De små liven

Det har bloggats dåligt om djuren i hushåller märker jag... Det har hänt så mycket!

För det första så växer Duchess så det knakar om henne. Hennes ben är långa och slanka.
Allergimässigt har det med gått jättebra. Bättre skulle det nog inte kunnat gå.

Det var aldrig några problem mellan Donna och Duchess. Dom fann snabbt varandra. Speciellt Duchess fann snabbt Donna, och utsåg henne till sin nya mor... Hon började tidigt tutta på Donna. Och detta har gått så långt att Donna nu har börjat producera mjölk... Donna lägger inte upp sig eller så, men hon låter Duchess tutta. Så katten pressar in huvudet under benet på Donna, så hon kommer åt dom bästa spenarna... *suck*

Duchess kommer undan med allt, vad gäller Donna.. När Donna får sin mat är Duchess där direkt. Ålar runt Donna och sticker ner huvudet i Donnas skål. Väntar på att Donna ska äta färdigt, så hon får slicka i sig resterna. Donna bryr sig inte för fem öre. Som om katten inte ens är där...

Men dom kommer överens i alla fall. Duchess spinner och gosar med Donna.
Och Donna tvättar Duchess lite grann ibland.

Duchess har sina favoritställen. På nätterna sover hon oftast i köksfönstret på filten som uppfödaren skickade med. Hon har kommit på att kattmöbeln också är utmärkt att sova i. Antingen ligger hon på plattan högst upp, eller ihopkurad i den lilla korgen. Nu på senare tid, när hon lärt sig hoppa högre, har även barstolarna blivit bra sovplatser.

De senaste dagarna har vi haft underbart väder! Detta leder till två djur som ligger avtuppade i rottingmöblerna på vår inglasade balkong. Där gassar solen gott.

Vi är så glada över att Duchess är vår! Ibland stannar man upp och tittar på henne, och kan inte riktigt fatta att hon faktiskt är här. Hon ger oss mycket glädje och en hel del skratt. Och vi ser redan fram emot nästan kisse, som Henke har bestämt ska vara en chokladhane ;)
Kommentarer
Jenny - Hugos mamma

Knepet...ja du, hade jag vetat det så hade jag berättat!;DHärligt att det går så bra med dina djur, dom är så fina så!:)

2010-06-05 @ 09:08:57       Blogg: http://luckymommy.blogg.se/
alexandra - AALEXANDRAT.SE

vad tycker du att jag ska ha för klänning på skolavslutningen ?

checka gärna in och svara! :)

2010-06-05 @ 14:21:27       Blogg: http://aalexandrat.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0