Tripp nr 3 till Gina Tricot

Det blev en tripp till idag. Henke följde med. Jag köpte klänningen som jag skrev om i förra inlägget. Sen upptäckte jag igår när jag kom hem att jeansen var lite för små. Så typiskt. Provade ett par grå jeans. De satt jättebra, så tog likadana fast i svart. Men väl hemma upptäckte jag att de var för små. Och idag hade de inga svarta kvar i storleken jag vill ha. Så det fick bli ett par mörkblå istället.
Bytte de svarta jeansen mot ett par blå.

Henke ska parta lite med några polare idag. Jag tänkte att det kunde vara kul att dra hit lite tjejkompisar och vina lite. Frågade systrarna Lundahl. De skulle på Halloweenfest. De fixade så jag fick följa med. Men tror inte min axel pallar hårt festande. Sen var det maskerad, som jag förvisso älskar, men har ju inget att ha på mig. Så jag stannar hemma istället.

Nej, nu blir det kaffe, mys och filmmaraton med Shrek!

Mer shopping på Gina Tricot!

Jag gick tillbaka till Gina Tricot idag. Såg en topp just när jag skulle gå sist, så ville titta närmare på den idag. Den var superfin! Så den köpte jag, och även ett par svarta jeans. Provade även klänningen som jag provade sist, och den var nog ännu snyggare idag! Suck, det tog emot att inte köpa den... Funderar starkt på att dra med Henke dit på måndag och fjäska lite... Får se...
"Sonja" topp 149 kr & "Silvia" jeans 199 kr

Klänningen med stort K! "Amie" party dress 249 kr.

Sorry ;)

Gud, vad jag diggar Mercedes Benz nya reklamfilm! =)

Lite shopping

Har haft en trevlig dag med lillasyster på stan och A6 idag. Jag hade sjukt ont i min axel när jag vaknade idag. Fick be syrran om att ses lite senare än utsagd tid, jag hade väldigt svårt att ta mig upp ur sängen...

Hur som! Till slut kom jag iväg. Vi gick på stan en sväng. Jag köpte två kjolar på Gina Tricot som jag spanat in och en mössa. De har bytt lokal, riktigt fint! Me like!

Syrran ville till A6 med, så jag följde med. Energin började dock försvinna. Gick i alla fall därifrån med ett skohorn, massa Kahls-kaffe och ett par vantar från Åhléns.
Kjol "Matilda" Från Gina Tricot, 99 kr.

Duchess önskelista!

Till jul önskar sig Duchess en av följande två leksaker! Båda två kostar runt 200 kr (som kan byggas på). Tyvärr tror jag inte att Turbo Track finns i Sverige....

Bergan Turbo Track:


Cat It Senses Play Circuit:

Foderburk till katt?

Jag letar febrilt på nätet efter en foderburk/tunna till kissen.
Någon som vet var man kan hitta liknande? Gillar de översta mest.

Duchess nya sovplats

Jag har tidigare bloggat om när Erika gav oss en korg från Kahls som tack för att hon fått bo hos oss. Vi har nu tömt den på godsaker, men den har blivit kvar på köksbordet. Duchess fattade snabbt tycke för den, så nu har vi lagt hennes gamla filt i korgen.

Firat Helén

Om en vecka åker Helén iväg med sin syster till Australien, Nya Zeeland och Thailand. Om jag är avundsjuk? Näää, varför skulle jag vara det?? ;)

Helén fyller år på onsdag, och självklart ville vi fira henne innan hon åker iväg. Arvingarna spelade på Harrys i torsdags, vilket passade oss perfekt! Det blev en rätt lugn utgång, men ack så trevligt!

Björn Gustavsson om WoW

Jag har lagt upp denna för längesen, men när en kompis la upp den på Facebook nyss, så var jag tvungen att uppdatera bloggen!


Mer om Control Freak

Jag har ju förvisso redan skrivit om Tigi Bed Head Control Freak. Men jag måste bara påpeka en sak! Innan hade jag en annan produkt när jag fönade håret. Och Control Freak sen när jag skulle platta håret.

Nu har jag ändrat rutin, och vilken skillnad! Jag älskade Control Freak från första början, men nu har jag blivit beroende! Istället för att låta håret självtorka, eller ha i en annan produkt, så arbetar jag in Control Freak redan innan föning när håret fortfarande är blött. 

Under tiden som jag fönar så drar jag fingrarna genom håret. Och vilket resultat! Håret blir rakt och otroligt lent och mjukt! Nu när jag ljusat upp håret blir det annars lite risigt. Men med Control Freak i håret när jag fönar... Sjukt fint! Mina vänner blev förvånade när de såg mitt hår. Det såg ju så.... friskt ut =)

Jag brukar dra några drag med plattången också, bara för att få lite mer kontroll. Men det funkar superbra utan plattången också. Och det doftar ju så underbart gott!

Finns att köpa på bl.a. Lyko.se för 199 kr (rek. 249 kr)

I frikikin' luuuuv it!!

Ny design till storasyster

Nu har jag fått ett nattligt ryck och fixat hennes bloggdesign. Kolla in hennes nya blogg!

Shoppat katt-grejer på Rilo.

Jag var på Rilo Supermarket idag och köpte grejer till Duchess.
Kattlåda, sand och spade som ska vara hemma hos päronen.
Kattsandsmatta, leksaksmask, godis, kattlådefilter och Cat Litter Freshener.
Köpte även en elementbädd som jag tyvärr måste lämna tillbaka. Elementet var för brett.
Den söta masken jag köpte. Den blev snabbt poppis!

Hela kalaset gick på 600 kr. Lika bra att ta allt nu. Nästa (sjuk)lön blir nog kass...

Blue Man Group

I helgen tog jag och älsklingen en tripp till Stockholm för att äntligen se Blue Man Group! Det var grymt roligt, och jag ångrar inte en sekund att vi åkte! Tyvärr fick man varken ta kort eller filma under föreställningen, hade gärna velat ha lite filmklipp m.m.

Vill ha på Vila

När vi var på Ikano-huset köpte jag en stickad kofta på Vila. Väl hemma kikade jag in på deras hemsida, som tydligen dessutom har en webshop numera, och hittade massa fina klänningar! Och en kjol! Tror banne mig att det blir lite shopping snart!

Vill ha på Gina Tricot

På väg hem från Stockholm idag stannade vi till på Ikano-huset i Linköping.
Köpte inget, men hittade några guldkorn!

Vågat The Simpsons-intro...

Den brittiske gatukonstnären Banksy fick äran att skapa ett intro till The Simpsons. Det blev dock väldigt kritiserat, och många hotade med avhopp och advokater drogs in. Banksy fick dock sin vilja igenom. Han hade hört att The Simpsons animerades i Nordkorea och såg det framför sig, och detta blev resultatet:

Torpa-bor efter nyår!

Yes, idag har vi varit och skrivit på hyreskontraktet =) Så efter nyår flyttar vi in i en stooor 3a på Torpa! Som ni vet har vi sålt vår bostadsrätt nu, och inflytten till bostadsrätten som vi köpt är inte förrän nyår om ett år. Så vi behöver en hyresrätt som vi kan på i tills inflytt i nya lägenheten =)

Vi hade tur att hamna på Torpa. Ska bli kul! Det blir Henkes första hyresrätt =) Men vi är ju ändå vana vid vår standard... Så för att piffa upp lägenheten lite ska jag köpa lite köksförvaring och tvättställsunderskåp till badrummet. Det är ett stooort kök med inte särskilt mycket bänkyta... Så då får vi skaffa lite mer! =)

Jag har tittat på den dyra serien Värde. Även om jag gillar dess robusta utseende så blir det nog ändå det billigare alternativet från köksserien Faktum.

Även i badrummet finns ett billigt och ett dyrt alternativ. Fullen som kostar 195 kr, och Lillången som kostar 995 kr. Egentligen vill jag ha Freden, som är mörk och robust och kostar 995 kr. Detta för att skapa en kontrast till det ljusa trista badrummet. Men då vill jag även ha det matchande spegelskåpet, och det kändes lite über...

Det känns iaf bra att jag har ett litet projekt att börja det nya året med! Ska såklart inte kosta alltför mycket, eftersom vi bara ska bo där i ett år. Men ändå!

Jag har även börjat räkna ihop alla tillval vi gjort för nya lägenheten, och även om vi förvånats av att flera saker varit billigare än vi trott, så hamnar vi ändå låångt över budget.. Så nu försöker vi skära ner, leta billigare alternativ. Och många svar ligger i att köra på standard och sen byta ut det vi vill efter inflytt. Sparar ett antal tusenlappar på det... Detta innebär även att vi måste vänta med vårt bubbelbad... =( Men det blir nog bra med det också!

Frustration och tårar

Jag förstår inte hur jag någonsin kommer blir bra.. Det kändes så bra när mina chefer äntligen förstod allvaret och drog in kavalleriet... Jag blev sjukskriven, skulle träffa företagsläkaren och det skulle bli en utredning.

Men vad händer?! Läkaren hade först tänkt ge mig en tablettkur. Men eftersom min vanliga läkare redan gjort det i våras (och se hur mycket det hjälpte.....) så gav han mig istället en kortisonspruta. Som inte heller hjälpte ett dugg... Vad gör han då? Ger mig samma förbannade tablettkur i alla fall!! Och nu räknar han med att jag automatiskt kommer bli frisk!

Nu har han sjukskrivit mig denna veckan också. Jag frågade hur vi gör om det inte går över. Men han räknar tydligen iskallt med att jag kommer bli frisk bara poff sådär... För på mitt sjukintyg som jag fick idag så står det att jag ska börja jobba halvtid nästa vecka...

Jag började nästan gråta... Det kommer inte försvinna bara sådär!! Jag har redan gått igenom TVÅ viloperioder, och efter den senaste blev smärtan totalt olidlig! 

Jag sitter hemma och gråter, skriker och svär ut min frustration.

När ska läkarfanskapen ta min smärta på allvar?!




Duchess leker papegoja...




OPI's Royal Rajah Ruby

Måste säga att jag är väldigt besviken på det här lacket... Det ser ut att vara härligt mörkt blodrött med mycket skimmer i (vilket jag föredrar mer än blanka lack). Men den skimrade inte alls mycket. I vissa ljus är den riktigt fin. Så mörkt röd som jag vill ha den. Men ute i dagsljuset... Då händer något... Det blir bajsbrunt. Blankt, utan skimmer. Jättefult... Nu har jag lyckats fånga den vackra djupröda färgen på bild. Den bajsbruna kanske jag tar senare...

Tänker putsa bort denna imorgon... Sen kommer nog detta lack samla damm i någon låda... Tacka vet jag den gröna Cuckoo for this Color! Riktigt läcker! Imorgon blir det grått eller blått! Hoppas dom är lika fina som den gröna!




Ny mus!

Visst är min nya lilla mus jättefin?! =) Fick syn på den och bara vill ha den!
Köpt på Elgiganten. Bra att Henke jobbar på deras lager, så man får lite rabatt!




Höstglöd

Detta jättegoda te från Kalhs sitter jag och dricker nu. Ett riktigt gott te, prova det!
Med smak av safflorblomma, tranbär, fläder och grädde. *mmmmm*




Storasysters bröllop!

Det blev en riktigt lyckad dag! Min förkylning satt i, men jag körde på. Det var först strax innan tårtan som mitt huvud krävde lite värktabletter...
Men alla verkade ha trevligt, och vi hade jättekul! Här kommer lite bilder.







Garnier Eye Roll-On

Jag är faktiskt lite sugen på att testa denna. Självklart dissade jag den så fort jag såg reklamen. Hallå, den kan väl ändå inte funka?
Men så har jag hört vänner som testat den, och faktiskt blivit positivt överraskade. Så, why not? Ska försöka komma ihåg den nästa gång jag drar ner till stan. 

Någon som testat denna? Vad tyckte ni?

För övrigt har det vart fullt upp idag.. Först ner till Smålands Plattsättning i Nässjö för att välja ut allt kakel till badrum och hall. Vidare och välja färg på väggarna. Käka lite pizza. Sen har lillasyster vart här och kollat smink och frisyrer inför morgondagens stundande bröllop. Börjar man bli lite nervös? Ja...

Sjukt trött är man nu alltså... Kan inte alls fatta att klockan bara är åtta... Dricker en kopp kaffe för att få igång hjärnan igen. Sen ska jag duscha, måla naglarna och plocka fram allt som ska med imorgon. Sen ska jag vila...




Snabb update...

Det här får bli ett kort inlägg, då jag börjar bli riktigt förkyld... Henke låg däckad hela helgen. Han börjar sakta bli bättre nu. Och när han är på bättringsvägen, så är jag på försämringsvägen...

Igår var det dags för testbröllop. Vi var i kyrkan där storasyster ska gifta sig och gick igenom själva vigseln. Kollade hur vi ska göra, vart vi ska stå, när vi ska vända oss, prata osv... Gick bra. Men redan då kände jag att förkylningen var på väg. Hostade och höll på. Och jag insåg snart att jag pga min axel knappt kommer kunna stå under dessa ca 30 minuter... Jag har extremt svårt att sitta eller stå still under en längre tid. Ryggen stelnar och börjar värka, jag blir yr och får svårt att andas. Men jag kommer stå jämte pianot, så jag kan luta mig mot den. Och jag bad om att få ett glas vatten så jag kan dricka om jag börjar känna mig yr. Men det ska nog gå bra!

Hur som! Igår fick jag mina datagrejer jag beställt! Närmare bestämt ett laptopfodral och laptopskydd. Superfint! Passade jättebra!

Idag tog jag sovmorgon. Sen har jag fikat med Pernilla. Nu på kvällen har jag gått igenom papper om kakel och andra priser som tillkommer på nya lägenheten. Vi måste till Smålands Plattsättning nu innan helgen coh få alla beställningar gjorda. Vi är inte helt hundra på hur vi vill ha badrummen, så hoppas att de kan komma på tips. Är de ens i närheten lika duktiga som killen på Beijers så borde det inte vara några problem!

Nej usch, jag har verkligen ingen ork till att sitta här... Jag har iaf skrivit ut diverse papper om pris, tillval och annat vi behöver veta just nu. Har räknat, bläddrat i kataloger, dubbelkollat, jämfört, skrivit ut... Detta är sånt som måste göras, oavsett hur man mår. För nu börjar det bli akut.... Nästa vecka ska allt bara klart, och då menar jag ALLT. Ingen chans att ändra sig, byta ut diverse saker, utan då ska allt vara inlämnat och godkänt... 

Om jag känner stress? Nej, varför skulle jag göra det? *stark ironi*
Jag menar, bröllop, lägenhetsbeslut, sjukdom, läkarbesök... Har väl all tid i världen? Inte!

Nu ska jag däcka framför tv:n och se en film innan jag ska däcka i sängen....




Ansiktsmask

När jag och lillasyster var på A6 köpte vi några olika ansiktsmasker var. Kunde vara kul att testa! Jag köpte två "vanliga" och en peel-off, som man drar bort. Såhär såg jag ut idag:

Som ni kanske förstår så testade jag den som var en peel-off. Den torkade snabbt och la sig som en stel extrahud. Den doftade friskt och gott av granatäpple och passionsfrukt. När den verkat var det bara försiktigt att dra bort den. Det var precis som att dra bort död hud när man bränt sig. Och jag tycker det är jättekul att dra bort död hud, faktiskt! =)

När masken var borta var huden helt torr. Jag tvättade av ansiktet i varmt vatten för att få bort eventuella rester. La på ytterst lite ansiktecreme. Satt en stund och funderade på hur jag kände mig nu efteråt gentemot innan jag la på ansiktsmasken.

Jag hade förväntat mig en fuktbomb, men icke. Men nu inser jag hur otroligt len huden blivit, och hur jämn och fin huden ser ut. Denna peel-off var djuprengörande. Me like!

De är av märket Montagne Jeunesse och finns att köpa på bl.a. Lindex för 14,50 kr stycket.




Effektiv hundleksak



Idag har man spenderat heeela dagen hos storasyster med familj. Mitt festprogram till deras bröllop försvann när Henkes dator kollapsade. Så idag fick jag snällt göra om allt. Som tur var hade vi en utskriven prototyp, så det var relativt lätt att göra om det. Men det tog tid! En hel dag framför datorn är lika med en övertrött, slutkörd Linda med skrämmande ont i axel och rygg...

Imorgon blir det ett till besök till syster. Så på förmiddagen ska jag nog skriva ut alla 40 kopior här hemma, innan jag sticker dit så vi alla hjälps åt att montera skiten...

Lillasyster var med idag också. Var trevligt att ha henne där, även om ingen av mina systrar kunde hjälpa mig så mycket med designen och arbetet av själva festprogrammet. Men imorgon blir det andra bullar! Så hoppas verkligen lillasyster följer med då också, får DÅ behöver vi VERKLIGEN hennes hjälp...

Nu ska jag försöka skriva ut iaf ett ex av festprogrammet. Se så allt blir bra. Sen lägger jag ner all verksamhet för dagen, och ska slappa framför tv:n med min sjukling till sambo...




OPI-lack från Tradera

Jag blev så kär i de två OPI-lacken jag köpte på Kicks, så jag köpte tre till!
Dessa köpte jag dock på Tradera. Kostade 75 kr/st istället för 150 kr i butik.
Världens bästa säljare, så där ska jag absolut köpa fler! Supersnabb leverans!
Russian Navy, Black Satin, Royal Rajah Ruby




Kamerakåt kisse?

Duchess ska alltid ställa sig i rampljuset när matte tar fram kameran...



OPI's Cuckoo for this Color




RSS 2.0