En månad kvar till min födelsedag!

Nu är det bara en månad kvar tills jag fyller år! Och bara 42 dagar tills vi flyttar! Januari kommer bli en bra månad! Just nu sitter jag och kollar av SEB:s hemsida. Har ju bytt från Swedbank. Så skönt! Och äntligen har man ett bankkort som fungerar som det ska! 

Nej usch, har ingen ork till att blogga. För en gångs skull ska jag jobba imorgon (en lördag). Inte så lång dag. 9-13. Ska ta bilen som omväxling, så tänkte jag åka förbi A6 direkt efter jobbet. Se om man kan få tag på de sista julklapparna.
Kommentarer
ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

- Vinnaren av Isadora-lacket finns nu presenterad! :) Vad kul att du var med och tävlade!Hoppas du vill vara med i min nya tävling!

http://adaras.se/2011/december/lucka-17-vinn-valfri-vara-fran-runns-eller-e.html#commentVar gärna med i de andra tävlingarna om du inte redan är det! :D

http://adaras.se/category/tavlingar.html

Ha en fin helg! Kram! <3

2011-12-17 @ 00:39:19       Blogg: http://adaras.se
Isabelle, SEB Kundservice

Hej!

Det är riktigt roligt att läsa att det funkar som det ska för dig nu efter att du har blivit kund hos oss (för det ska ju bara helt enkelt fungera). Tveka inte att höra av dig om du har några frågor :)En riktig God Jul och ett Gott nytt År!//Isabelle

SEB Kundservice

2011-12-20 @ 09:33:44       Blogg: http://www.seb.se/socialamedier


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0