Fredag kväll!

Ojojoj... Nu har jag vart duktig.

Dagen började med att följa med Malin när hon förlängde naglarna. Sen åkte vi till A6 där jag köpte två par stövlar på Skopunkten. Blev förvånad över hur sköna dom var, och så fina.

När jag kom hem vart det bara till att börja baka frysta kladdkakemuffins. Har ju fått order av Huttan att när han kommer senare idag ska det finnas kladdkakemuffins! ;) Skulle egentligen iväg på Only outlet. Men tiden räckte inte riktigt till.

Så nu har jag bakat färdigt, plus städat och plockat undan så det ser riktigt fint ut. Nu sitter jag här av avnjuter en kopp gott apelsinkaffe från Kahls. Det låter kanske skumt, men det är jättegott!

Sitter och inväntar kavalleriet. Henke och några kompisar till honom ska förfesta. Sen väntar jag besked från Pernilla. Vi skulle fika idag, men hon mådde inte riktigt bra. Så väntar på besked om hon mår bättre eller om vi ska boka om.

Oj, så gott detta kaffe äääär! =P
Kanske ska sätta på lite musik åt ungdomarna innan dom kommer ;)



Fejkhår

Jag har länge gått i tankarna att förlänga håret, igen... Vart ju så missnöjd på Klipp-It, men är helt säker på att Jessica skulle göra det bättre! Dock är det ju en hel del pengar, och jag är lite osäker. Så nu har jag beställt två toffsar från Happyhair. När man vill vara lite extra fin. Inte så farligt dyrt.

Funderar även på ett färdigt clip-on hår, där man gömmer underhåret i ett hårnät. Då ser det inte lika fejk ut =) Det tänkte jag isf köpa på Hair4less, där det kostar hälften så mycket som på Happyhair. Sen är det mer uppklippt, vilken också gör att det ser naturligare ut.







Nähä... Dags att sova lite kanske? Usch, vänder ju helt på dygnet när man går hemma...



Mörkhårig igen

Känns underbart bra! Tvekade inte en sekund när jag bestämt mig för att färga det mörkt igen. Blev jättenöjd!



Dålig kvalité... Mobilkameran...



Uttråkad...

Henke åkte till jobbet vid nio. Och jag har inget att göra...
Inget bra på tv:n, inget att leka med i PS... Booooring....
Tror jag ska göra mig lite te och äta en kall kladdkakemuffins =P *mumma*

Kvällen igår var rolig. Anna var ju sjuk, och Finduss valde att inte följa med. Men jag hade roligt med flickorna ändå. Vinkorken var jättemjuk, så fick inte upp den. Vi funderar på om man kan slå bort flaskhalsen med en kniv, då någon kläcker den superba idén att använda en yxa. Men då vi inte hade någon yxa nöjde vi oss med en hammare. Jag vet, superbra idé, eller hur? =) Slutar precis som väntat, flaskan går sönder, och jag står utan vin. Men det gjorde inget. Jag fick massa goda drinkar istället!
     För ovanlighetens skull (inte) var vi på Harrys. Otippat mycket folk alltså. Och även otippat kass musik...

Nähä... Nu ska jag fixa lite te och mysa med vovvarna i soffan!



Loppis

Idag har man fart runt med Finduss och hennes familj för att fynda. Åkte till bl.a. Erikshjälpen. Var väldigt trevligt. Hennes familj var väldigt underhållande... =) Köpte lite fina tallrikar och en jättesöt halv kopp. Hehe. Avhuggen på mitten så står det "Du ville ju bara ha en halv kopp". Hehe, underbart! Totally värd 3 kr! =P

Ikväll då. Det är ju lite dricka och melodifestival inplanerat. Stackars Anna har blivit smittad av sin sambo, så hon ligger magsjuk. Men ska försöka dra med Finduss! Ingen av oss är särskilt pigg på att dricka och gå ut, så det blir lite lugnare =) Men ska bli trevligt! Oavsett om hon följer med eller inte, men jag hoppas!

Nu ska hundarna ut, sen vill jag ha mat!



Ensam med vovvarna

Huttan kom hit för en kopp kaffe. Känns ju inte särskilt ovanligt längre, han har ju hängt här rätt mycket den senaste veckan =) Tror han blivit beroende av vårt kaffe. Och nu även av mina frysta kladdkakemuffins. Hehe.
     Sen skulle Henke med honom hem för lite grabbkväll. Dom tog med sig konjaken, så får väl se när Henke behagar komma hem igen =) Men jag tycker bara det är kul för honom att få komma hemifrån ibland med.

Nu ska jag testa mina nya smycken, titta på tv och måla om naglarna!



Ny bloggdesign

Äntligen! Tog sån tid, men nu har jag äntligen en ny  bloggdesign. Och jag känner mig ganska nöjd med den. Ville egentligen ha en mönstrad bakgrund, men varje gång jag försöker ladda upp bakgrundsbilden så lägger internet ner! *massa svordomar* Men men... Nu får det vara såhär... Så efter mycket slit så har jag gjort klart tre designer.

Min design:



Finduss design:



Systers design:



Henke överger mig ikväll. Ingen som vill leka med mig?




Arvingarna. Vilka minnen!







Ännu mer sjukskriven...

Idag fick jag ett samtal från doktorn. Han frågade hur jag mådde. Sa att jag mådde bra och tänkte börja jobba igen. Då sa han att han hade dåliga nyheter. Jag får inte jobba. Proverna hade visat att jag har salmonella... Såå, nu måste jag till vårdcentralen en gång i veckan och lämna prover...

Lagom kul att behöva ringa jobbet och säga att man nog blir borta en månad till, istället för att meddela att man kommer tillbaka... Har iaf inte husarrest. Måste alltid tvätta händerna med handsprit, men jag får iaf vistas bland folk.

Henke får ju sköta handlandet. Jag får ju inte ta i livsmedel...




Hjälpte Finduss med sin blogg idag. Blev fint tycker jag =)



Photoshopade Finduss =)



Finduss lyckades gräva fram denna "underbara" bild från E-lux -06 (?)



Hundincident, igen...

Kan ju börja med att säga att inget egentligen hände...

Henke var ute med hundarna igår kväll innan han skulle till jobbet.  Jag och Anna sitter inne och snackar. Hör plötsligt en hund skälla. Kollar i köksfönstret och ser en tjej som har väldigt svårt att hålla sin gigantiska vita schäfer som skäller och drar efter Henke och våra hundar. Vilket egentligen inte gör mig något så länge hon håller sin hund. Den hade till och med försökt gena över grannens lilla gräsmatta för att komma fram. Damen vars hund Donna hoppade på för snart ett år sen knackade tydligen argt på sin fönsterruta och pekade menande på Henke.

Jag öppnade porten åt Henke och han berätta detta som jag nu berättat. Då ringer telefonen. Det är damen. Hon vill prata med Henke. Hon är tydligen mycket upprörd och säger att våra hundar en dag kommer mörda hennes hund. Hon nämner incidenten med en staffe och en tax (ingen som bryr sig om den detaljen...) som dödade ett litet barn. Att speciellt jag inte får gå ut med båda hundarna samtidigt eftersom det är halt. Då kommer jag ju tappa dom den dagen dom attackerar hennes hund.

Jag förstår inte varför hon inte alls reagerade på den stora vita schäfern istället. Det var ju den som ägaren fick kämpa för att hålla fast. Våra hundar gjorde absolut ingenting. Dom bara stod och tittade. Dom drog lite efter hunden, men efter ett snabbt ryck i kopplena så brydde dom sig inte, utan ville hellre in i värmen.

Jag förstår inte vad mer vi kan göra. Det har snart gått ett år, men hon går antagligen fortfarande och säger till folk hur aggressiv Donna är. Detta trots att Donna inte gjort någonting sen dess. Hon har umgåtts med ca 40 hundar. Det har inte hänt något med en enda av dom... Cool som slitit sig när han var hos uppfödaren gjorde då heller inget utfall mot någon av de andra hundarna.

Om hon ska börja tjaffsa igen så kommer jag känna mig lite smått trackasserad. Vi ska i alla fall prata med styrelseordföranden lite senare idag. Ingen annan här verkar ha något emot någon av våra hundar. Damen börjar bli aningen påfrestande....



Så... Nu har jag fått lätta mitt hjärta. I eftermiddag ska vi träffa Attila! Det var längesen!

Väntar nu på att Finduss ska ringa, så ska jag och hundarna möta upp henne =)







Lekte lite i nya Photoshop med mina nya brushes =)



Ny bloggdesign på g

Har precis fått Photoshop CS4 på datorn. Har inte hunnit testa det än dock. Men nu när jag äntligen fått PS på datorn, och fått inspiration så tänkte jag ge mig i kast med en ny design. Under tiden, eftersom jag var så less på den förra och inte alls nöjd, så har jag nollställt designen.

Inspiration och hjälp underlättar ju alltid...

Kolla http://www.designadinblogg.se/ för utförliga förklaringar, tips och blogghjälp. Han samarbetar dessutom med http://stylissimo.blogg.se/ som kompletterar med jättebra videotutorials. Vidare finns där tips om PS.


Jag vill till frissan!



Alla hjärtans dag

Då var det dags att vara lite kärleksfulla! ;) Henke har varit och shoppat lite. Fick en jättefin ros av honom. Och snart ska han börja med middagen. Kalvstek, hasselbackspotatis och sås. *mumma*

Tänkte ju dra ihop lite om vad vi hittat på i Thailand. Men kommer inte på så mycket mer än jag redan sagt. Så tänkte bara lägga upp lite bilder.



Karon Beach - Soldyrkarna - Mitt första köp


Maya Bay "The Beach" - Maya Bay igen - Phi Phi Don


Målat naglarna - Thaiboxning - Big Buddha (45 m)


Fantasea


Sista middagen - Tuk Tuk - Hotellrummet





Tillbaka från sjukhuset

Jaha... Då har man för första gången varit på sjukhuset, som patient... Mindre kul. Men hellre det än att ligga kvar hemma iaf...

Jag blev ju sjuk direkt när vi kom hem från Thailand. Hög feber, frossa... När febern återigen nästan var uppe i 40 grader åkte vi till vårdcentralen. Dom skickade mig till akuten. Där såg dom att jag hade 40,6 i feber... Såå, dom la in mig på infektion där jag fick dropp och antibiotika i några dagar.

Nu är jag hemma igen. Sjukskriven i två veckor. Men känner jag mig frisk kan jag gå till jobbet innan dess. Nu känner jag mig piggare iaf. Var väl tur att jag åkte till sjukan när jag gjorde. Det kunde ju blivit värre...

Henke vart tvungen att köra Cool till uppfödaren när jag låg på sjukhus. Henke jobbar ju natt, jag är inte hemma. Cool klarar inte att vara ensam så länge. Så i dagarna nu ska vi hämta hem honom igen.

Känns skönt att kunna äta relativt normalt igen. Har ikväll ätit ris och fiskbullar ;)
Nu blir det tv!



Mysiga vovvar

I torsdags hämtade vi ju hundarna från uppfödaren. Ingen vidare upplevelse för min del eftersom jag fortfarande var sjuk. Men det blev lite jobbigt för Henke att få hem båda hundarna, så han behövde min hjälp...

Hur som... Vi snackade lite om det enda problem vi har med Cool. Att han inte kan hålla sig lugn i sin bur, utan försöker ta sig ur. Vilket lett till mindre skador på båda burarna och att vi knappt har några hela filtar kvar... Men så krångligt är det ju inte... Vi måste bara motionera honom mer innan han ska in i buren. Och ska dom låsas in får Donna göra honom sällskap.

Det är lite lustigt... Donna är en riktigt sprinter, men föredrar att ligga i soffan...
Cool hatar att springa, men måste ändå motioneras mer än Donna... =)

Vi har även beslutat att Cool ska få vara i buren så lite som det bara går. Ska vi någonstans där Donna följer med, då ska Cool också med. Han får även sova i sängen med oss nu. Funkar bättre än förväntat faktiskt. Cool ligger still hela natten vid mina fötter. Märker honom inte ens. Och Donna som annars brukar vara ganska jobbig när hon alltid ska ligga så nära föredrar sin korg när Cool är i sängen. Han är så lugn när han får sova hos oss. Hellre det än att han gnäller och har sönder buren...

Just nu ligger mest båda i soffan och snarkar ikapp... =)





Maya Bay, "The Beach"

Fler bilder från resan kommer så småningom.



Sjukling...

Jaha. Då var man hemma från Thailand. Första natten hemma åker jag på 40 graders feber. Ena stunden hackar jag tänder, i nästa svettas jag som en gris. Börjar få nackspärr, och huvudet ska vi inte tala om.... Känner mig bättre än i onsdagskväll, men mår fortfarande skit.

Det är ju inte riktigt klokt egentligen.. Bli sjuk tre gånger på en månad. Först precis innan vi åkte till Thailand, sen nere i Thailand, och sist precis när man kommer hem... Känns inte kul. Dessutom är nästan alla sjuka på jobbet med, så man får ju nästan dåligt samvete för att man är sjuk. Vilket egentligen inte känns rätt. Många gånger har jag gått till jobbet trots att jag borde ligga i sängen, men denna gången kan jag verkligen inte. Är inte så mycket att göra när man har feber och knappt kan ta sig mellan sängen och badrummet...

När jag blir frisk och har lite mer ork ska jag berätta mer om Thailand och lägga upp lite bilder.

Nu ska jag ta en kalldusch och försöka få i mig lite mat...




RSS 2.0