Soldyrkande hund

Jag la ju upp lite bilder på när Duchess låg hos mig. Här kommer en bild på Donna. Hon är inte i sängen fullt lika ofta som när hon var lite yngre. Numera gillar hon att sova i sin egen lilla vrå. Men när solen gassar in genom fönstret tar hon plats vid fötterna. Och så hon njuuuter då!

Om bara matte kunde låta henne sola ifred....

En ung riktig naturbegåvning...

Alltså, hur grym är inte den här killen?? Och han är bara 17 bast! 

Roligt sms!

Detta sms gjorde mig dag idag! Inte ofta ett sms hamnar så fel ;) Satt hemma hos lillasyster, då hon hade bjudit hem mig på lunch. Hon bjöd på jättegod spaghetti och köttfärssås, och efteråt gjorde hon en latte till mig! Hon har blivit en riktig liten husmor! ;) Hur som! Detta sms råkade hamna hos mig, och det fick verkligen upp mitt humör!

Sällskap i sängen..

Jag vaknade upp en morgon med en trött kisse vid min sida. Hon var ju bara såå söt, så jag var tvungen att ta massa kort på henne!

Katt på vift..

Vi har släppt ut djuren litegrann på den icke inglasade balkongen. De älskar det! På den inglasade balkongen är det nog lite mer instängt. Det blir friskare luft på den som inte är inglasad. Men även om Donna kan vara där själv så måste dörren vara stängd, annars kan Duchess smita. Även om vi bor på andra våningen så går det en liten avsats runt huset som Duchess lätt kan spatsera iväg på.

Häromdagen glömde Henke stänga balkongdörren ordentligt. Donna buffade upp den. Hon ligger gärna och steker i solen. Duchess gick då även hon ut, fast det såg varken jag eller Henke. Vi får lite smått panik när vi inser att dörren är öppen och katten är borta. Jag kollar ner mot marken, men ser henne inte. Går till den inglasade balkongen, och där får jag syn på henne. Hon står på avsatsen på andra sidan av glaset. Jag kämpar för fullt för att öppna balkongfönstret, utan resultat. Har inte lärt mig hur de funkar än.

Duchess vänder på klacken och börjar gå tillbaka på avsatsen mot den andra balkongen. Henke sticker dit och lyckas fånga upp henne när hon kommer tillbaka. Hon skrämde mig rejält där... Jag är inte så rätt för att hon ska slå sig om hon faller ner. Men det är så mycket bilar och hundar i området som gör mig obekväm. Resten av kvällen sov hon antingen i sin transportbur, eller så stod hon jamandes vid balkongdörren och ville ut. Så jag får väl helt enkelt skaffa mig ett koppel till henne!

Invigning av balkongen!

Vilket underbart väder det har varit idag! Minst 17 grader! Idag kom jag hem framåt tidig kväll. Gjorde lite kaffe till mig och sambon och köpte lite fika, så satte vi oss för första gången (på riktigt) på balkongen och fikade och njöööt av solen när den sakta gick ner. Med på riktigt menar jag att man har väl vistats lite snabbt på balkongen som sällskap åt diverse rökare, men nu blev det en riktig fikainvigning! Love love love vår balkong!

Katten med den vackra pälsen


De som tror att rexar är hårlösa borde ta en extra titt på min vackra Duchess!
Visst är hon vacker? Och så underbart mjuk och go päls. Mitt lilla hjärta! <3

Ett av två nya mobilskal har kommit!

För strax över en vecka sen köpte jag två skal på eBay till min Sony Ericsson Xperia Arc S. Har man inte en iPhone så är det svårt att hitta en större variation på skal. Sen kostar det ju en slant också... Men nu har jag som sagt köpt mig två skal på eBay! Och vet ni vad dom kostade? Ynka 75 kr! Fri frakt! Me looove!

Denna sötnos hittade jag i postlådan idag. Kostade ca 25 kr!



Trappa/rutschkana

Hur häftig är inte denna trappa/rutschkana?? Hade LÄTT velat ha en sån! Fast det funkar ju inte så bra när man bor i lägenhet... Kanske ska köpa lägenheten över oss och göra ett hål mellan lägenheterna? ;)

JAAA! Heja Loreen!

ÄNTLIGEN har svenska folket röstat rätt! Jag pratar självklart om Melodifestivalen! Jag tycker att Loreen var ett självklart val till ESC, och hon har faktiskt en mycket bra chans att vinna hela skiten! Både hon som person, artist och själva låten är grym! Dannys låt var också bra, men inte alls i Loreens klass. Molly sjunger grymt bra. Hon borde göra en riktigt grym powerballad, så kan nog hon också vinna! 

Loreen slog röstningsrekord med hela 670 551 röster. 
Detta är ca 178 000 fler än när The Ark med "The Worriyng Kind" vann för fem år sen!

Min sambo är bäst!

I förrgår när jag åkte hem med tåget fick jag såna cravings efter pannkakor. Någon på tåget hade ätit såna där liknande äggvåfflor som man fick i skolan när man var liten. Och det luktade så gott! Jag visste att Henke var bortbjuden på middag på kvällen, så han skulle nog inte vara hemma. Försökte ringa honom, men smsade istället och frågade ifall han skulle iväg eller inte. Och att jag var sugen på pannkakor. Hörde inte av honom förrän jag promenerade hem från stationen.

Han ringde mig då han var på väg till sin vän. Och sa att han hade en överraskning till mig. Jag skulle se det när jag kom hem. Och tror ni inte att han hade fixat pannkakssmet till mig? Hur gulligt är inte det? =) Så jag kunde snabbt steka upp några pannkakor till kvällsmat. Hade egentligen inte en tanke själv på att faktiskt göra pannkakor, jag blev mest bara sugen. Så jag blev överlycklig när han fixat smet till mig! Och massa gott var det!

Kläder är bäst att sova på

Kläder funkar bäst som säng. I alla fall om man frågar Duchess. Hon upptäckte att husse råkat lämna en tröja på köksbordet. Nu kan han nog inte med att flytta på den, för Duchess ligger mer än gärna på den och sover sött.

Jag vill njuta av riktig musik!

I lilla Jönköping vet dom inte var musik är. Inte enligt mig i alla fall.. Men som en vän till mig sagt; jag är nog egentligen en storstadsmänniska. Hur som! Man måste ju uppenbarligen utomlands för att kunna njuta av sjukt bra musik! Detta vill jag till:


Tomorrowland


Sensation Black



Sensation White

Nya ryamattan gick hem!

Usch, att jag aldrig får ändan ur att fota nya lägenheten! Vill gärna ha dagsljus för att få så bra bilder som möjligt. Men solen hinner gå ner innan jag kommer hem, och på helgerna har jag massa annat att göra. Men men! Har några dagar nu med dagsljus hemma, får hoppas jag kommer ihåg att ta fram kameran!

Jag lyckades i alla fall ta fram kameran när Duchess la sig tillrätta på nya ryamattan. Både jag och Henke är jättenöjda med mattan (som egentligen är två mattor som blir en)! Och även djuren har fattat tycke för den. Båda kan dissa sina favoritställen för att lägga sig tillrätta på den fluffiga ryamatta. Och gärna när solen ligger på.

Vår limegröna ryamatta är köpt hos Kilands Mattor i Jönköping.

Vill ha en portabel högtalare!

Alltså, hur smidigt hade det inte varit med en liten högtalare till mobilen? Tänk när man sitter i parken en sommarkväll med ett glas vin. Man har ingen musik. Dagens mobiler i all ära, men en liten högtalare kan nog sätta mer stämning! 

Denna lilla stjärna heter X-Mini Happy, och har riktigt bra drag trots sin storlek! Den kostar dock en rätt bra slant, så jag skulle vilja ha en tidigare version; X-Mini ll. Den finns på eBay där den kostar ca 200 kr. Grymt sugen! Men har just köpt två mobilskal på eBay för ynka 75 kr (!!), så det får vänta lite.

Ibland kan även jag fynda!

Jag är väl inte direkt känd för att fynda. Jag går alltid fram till säsongens nyheter. Men ibland kan även jag fynda! Erika drog in mig på Noa Noa. Verkligen inte min typ av kläder.. Men hon ville att jag skulle prova en klänning på skämt. Men attans så fin den var på! Perfekt finklänning! Och på rea dessutom! Väntade nästan två veckor, sen köpte jag den. Och precis i tid, då de skulle skicka iväg alla reavaror för att få in nyheterna. I samma veva var jag även inne på Vila och lyckades fynda tre toppar! Jag kan när jag vill ;)

Polos och lång topp från Vila, 50 kr/st (ord. pris 160 kr/st)
Klänning från Noa Noa 300 kr (ord. pris 1200 kr)

Godaste lunchen ever!

Måste bara skryta lite om vilken sjukt duktig sambo jag har! Han är grym på att laga mat! Nu det senaste gjorde han potatis, biffar på älgkött och gräddig brunsås. Så sjukt gott! Det har jag ätit till lunch i två dagar nu. Himla gott!  

Däckad i soffan..

Alltså, hur söt får man bli på en skala? Donna har däckat totalt. Visar både tänder och ögonvitan, och rycker lite när hon jagar något i sömnen. Så himla söt! Så väckte jag ju stackarn när jag blixtrade med kameran, och det tycker hon inte är så mysigt direkt.. Jag är så fruktansvärt trött just nu, och funderar starkt på att dra mig mot sängen väldigt snart.. Lär somna i soffan.. Det tag på kroppen att vakna kl 5 på mornarna.. *gääsp*





RSS 2.0