Solnedgång på balkongen

Jag skulle egentligen varit ledig fredag-söndag. Men det var många sjuka på jobbet, så jag hoppade in och jobbade 3 1/2 timme. Sen var det dags att få klorna fixade! Blev mycket nöjd! Trött och hungrig fick jag vänta på bussen hem som var 20 (!!) minuter sen. Väl hemma har det stått tvättning på schemat. Hann även njuta av värmen på balkongen där vi satt och tittade på solnedgången ♥ En bra dag!

Nya pjux!

Jag gillar verkligen inte att blogga från blogg.se-appen.. Den är totalt värdelös! Meeen, jag sitter ju aldrig vid nån dator längre, så jag får väl ge det en chans!
 
I förrgår ägnade jag lunchrasten till att leta efter jobbskor. När jag satt och prövade skor upptäckte jag att mina skor gått sönder! Blev inte så överdrivet ledsen över detta, då jag aldrig riktigt gillat dom. Idag på lunchrasten letade jag efter bättre ersättare. Efter lite om och men och velande fram och tillbaka lämnade jag butiken med dessa snyggingar från Novita! Köpta på Scorett, 999 kr.

Vår och värme = vattenpipa!

När värmen kommer tar vi fram vattenpipan på balkongen! Jag röker annars inte, men jag älskar vattenpipan! Lagom till stormen bedarrat och solen sken från en klarblå himmel den 1a maj, så invigde vi vattenpipan för detta året! Var helt fantastiskt skönt att sitta på balkongen i värmen och lapa sol med en cider i handen och utsikt över skogen. Love it!

Trångt i sängen

Av någon anledning så är tydligen det bästa att sova på/jämte matte. Donna sover ofta antingen i min famn eller mellan mina ben. Oftast vaknar jag av att jag inte kan röra på benen, då har Donna lagt sig tillrätta där och kilat fast täcket. Duchess, som ibland kan lägga sig på mig har nu gjort detta till en daglig vana. Varje morgon, runt kl4-5 på mornarna tror jag, så lägger hon sig tillrätta på mitt bröst. Oftast med rumpan mot mitt ansikte. En gång med sitt ansikte så nära mitt ansikte att jag höll på att få en hjärtattack när jag vaknade och hade en katt ända upp i ansiktet... Oftast fördelar hon sin vikt väl när hon lägger sig tillrätta, men ibland känner man av trycket av fyra små tassar som trycker mot bröstet. Hon väger förvisso bara tre kilo, men det känns vill jag lova! Detta är en vanlig syn tiiidigt på morgonkvisten numera:
Donna ligger som vanligt mellan mina ben och Duchess på magen.

Skogspromenad

I förra veckan var det strålande vackert väder. Så då passade jag och Henke på att utforska skogarna omkring Mariebo med Donna. Donna sprang lös hela tiden och var så duktig så. Det var riktigt skönt att gå omkring bland träd och bäckar. Tog med kaffe i en termos och utforskade skogen!


RSS 2.0