Vårt monster till vovve

Cool har skött sig så bra i buren. Vi kan till och med lämna honom ensam i några timmar. Så en dag skulle vi bara iväg 5-10 minuter och bestämde oss för att testa att låsa in honom i Donnas bur istället för hans vanliga. Det gick väl som väntat....



Ni kanske förstår varför vi måste ha honom inlåst när vi åker... I en tom bur...
Pga detta försöker vi att lämna honom ensam så sällan det går. Men ibland måste man...



Var hos uppfödaren i fredags och hälsade på Donna och valparna. Donna blev så glad! Såå söta valpar hade hon. När jag höll den första tiken blev hon orolig för den pep så. Sen insåg hon att valpen var säker hos matte, så då tittade hon till de andra istället... Tog tyvärr inga kort, men det gjorde uppfödaren så ska be om hans bilder. Tills dess får ni titta på dessa.





Roadtrip till Hjo

Idag har varit en lååång dag.

Igår kväll somnade jag framför tv:n. Blev väckt av Henke. Gick ut med hunden och gick sen och la mig. Men då var jag ju jättevaken... Hund och sambo snarkade ikapp... Hunden vann... Vid tre på natten hade jag fortfarande inte somnat. Var jättetörstig och lite hungrig. Så gjorde mig två torra mackor med pyttelite smör och ett glas vatten. Det var vad kylskåpet hade att erbjuda. Efter mycket om och men somnade jag äntligen...

Klockan 10 imorse mötte jag upp Sara. Vi tog hennes bil och plockade upp Anna. Iväg åkte vi på en liten roadtrip till Hjo. Där finns en butik vid namn Hem och Hobby. Underbar butik med massa fint! Det var härligt vackert väder, och efter shopping och lunch styrde man hemåt igen, 1600 kr fattigare =)



Med mig hem hade jag:
- Tre vaser
- Plastblommor
- Fleecepläd
- 3-pack ljuslykta i glas
- Påslakan-set och dra-på-lakan
- Ljus
- Present till päronen
- Vinkork
- Saltskål i glas
- Bordstabletter
- Dekorationsstenar (svart)
- Nattdukslampor

Min nya kärlek är allt i limegrönt och chockrosa! =)





Massa mat i magen

Idag har man nog inte gjort annat än att äta... Först åkte jag till vårdcentralen för att lämna prov. Sen hem och duscha och cykla in till stan för en lunch med Anna och flickorna. Blev en kycklingsallad med pasta...

Sen cykla hem och direkt iväg till farmor. Där blev det middag, efterrätt och sist men inte minst kaffe och kakor. Henke däckade i farmors soffa efter maten... Malin fick en superfin halsduk som farmor stickat. Jättefin! Lila såklart, därför jag lät syrran få den... ;) Med mig hem fick jag receptet på farmors biskvier, supergoda!

Imorgon blir det massa rännande...
- Ska till Gina Tricot och köpa linnen och toppar.
- Till Lindex där Anna hittat over knee-strumpor på rea.
- Hemtex där dom har fina nattdukslampor.
- Ekohallen och leta spel. (Nya lika par leka bäst och Brainstorm.)
- Någon affär jämte Eko där jag ska köpa garn så jag med får en halsduk av farmor ;)
- Möte på BoConcept. Även om vi typ bara ska ha soffbordet därifrån nu...
- Eventuellt kommer en fd jobbarkompis till Henke hit på eftermiddagen...
- Sen ska vi hälsa på Donna och valparna! =P Kameran ska med!

Jag borde vara proppmätt, men magen gnäller lite. Eftersom kylskåpet är heeeelt tomt så får det bli en vända till Max. Ett minimål... ;)
     Vi är väldigt glada över att vi inte åt på Alcamo. Pizzerian där så många blivit sjuka... Samma dag som det bröt ut där tänkte Henkeoch jag åka dit. Men dom hade stängt. Tur det. Orka åka på ännu mer grejjer...

Chefen ringde från jobbet idag. Undrade hur det gick. Ganska uppenbart att dom vill ha mig där över påskhelgen... *suck* Visst vill jag tillbaka till jobbet, men extra press känns sådär. Sa iaf att hon kunde ringa och prata med min doktor. Så hon vet precis hur det ligger till, och dom kanske tillsammans kan komma på ett sätt att få mig tillbaka till jobbet.
     Men som syrran sa: "Vet inte om jag vill handla i en butik där en i personalen har salmonella."



Bloggdesign a la modeurklipp

Har lärt mig en ny teknik i PS, att göra "modeurklipp". Lite kul =)





Löning! Eller, inte riktigt än...

Jag är ju en av dom som får lön den 27e... Lagom kul... Visserligen kommer det nog inte bli mycket till lön ändå...

Idag träffade jag först lillasyster i stan. Sen när hon åkte kom Zandra. Tittade i affärer. Åt på Mackmakeriet. Blev kär i två klänningar, dissade den ena efter provning.
     På Gina har dom just nu en ganska slappt sittande top som jag inte alls gillar på bild. Men provade den iaf, och den satt jättebra! Inte alls pösigt, men inte för tajt heller. Jätteskön och superfin! Så på fredag (min löning) ska jag dit och köpa två långa linnen och två såna toppar. Så najs!


För övrigt är det ju våffeldagen idag. Så då tog vi en tripp till mina päron... ;) Efter att blivit proppmätta satte vi oss i soffan en stund och kollade på hockeyn. Efter första perioden åkte vi hem.

Cool är så söt! Ibland fiser han i farten när han hoppar upp i soffan!
Och när han bajsar trycker han upp röven långt in i en buske... ;)



Byebye naglarna...

Nu fick jag nog och kapade naglarna. Eller, jag halverade dom iaf. Dom började faktiskt bli för långa. Kan naglar ens bli för långa?! Aja, det började faktiskt bli lite jobbigt. Nu kan jag skriva på laptopen och sms utan problem, och om jag ska betala med kort någonstans så lyckas jag faktiskt trycka in koden på första försöket... ;)

Men jag saknar redan mina långa naglar.... ='(





Bilder på Cool och Leia

Nu har jag fått lite bilder från dagen då Cool fick möta det lilla monstret Leia.
Tror hon kommer växa upp till en vacker ung dam.
Men inte lika vacker som min lilla Donna såklart... ;)

Efter mycket bus (från Leias sida...) så däckade dom på golvet. Sååå söta!
Lugnet varade inte länge, och Cool var lite för tolerant mot detta lilla yrväder tycker jag.. ;)







Dessa lyckades jag faktiskt ladda upp utan att internet fuckar upp sig...
Bilderna på Cool utomhus får vänta... Internet vill inte samarbeta gällande dessa...



Det snöar...

Usch och fy! Självklart när man börjat njuta av vårvädret och hoppas det ska stanna, ja då börjar det snöa! Är ju vitt ute! Bläää.... Nu får det räcka!

Har räknat lite idag på vad dom nya möblerna kommer kosta. Och hur mycket vi kan få för dom gamla. Det är mycket pengar det handlar om, och det går ju bara inte att köpa allt på en gång. Så det måste planeras och grejjas.
     Men är det något jag vet så är det hur underbart och läckert det kommer bli när det är färdigt! Jag kommer ju inte ens vilja flytta ;) Hoppas kunna få ordning på allt till sommaren.

En mäklare ringe hit angående en lägenhet vi anmält intresse för. Lägenheten ska inte säljas förrän i vinter, men han frågade lite om vår lägenhet och så. Han säljer tydligen mycket på Kålgården. Trodde att vi skulle få räkna med att gå ner i pris för vår lägenhet nu i finanskrisen och allt, men han har tydligen nyss sålt en 3a för 1, 550 000 kr. Så det finns ju hopp. Speciellt om vi fixar våran.
     Aja, nu är det inte det som är det viktigaste, utan att få det fint och trivsamt här för vår egen skull. Om det sen skulle gynna oss vid eventuell flytt är det bara ett plus!

Vann en auktion på tradera idag! Har kommit på hur kul det är med sällskapsspel, så nu är första spelet snart mitt och har två till jag spanar på! Roligt! =)

Dumma tv... Nu har den lagt av... Säkert pga snön... Skulle bli oväder har jag hört...

Tänkte lägga upp bilderna på Cool idag med, men som vanligt fuckar internet upp sig när jag vill lägga upp bilder.. Bläää...



Cool i hagen

Det är ju bara så underbart väder idag. Solen skiner, och man kan riktigt känna våren i luften. Alldeles underbart!

När det är såhär vackert väder var det ju bara ett måste att ta med Cool till inhängnaden. Sagt och gjort. Vi gick tid. Han sprang omkring och vi passade på att ta lite kort. Bilder kommer senare... Sen kom det ett annat par med en ung retriever. Hane såklart... Suck... Så vi kopplade Cool och gick ut från inhängnaden. Dom gick in med sin hund, men vi stannade en bit bort för att ta fler kort.

Rätt som det är hör jag Henke säga "Hund på ingång". Då kommer retrievern mot oss i full galopp. Han har lyckats ta sig ur inhängnaden. Både jag och Henke tänker ju mest på att Cool kan bli hanaggressiv. Så Henke lyfter upp Cool i famnen. Jag är sååå glad att vi gick grundkurs med Donna. Där fick vi lära oss hur man gör i såna här situationer. Han ville fram och busa med Cool, så jag ställde mig ivägen och visade honom att här fick han inte komma förbi. Så han sprang runt i en stor cirkel.

Hans husse kom och bad så hemskt mycket om ursäkt. Vi sa att det var lugnt, han var ju ändå bara en valp som ville leka. Sen hade ju jag vart så dum och lämnat mitt kamerafodral på marken. Så när "valpen" (han var ju stooor) fick syn på den tog han den direkt och sprang raka vägen till matte som var kvar i inhängnaden. Hehe. Återigen bad hans husse om ursäkt, men ingen skada skedd. Jag följde med och hämtade mitt fodral, sen gick vi hemåt.

Jag log faktiskt på vägen hem. Jag var glad att det hela löst sig så lugnt. Att Cool höll sig så lugn. Att jag faktiskt fick nytta av Donnas grundkurs (grymt stolt) och det hela var en nyttig upplevelse.

Som sagt, bilder kommer senare. Nu ska jag bara sminka mig en snabbis, sen ska vi till största snyggsyster och fika lite och hämta spel ;)



Cool möter Leia

Igår var vi hos en gammal gymnasieklasskompis till mig, Jenny, och hennes kille. Dom har en staffevalp på 12 veckor som heter Leia. Vi möttes utanför deras lägenhet. Hundarna fick hälsa och det gick bra, så vi gick in.

Ojojoj, stackars Cool... Leia var ett riktigt litet yrväder som absolut skulle busa med Cool heeeela tiden... Gick han iväg så sprang hon efter och tacklade honom. Eller, försökte iaf. Hehe. Var förvånad över att han lät henne hålla på. Han är ju värre än Donna. Hur mycket hon än hängde och hoppade och bet så lät han henne hållas. Vid enstaka tillfälle busade han tillbaka. Någon gång la han sig bara på henne. Hehe. Vid ett tillfälle tjöt han till, när Leia bet honom i snorren. Det var inte poppis, så då åkte hon på en tackling.

Till slut blev Leia trött och somnade tätt intill Cool. Flyttade han på sig så flyttade hon efter. Såååå söta var dom! Men lugnet varade inte länge... Efter diverse matstunder och kisspauser så var hon redo att busa igen. Stackars Cool... =)

Hade dessutom inte tänkt stanna så länge, men blev 7 timmar. Jättetrevligt! Fikade och bjöds till och med på mat. Nästa gång ska dom komma hit, och givetvis ska vi ses när Donna är hemma igen. 
     Väntar på att få bilder av Jenny. Så fort jag får dom lägger jag upp några här =)

Idag har man umgåtts med lillasyster med respektive.
Imorgon är det lördag, och man har inga planer... *suck*



Tripp till EM

Idag åkte vi till EM i Tenhult. Äntligen hittade vi en soffa som vi gillade. Och den var bra mycket billigare. Där fanns även en byggbar soffa, vars divan gjorde sig väldigt snygg som den var. Så det blir nog till att bränna pengarna där. Men soffbord och byrå blir det nog ändå på BoConcept.

Däremot börjar jag få funderingar på om jag verkligen vill möblera om. Vid eventuell flytt vill jag absolut köpa nytt, som verkligen passar in och som kommer stanna läääänge. Men vi insåg att soffan vi tittat på idag kanske tar lite väl mycket plats. Men jag vill inte köpa en mindre soffa, för att sedan vid flytt tycka att den helt plötsligt blev för liten i det nya rummet. Som sagt, köper vi en ny soffa nu ska den ju användas i många år.

Funderar på om vi ska försöka sätta projektorn där tv:n är, så kan den nya soffan vara där den gamla är. Isf får den nog plats... Aja, det tåls att fundera på...

Imorgon ska vi träffa valp. Det blev inte av idag.



Träffa valp imorgon?

Som vanligt har Cool gått runt och gnällt sen Henke åkte till jobbet. Nu har han dock lugnat ner sig och ligger bakom mig.

Vi ska åka till EM imorgon och se ifall vi hittar någon soffa där. Sen ska vi kanske hälsa på en gammal klasskompis till mig som skaffat sig en liten staffevalp. Ska bli roligt! Till helgen ska vi förhoppningsvis åka och hälsa på Donna och hennes valpar.

Hittade ett fint skrivbord på Severins som jag föll lite för. Känns onödigt att köpa det nu dock innan vi sålt de andra två.
     Jaaa, lillasyster, jag vet att du ska ha det ena.... ;)



Trötter...

Fikade med Elsi idag. Cyklade in till stan, det blåste... Mindre kul. Är ju inte så ofta man träffas, så det var trevligt.

Cyklade hem. Jag och Henke åkte iväg för att titta på möbler. Vår soffa vi spanat in är dyyyyr, så vi tänkte kolla billigare alternativ. Första gången jag vart inne på Mio och tyckt allt var billigt och fult... Severins hade mycket fint inom rimliga priser, men ingen soffa som är bättre än den vi redan hittat. Däremot skulle jag gärna köpa köksbord därifrån. Fanns massa fint.

Är massa trött... Vart det ett tag. Blir förhoppningsvis till att lägga sig tidigt ikväll...

Henke var lite intresserad av en lägenhet jag kikat på. Finns bara två nackdelar. Den ligger lite väl långt bort och är lite väl billig. Massa vinstskatt... Men den är värd att kika på iaf.

Fått mitt nya sjukintyg... När jag pratade med läkaren trodde jag att han skulle sjukskriva mig till mars/april-skiftet... Inte mars-april... Intyget gäller till sista april! Bläää... Aja, har telefonmöte med honom på fredag, så kan fråga då hur dom ska lägga upp det.
     Henke har kollat lite på sjukersättningar när jag är borta så länge från jobbet. Han hittade något som kallas smittbärarpenning. "Om du har eller antas ha en smittsam sjukdom utan att ha förlorat arbetsförmågan, eller om du smittar eller misstänks föra smitta utan att vara sjuk kan du få ersättning från Försäkringskassan i form av smittbärarpenning."

Usch, vad trött jag är. Och hungrig...



Utmanad!

Regler: Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn. Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar... Lycka till! :)


1. Vad heter du? Linda
2. Ett ord på fyra bokstäver: Lura
3. Flicknamn: Lisa
4. Pojknamn: Linus
5. Yrke: Lobbyist
6. Färg: Lila
7. Klädesplagg: Linne
8. Mat: Lax
9. Sak i badrummet: Lampa
10. Plats/stad: Linköping
11. En orsak att vara sen: Lathet
12. Något man skriker: Lyssna!
13. Film: Landet för längesedan
14. Något man dricker: Lingondricka
15. Band: Linkin Park
16. Djur: Lo
17. Gatunamn: Lovisagatan
18: Bilmärke: Lamborghini
19. Sång: Live and let die
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Lindans

Jag utmanar!

Finduss
Minsta snyggsyster
Största snyggsyster
Lina
Anna




Melodifestivalen suger!

Ja herregud, det blir ju bara värre för varje år... Finns egentligen inte mycket att säga...

- Tycker inga av bidragen förtjänar att skickas till ESC.
- Hur *piiip* svenska folket röstar kan jag inte förstå.
- Slopa (internationella) juryn och duellerna! Girigt!
- Petra Mede söööög. Mellanakterna med. Kärlek till Kristian Luuk och Björn Gustavsson!
- Hur f*n kunde Caroline af Ugglas komma så långt, och dessutom nästan vinna?!
- Sverige är enda landet som inte har EN tävling. Vill ha det som förr! Girigt!
- Otippad vinnare. Ska bli spännande att se hur Marlene klarar ESC. Kan gå åt båda hållen.

Och till lite trevligheter...

I fredags åt Henke och jag middag på Jensen's Böfhus. Jättegott! Sen såg vi Watchmen på bio. Helt okey. Hade förväntat mig något annat.

Igår kom tjejerna och vi tittade på Melodifestivalen. Totalt besvikna, på hela skiten. Men trevligt hade vi. Utgång till Harrys. Massa folk. Hade sådär kul. När jag kom hem hade Henke plockat undan från festen, vilket gjorde mig väldigt glad.

Idag kom största snyggsyster med sambo och dotter på besök med en försenad födelsedagspresent. Mycket uppskattat! Fick presentkort och ett Disney-våffel/mackjärn. Fikade lite tills dom skulle hämta sonen på kalas.
     Sen dök Huttan upp på kaffe. Henke sov som en stock, han hade inte kunnat sova på hela natten. Så jag och Huttan snackade massa i några timmar. Trevligt. Bara han som dyker upp på en kopp kaffe då och då =( Alltid trevligt när det dyker upp folk.

Imorgon ska jag träffa Elsi för en fika. Beroende på hur lång tid det har ska jag och Henke åka och kolla möbler. Vi har ju kärat ner oss i BoConcept, men det skadar ju inte att leta vidare lite.



Kelgrisen Cool

Han är som nöjdast när han får ligga på rygg i lillhusses famn... =)











Han är dessutom jätteduktig och ligger i buren när vi grejjar i köket.





Ännu mer shopping

Mötte upp lillasyster i staden idag. Hon ville titta efter en lång tröja. Vi gick in på Gina Tricot där vi köpte varsin klänning. Jag en lila och hon en svartvit. Sen köpte vi varsin bolero på Vero Moda. Jättefina! Hon köpte en svart och jag en beige. Hittade en fin topp på Vero Moda som jag ville köpa, men lät bli. Man är ju inte gjort av pengar... ;)

När jag kom hem visade sig att Henke hade köpt en försenad födelsedagspresent till mig. Söto! Jag hade spanat in en auktion på tradera. Min Dior J'adore parfym. Dock missade jag den, vilket gjorde mig besviken eftersom det var den enda som fanns. Så då hade Henke vart så söt och köpt den till mig istället =) Så glad blev jag!

Sen köpte jag ett lila nagellack från Isadora. Wonder Nail i färgen 630 Sweet Violet. Gillar denna serie starkt, då det torkar snabbt och håller länge. Nu har dom även en extra bred borste som gjorde allt såå mycket lättare! Massa plus!






Ledsen i ögat...

Lägenhetsplanerna försvann ganska fort. Så kan ju lika gärna berätta vad jag tänkt. Grannen jämte oss har köpt ny lägenhet och försökt få sin gamla såld i ett år. Deras speciella tillval och möbler har gjort lägenheten svårsåld. Dom gick ner 400 000 kr bara för att få den såld. Det hjälpte inte.

Så igår kväll när jag rastade Cool kom jag på, varför köper inte vi lägenheten? Vi får nog faktiskt mer för vår än vad vi skulle köpa deras för. Bättre planlösning, större rum, två badrum. Renoverar man bara badrummen (som sagt, speciella tillval...) så är lägenheten uppe i sitt normala pris på nolltid.

Henke ringde mig inatt och sa att han inte kunde släppa idén. Att vi inte tänkt på det innan... Eller, det har vi. Men som sagt. Kostnaderna skrämde bort oss tillsammans med alla andra. Men Henke kunde inte släppa idén. Så när han slutade imorse letade han reda på deras nya nummer på nätet och ringde. Då har dom ju självklart precis såld lägenheten. För ynka 1 250 000 kr. Den är egentligen värd nästan 1,7 miljoner... Berit beklagade sig, för dom hade gärna velat att vi tagit den. Dom föreslog det redan i somras.

Så nu är både Henke och jag helt knäckta. Ett sådant guldkorn, och vi lät tillfället passera... Vi har båda under natten nästan börjat få idéer i huvudet hur man kan göra osv.
Skit också...



Nästa tråkiga grej är att min läkare ringde imorse. Fick själv ringa sjukhuset i måndags då mitt sjukintyg gick ut på tisdagen och jag inte hört av dom. Då fick jag veta av sköterskan att båda mina prover fortfarande visade på salmonella. Och när läkaren ringde idag sa han att att jag blir sjukskriven månaden ut... Minst... Bläääää...

Ska ringa sköterskan igen och kolla lite vad jag faktiskt får jobba med. Om det finns en chans att jag kan återvända till jobbet, om än begränsat. För jag orkar inte gå hemma längre... Blir ju en j*vla zombie... Läkaren sa dessutom att i värsta fall kan det ta månader innan viruset försvinner helt. Jag har varken ork eller råd att gå hemma så länge.... Hoppas det finns någon uppgift på jobbet jag är tillåten att göra...



Lägenhetsbyte?

Nu sitter man här hemma ensam med Cool. Han är ju för rolig den killen.. Henke åkte till jobbet kl 21. Jag satte mig lite vid datorn för att kolla musik m.m. Det gillar inte Cool. När jag sitter vi datorn (specifikt vid bordet i vardagsrummet) så går han runt och gnyr, ställer sig och glor på ytterdörren eller diverse kan-inte-sitta-still-grejjer. Sätter jag mig i soffan blir han lugn. Först lägger han sig tätt intill, sen lägger han sig på golvet, eller går helt enkelt därifrån.
     Alltså, sitter jag vid bordet blir han stirrig. Sitter jag i soffan är han lugn...

Just pratat med Henke i telefon. Även om vi nu jobbar på att få lägenheten någorlunda perfekt vill jag någon dag flytta. Någon som missat det? ;) Hur som... Det är svårt att hitta den perfekta lägenheten. Dom har en förmåga att vara svindyra. Men nu kom jag på en liten idé. Kläckte den för Henke, som först verkade såga idén för att sen faktiskt börja fundera på saken och inse hur smart jag är... ;) Vi ska iaf snacka ihop oss lite imorgon, sen kolla runt lite och se hur det går.

Borde väl sova snart... Ska träffa minsta snyggsyster i stan imorgon. Med tanke på att jag helt vänt på dygnet så kommer jag nog vara rätt trött imorgon.
     Inatt somnade jag halv fem. Låg många frustrerande sömnlösa timmar innan John Blund äntligen kom. Natten innan det somnade jag vid två. Bara för att vakna upp klarvaken vid halv fem. Tog en timme för mig att somna om... Måtte jag få börja jobba snart så jag kan vända tillbaka dygnet...



Love Dior

Henke och jag gjorde ett besök på IKEA idag. Skulle kolla billiga barstolar och bord till köket och skrivbord till datan. Skrivbordet var lätt. Men usch. Ingen vidare kvalle på baravdelningen... Och dom vet ju hur man tar betalt... Och fokuserar på en kund och låter resten vänta... *irriterad*

Innan IKEA vart vi tvungna att rasta av Cool ordentligt. Så tog med honom till den leriga inhängnaden. Shit, gubben kan ju springa =) Han vart helt tokig och sprang runt i cirklar. Han lugnade dock ner sig och sniffade runt. Men så fort lillhusse gick för långt bort sprang han ifatt (han ser väldigt rolig ut när han springer) och nosade omkring runt honom. Så söt!

När vi vart på IKEA gick vi in på A6. Tog en kaffe på Kahls, ett måste! Jag ville kolla en gång till på Diors J'adore som jag förälskade mig i sist. Inte blev det bättre nu. Blev om inte ännu kärare. Plus att jag hittade en till Dior som föll mig väldigt bra i smaken. Eller doften... ;) Miss Dior Chérie. Tog med doftprover hem, luktar så gott! Håller full koll på Tradera, har ingen lust att betala 500 kr för en ny parfym just nu...





Donna har fått valpar!

Fick ett samtal från uppfödaren i förmiddags. Donna har fött. Det blev bara fyra valpar. Uppfödaren trodde att det kanske kunde komma fler, men efter att inte ha hört ifrån honom på hela dagen så gissar jag att det bara blev fyra.

Det blev två fawn (alltså två Donna) och två vita, varav den ena har "ögonlappar" ;)

Hoppas dom skickar lite bilder på dom nyfödda. Donna skötte sig iaf utmärkt, som vanligt. När uppfödaren först upptäckte att hon hade valpar så låg dom alla och åt och hade det så gott hos sin mamma. Min lilla plutta!

Vi hade ju funderingar på att ta en valp, men nu blir det inte så. Vi vill ju ha en mörk.

Jaja, det var lite update =) Berättar mer så fort jag vet något.



Christian Dior - J'adore


Henke och jag var en snabb sväng på stan idag för att köpa min klänning på Gina Tricot.
Så gick vi in på Kicks en sväng. Råkade sniffa på Diors J'adore. Det skulle jag inte gjort.
Ååh, den doftade himmelskt! Den ska jag ha!












Löshår och HV71

Var ju bara tvungen att prova mina toffsar från Happyhair. Dom var liiite för mörka, men jag kommer säkert färga det mörkare iaf ;) Ignorera lappen på min nya klänning...





Och så lite HV71. I skrivande stund pågår det en match. Självklart hejar jag på mitt lag, även om hockey inte direkt intresserar mig. Det är Henke som tittar på matchen. Efter två perioder leder HV med 4-0. Snudd på utklassning =) Henke tyckte spänningen försvann i och med den stora ledningen, så han bytte kanal. Men jag sa att han gärna får titta. Då ser vi att 1 ½ minu in i tredje perioden leder HV med 5-0! HAHA! UTKLASSNING! Håååveeee blååååå! ;)


UPDATE: 7-0 till Håve! ;) Utklassning!!



Shopping på Gina Tricot!



Nu har jag köpt min lilla svarta som alla tjejer ska ha i garderoben! Den är så fin! Jag älskar den! Sen älskar jag förvisso alla Ginas klänningar just nu ;) Att den var gratis skadar ju inte heller...  Henke tyckte jag skulle köpa en till. Men jag gillar inte riktigt pastellfärgerna. Starkt ska det vara!



Hunden & kattens dagbok





Idag har jag fått mina löshårstoffsar! Jättefina! Den ena är lite mer vardaglig, och den andra lite mer fest. Jag är mycket nöjd! Blir nog något mer... ;)



Förkyld och sömnlös

Här sitter man mitt i natten. Klockan är snart halv fem på morgonen... Har legat och vridit mig i sängen, men kan bara inte somna. Det rinner i näsan, samtidigt som det är stopp, vilket ger mig huvudvärk. Nästippen börjar bli öm av allt snytande... När jag legat en stund slog jag bara upp ögonen och insåg att jag bara inte kunde somna.

Jag känner mig förkyld, seg och förvånadsvärt vaken... Så jag kommer säkert bli sittande här. Det finns inget värre än att ligga i sängen när man inte kan sova. Speciellt när man har en snarkande hund jämte sig...

Aja... Tänkte jag skulle sätta mig och spela lite dataspel för att fördriva tiden. Henke är ju hemma om två timmar. Kanske blir lättare att somna om han ligger bredvid...



Ingen Donna, bara Cool

Nu har uppfödaren vart och hämtat Donna. För er som inte vet så ska Donna a.k.a. Tjockis snart få valpar. Det är nog en vecka kvar. Spännande!

Känns redan lite ovant att bara ha Cool här. Just nu går han omkring och sniffar och gnäller. Ingen Donna. Ingen lillhusse... Han såg lillhusse åka iväg till jobbet. Inget kul. Han ville följa med... Så nu sitter han här och gnäller. Får väl göra honom sällskap i soffan så han inte känner sig så ensam.



BoConcept

Vi har ju planerat att möblera om här hemma. Och ja, för tredje gången... Det är så svårt att möblera i vår lägenhet, och nu tänker vi minsann lägga pengar på att få det exakt som vi vill, inte något som duger för att det är billigt.

Eller, det var så vi tänkte göra... Henke tvingade in mig på BoConcept. Kort sagt, dyra designmöbler.... Och jag blev ju självklart helt kääääär i ett soffbord, ett sideboard och en soffa. Dock börjar jag tveka på hur jag tänkt mig min nya soffgrupp, men det löser vi sen...

Hur som... Vi kollade lite vad det skulle kosta, och det var dyyyyrt...
Så ringde Henke från jobbet nu. Dom ska stänga ner hela fabriken om fem veckor...

Såååå. Det faktum att möblerna kostar skjortan, att Henke blir arbetslös och min "underbara" sjuklön gör att vi nog får lägga dessa planer på is. Skicka iväg dom på isen över en stor j*vla sjö eller något.... *suck*

Varför ska jag alltid falla för det allra dyraste jag kan hitta? Blääää....

Här kommer lite inspiration från BoConcept för er som har råd...









  




Självklart har jag hittat lite nytt på Gina Tricot också. Som alltid.



Så gosiga dom är

Cool har anpassat sig bra till livet här. Han är oftast lugn. Försöker inte pussa ihjäl en längre. Donna har också anpassat sig, till att leva ihop med Cool ;) Det är inte alltid så lätt ska ni veta. Hehe. Cool vill alltid gosa och ligga nära, han har snabbt blivit favorit bland våra vänner.

Lillhusse har nog blivit Cools favorit. När Henke jobbar natt sover han på eftermiddagen när jag tar ut hundarna. Båda brukar sova hos Henke när jag frågar om dom vill gå ut. Donna springer till hallen, medan Cool skuttar omkring i sängen och bara väntar på att lillhusse också ska komma. Så får minsann tjata lite på Coolisen så han låter lillhusse vara ifred =)

Det funkar bra att ha Cool i sängen om nätterna. Och även när vi lämnat dom hemma har det gått jättebra. Han får lite godis när vi kommer hem. Burarna står i köket, vi har alltid dörren öppen. Så fort vi går in i köket följer Cool med, och lägger sig i buren =) Bra träning. Han sköter sig, killen! =) Han sitter snällt och väntar på maten tills han får tillåtelse att äta. Senast igår använde Donna Cool som kudde. Dom är så söta!

Tänkte försöka få upp lite videoklipp på våra små monster inom en snar framtid...





Radio 107.5



"Maximalt med dans, minimalt med snack."

Bästa radiostationen. Lyssna på Radio 107.5.



Helgen är över

Har haft en underbar helg. I fredags skulle jag ju fika med Pernilla. Men hon mådde inte bra, så det blev inget. Ringde då Anna och följde med dom på fest. Det blev ganska lugnt, men trevligt.

     Henke berättade att folk hade spillt massa hemma. Tur att inte jag var hemma, jag hade ju lackat. När jag kom hem såg det så fint ut. Inga glas, inget kladd. Så det var bra.


Igår bar det av till Skövde. En kompis till Anna fyllde 25. Också en mycket trevlig kväll. Mycket nya människor. Där snackar vi in i dimman ;) Hehe.


Åkte hem idag vid ett. Slappat med Henke. Skönt att vara hemma. Käkat kebab. *mumma*


Helgens ord: Ajjemän! ;)







RSS 2.0