Cool möter Leia

Igår var vi hos en gammal gymnasieklasskompis till mig, Jenny, och hennes kille. Dom har en staffevalp på 12 veckor som heter Leia. Vi möttes utanför deras lägenhet. Hundarna fick hälsa och det gick bra, så vi gick in.

Ojojoj, stackars Cool... Leia var ett riktigt litet yrväder som absolut skulle busa med Cool heeeela tiden... Gick han iväg så sprang hon efter och tacklade honom. Eller, försökte iaf. Hehe. Var förvånad över att han lät henne hålla på. Han är ju värre än Donna. Hur mycket hon än hängde och hoppade och bet så lät han henne hållas. Vid enstaka tillfälle busade han tillbaka. Någon gång la han sig bara på henne. Hehe. Vid ett tillfälle tjöt han till, när Leia bet honom i snorren. Det var inte poppis, så då åkte hon på en tackling.

Till slut blev Leia trött och somnade tätt intill Cool. Flyttade han på sig så flyttade hon efter. Såååå söta var dom! Men lugnet varade inte länge... Efter diverse matstunder och kisspauser så var hon redo att busa igen. Stackars Cool... =)

Hade dessutom inte tänkt stanna så länge, men blev 7 timmar. Jättetrevligt! Fikade och bjöds till och med på mat. Nästa gång ska dom komma hit, och givetvis ska vi ses när Donna är hemma igen. 
     Väntar på att få bilder av Jenny. Så fort jag får dom lägger jag upp några här =)

Idag har man umgåtts med lillasyster med respektive.
Imorgon är det lördag, och man har inga planer... *suck*Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0