Mamma kan!

Igår var jag och lillasyster hos päronen och spelade kort. Hittade denna godbit i köket! Kladdkaka med kokosbotten. Mumma!
 

En övermysig katt

Nu när det bara är jag och Duchess hemma så är hon jättemysig. Hon har alltid varit den typen av katt som alltid vill vara i närhet, men aldrig i knät. Hon ligger gärna och sover i närheten, och så fort man rör sig följer hon efter. Hon rusar in i badrummet och hoppas att man ska sätta igång vattenkranen åt henne.

Nu när det bara är hon och jag, så vill hon mysa jämt. Hon sover alltid hos mig. Annars brukar hon aldrig sova i sovrummet, men nu ligger hon alltid vid mina fötter, på Henkes sida eller PÅ mig. Väcker mig på nätterna genom att slicka mig i ansiktet och trampa omkring på mig i ca 20-45 minuter. Men jag klagar inte. Hon är mysig =)

Jag och Herman!

Jag har länge velat ha en portabel högtalare som man kan ha till mobilen. Några av mina vänner har en "Herman" (den heter egentligen Harman Kardon, men vi kallar honom Herman!), och den har ett ruggigt bra ljud! Nu när jag fick en rätt bra lön tänkte jag passa på att shoppa! Kollade på lite olika märken och varianter, men det är ju faktiskt inget som överträffar Herman! Så det blev ett spontanköp =)
För att citera en vän: "Alla borde vi känna någon som känner Herman, han är grym!".
Precis hämtat ut Herman från Elgiganten! Kostar ca 2 300 kr förresten.Jag och Herman lagar mat! Men som de flesta karlar tittar han mest på.. ;)

Gräsänka

Nu har min sambo stuckit iväg på roadtrip i Europa med en vän. Hunden har vi lämnat in på hundpensionat, eftersom jag är borta 12 timmar om dagen. Kvar hemma är jag och kissen. Det märks att hon tycker att det saknas familjemedlemmar (eller så är hon helnöjd med att det bara är hon och matte hemma) för hon är extra kelig! Hon som aldrig sover i sängen har de senaste kvällarna somnat vid fotändan. Och när jag vaknar på mornarna så ligger hon på mig, och vill inte alls flytta på sig. För att varva ner på kvällarna efter jobbet tittar jag på serier på tv:n. Även då kommer Duchess och myser med mig.

Kände mig jätteduktig igår som fick ett städryck efter jobbet. Tömde lägenheten på sopor, matavfall och övrig källsortering som kartonger, papper och glas. Ska röja lite till imorgon efter jobbet, och så måste jag handla mat. Känns så ovanlig; det är oftast mannen min som gör sånt eftersom jag är borta så mycket. Men det ska jag nog klara av! =)
RSS 2.0