Nya gardiner!

Efter jobbet träffade jag Madde i stan. Vi fikade på Waynes. Sen hjälpte jag henne att köpa julklappar till två barn. H&M och Kappahl var dött. Men på Lindex hittade vi direkt vad vi sökte!
     Jag hade inte tänkt köpa något, men fick syn på en så söt kuvertväska på Åhléns! Rea också! Hundralappen. Ursöt!

När jag kom hem vart det direkt iväg med Henkes mor. Åkte till Huskvarna för att titta efter gardiner. Hittade ett par fina till både kök och datarum. Bilder kommer när jag fått upp gardinerna. Har lånat ett par julgardiner sålänge av henne.
     Sen åkte vi vidare till Taberg. Till något gardinställe. Inte lika billigt dock. Påminde mycket om Iems. Hittade lite plastväxter iaf. Jättefina! Så slängde ut mina döende växter och ersatte dom med snygg plast! Länge leve plasten! ;)





När vi kom hem (då hade jag varit borta i sex timmar) så väckte jag Henke. Han gick in till sin mor som hade lite överbliven mat åt honom. Jag fick ett ryck och började städa! Äntligen! Jobbar två kvällar nu, så fick ju passa på.... Slängde ut all skit från köket, så där är det äntligen snyggt igen! Fick också ett ryck och städade ur förrådet. Så grovsoporna tog Henke med till jobbet idag. Nu ska jag slänga ut alla hans målargrejjer i hallen, så får han slänga upp allt på vinden imorgon. Gud, vad skönt att jag fick ett ryck! Ska bara slänga in tvätten i garderoben och fixa lite smått, sen är det fint här hemma!

Dagens paket: Body scrub, eller nåt...



Kommentarer
Nina

Hej! Jag läste din kommentar på emmiealina.blogg.se om att du tatuerade dig första gången när du var 16. Jag är 15 nu och har velat tatuera mig väldigt länge och har fått tillstånd av mina föräldrar, men har ringt runt på lite bättre studion (som känns säkrare) och inga av dom tar emot trots målsmans tillstånd eftersom det är deras regel. Så jag undrar vart du tatuerade dig? Väldigt tacksam för svar!

2008-12-16 @ 00:14:43
Linda

Nina: Jag tatuerade mig i Jönköping. Men han som jag gick till har slutat för många år sen... Så tyvärr vet jag inte vem du kan vända dig till.

2008-12-16 @ 10:35:58       Blogg: http://paivys.blogg.se/
Jenny

Så söta gardinerna var!:)

2008-12-16 @ 12:48:12       Blogg: http://waiting4u.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0