Tillbaka till verkligheten

Det blev en lite kortare semester än tänkt. Vi skulle ju stannat till söndag, men kände oss lite smått uttråkade. Så vi tänkte att det är ju ganska skönt att vara hemma när man faktiskt är ledig också. Henke fick iaf äntligen äta kräftor!

 

Det vart några blåsiga regniga dagar på Öland. Så dessvärre inget solande. Men vi tog en tur till Färjestaden, där de hade 50 % rea i nästan alla affärer i det lille köpcentrumet. Så köpte en tavla i guld med Buddha-ansikte. Två vita blomformade ljuslyktor med guldkant och två gröna tekoppar, och en present till Finduss... ;)

  

Tog även en tripp till Kalmar och deras köpcentra Baronen. Inte alls lika stort som A6, men hittade en butik jag blev kääääär i! New Yorker. Grymt snygga kläder. En blandning mellan Gina Tricot och Carlings, med Gina-priser. Asnajs! Köpte fyra toppar och två mysbyxor för ca 850 kr. Tydligen letar dom lokal i Jönköping. Me likes!

   

Gick runt lite i Borgholm. Många små mysiga affärer, men ingen shopping. Däremot gjorde jag ett efterlängtat återbesök på ÖK, där jag förra året köpte kaffekoppar med fat med ett diskret blommotiv. Denna gång köpte jag vanliga tallrikar (jättefina) och två mindre skålar. Hade fyra skålar innan, men dom används så flitigt så kompletterade med två till =) Sen köpte jag present till största snyggsyster som snart fyller år... ;)

 

Nu är man hemma igen, och ska försöka utnyttja helgen när man är hundfri. Ska till IKEA och spana in lite prylar imorgon. Och till EM och beställa två divaner (våra liggfåtöljer till nya tv-rummet). Sen blir det förhoppningsvis middag på Jensen's. Har saknat deras lax... Och en tripp till Finduss, vars bror fyller år.

Visst är det härligt med lite ledighet? =)Kommentarer
Jenny

Gud vad snygga toppar du fick tag i!:)

2009-08-15 @ 15:27:40       Blogg: http://waiting4u.devote.se
Linda

Ja, visst är dom snygga? Ca 150 kr/st. Billigt och bra. New Yorker heter butiken. Finns bara 10 st i Sverige. Dom letar lokal här i Jönköping, me like!

2009-08-15 @ 18:08:22       Blogg: http://paivys.blogg.se/
Anna

älskar dina gröna koppar.. dem får snart invigas på din balkong av oss :)

2009-08-19 @ 11:17:06       Blogg: http://www.nogg.se/annis83
Linda

Självklart Anna! Vill du komma förbi i nästa vecka kanske? Jag är ledig rätt mycket under veckan =) Kramar

2009-08-21 @ 14:34:42       Blogg: http://paivys.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0