Bra på bio


Trubbel i Paradiset

Fyra par reser till en tropisk ö på semester. Ett av paren är där för att jobba på sitt äktenskap, de andra har missförstått att deltagandet i resortens terapisessioner inte är frivilliga.
Biopremiär: Går på bio nu


2012
Forskare öppnar en portal till ett parallellt universum och får kontakt med sin dubbelgångare i ett försök att stoppa jordens undergång som förutspåtts av Mayaindianerna. 2012 är enligt sägnen det år då jorden kommer drabbas av upprepade naturkatastrofer i form av vulkanutbrott, orkaner och smältande glaciärer.
Biopremiär: (fredag) 13e november


Disney's - En Julsaga
Scrooge bryr sig bara om pengar och bryr sig inte om människorna omkring honom. Natten före julafton blir han varnad av spöken för att fortsätta sitt själviska liv. Vålnaderna tar Scrooge på en resa genom livet. Till slut tvingas Scrooge att välja om han ska börja bjuda på sig själv eller om han ska dömas till ensamhet och bli bortglömd.
Biopremiär: Går på bio nu


Paranormal Activity
Ett ungt par misstänker att deras hus är hemsökt och för att skaffa bevis installerar de övervakningskameror som ska spela in vad som egentligen händer när de sover.
Biopremiär: (fredag) 13e november


New Moon
Nu kommer uppföljaren till biosuccén Twilight, New Moon. När Bella har återhämtat sig från attacken från de onda vampyrerna firar hon sin födelsedag med sin pojvän, vampyren Edward och hans familj. Men under festen skadar sig Bella och blöder lite, varpå den nyaste vampyren i familjen - Jasper – inte kan hålla sitt begär tillbaka...
Biopremiär: 20e november


Avatar
Den desillusionerade marinsoldaten Jake Sully (Sam Worthington) skickas till planeten Pandora för att med alla medel övertyga urbefolkningen att låta människan exploatera deras natur för att utvinna en ny energikälla. Allteftersom Jake lär känna planeten och folket blir han mer och mer osäker på sitt uppdrag och när kampen ställs på sin spets måste han välja sida.
Biopremiär: 18e december


Old Dogs
Två vänner och kollegor, en frånskild kärlekstörstande man, och en kärleksfull ungkarl får ett 6-årigt tvillingpar på halsen - deras liv vänds upp och ner just när de ska avsluta ett livsviktigt jobbavtal.
Biopremiär: 25e december



Kommentarer
Jenny

Vill se!:)

2009-11-10 @ 10:07:40       Blogg: http://waiting4u.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0