Storstädat lägenheten

Idag fick vi oss ett riktigt seperyck och plockade undan all skit man samlat på sig... Datarummet har blivit lite av ett samlingsrum för prylar vi inte vet vad vi ska göra av... Vi har varit extremt dåliga på att sätta i våra papper i pärmar, vilket visar sig när man hittar en gammal räkning från 2007... Betalad dock ;)

Så nu tog vi fram den svarta sopsäcken och slängde det mesta som skräpade i datarummet. Alla papper är nu iordning i sina respektive pärmar. Kvar är nästan ingenting. Tomt blev det utan allt skräp... =)

Passade även på att tvätta sängkläder och byta till rent. Så härligt med rena sängkläder!
Hundarna håller med......

Kvar i Project Slänga Skit är en rensning av förrådet. Massa skräp som ska till sortergården, mängder av Henkes gamla jackor ska väck m.m.Äntligen börjar vi få lite möbler sålt, och jag ser ljuset i tunneln!
Bara tanken på slutresultatet får mig att le.

För er som inte vet ska vardagsrummet bli sällskapsrum, alltså bort med tv:n. En stor mjuk tygsoffa i brunt/guld och skinnfåtöljer. Mycket sittyta. Svart soffbord och sideboard. Beiga väggar. Mörk mönstrad fondtapet på valvet. Hallen ska bli limegrön ;)

Datarummet ska bli tv-rum. Vet ej om vi ska ha tv eller projektor än. Två liggfåtöljer (divaner), två svarta och två vita väggar och en mörkt lila heltäckningsmatta. Myyyysfaktor! Detaljer i rosa och lila. Kommer bli sååå naaaajs!Nähä.. Nu verkar Henke fått tillbaka seperycket.
Dags för en sista ansträngning innan läggdags!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0