Hälsat på grannen med rexen!

Vi har snackat med en kvinna i grannhuset som har en Devon Rex. Vi skulle hälsa på hos henne och hennes familj, så Henke får känna på doften i ett riktigt katthem, inte en uppfödare med 10 katter och fyra barn varav ett spädbarn, med alldeles för lite tid till städning...

Henke har vart lite krasslig i veckan, så det har inte passat sig.. Men idag när jag kommit hem från jobbet gick vi dit. Det gick nog så bra som det bara går =) Lägenheten kändes ren och fräsch. Jättefin kisse. Henke kände ingenting. Han gick in i badrummet för att vara nära kattlådan. Det luktade ingenting. Men som ägarna sa; kvalitén på foder och kattsand gör stor skillnad. Sen vädrade hon mycket med.

När vi gick därifrån kliade det lite i Henkes hals. Men vi hade ju knappast förväntat oss att han inte skulle reagera alls.. Men han vart förvånad över hur bra det gick. Vi fick namnet på hennes uppfödare, så ska kika in på deras hemsida. Henke fick dessutom namn och nummer till en vän till kvinnan, som jobbar som homeopat. Många som har tipsat Henke om att besöka en homeopat, nu kanske han äntligen gör det.

Det känns hur som väldigt bra. Inget är säkert än, men på god väg =)

Fresten.. När jag kom hem idag från jobbet hade Henke städat upp i köket och bryggt kaffe. Söt han är. Dock tyckte jag att kaffet smakade konstigt. Äckligt, rent ut sagt. Smakade inte alls lika gott som Kahls-kaffet brukar... Visade sig att Henke, för ovanlighetens skull, hade använt Zoega.. Och detta kände alltså jag... Hur mycket findrickare har man blivit egentligen..? ;)Kommentarer
Malin

Vad är en homopat? =b

Låter ju typ som nån som ska "bota" homosexuella =b

2009-10-26 @ 11:34:23       Blogg: http://tmc.blogg.se/
Malin

Hmm.. Vettifan om min kommentar kom med? =S

Aja, men jag frågade vad en homopat är? =b

Det låter ju lite en person som försöker "bota" homosexuella ^^

2009-10-26 @ 11:36:23       Blogg: http://tmc.blogg.se/
Linda

Oj.. Jag stavade visst fel. Homeopat heter det =) Det är jättesvårt att förklara vad dom gör. Bland annat kan vissa, bara genom att se dig i ögonen, se vad du är allergisk mot.

Homeopati bygger på principen att lika botar lika. Att en sjukdom kan botas genom tillförsel av små mängder av det ämne som hos friska framkallar en effekt som liknar sjukdomens symtom."Homeopaten söker efter de symtom som patienten lider av just nu, den aktuella symtomtotaliteten. Utifrån 3-8 valda symtom tar terapeuten fram det homeopatmedel som bäst överensstämmer med patientens sjukdomsbild.Det finns cirka 1250 homeopatmedel att välja mellan, varför ett metodiskt tillvägagångssätt är viktigt."Du kan läsa mer här:

http://www.2000taletsvetenskap.nu/tidning/97nr4/97-4art8.htm

2009-10-26 @ 12:53:07       Blogg: http://paivys.bloggse


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0