Våren är på intågande!

Äntligen börjar vi lämna vinterrusket! I helgen hade vi sjukt fint väder, och jag tror minsann att hela Jönköping var ute och njöt av solen. Våra små djur älskar att ligga på balkongen. Då den varken är inglasad eller innätad, så får Duchess bara vara där när vi kan hålla koll på henne =) Donna Lägger sig antingen i stolen eller på golvet om det blir för varmt. 

Det är så skönt att vi bor som vi bor också. Nära till grönområden och 10 minuter med buss in till city. Donna brukar vi släppa i skogsområderna så hon får springa av sig lite energi. Hon är så duktig och följer efter en. Ibland nosar hon iväg åt ett annat håll, men det räcker med att ropa eller vissla så kommer hon flygandes. Men man får hålla ett öga öppet, jag har redan sett 3 (!!) rådjur på två veckor. Och ingen av gångerna hade jag varken mobil eller kamera med mig! Suck!
Långklänning gånger två!

Åh, så fint väder vi har! Jag och lillasyster passade på att gå på stan igår och shoppade lite! Jag hann in först till stan och passade på att pröva lite kläder i väntan på systeryster. Syrran anlände och fick syn på en klänning som hon var tvungen att pröva. Den var superfin! Jag var tvungen att pröva en likadan fast i en annan färg. Det slutade med att vi köpte varsin! I nästa butik hittade vi återigen likadana klänningar i olika färger. Men de får hänga kvar i butiken, åtminstone till efter löning! ;)

Touchvantar! ;)

Till nästa vinter behöver jag nog köpa mig ett par nya vantar! Mina älsklingar har börjat sjunga på sista versen! På grund av mina långa naglar så har det gått hål på båda pekfingrarna. De andra börjar ge med sig också. Men det gäller ju att tänka positivt; jag har förvandlat dom till ett par touchvantar! ;)

Värmeälskande katt..

Duchess har blivit mycket keligare sen vi fick hem henne. Innan låg hon aldrig i knät. Men när hon bodde hos mina päron kom hennes mysgener fram. Och nu myser hon gärna nära oss. Allra helst husse. Men matte duger också ibland ;) Hon gillar att lägga sig PÅ mig tiiiidigt på morgonen, klampa runt så jag vaknar.. Under täcket är det ju dessutom varmt och gott! Annars kan man alltid lapa eftermiddagssol i fönstret i favoritkorgen.


Solnjutaren

Finns det något Donna älskar så är det att steka i solen. Vilken hund gör inte det liksom? Solen skiner in rakt på sängen runt kl 10. När den sedan förflyttar sig så följer Donna efter; in till datarummet och lägger sig i rottingsoffan. Vårt lilla mystroll <3


RSS 2.0