Nu flyttar bloggen!

Jag har länge velat fram och tillbaka om hur jag ska göra med mina bloggar. Från början bloggade jag bara härifrån. Sen tog sminket nästan över, så jag startade en separat beautyblogg och lät denna handla om min privata vardag. Men det var andra tider. Då hade jag mycket fritid. Nu jobbar jag mycket och båda bloggarna blir lidande. Så efter mycket om och men har jag beslutat att åter sammanföra bloggarna, och efter noga övervägande så valde jag att fortsätta enbart på min beautyblogg, som numera kommer då inte enbart kommer handla om skönhet, utan om hela mitt liv. Precis som denna var förr. Jag kommer låta denna bloggen vara kvar, för innehållets skull. Men från och med nu kommer jag enbart att blogga på paivy.se. Följ med dit! Klicka på bilden för att komma till min aktuella blogg. 

 

Vems säng?

Såhär ser det ofta ut hemma hos oss. Som ni kanske förstår så har jag slutat att bädda sängen. Donna tycker inte att jag bäddar bra, så hon bäddar iordning själv. Och ofta när man ska lägga sig på kvällarna så möts man av detta. Av någon anledning så är det alltid min sida hon ska ligga på dessutom. Oftast slutar det med att jag ligger precis i kanten och nästan trillar ur sängen, medan hon ligger tätt bakom mig och trycker sig så nära mig hon kan och dessutom tar nästan hela min kudde. Men hon är så mysig, hur kan jag säga nej? =) Och är hon riktigt jobbig så är det bara att knuffa 20 kg hund ner till fotändan. Duchess har fått ett ryck också; de senaste nätterna har jag vaknat av att hon antingen lägger sig tillrätta på mitt bröst eller sover gott på min kudde intryckt mellan mitt huvud och väggen. Söta lilla fialotta <3
 

Tripp till Italien

Det har blivit en del resande denna sommaren. Först Kreta och tre veckor senare åkte vi till Italien i fyra dagar för att fira Henkes mamma som fyllde 60 år. Det var trevligt att träffa alla (eftersom vi är de enda som bor kvar i Sverige) men det var fruktansvärt varmt! God mat och promenad i Rom. Mina ben är täckta av myggbett.. Och efter att ha promenerat i Rom i högklackat så valde jag att gå barfota en stund. Italienarna tyckte nog att jag var galen.. Fem minuter barfota på Roms gator ledde till kolsvarta fötter. Men det var det värt!
RSS 2.0