Shoppat skor på nätet!

Jag har gjort något som jag aldrig brukar göra... Jag har köpt skor över nätet! Jag har länge varit på jakt efter ett par nya sneakers. Mina nuvarande är slitna, det är hål och det läcker in vatten... Efter mycket om och men hittade jag äntligen ett par jättefina skor på Scorett, som var väldigt lika de jag har idag som också är från Scorett. Självklart hade de inte kvar dom i min storlek, men gissa vad jag hittade på deras webshop, på rea dessutom! =)


Tygskor från Plexx. 279 kr (ord. pris 399 kr)

Mycket att göra nu...

Ja, det blir inte mycket uppdaterande i bloggen just nu. Har fullt upp. Som vanligt är jag borta mycket eftersom jag jobbar i Tranås. Utöver det försöker jag hinna med min utbildning. Går ju en nagelterapeut-utbildning, och i våras gick jag gelé-kursen. Så nu försöker jag hinna med mina 20 uppsättningar med gelénaglar som måste göras för att kunna göra slutprovet och sen få mitt diplom. Behöver jag säga att tiden för detta inte direkt flödar?
 
Och sen slutligen håller vi på att sälja vår nyinköpta lägenhet. Vi flyttade in i januari/februari-skiftet. Trivs som fisken i vattnet. MEN, den är för dyr i drift. I alla fall just nu, med lån och allt. Henke har just startat eget företag, och jag vill ju kunna fortsätt med mina naglar. Så därför, efter att endast ha bott här i fem månader, så ska vi nu sälja och flytta till hyresrätt för att få ner kostnaderna. Så just nu har vi spenderat mycket tid med att röja i lägenheten, hålla den snygg för fotografering och visningar. Och har då dessutom lyckats städa undan massa saker man egentligen behöver, men nu inte har någon koll alls på var de är...
 
Hur som! Idag hr vi haft första visningen på lägenheten. Detta resulterade i 18 familjer och ett bud på vårt utgångspris 2 295 000 kr. Ska bli spännande att se vad som händer efter morgondagens visning!
Här kan ni se vår lägenhet. Bilderna nedan är lånade av Fastighetsbyrån.

Soleil smög sig upp i soffan..

När vi var hundvakt åt Soleil så fick hon bara vara i soffan när vi tillät det. På nätterna fick hon sova i sin lilla korg, vilket hon tydligen brukar göra. Men när jag gick upp två mornar och skulle till jobbet, vem fann jag inte då i soffan? Jag kunde inte låta bli att knäppa av några snabba kort, hon var ju så söt! Sen fick hon snällt gå och lägga sig i sin korg igen! =)

Dagens outfit - Begravning

Idag har det varit begravning för Henkes farmor. Hon dog lugnt och stilla, vi vakade över henne tills hon drog sitt sista andetag. Det var en fin begravning. Vi åt en jättegod buffé efteråt. Träffade många nya ansikten. Även Henkes bror flög in från Italien. Det var roligt att träffa alla, även om det var under tråkiga omständigheter. Dagen till ära invigde jag min nya, och enda, klänning från Noa Noa. Nypris ligger på  1 200 kr, men jag lyckades haffa den sista på rean för 300 kr.

Grattis, bror!

Idag fyller min älskade bror hela 40 år! Så nu är han officiellt gubbe! ;) Och tänk, jag som inte ens fyllt 30 än.. ;) Skämt åsido, man är bara så gammal som man känner sig, och min brorsa kommer aldrig bli gammal! =) Hans födelsedag till ära kommer här några bilder på mig och brorsan från många herrans år tillbaka!

Massa mys i soffan

Vi är ju som sagt hundvakt åt den lilla frallan Soleil. Intensiv liten sak. Hon blir så hjärtligt glad när man kommer hem. Hoppar och pussas och skuttar lyckligt omkring. När jag gick upp imorse följde hon förväntansfullt efter mig vart jag än gick. Hon satt snällt utanför badrumsdörren när jag sminkade mig. Eftersom hon älskar kattsand är badrummet en förbjuden zon för henne =) När hon insåg att det inte skulle bli någon promenad så gick hon och la sig ibland. Hon har sina stunder, den lilla odågan.. ;)

Igår kväll tänkte jag att hela lilla familjen skulle gå till sängs. Jag frågade Henke ifall han tänkte lägga sig också, men han låg redan ganska bra:

Så blev det två små monster...

Nu har vi två hundar busandes i vårt hem. Förutom Donna så är här en fralla. Henkes bror och hans flickvän är på besök i Sverige, och just nu är vi hundvakt åt deras franska bulldog Soleil. Hon är två år, och ett riktigt yrväder! Just nu råder ett stilla lugn. Soleil snarkar vid mina fötter och Donna sover/spanar ute på balkongen. Duchess har det mysigt hos mina föräldrar. Hon tyckte minst sagt att Soleil var sjukt jobbigt förra gången vi var hundvakt, så hon har det lugnt och skönt hos päronen istället.

Det har varit en lugn och trevlig helg. Igår var Henkes familj på besök hos oss. Henke bjöd på älgstek med potatis och sås. Hans föräldrar hade med sig vin, och efter maten drack vi kaffe, och gubbarna drack konjak också. Sju pers satt vi runt vårt lilla fyramanna-bord, och det funkade jättebra! Henkes föräldrar, brodern med flickvän, vi själva och Henkes kompis. Supermysigt! Idag har jag slappat och tittat på film. Erika har varit här och druckit kaffe och fått naglarna målade i IsaDoras färg Marzipan. Supersnygg vår-/sommarfärg! Och nu blir det chill resten av dagen. En helg kan bli sämre! =)

Av denna anledning har jag slutat bädda sängen. Donna tycker tydligen att hon gör det bätte än mig ;)
RSS 2.0