Happy Halloween! ;)

Egentligen bryr jag mig inte ett dugg om att det är Halloween idag.. Jag anser att det inte är en svensk högtid, och bör därför inte firas här. Men visst, det kan vara en anledning till att få klä ut sig och festa till det lite extra. Dock HATAR jag ungar som kör Bus eller Godis, och drar in alla andra som inte vill veta av skiten.. Hur som.. Tyckte ändå att det var lite kul att min mobil blev lite Halloween-pimpad när jag gjorde en uppdatering, i form av en pumpa i vänstra hörnet! =)

Bokhylla från Ikea bortskänkes

Nu när vi flyttat har vi inte längre plats för alla våra möbler. Därför skänker vi bort en bokhylla i mörkbrunt trä. Har inte måtten i huvudet just nu, jag har själv använt den som skohylla till alla mina klackskor! ;)

Nu har vi flyttat!

Natten till idag var första natten vi sov i vårt nya, om än tillfälliga, hem. Det känns lite konstigt att vi bor i svärföräldrarnas lägenhet. Men den står ju ändå tom. Mötte några av våra gamla grannar (vi bodde ju i detta huset innan, innan vi sålde vår första lägenhet) och de var så glada över att vi flyttar in igen! Och att det blir lite liv i lägenheten. Så kul att höra att man är saknad! Våra grannar som vi nu lämnar har sagt att det är så tråkigt att vi ska flytta. Det värmer! Idag har i alla fall flyttfirman varit här och magasinerat det mesta vi äger. Resten har vi tagit med oss, och det blir morgondagens projekt att organisera allt.

Utöver att ha flyttat möbler mellan 7.30-15.30 (suck) så här vi även ätit middag på Twin City för att fira Henkes bästa väns 28-årsdag. Mycket trevligt, men nu är man verkligen helt slutkörd...Som avslutning på detta inlägg vill jag bara säga en lite rolig grej om flytten. Flyttbilen stängde in en bil när vi lastade. Fanns inte så mycket annat att göra. När vi var nästan färdiga så åt vi frukost på fiket under lägenheten, och fick där frågan om det var vi som flyttade. Det var ägaren till bilen som kände sig lite instängd =) Men det var lätt ordnat, de fällde upp landgången så hon kunde backa ut. Det var lite kul.. =)

Flyttpackning pågår..

Just nu håller vi på att packa för fullt. Eller, vi har slutat för dagen, men packningen har uppgått hela veckan. Jag vet inte om jag sagt att vi sålt vår nya fina lägenhet. Det blev lite för dyrt för oss att bo här. Vi hade inte räknat med att min sambo skulle starta eget bland annat. Vi vill bo i en billigare hyresrätt istället, men har ännu inte hittat någon. Så på lördag kommer flyttfirman och tömmer lägenheten. Vi kommer bo i sambons föräldrars tomma lägenhet (de har flytt till varmare breddgrader och är inte i Sverige förrän maj-isch) tills vi hittar vårt drömboende! ;) Såhär välstädat är det hos oss just nu:

Mina älsklingar ♥

Nya favvoskjortan

Älskar min nya skjorta! Köpt på Gina Tricot för 199 eller 249 kr, minns inte.. Asnajs är den i alla fall! Älskar skjortor!

Smart grej, Ikea!

För ett tag sen köpte min lillasyster ett badrumsskåp på Ikea. Jag hjälpte henne att montera ihop det. Ni vet baksidan som man alltid ska spika fast med massa spik, men man vet inte riktigt vart kanten är? Det har Ikea löst! Med detta smarta hjälpmedel hamnar alltid spisen perfekt. Håll bara den vita plutten mot kanten, placera spiken i det lilla hålet i mitten, och hamra på! Jättesmart och huur smidigt som helst!

Massa mys <3

Är det ens tillåtet att ha såhär mysigt? Donna är verkligen mattes hund! Såhär mysigt här vi det nästan varje kväll. Och många mornar också. Det är min lilla tjej det!

Nya favoriten i köket!

Nu blir det ett sånt här trist inlägg, men jag vill gärna dela med mig. Jag tycker att Jif har riktigt bra produkter som äger när det gäller smuts och ingrott fett. Men idag fick jag en ny favorit! Cillit Bang har fått Bäst i Test, och jag förstår varför! Köket blev skinande rent! Utan ansträngning! Me like a lot!
RSS 2.0