Vart i skogen

Det har varit en bra dag. Gick upp vid 10 och mötte upp Sandra och Attila. Tog bilen ut i skogen. Vovvarna fick springa av sig i ca 2 timmar. Försökte oss på att spåra med Donna. Sandra får lära oss en annan dag =)

Vid ett tillfälle sprang hundarna iväg en bit framför oss. Hör till vår fasa att Donna beslutat sig för att ta ett vinterdopp. *brrr* Skrek åt henne att komma upp. Men hon hoppade i igen. Hon kunde inte ta sig upp, och jag insåg snabbt att hon tagit stöd mot ett rör (som leder vattnet under vägen till andra sidan) och att hon kunde dras med in i röret. Var ju lite ström... Försökte få Henke och Sandra att fatta, men dom trodde inte alls det var ett rör. När dom väl insåg det sprang Henke ner i diket för att fiska upp Donna. Man blev lite skärrad, men Donna bara ruskade av sig vattnet och fortsatte busa med Attila.

En roligare sak var att Attila äntligen lyckades busa upp Donna med en pinne. Han brukar tydligen locka till lek genom att retas med att han har en pinne. Nu fattade Donna galoppen och började jaga Attila, och lyckades till och med sno pinnen från honom! Sen retades hon tillbaka och fintade honom när han försökte ta den. Hehe. Det är min tjej det!

En trevlig dag, som vanligt =) Sandra är en bra tjej, och Attila är ju alldeles underbar!
Här kommer lite bilder.

Imorgon ska vi till Göteborg! *woho*

Dagens paket: En stjärtlapp! ;P Men ingen snö ute... Blä...Kommentarer
Malin

Naaw så söta! =D

Du, när ska ni till T & D på måndag? Jag tänkte ju hänga på er om då. kraaam

2008-12-20 @ 09:08:30       Blogg: http://tmc.blogg.se/
Jenny

Så fina dom är vovvarna!:) Har vart med om liknande, det där med vatten & hundar!:) Lilla Dixi flög efter några ankor som simmare i en å, men grejen var att det var is, helt plötsligt gick isen sönder & Dixi plumsade i ån & kom inte upp plus att hon höll på att åka under isen!:O Det var inte kul...fick panik! Dessa hundar säger jag bara!;)

2008-12-20 @ 14:19:11       Blogg: http://waiting4u.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0