Donna aka Sprintern

Okey, det får bli ETT inlägg till... ;)

Henke har börjat ta Donna runt Rocksjön. Han åker på sina inlines. Så får Donna springa/dra honom runt sjön. Riktigt bra träning för henne. Hon älskar ju att dra.

Hon är dock inte riktigt i form. För två somrar sen var hon riktigt fit och kunde springa två varv runt sjön utan problem. Nu blir hon dock trött fortare..

Nu har hon dock gjort ett genombrott! Ibland följer jag med på cykeln. Och när vi begav oss idag, så började Donna sprinta direkt! Hon fullkomlig flög fram! Och, som vanligt, visste hon exakt vilken väg som ledde till sjön. Hon kan springrundan utantill ;)

Visst, hon brukar spurta vid två raksträckor.. Men nu ville hon inte sluta! Henke fick säga åt henne och tvinga henne att sakta ner. Men snart försökte hon springa igen. 

Vi tog en paus, men Donna ville bara iväg igen. Ville inte sitta ner och vila heller, hon villa springa! Hon är som en huskey... Älskar att dra, och skulle kunna fortsätta med det tills hon stupar! 

Det var riktigt kul att se hennes energi, att hon fortsatte springa hela vägen. Henke föredrar dock att hon travar, inte galopperar...

Väl hemma på Kålgården igen skulle vi svänga av hemåt. ICKE! sa Donna. Hon tvärnitade. Visste precis att detta var vägen hem, och hem ville hon INTE! Så okey, vi tog en omväg runt området lite joggandes. Donna förstod att vi var påväg hemåt iaf, så hon tjurade lite men trippade på iaf.

Nu är hon helt slut, och vill bara däcka i knät.

Ska försöka få med mig kameran nästan gång så jag kan få lite bilder och filma lite.

Såhär fit ska hon bli igen!Kommentarer
VardagsSkvaller

Hej :) Vi har precis startat en blogg och skulle gärna vela ha lite kommentarer. Det skulle vara superduper snällt om du kunde länka oss, tack på förhand MVH Julia och Evelina

2010-06-14 @ 18:22:11       Blogg: http://vardagsskvaller.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0