Shoppingrunda

Idag har man haft en liten ledig dag. Nästa blir på söndag....
Hur som... Henke och jag passade på att åka runt och fixa lite grejjer...

Första stoppet blev BoConcept. Vi köpte inpregneringsspray till soffan. Lika bra att skydda nya älsklingen! Lånade hem tre mattprover också. Blir nog ingen matta därifrån, är dyrt, men bra att få ett hum om vad som passar...

Vidare åkte vi till Galleri 507, som ligger på Öster, och tittade på tavelramar. Måste specialbeställa en spegel eftersom ingen har måtten vi behöver.. Själva spegelglaset är inte så dyrt, men ramarna kostar mellan 2-3 000 kr... Illa... Lånade hur som hem två prover för två olika ramar.

Sen åkte vi till Jörgens Matthus. Se ifall dom hade någon matta liknande de från BoConcept fast med bättre pris. Detta utan större framgång...

Sen bar det iväg till A6. Käkade lite. Sen gick vi till Gallerix. Skulle se deras priser på ramar. Vart kanske aningen billigare än på Galleri 507. Inne på Gallerix beslutade vi även att strunta i Heroes-tavlorna som vi tänkt ha ovanför soffan. Istället blir det en annan serie från Gallerix, fick specialbeställa tre tavlor =) Naaajs!
     Fortfarande på A6 så gick Henke in på Stadium för att kolla en bräda till Sälen-resan. Han gick därifrån tomhänt. Jag tog en tur in på Village. Köpte tre gröna värmeljus för 9 kr.

Än var vi inte färdiga. Dags att gå in på IKEA... Där skulle vi köpt två hyllor, men struntade i det. Köpte ben till hallmöbeln, en lampa, förvaringslådor till förrådet och en stor vas.

Här trodde vi att vi var färdiga, men icke! In på Mio där vi köpte ett knippe torkade blommor och tre prydnadskuddar (ta 3 betala för 2). Naaajs.
     Jämte Mio ligger Ljusglimten. Dom har 50 % på hela sitt sortiment. Där inne vart det maaassa folk... Tog en kölapp, nr 62... Kunden som betjänades hade nr 51... Hmm. Men vi hade lite tid över till att kolla på lamporna. Henke föll för en designlampa som var dyyyr... Men rabatten underlättade ju, så den köpte vi =) Ska hämta den de närmsta dagarna...

SEN fick vi ÄNTLIGEN åka hem! Ack så ont jag hade i fötterna! 4 ½ timmar var vi ute och rände... Dock så matchar inte vasen från IKEA med de torkade blommorna från Mio, så de båda ska lämnas tillbaka.

Det börjar bli riktigt mysigt här hemma, och allt börjar komma på plats. Det enda vi inte har en aning om är valet av matta... Detta är för oss ett mysterium hur man ska kunna hitta en bra matta. Den enda vi hittat som är PERFEKT är den från BoConcept. Men pengarna börjar ta slut, så man vill inte lägga massa på en matta.. Ska se om de kan fixa ett bra pris, annars får vi nog nöja oss med en halvbra matta som duger....


Jaha, det var väl allt från idag. Ganska långt inlägg =)
Inga bilder visas förrän allt är färdigt! Och festen vid Halloween är avklarad =)
Blir läggdags tidigt ikväll. Bytte mitt kvällspass imorgon mot ett 10-timmars pass....
Kommentarer
sara

hej vännen!!

gör du?? hoppas p¨å en fika snart!!!fattar du vad felet är här??

min nya blogg*min "wrapper" och meny slutar i mitten av sidan då jag tittar på min blogg på min dator...men på patriks dator går de ända ner...? felet är?

2009-10-14 @ 18:02:06       Blogg: http://snoangeln.blogg.se/
Jenny

Härligt att allt börjar komma på plats!:)

2009-10-18 @ 12:31:49       Blogg: http://waiting4u.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0