Sherlock Holmes - A Game of Shadows

Igår var vi som sagt på bio och såg uppföljaren till Sherlock Holmes. Jag tyckte att den första filmen var riktigt bra och underhållande, så hade relativt höga tankar även om tvåan. Den var aningen seg i starten, men sen kom den igång! Jag garvade så jag nästan grät ett tag där. Ojoj, och vilken avslutning! Ja, denna tycker jag absolut att ni ska se!

Är just hemkommen från lite födelsedagsfirande. Min systerson fyller 9 år på onsdag. Han fick ett presentkort på Elgiganten av oss. Han sparar till ett PS3-spel =) Kommer inte ihåg vilket spel dock. Men han blev glad i alla fall! Efter presentöppning blev det fika och kortspel (såklart) medan ungarna tittade på film. Var så roligt att träffa vår lilla Donna igen. Hon har ju lite temporärt bosatt sig hos storasyster med familj.

Just nu har jag huvudvärken från helvetet... Har ont i öronen också. Haft det några dagar nu. Först vänster öra. Sen huvudvärk. Och nu båda öronen... Hoppas jag inte åker på en öroninflammation eller något. Men det låter inte så troligt. Eller? Aja, nu tänker jag njuta av stillhet och lugn! Och det faktum att jag faktiskt är ledig imorgon! Skönt att jobba lördagar ibland, då får man ledigt mitt i veckan ;) Nu ska jag titta på film! Ciao!
Kommentarer
ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

Haha nu måste jag se den också!! :P- Åh vill också ha öronmuffar! :D Måste hitta några jag passar i bara.

2011-12-20 @ 16:03:27       Blogg: http://adaras.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0