Vad hände efter Vänner?

 

Sitter just nu och tittar på repriser av Cougar Town. Äääälskar Courtney Cox!
På kanal 5:s hemsida kan man läsa om vad som hänt efter Vänner.

Det går rätt bra för Courteney Cox (45). Efter två säsonger av Dirt känns det som att hon hittat rätt igen i Cougar Town, som du ser i Kanal 5. Hon ska dessutom snart spela in en fjärde Scream-film.
Matt LeBlanc (42) var så populär som Joey Tribbiani att karaktären fick en egen spinoff. Tyvärr blev det bara två säsonger. Härnäst ska han spela huvudrollen (som sig själv, typ) i Episodes, en brittisk/amerikansk komediserie med dokumentärkänsla.
Jennifer Aniston (41) är den som rönt störst framgångar på vira duken. Sedan Vänner lades ner har hon spelat in inte mindre än tio filmer, senast The Bounty Hunter.
Matthew Perry (40) hade en roll i Aaron Sorkins dramaserie Studio 60 år 2006. I år hoppas han på tv-comeback med komediserien Mr. Sunshine. På filmfronten är 17 Again den mest minnesvärda, där han spelade en äldre version av Zac Efron.
Vi älskade Lisa Kudrow (46) i starkt självironiska tv-serien The Comeback, trots att den bara fick tretton avsnitt. Förutom små filmroller är hennes största satsning på senare år den nätbaserade psykologkomedin Web Therapy. Den ska nu enligt rykten göras om för tv av Showtime.
David Schwimmers (43) karriär är sorgligt nog den minst lovande såhär i efter-Vänner-eran. Den största punkten på meritlistan är rösten till giraffen Melman i Madagaskar-filmerna.

Bild och text: kanal5.se

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0