Nu är allt sålt!

Idag kom det en familj och hämtade valnötsserien. Vitrinskåpet valde vi att ha kvar. Dom köpte även en matta, som vi egentligen tänkt slänga =) Så vi är nöjda!

Är sjukt hur lång tid det tagit att sälja allt... Valnötsmöblerna har legat uppe sen i april. Vi tog bort den ursprungliga annonsen, eftersom folk ser hur länge det legat ute och kommer med skambud, och la upp en ny. Då tog det två veckor att få valnöten såld.

Hallmöblerna från Mio gick på bara några dagar. Från den urpsrungliga annonsen gick skrivborden, datorn och skrivbordsstolarna direkt. Köksborden gick för några veckor sen. Även den som ny annons.

Det är lite lustigt... Vi sålde tv-möblerna för 3 500 kr. Annonsen över vår på Blocket är exakt samma tv-möbler, även de i valnöt. Han ska ha 6 000 kr för dom. Haha! Lycka till grabben!Donna ligger och snarkar i mitt knä. Det är så tyst och lugnt när inte Cool är här. Donna visste inte riktigt vart hon skulle ta vägen igår... Ingen Cool att busa med, eller som terroriserade henne när hon försökte sova =)

Nu sitter jag i fåtöljen. Med laptopen på Henkes baslåda. Donna har tvingat ner sig mellan armstödet och mitt lår. Ligger och snarkar med nosen nertryckt mellan mina knän. Hon är allt lustig.. =)

Nu ska vi till BoConcept och köpa soffbordet! Äntligen!
Ska även ta en sväng förbi Mio och kolla på taglampor.Kommentarer
Jenny

Ha ha... Stackars Donna. Lucky har ju Billy som är på henne hela tiden nu!:) Lucky är stor nu ja, känns inte som det var så länge sen hon va liten valp. Men nu är hon lite över 2 år och har redan blivit mamma en gång och allt!:)

Ska ni ta någon kull själva på Donna?

2009-09-14 @ 20:17:15       Blogg: http://waiting4u.devote.se
Jenny

Klart man blir sugen!:) Vi ska nog ta 1 kull till på Lucky sen, det blir hon & Billy!;)

Skönt att ni fått sålt allt nu!

2009-09-15 @ 11:26:35       Blogg: http://waiting4u.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0