Sista eBay-leveransen

Nu har jag fått allt jag köpt på eBay! De sista två skalen kom, var det i förrgår..? Hur som, jag ääälskar det här skalet! Sjukt snyggt och bra grepp. Även mobilplånboken som kom samtidigt är jag väldigt nöjd med, men detta skal är kärlek!

Tredje leveransen från eBay

Idag kom leverans nr 3. Denna gången blev jag lite besviken. Jag hade höga förhoppningar om det här skalet, men det levde inte riktigt upp till mina förväntningar. Skalet var halare att hålla i än jag trodde, mer gråsvart än riktigt svart och blinget såg lite B ut. Men det gör inget, det är fortfarande väldigt fint!

Leverans nr 2 från eBay

Idag kom andra omgången från eBay. Hoppades på att det skulle vara ett av skalen. Men det var mina touch-pennor. Men men, inte fy skam det heller =) Testar en av dom nu, och den känns asnajs! =) Perfekt när man surfar, skriver sms och kanske om man spelar Draw på nallen? Den är i alla fall underbar att skriva med!

Första skalet har kommit!

Jag beställde ju flera mobilskal från Kina, och ett från England. Det från England köpte jag enbart för att få hit ett skal pronto, och slippa vänta i upp till en månad... Det blev ett svart simpelt skal för 20 kr, fri frakt. Och det tog bara fyra dagar att få hit det! =) Jag beställde det i söndags, och det kom idag! Eller kanske redan igår, kollade inte posten då.. Imponerande i alla fall!

Konsten att tigga

Donna kan verkligen konsten att tigga.. Hon ser så fruktansvärt ledsen ut med sina stora ögon. Som om hon inte fått mat på en vecka.. Men förbaskat söt är hon i alla fall!

Väntar på lite leveranser!

Jag har äntligen fått ändan ur och köpt mig några mobilskal från eBay! eBay is da shit! ;) Alla skal jag köpte kostade mellan 20-40 kr, alla med fri frakt. Det jag saknar mest med nya nallen är en mobilplånbok. Ääälskade den jag köpte till min Xperia, som tyvärr inte passar min nya Galaxy. Men nu har jag köpt en ny! Me like! Enda nackdelen är att de fraktas från Kina, så det kan ta upp till en månad att få dom, men det är såå värt det! Den första svarta köpte jag från England då de har snabbast leveranser (måste ju ha ett skal typ nuuu...) Dessa blev det:

Flodhästar gillar visst krokodiler...

Ja herregud, jag trodde då aldrig att man skulle få se något liknande... Visst att flodhästar är farliga djur, men att till och med krokodilerna är rädda för dom? Roligt =)
 

Ericsson ut. Samsung in!


Som ni vet hade jag stooora problem med min Sony Ericsson Xperia Arc S.
Skärmen blev svart när jag försökte ringa någon, så jag kunde inte lägga på. Ofta ville den inte ens ringa upp.. Telia har ju sin principsak att man måste lämna in telefonen tre gånger för samma fel. Och om felet fortfarande kvarstår efter tre lagningar så får man byta. Jag var så lack på telefonen, så jag hoppades att den skulle fortsätta krångla. Men givetvis, lagen om allts jävlighet, så funkade den efter tredje inlämnandet...

Jag var förvisso glad att den funkade igen, även om den var seg som fasiken. Apparna svarade oftast inte när jag tryckte på dom, så fick trycka två gånger. Men detta var ju ett nytt problem, och jag orkade inte tre inlämnningar till.. Tills alldeles nyligen när jag skulle ringa min lillasyster; skärmen svartnade och till slut fick jag ta ut batteriet för att kunna kicka igång den igen. Åkte upp till Telia samma dag; Nu fick det minsann vara nog!

Jag fick hjälp av en supertrevlig och duktig tjej som direkt ordnade upp allt. Det var lite krångel med deras system och uppgifterna om min telefon, men det löste hon fint! Så nu har jag dumpat min förbannade Ericsson, och istället är jag nu ägare till en Samsung Galaxy S3! Och jag är supernöjd med den! =) Har bosatt mig på eBay för att hitta lite snygga skal ;)

Psy - Gangnam Style!

Den här låten lades upp i juli på Youtube, och har fått 120 miljoner träffar! Jag fullkomligt älskar den! Både låten och videon! Jag var ju på kryssning i helgen, och då hade någon spelat denna låten, gjort ett filmklipp och lagt upp på Facebook. Jag var fast! Så sjukt rolig! =P

RSS 2.0