa en utav dom på lördag & se om det kan va nått!;)

2012-03-01 @ 21:38:01       Blogg: http://luckymommy.blogg.se/
Jenny - Hugos mamma

Btw härlig stil Donna har, staffe stil!;D

2012-03-01 @ 21:39:12       Blogg: http://luckymommy.blogg.se/
mirela

Detta är ingen reklam, utan mer ett tips för dig som bloggar eller tillbringar mycket tid på t.ex internetshoppar!Gillar du att shoppa över internet? Eller gillar du helt enkelt att fynda otroligt fina plagg och skor? Då är Members.com en sida för dig. Skicka din mejl till mig på en kommentar(eller svara på denna kommentar i ett inlägg hos mig) så får du nu 50 kr att handla för MEN bara om du blir medlem genom en inbjudan som jag skickar till dig, alltså går det inte att få 50 kr genom att registrera sig själv.Har du ingen susning om vad jag pratar om? Haha, förstår att det kan bli lite rörigt. Gå gärna in på min blogg så kan du kika på ett inlägg där jag har skrivit om detta! :) Kram på dig!

2012-03-02 @ 00:44:10       Blogg: http://ellabee.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0