Så gosiga dom är

Cool har anpassat sig bra till livet här. Han är oftast lugn. Försöker inte pussa ihjäl en längre. Donna har också anpassat sig, till att leva ihop med Cool ;) Det är inte alltid så lätt ska ni veta. Hehe. Cool vill alltid gosa och ligga nära, han har snabbt blivit favorit bland våra vänner.

Lillhusse har nog blivit Cools favorit. När Henke jobbar natt sover han på eftermiddagen när jag tar ut hundarna. Båda brukar sova hos Henke när jag frågar om dom vill gå ut. Donna springer till hallen, medan Cool skuttar omkring i sängen och bara väntar på att lillhusse också ska komma. Så får minsann tjata lite på Coolisen så han låter lillhusse vara ifred =)

Det funkar bra att ha Cool i sängen om nätterna. Och även när vi lämnat dom hemma har det gått jättebra. Han får lite godis när vi kommer hem. Burarna står i köket, vi har alltid dörren öppen. Så fort vi går in i köket följer Cool med, och lägger sig i buren =) Bra träning. Han sköter sig, killen! =) Han sitter snällt och väntar på maten tills han får tillåtelse att äta. Senast igår använde Donna Cool som kudde. Dom är så söta!

Tänkte försöka få upp lite videoklipp på våra små monster inom en snar framtid...

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0