Update

Nu vart det ett dag sen man bloggade. Såå.. What's new?

Hade massa besök här i fredags. Zandra och hennes vän Anna var här. Hade jättetrevligt. Duchess totaldäckade i Zandras famn. Vilket gjorde att senare på kvällen, när Helén och Linn var här, så for hon fram och tillbaka som ett yrväder. Det var en trevlig dag!

Lördagen tillbringades på jobbet. Sen åkte vi till största snyggsyster med familj för en kväll med grillning och kortspel. BBQ:n sponsrades av von Lidl ;)Igår var storasyster med familj här. De skulle titta på tärnklänningarna jag köpt till deras bröllop. Jag och lillasyster ska ju vara tärnor =) Klänningarna gick hem, så fikade vi lite. Mys. Ungarna tittade på tv, trodde nästan att dom somnat, så tysta var dom =)

Idag var minsta snyggsyster här. Hon kunde inte komma igår, så idag var hon här och provade sin klänning. Hon tyckte massa om den =) Jag skulle egentligen vart ledig idag, men vart tvungen att åka till jobbet. Massa folk sjuka. Så blev några timmar där. 

Resten av veckan blir nog rätt händelselös. Imorgon blir det visserligen Avatar 3D och torsdag blir det massa umgänge, annars är nog veckan rätt trist.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0