Löning. För vissa...

Igår fick många lön. Själv får man vänta till 27e.
Får en hyffsad lön, så det känns riktigt skönt.

Vart äckligt mycket folk på jobbet de senaste dagarna... Vi har haft kampanj på rapsolja. Ordinarie pris 14.90, nu 9.90. Folk har vart som galna! Försöker köpa mängder, trots att vi har maxköp på två st/kund... De kommer tio gånger och försöker lura oss. Sen på kvällen när allt är slut kommer kunder och klagar på oss för att det inte finns något kvar. Är det verkligen vårt fel??
     Usch... Nu är det slut på det iaf! Kl 13 idag tog allt helt slut. Så hela eftermiddagen idag kunde man slappna av mer. Och även morgondagen slipper man tjaffset.

Jobbar som ett as nu.. Åtta dagar i rad. Två 10-timmarspass avklarade. Åtta timmar imorgon, jobba kväll på måndag. Sen har jag två dagars ledighet. Nästan. Har inventering tisdag eftermiddag... Och helgen ledig =) Så det är totally värt denna helvetes-vecka =)

Henke har vart en ängel idag och lagat goood mat. Hasselbackspotatis med fläskfilé och grönpepparsås... *mummms* Sen tog vi en kopp Kahls-kaffe och tittade på Körslaget! =) Vilken härlig lördagkväll!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0