25 saker kvinnor kan bättre än män

Snodde denna listan av syrran. Listan är från moore.se. Mycket tänkvärt! ;) 

…att leva längre
Kvinnor blir i genomsnitt äldre än män. Om det beror på sunt leverne eller att de blivit uppassade hela livet låter vi vara osagt.

…att komma in på nattklubb
Inte bara kommer hon in lättare än dig, du kommer inte in över huvudtaget utan henne.

…att komma överens med svärföräldrarna
Du vet det lika bra som vi. Hennes pappa kommer alltid att ha ett horn i sidan till dig. Du sätter trots allt på hans lilla flicka. Det är svårt att snacka bort.

…heminredning
Hon: Soffa från Mio, designkuddar & specialutvalda ljusstakar. Han: Ett ps3, några pizzakartonger och en bakfull polare på bäddsoffan.

…att bli bästa vän på ett ögonblick
När två tjejer träffas för första gången låter det ungefär så här: ”Åh, men Guuud hur har du fått till håret sådär?, otroligt snyggt ” Det brukar följas av ”aaaw tack, och vilka fiiina skor du har!”Sedan är de bästisar. Två snubbar som möts första gången kisar ont med ögonen mot varandra och tänker: 1. Kan jag ta honom i fight? 2. Kan jag ta honom i Fifa? 3. Tänker han snuskigt om min flickvän? I den ordningen.

…att hålla rent på toan
Nästa gång du är ute på någon klubb, gå först och kissa på herrtoaletten, och snegla sedan in på tjejernas. Du kommer förstå vad vi vill få sagt.

…att sortera saker
Allt ligger perfekt och där det ”ska” ligga. Omöjligt att hitta sina saker om man är man alltså. Givetvis sorterade efter färg om det är möjligt. Detta gäller allt ifrån sockar till dina tv-spel.

…att vika kläder
Kolla hur dina jeans ligger i garderoben. Sedan kollar du hennes. Testet fungerar även på andra plagg.

…bröllop
Mannens bidrag till bröllopsplanering begränsas till den enda frasen: ”Ja, älskling det tycker jag låter jättebra.”Här är nämligen din åsikt lika med noll oavsett vad det gäller.

…att förstå känslor
En tjej vars husdjur precis dött uppmuntras på bästa sätt med att du tar initiativ till lite uppmuntrande spontan och vild sex. Det vet ju alla killar. Eller?

…att köra bil.
Haha bra där. Skulle bara kolla om ni som läser är uppmärksamma.

…att veta saker om folk
Tjejer har ett hemligt nätverk likt CIA där de delar med sig av information om alla, till alla. Och fort går det. Calles flickvän Anna kommer veta direkt att han råkade hångla upp den bystiga brunetten igår kväll. Ibland vet de t o m om det innan Calle själv visste det.

…att lukta gott
Mmm, blommor med en touch av lime och lavendel  eller mmm, svett med touch av öl och kiss.

…att köpa presenter
De tio senaste gångerna din bästa vän fyllt år har du gett honom en flaska whisky,  inget, inget, en flaska whisky, inget, inget, en flaska whisky, ett presentkort på en flaska whisky, en t-shirt med ”roligt” tryck, inget.

…att ta en förlust i sällskapsspel
Tjejer anordnar parmiddagar där sällskapsspel är ett självklart inslag under kvällen. De spelar för att ha roligt och umgås. Vi män spelar för att vinna, och blir sura och yrkar på fusk vid en eventuell förlust.

…att klä sig bättre till fest
Först shoppar de i tre timmar för att hitta den nya perfekta klänningen. Sedan fönar de håret och sminkar sig i ytterligare tre timmar. När de är klara drar du på en någorlunda ren t-shirt till dina slitna jeans på 1 minut och så drar ni till festen.

…att klä sig bättre över lag
Samma som ovan ungefär, fast utan den någorlunda rena t-shirten.

…att se sexig ut i tights
Har du någonsin sett en man i tights som du INTE vill slå på käften?

…att trösta
När du har en dålig dag vänder du dig till din mamma, flickvän eller farmor. Såvida du inte vill ha ett knytnävsslag på axeln och ett ”äh, det löser sig” av din bror, kompis eller pappa.

…att matcha saker
Du kanske tycker du är ett modelejon när du blandar färger på dina kläder lite sådär ”tufft och crazy”. Det är du inte, du ser ut som en idiot. Kvinnor gör inte så, det kan matcha allt från skor till örhängen och få till en perfekt balans som ser genomtänkt och snyggt ut.

…att antyda saker
Ja betyder nej. Nej betyder ja. Någon betyder du. Kvinnor är fantastiska på detta med att inte säga saker rakt ut. Moore har tyvärr inget svar på varför det är så, men vi försöker vänja oss vid det fortfarande.

…att få sin vilja igenom
Vad skulle du själv göra om hon hotade med sexförbud?

…att placera soff- och sängkuddar snyggt
Gör detta test nästa gång du bäddar sängen med en tjej i närheten: Pröva olika varianter en stund (detta tar minst 20 min), och när du känner dig nöjd, se hur hon med ett leende på fem sekunder svischar om allt till något som ser väldigt mycket bättre ut.

…att tala i telefon
Om vi hade rangordnat de här 25 sakerna hade talat i telefon såklart legat på en ohotad förstaplats.

…att lifta
Upp med kjolen och upp med tummen. Du  gömmer dig i buskarna tills bilen har stannat.

Kommentarer
L.I.N.N.E.A ♥ Photography

Allt bra idag?:DKRAM

2011-08-10 @ 11:35:49       Blogg: http://nexttotheblueeyes.blogg.se/
Helena

Brukar läsa din blogg men är lite dålig på att kommentera så ville mest säga Hej :)

2011-08-11 @ 09:47:52       Blogg: http://helenaskvarter.blogg.se/
Michan- Skönhet & Make-up

Haha klockrena saker! :D

2011-08-13 @ 19:21:02       Blogg: http://texasplays.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0