Drar till varmare breddgrader!

Snart drar jag till Spanien! Vi håller på att göra iordning det sista här hemma. Ska lämna djuren och äta lite mat, sen sätter vi oss i bilen och siktar mot Göteborg, för att dra vidare till Malaga España! Får se om det blir något bloggande där nere, annars hörs vi när jag kommer hem! =)

Glad midsommar allihopa!

Full rulle hela dagen!

Oj, så mycket jag gjort idag! Varit ute i nästan 12 timmar! Åkte hemifrån 10.30, var hemma en snabbis mitt på dagen, sen iväg igen och hemma igen 23.00... Är skönt när man har såna dagar!

10.30 sjutsade jag mor till sjukhuset för sin "spa-behandling". Lillasyster var med också.
Var färdig runt 12. Hem för att dra på lite smink och rasta Donna, och mamma hämtade sin plånbok.

13.00 drog vi till stan. Gick i massa butiker. Mamma ville ha skor, klänning och en kofta.
Efter mycket om och men hittade mamma två klänningar och två koftor på Lagos Mode. Hallelujah! Allt för 650 spänn eller något sånt. Jättefina kläder! Nästan så jag själv ville ha den ena koftan. Jag köpte en kofta på Carlings och skor på Deichmann. 

Hemma igen runt 17.00. Lämnade Donna hos päronen och hämtade syster igen.
Vi tog en runda på A6 med! Hittade en ursöt klänning på Vero Moda. Hängde undan den till imorgon, så dess öde får ni veta sen. Vi klarade oss nästan utan en latte från Kahls, då vi såg vår favvo-tjej där och var tvungna att handla av henne. Var längesen vi såg henne där nämligen. Hon såg oss och utbrast glatt: "Vart har ni varit hela mitt liv?". Så söt hon är =)

Hemma återigen vid 19.00. Slängde i mig en matlåda. Blev hämtad av Pernilla.
Vi mötte upp Madde och tog en fika. Var mycket trevligt och mycket skratt. Vi var färdiga 21.30. Då skulle jag hämta Donna hos päronen (och syster). Hade tänkt åka hem direkt då jag trodde att päronen sov. Men de var vakna och ville spela kort, så det gjorde vi! Mamma vann... *morr*

Var väl hemma igen helt för kvällen vid 23.00. Haha, snacka om full rulle!
Otroligt intressant läsning va? ;) Ni får ursäkta, men jag tyckte det var en sån otrolig skön dag när man knappt hinner hämta andan förrän man ska iväg igen!

Skorna från Deichmann som jag köpte idag. 199 kr.

Rolig katt!

Haha! Hur underbar är inte denna katten på en skala då?? =P Så typiskt katter.. Kan verkligen se Duchess framför mig! 


Nu ska jag iväg med mor min till sjukhuset. Lugn, det är inget allvarligt.
Hon ska bara på "spa-behandling" för sina fötter ;) Jag passar på att leka chaufför så att pappa slipper ta ledigt från jobbet för att skjutsa mamma. Jag är ju ändå hemma, så jag kan lika gärna köra henne! Så får hon lite sällskap också.

Och förresten, bara så ni vet så är jag sjukt grym! Om jag får säga det själv.. =P
Jag sitter och jobbar med min nya blogg i Wordpress. Och det är en helt annan typ av kodning än vad jag är van vid. Jag har länge nu kämpat med ett problem som jag igår äntligen lyckades knäcka! Sjukt glad och stolt över mig själv blev jag! Jag tror att jag kom in i ett flow, för helt plötsligt såg jag bara lösningar på alla mina tidigare problem! Gött! Nu är det inte länge kvar, snart är det fääärdigt! ;)

TiKei's Omega

TiKei’s ögonskuggor passar väldigt bra nu till sommaren tycker jag. Nu vill man ha lättare makeuper. Om man använder t.ex. MUS så kan det vara lite svårt att få ett lite diskretare resultat. Som många andra mineralskuggor så är många av TiKei’s skuggor lite skira och väldigt lätta att jobba med. De blir snygga enskilt, och det är även lätt att blenda ifall man vill ha lite fler skuggor.

Denna gången valde jag Omega, som är en brungrå skimrig skugga som går lite åt grönt. Det var rätt svårt att fånga färgen på bild. Det ser aningen blåare ut än den är i verkligheten.



MUS Satin

TiKei Omega

 

IsaDora Apricot

Nu när jag ska dra igång med min IsaDora-samling, tänkte jag börja med mitt nyaste tillskott. IsaDora Apricot. Flaskan är större än de andra. Jag var så nyfiken på färgen, så jag var tvungen att börja med denna. Dock blev jag besviken. IsaDora täcker vanligtvis väldigt bra och lägger sig snyggt och smidigt över nageln. Med denna fick jag ta fyra tjocka lager, och det täcker ändå inte... Resultatet blev fult, ojämnt, ränder och bubblor... Så det åker nog av väldigt snart...

Det var väldigt svårt att fånga färgen på bild. Den ser så platt ut...
Den glänser mycket, och skimret går lite mot guld. Det är en väldigt varm ton. Även om den är fin, så känns den lite lam för mig.

Jag har använt Depend Baslack och Seche Vite Dry Fast Top Coat.







IsaDora nr 123 Apricot

Segast i stan..

Herregud, så trött och seg jag är idag! Har varit trött heeela dagen, och det vill inte försvinna.. Somnade mitt på dagen, och var nära att somna nu igen.. Fattar inte hur man kan vara såhär väck.. Aja, ska väl återgå till mitt Ghost Whisperer-maraton. Har kollat hela dagen. Har inte haft ork till annat. Orkar ju inte ens gå till datorn och blogga, utan mobilbloggar istället.. Försökte sätta mig och redigera bilder i Photoshop innan, men det sket sig också. Nähä.. Dags att sätta på en kopp kaffe, så jag orkar hålla mig vaken lite till..

Donna gillar gooodis

Donna äter allt. Och då menar jag verkligen allt! Långt ifrån nyttiga saker... Jag har spenderat ett antal timmar hemma hos päronen och lillasyster. Donna var självklart med. Vi spelade kort medan Donna antingen sov eller passade på att äta godsaker. Får se hur dålig hon kommer vara i magen imorgon efter att ha ätit allt det här:

- Först passade Donna på att klippa i sig en chokladbit i systers rum.
- Päronen gjorde räkmackor, så då fick hon faktiskt lite gurka och räkor.
- Sen åt hon upp en ask läkerol som låg vid pappas nattduksbord.

Sen kom vi på henne när hon nosade på syrrans chips, men det hann hon aldrig äta... =)

Här ligger hon däckad i sin egen divan =)

Fyndat på Kicks

Igår var jag på A6 med lillasyster. Hon lyckas alltid dra med mig dit, hehe. Som vanligt började vi med att köpa varsin latte på Kahls. Tjejen som jobbade där såg positivt överraskad ut: "Nämen, hej! Vill ni ha det vanliga eller?" Hehe, alltid lika roligt att handla där! Syster köpte en klänning på Vila. Jag la undan samma klänning i en annan färg, och åkte tillbaka dit på kvällen med Henke och köpte den.

Syster ville gå in på Kicks och kolla lösnaglar. Och då hamnade jag mitt i en rea!
Och kan ni tänka er, jag som alltid faller för de dyraste nyheterna, lyckades faktiskt fynda lite!


IsaDora nr 123 Apricot - 34,50  (ord. pris 69 kr)

Lancome Color Fever Shine nr 304 Pulp Fushia - 132,50 (ord. pris 265 kr)

Klänning från Vila - 299 kr.
Jag köpte den till vänster och syster köpte den till höger.

Inhandlat ny resväska

Äntligen får jag åka utomlands igen! Henke och jag har nu bokat flyg till Spanien! Vi ska bo i hans brors lägenhet. 1 ½ vecka. Kommer bli underbart! Jag kom dock på att vi bara har en liten resväska. Eller, egentligen har vi två små, men Henkes kompis lånade min för jääätte längesen, och jag har inget hopp om att få tillbaka den. Har sagt åt Henke att kräva pengar för den istället. Men nu ska vi ju snart iväg, och varsin resväska är ett måste.

Vi var inne på Jula igår av andra skäl, och jag råkade hitta en billig resväska!
Kanske varken är av bästa kvalité eller vinner pris för snyggaste resväska, men den var billig och gör sitt jobb! Lätt att jag skulle ha den! Orka betala många hundralappar för en liten resväska...

Finns att köpa på Jula. Den säljs nu för kampanjpris 99 kr (ord. pris 149 kr)

Cream Eyeliner från e.l.f.

Jag älskar min cream eyeliner från Eyes Lips Face! En av få saker därifrån som höll måttet. Jag har testat cream/gel eyeliners från Kosmetikan. De sitter som berget, men först kladdar de på hela ögonlocket och sen fastnar de så. Inte snyggt. Så dom har jag bara under ögat. Blev lite besviken då jag faktiskt äntligen beställt hem färgade eyeliners. Men så kom jag på idag att jag gillar ju min svarta från e.l.f.! Och den sitter bra på ögonlocket. Så jag funderar starkt på att köpa några färgade gel eyeliners därifrån!

Cream Eyeliner från e.l.f. kostar ca 36 kr (beroende på kursen) och finns att köpa här.

Metallic Olive, Copper, Gunmetal, Purple, Midnight

Får Lustfyllt äntligen öppna portarna igen?

Det har snackats mycket kring detta utmysiga café med kakbuffé! Det ligger så vackert och det är så otroligt mysigt att sitta där. De tvingades stänga igen då de bl.a. saknade stranddispens. Men nu verkar det som om ärendet äntligen börja nå sitt slut, och det ser bra ut för Lustfyllt i Habo!
"Den utdragna historien om Lustfyllt, caféet i Munkaskog i Habo, ser ut att få ett lyckligt slut. Under dagen kom avgörande dom från förvaltningsrätten och nu finns inte längre något som hindrar ägarna att driva verksamheten vidare." - Jnytt

Katten har en ny leksak...

Det kostar inte så mycket med leksaker till djuren.. De föredrar det som finns hemma. Toarullar, flaskor, handdukar m.m. Duchess har fått någon dille på min nagelfil. Efter att hon bitit massa i den så köpte jag en ny. Hade tanken att slänga den andra, men Duchess älskar den så hon fick den!









Har fikat med Erika ikväll. Kom hem för kanske en timma sen. Håller på att rensa upp bilder och flytta dom från datorn till min externa hårddisk. Skönt att få lite utrymme på datorn igen! Är sjukt sugen på pannkakor! Funderar på att be Henke göra sin specialare till kvällsmat! Med nougatsås! ;)

Jif till köket

Nu kommer ett sånt där supertråkigt inlägg, men jag bara måste dela med mig! Jag har tidigare skrivit om Jif Cream Lemon, när jag gjorde köket kliniskt rent när vi bodde på Kålgården. Läs mer om det här. Nu har jag testat Jif Kök. Underbart! Hade massa ingrodda fläckar på spisen som jag inte fick bort. Med Jif var det ungefär som i reklamerna. Ni vet, ett enda svep och smutsen är väck! Fantastiskt! Testade då även att tvätta av stänkytan, och det gick såå smidigt! Funkar bra på diskbänken också. Skinande rent, och doftar gott! Sååå, supertråkigt inlägg, men jag ville bara tipsa om detta! =)

Love Me Thailand!

När vi var i Thailand för 2 ½ år sen så köpte jag två nagellack på en marknad. Ett av dom är ett djupt rosa lack med shimmer som går aningen mot lila. Känns som en väldigt bärig ton. En väldigt intensiv färg, nästan lite neonvarning, men på det bra sättet! Jag har egentligen inte använt detta lack knappt någonting tror jag. Det bara blev så av en slump att jag valde den nu.

Och så jag älskar det! Inte bara färgen. Den är lätt att applicera.
Täcker nog med två lager om man är noggrann. Jag slarvade lite, så det täckte inte perfekt. Att jag ångrar att jag inte testade lacket när jag fortfarande var i Thailand.. I så fall hade jag åkt tillbaka till marknaden och köpt en i varje färg! Så vackert! Min nya favorit i kategorin rosa/lila!

Jag har använt Depend Baslack och Seche Vite Dry Fast Top Coat.






Stan med lillasyster!

Nu är man lagom trött och hungrig efter fem timmar på stan med lillasyster. Men jag hittade en del saker faktiskt! Vi fikade först på Bernards, sen gick vi runt och kikade lite. Syster köpte en topp från HM på rean. Jag var sugen på en byxklänning från Indiska, men den fanns såklart bara i XS och riktigt så liten är jag minsann inte!

Jag älskar min vita tunika från Vila, och till min lycka hade de kvar den svarta!
Båda köpta till halva priset. Ibland lyckas även jag handla på rea! ;) Får väl se vad Henke tycker om klänningen jag köpte på ONCE. Hehe. Jag har redan tre liknande, men jag älskar både modellen och tyget! Underbart! Lyckades även köpa en kalender. Min går från juli till juli, så det är dags för en ny. Den jag hittade är ganska tunn, så den får plats i väskan utan problem!

Kan ju också nämna att de ringde från Gina Tricot idag. Jag fick inte jobbet.
De valde några tjejer som har mer klädesbutiksvana. Själv har jag min erfarenhet från livsmedelsbutik, och jag vet att det sällan går hem. Men dom sa att jag gjorde bra ifrån mig under intervjun, och att jag ska fortsätta leta jobb inom branschen. Och det gjorde mig glad faktiskt. Nåja, det är ju deras förlust. Eller hur? ;)

Tunika från Vila, 149 kr (ord. pris 299 kr). Klänning från ONCE, 199 kr.

Kalender från Bokia, 99 kr.

Massa lack från IsaDora

Nu när jag testat mina nya nagellack från Depend så tänkte jag gå över till IsaDora. Har en liten samling, mest rosa och lila. Men när jag ändå håller på så kan jag ju kanske visa dom också. Har även några till Depend-lack, men får se hur jag gör med dom. IsaDora är intressantare tycker jag!

Vintage Mint, Sugar Rose, Flashy Pink, Cinderella Pink, Icy Purple, Pure Purple och Sweet Violet.

Hawaiian Tropic

Som jag berättade tidigare så har jag köpt lite produkter från Hawaiian Tropic. Jag har ogillat detta märke länge, men det beror mest på ett misstag. När jag och Henke åkte till Spanien ett år i april så glömde jag mitt solskydd i Sverige. Jag bränner mig väldigt lätt. Så Henke och hans bror tvingade på mig kokosnötolja. Jag behöver nog inte nämna hur sjukt bränd jag blev. Hade brännfrossa i flera dagar!

Men nu har jag hört så mycket gott om denna serie, så var tvungen att testa!
Jag köpte solskydd till både kropp och ansikte, after sun och en underbar body butter! Kicks har kampanj på Hawaiian Tropic just nu, kolla in produkterna här!

Sun Lotion SPF 30, Face Sun Lotion SPF 30, After Sun Moisturiser, Lime Coolada Body Butter

Alla produkter doftar underbart och är lätta att jobba in i huden. De lämnar inga fläckar. Ett lätt lager täcker bra och gör sitt jobb! Jag som bränner mig väldigt lätt, bara för att sen återgå till likblek utan någon solbränna, har faktiskt lyckats få färg nu på bara några dagar, utan att bränna mig. Det har kanske även att göra med att jag blivit äldre, min mor blev inte solbränd förrän hon fyllt 30, så jag ser fram emot den brännan om några år! ;)

Jag har YSL i min ägo!!

Åååh, så lycklig jag ääär! Kunde ju inte låta bli att köpa ett läppstift från YSL! Jag hade ju tidigare spanat på nr 9 Caress Pink, men det går mer mot rosa och just nu vill jag ha ett mer diskret läppstift. Så det fick bli nr 23 Luscious Pink istället, som går lite mer åt det bruna hållet.

YSL Rouge Volupté nr 23 Luscious Pink

Underbara kopp kaffe!

Sitter just nu och ska ta itu med 500 oredigerade bilder på systemkameran... Oftast tar jag kanske max 150 bilder och lägger sen över dom på datorn och rensar och redigerar. Men nu var det flera olika saker som jag inte hunnit fota eftersom solen gömt sig i några dagar. Så igår tog jag massa kort! Henke ville ha bilder på BMW:n också, så det blev en hel drös med såna idag också...

Men nu har jag fixat en underbart god kopp (Kahls)kaffe, eller två, och är redo! Kanske inte orkar fixa allt idag, men hoppas jag kommer en bit på vägen i alla fall... Musik, kaffe, photoshop. Sånt gör mig glad!

Donnas favoritsovplats

Donna har lagt beslag på vår ena divan. Den är verkligen hennes. Hon har en egen filt där. Vi köpte ju divanerna till gamla lägenheten när vi flyttade tv:n från vardagsrummet till ett mindre rum, som fick bli tv-rum. Tyckte jag funkade väldigt bra! Här på Torpa har vi inte riktigt samma planlösning, så divanerna står nästan oanvända i vardagsrummet. Det gör inte Donna något, hon älskar sin divan!


Systemkameran har dött, så här är lite mobilbilder..

Ingen plats för matte...

När Donna har gått och lagt sig för kvällen så flyttar hon sig ogärna. Ibland så har hon lagt sig tillrätta över heeela min säng, och vägrar flytta på sig. Om man säger åt henne att flytta på sig så rör hon inte en fena. Om man knuffar på henne så grymtar hon bara ogillande. Så man får ge henne en rejäl knuff, och hoppas att hon flyttar sig så pass mycket så man åtminstone kan krypa ner och få i alla fall halva täcket...

Ikväll har man blivit inbjuden till fest. Har varit riktigt seg hela dagen, så får se hur jag gör. Orkade i alla fall ta mig till Systemet och handla lite drickbart. Nu ska jag hoppa in i duschen och se ifall partystämningen faller på.

Ghost Whisperer

Jag har sett alla fyra säsonger av The Big Bang Theory. Underbar serie! Men vad ska jag göra nu? 5e säsongen har premiär i USA först i höst... Men det är väl bara att gå på nästa serie! Så just nu har jag fixat de tre första säsongerna av Ghost Whisperer. Jag älskar den serien! Men så gillar jag ju spöken, vampyrer och sånt.. ;) Jag följde serien slaviskt, tills de bytte kanal, dag och sändningstid. Jag tappade bort rutinen helt enkelt.

Men nu ska jag gå igenom alla säsonger av Ghost Whisperer! Har haft lite maraton igår och idag. Har väl sett 7-9 avsnitt nu, minns inte riktigt. Sjukt bra serie! När jag är klar med den så ska jag se How I Met Your Mother och Supernatural. 

Jobbintervju avklarad

Imorse var jag på jobbintervju för Gina Tricot. Fick träffa butikschefen och vice chefen. Det kändes väldigt bra, jag tyckte att jag gjorde bra ifrån mig. Hade nog inte kunnat göra det så mycket bättre i alla fall. På tisdag får jag veta om jag fått jobbet eller inte.. Hoppas!

Jag och Henke planerar en liten resa till Spanien.
I så fall ska vi bo i Henkes brors lägenhet. Han hyr ut den vecka för vecka nu, men vi har kollat flyg nu och hoppas att lägenheten är ledig den veckan vi vill/kan åka. Jag har dubbelkollat så resan inte krockar med jobbet på Gina Tricot om jag skulle få det, så det är lugnt! Vore så skönt att komma iväg. Sist jag var utomlands var i Thailand för 2 ½ år sen...

Funderar på att göra om en MUS-sminkning idag som jag glömde att fota sist...

Donna ville inte gå ut...

Måste ju bara berätta hur konstigt Donna just betedde sig... Som jag skrev innan så var det dags för Donnas kvällsrunda. Jag gick ut i hallen och tog på mig skorna. Plockade fram kopplet och ropade på Donna. Då sticker Donna ut nosen genom dörren till det lilla badrummet. Där hade hon gömt sig. Konstigt, tyckte jag.. För jag hade inte hört någon åska eller gapande och skrikande som hon brukar bli rädd för.

Jag frågar henne om hon vill gå ut. Hon tittar sorgset på mig, och går tillbaka in i badrummet.
Jaha, tänkte jag. Då får hon väl stanna där då. Men så ändrar jag mig snabbt. Hon måste ju ut ändå. Jag peppar henne lite så hon kommer ut igen. Tar på henne kopplet och går ut.

Väl ute har Donna väldigt bråttom. Jag fick svårt att hinna med.
Insåg ganska fort att hon nog ville ha den här rundan avklarad så fort som möjligt, för hon saktade inte ner förrän vi var hemma igen.

Är hon riktigt rädd så hon nästan vägrar gå ut så kissar hon snabbt en gång och vänder tillbaka.
Hon vet att jag nöjer mig med ett kiss i oväder. Men nu fortsatte hon ändå att gå, om än tveksamt, i rask takt. Nåja, det blev en liten runda i alla fall, och hon kissade flera gånger, så jag är nöjd. Vet fortfarande inte vad som skrämde henne... Men men. Nu blir det nog tv resten av kvällen!

Rolig bild på Donna från 25e april.

Liten kille sjunger

Hur söt är inte denna lille kille på en skala då? Han kan ju faktiskt hela låten dessutom! Jag tycker han är fantastisk, och fick mig att le, så jag ville dela med mig av den.



Nu är det dags för Donna att få sin kvällsrunda. Sen ska jag nog titta på förra veckans Off the Map-avsnitt. Usch, alla serier har säsongsavslutning nu ju.. Vad ska jag titta på hela sommaren??

Jag har suttit mycket idag med min nya blogg som kommer hamna på egen domän.
Det kommer enbart handla om smink, och när den väl är uppe kommer det inte bli mycket smink-snack här, utan det blir på den nya bloggen. Det känns faktiskt bra, och det ska bli kul att ha en "riktig" sminkblogg! Har suttit länge med designen, så den är jag rätt nöjd med. Aja, jag hojtar till när den är uppe!

Dataskärmar är roliga!

Det är något som Duchess gillar. Hon följer muspekaren och försöker fånga den. Jag fixade faktiskt en skärmsläckare som ser ut som ett akvarium i 3D med fiskar. Det bubblar och låter lite. Men det är tydligen inte så jätteintressant. Det är roligare att jaga muspekaren!


Empire & Splash

Här kommer ännu en sminkning med ögonskuggor från MUS! Jag har nästan bara eyedusts från MUS, alltså lösa ögonskuggor. De har sjukt bra pigmentering! Sitter jättebra, lätta att blenda och ger otroligt fin färg!

När jag sminkade syrran sist så återupptäckte jag ju några av mina MUS-skuggor.
Hade i princip aldrig ens använt dom... Men blev så kär i färgerna jag använde på henne, så jag återanvände den lila Empire. Till den valde jag den turkosa Splash. Blev riktigt snyggt ihop!

Jag har använt dessa skuggor från MUS:
Satin - Highlighter på brynbenet och i inre ögonvrån
Splash - Inre halvan av ögonlocket och undre fransraden
Empire - Yttre halvan av ögonlocket och undre fransraden

Satin

Splash

Empire

Ingen åska?

Enligt SMHI skulle det åska och regna till och från hela dagen. I sista minuten ändrade de diagnosen till enbart regn. När jag var ute med Donna vid tre så kände jag några droppar. Någon halvtimme senare kom de nog en lätt skur.

Vid fem-tiden hörde jag en liten knall eller två.
Det var tillräckligt för att Donna direkt skulle gå och lägga sig i badrummet. Det är lite lustigt.. Donna skyr vanligtvis badrummet. Hon vet att det är dusch, medicin och annat "skoj" som brukar hända där. Men när det åskar så är det hennes safety room. Lite kul..

Eftersom det vankades dåligt väder så har jag hunnit med massa saker idag.
Jag har diskat, fixat mat, tvättat, tömt sopsorteringen (papper och kartong), bloggat och ska snart duscha Donna. Hoppas bara hon går med på att rastas först.

Telefonen ringde idag.
Det var en tjej från Gina Tricot. Hon undrade om jag ville komma på en jobbintervju =) Självklart vill jag det! Ska bli väldigt spännande! Det gäller sommarjobb, men det är ju alltid något!

Duchess ligger på divanen och spanar på folk och fåglar.

Depend nr 09

Detta är det sista av de fem Depend-lack jag köpte för ett tag sen. Denna är lika svår att applicera som den gula nr 210... Färgen är väldigt fin. Orange med skimmer, och går lite åt korall. Det var svårt att fånga färgen på bild, den har en tendens att bli mer rödaktig. Bilderna är nog aningen mörkare i färgen än vad den är i verkligheten.

Precis som nr 210 kräver detta lack tålamod och finess. Tar man för mycket på penseln rinner det ut över nagelbanden. Tar man för lite torkar/kladdar det innan man ens dragit penseln från nagelband till tipp. Jag applicerade fyra ytterst tunna och snabba lager. Ändå syns nagelkanten ganska väl igenom. 

Varje lager var svårt att få jämnt, och det syns på slutresultatet.
Den tunna lilla penseln försvårar appliceringen. Speciellt vid nagelbanden blir det lite hackigt. Men det har i alla fall en väldigt fin färg!

Jag har använt Depend Baslack och Seche Vite Dry Fast Top Coat.







Softat på stranden

Det händer inte så mycker här på bloggen när det är så fint väder ute...

Det var ju personalfest i lördags. Var superkul att träffa alla igen!
Eller, de flesta i alla fall. Vi körde lite lekar, grillade de blivande sommarjobbarna och sjöng singstar. Malin vill inte köra mot mig, för hon förlorar bara.. ;) Men hon var lycklig när jag fick spö av en av sommarjobbarna. Fast jag visste att jag skulle få spö innan vi ens började sjunga. Tjenen var grym! Blev ingen utgång, och det var nog lika bra det.

Igår åkte jag ut till Norrahammar för att fika med Pernilla. Var mycket trevligt!
Sen åkte vi ut till Lovsjö och grillade. Lyckades till och med fjäska mig in lite hos Pernillas nervösa lilla vovve ;)

Idag har man legat på Vätterstranden i några timmar. Helt underbart!
Solen stekte och vinden fläktade gott. Har man tur så har man fått lite färg! Nu är man nyduschad. Ska eventuellt grilla med Henke lite här på innegården lite senare ikväll. Måste gå ner till tvättstugan och se ifall de finns någon tvättid imorgon...

Det har säkert varit 30 grader varmt idag.
Imorgon ska det visst regna och åska, så då passar det bra att tvätta. Hoppas Donna inte blir rädd för åskan... Det blev en liten uppdatering i solskenet i alla fall!

Titta, jag har faktiskt fått lite färg!

Pirates of the Caribbean - On Strange Tides

Oj, så dålig jag har varit på att uppdatera bloggen.. Men det har ju varit alldeles för fint väder för att sätta sig vid datorn! Har nog inte startat den de senaste två dagarna...

Har inget att skriva om direkt, men tänkte nämna att jag varit på bio idag!
Såg den nya Pirates-filmen. Vi såg den vanliga, inte 3D. Tycker inte att det är en 3D film... Jag hade inga direkt höga förhoppningar om den. Den har helt övergett den sanna handlingen och karaktärerna. Men den var bra i alla fall.  Man hoppade faktiskt till några gånger, fick sig några skratt. 

Den var bra, men jag känner inget behov av att se igen.
De tidigare tre kan jag se om och om igen! Denna håller inte riiiktigt samma standard, men det kanske bara är min tråkiga åsikt? =) Värd att se, absolut! Och med det slutet kommer säkert en femte film också..

Jaja, nu hinner jag inte sitta här mer! Klockan 11 ska jag vara i stan, sen blir det stranden!
På kvällen blir det personalfest med gamla jobbet. Ojoj, får se om jag hinner med allt jag ska göra imorgon...

Fikat och shoppat!

Efter att ha rastat Donna tog jag cykeln ner till stan för en fika med Erika! Hade lite funderingar på hur varmt det skulle vara... Men satsade på VARMT och tog jeansshort och en topp. Vi satte oss på Bageriet och njöööt av soooolen. Men efter två timmar höll vi på att rinna bort, så tog en runda på stan.

Efter mycket provande i diverse butiker gick vi till Gina Tricot. Jag provade klänningen jag nämnde tidigare, men den var inte helt 100% bra. Urringningen var lite konstig... Så jag struntade i den. Men jag köpte en annan istället! Den jag köpte idag hade jag provat innan, men den var då lite stor. Då provade jag en S, idag provade jag en XS. Då passade den mycket bättre! Så jag köpte två! =)

Minnie dress, 149 kr

Jag är en sån person som bränner mig, blir röd, fjällar och återgår till vit. Men jag har märkt att jag får färg liiite lättare numera. Och bränner mig som sagt väldigt lätt. Så när vi satt på Bageriet idag kände jag att jag måste köpa lite solskydd... Gick till Kicks där jag köpte lite från Hawaiian Tropic-serien. 

Nu ska jag och Henke rasta Donna, och sen ska vi gå på en spontan bio!
Vi ska se Thor. Hoppas den är bra! På grund av stressen nu så hinner jag inte ta kort på det jag handlat idag, så det kommer kanske upp imorgon istället. 

Ha det underbart ute i solen!

Klänningen från HM

Tänkte att jag skulle visa klänninge från HM som jag tjatat lite smått om. Materialet är verkligen underbart, och jag gillar verkligen modellen. Men den var så himla pösig runt bysten. Jag såg bara stor och konstig ut. Kanske hade det funkat med en mindre storlek, men det fanns inte.. Såå, jag får vara utan... 

Klänning från HM, 100 kr (ord. pris 199 kr)
Finns att köpa på webshopen för 149 kr.

Klänning från Gina Tricot

Hittade denna supersöta klänning på Gina Tricot. Ska ändå in till stan idag, så funderar på att titta närmare på den. Tyvärr tycker jag att deras klänningar inte alls funkar på mig längre. För något år sen älskade jag alla deras klänningar, alla satt såå bra! Men nu för tiden är det svårt att hitta en som är lika fin på kroppen som den är på galgen, eller på bild.. Aja, får hoppas den här är lika fin som på bilden!

Sanna dress, 199 kr
RSS 2.0