Kissande chihuahua

Jag har då aldrig sett något liknande! =)





Sång vs. dans!

Jag säger bara tre bokstäver.... W O W !!!



Talang 2009 - Knäckebrödsdansen!





Susan Boyle - Makeover

Jag gillar hennes nya stil!



Ikväll är det återigen dags för en spontan fika. Denna gången var det Anna som ville fika. Så Henke ska skjutsa mig till jobbet. Sla hämta mina jympaskor, så ska vi börja gå runt sjön varje dag med Cool.
     För er som inte vet har jag, återigen, blivit sjukskriven. Salmonellan sitter kvar. Så nu ska jag vara hemma till mitten av juni. *suck* Därför jag tänkte att jag lika gärna kan hämta skorna från jobbet och använda dom...



Reverse Graffiti - Alexandre Orion

Aldrig förr har jag sett någon "städa fram" graffiti. Coolt!





Vart hos frissan nu! Såå skönt att få bort allt slitet! Måste färga håret snart med...



Shopping och fika

Idag har Henke och jag vart på stan. Han köpte ett orange linne till mig, och jag köpte den svarta klänningen från Gina Tricot som jag skrev om i detta inlägg. Dock var den klänningen extremt kort... Är fortfarande lite osäker på om den är för kort eller om den är okey... Ska fundera lite på det. Ha leggings eller nåt under...

Blev en spontan fika med Pernilla också. Trevligt! Blev så förvånad när hon ringde.. Sen hade Patricia smsat, hon ville hälsa på... Men det smset missade jag, så det blev ingen dejt med Patricia idag... =(

Imorgon ska vi till frissan! Dags för klippning... Borde färga med, men det får vänta.

Så ska det visst grillas på torsdag =) Funderade på att ha nya svarta klänningen och min nya mohawk-frilla som jag hittat... ;) Spännande...

Hittade ett par superläckra skor på Scorett... Dom har massa vill-ha-grejjer nu! Dock var klacken extremt hög, till och med för mig... =) Men vill absolut ha några liknande med lägre klack. Supersnygga!


De till vänster jag provade idag. Snygga, eller hur? Mitt måste-inskaffa-snarast!



Underbart väder idag!

Njöt verkligen av vädret när jag var ute med hunden tidigare idag. Även om solen inte var framme, var det så skönt ute. Vinden var varm. Det luktade vår. Riktigt skönt!

Just nu är jag uttråkad... Bläää... Vill ut och göra något... Aja...



Möte med Devon Rex

Ååh, så fina katter jag sett idag! Vi hälsade på en uppfödare av devon och cornish rex. Jättetrevlig tjej. Underbara katter! Det första man möter i köket är ca fem katter som alla vill fram och gosa. Klappar lite snabbt tre stycken i fönstret. Så fort jag vänder mig bort hoppar en av dom lätt upp på mina axlar! Vad förvånad jag blev! Han gick från vänster till höger axel, som en papegoja, för att sen glida ner i min famn. Och där stannade han... Trots bökande med att få med min kaffekopp till vardagsrummet, så låg han så lugnt kvar.

Efter att jag knuffat bort honom tar det inte lång stund innan nästa lilla sötnos ligger i mitt knä. Hon la sig direkt till rätta och började spinna. Sen låg hon där i princip under hela vårt besök där. Vilket litet charmtroll! Precis innan vi skulle åka la sig även hennes mor sig tillrätta i mitt knä. Ååh, ville ju inte därifrån!

Till och med Henke gillade dom. Dock så kände han av dom, men det var ju nästan väntat med all pollen ute och så... Så vi ska dit igen när allt blommat ut och se ifall det går bättre då. Vore asbra. Då har vi både hund- och kattuppfödare en mil ifrån varandra. Katten är hundvan, och hon garanterar nästan gosfaktor från hennes katter ;)





Träff med Leia

Igår kom min vän Jenny hit med sin staffevalp Leia. Dom har ju träffats en gång innan, och dom blev superglada när dom såg varann. Släppte dom i inhängnadem, och oj så det busades! Till och med så Leia sprang och gömde sig under en stock och väntade till Cool tittade bort innan hon gick till attack igen ;)



Roligt hade dom iaf. Sen åkte vi alla till största snyggsyster och systerbarnen. Syster blev väldigt överraskad av att Leia var med. Stannade någon timme, och åkte sedan hem. En trevlig dag!



Make up vs. Mohawk

Tuff sminkning!



Häftig mohawk!





Fina klänningar från Gina Tricot

Som ni vet köpte jag en rosa/lila klänning från Vila på A6. På stan kunde jag byta mitt svarta linne till rätt storlek. *woho* Även klänningen har jag nu bytt. På stan hade dom den i blått, den var finare!

Såg en liknande klänning på Gina Tricot. I vitt, rosa och mörk orange. Såg på reklamen på tv att den fanns i fler färger, bl.a. svart. *vill haaa* Såg på deras hemsida att den fanns i sex färger. Ska kolla på stan igen ifall dom hade alla färger.





Shoppat loss!

Ojojoj... Idag har jag verkligen shoppat för pengar som jag inte har...
Köpte först lite smått på Kicks. Tvål, ansiktscreme, ögoncreme och ögonprimer.

Sen gick man in på Vila. Det var ju dumt gjort... Provade massa klänningar mest för skojs skull. Slutade med att jag gick därifrån med en klänning och tre linnen. Vitt, svart och blått. Det svarta tog jag i en mindre storlek utan att prova, så den får jag snällt gå tillbaka med... Tänkte kanske byta den mot ett likadant fast i orange. Najs! Även spanat in en orange klänning, men den får vänta... Nu är det shoppingförbud tills löning!





Svanprinsessan

Detta var en favvofilm för mig och Dea när vi var små =)

- "Akta!"
- "Anka?" *pang*

Hehe... Så klockrent! =P Även på engelska:

- "Duck!"
- "Yes?" *pang*

- "Duck!"
- "What?!" *pang*



Engelska:





Helg och vackert väder

Ack, så fint det är ute! Runt 8-10 grader, men känns mycket varmare!

Igår åkte vi till mina päron. Spelade kort, Henke-jävel vann... Bra jobbat, älskling. Du satte dit oss ordentligt i slutet... Sen mådde inte älskling så bra, så skjutsade hem honom och Cool, sen tillbaka till päronen. Minsta snyggsyster och jag mös ner oss i hennes säng och tittade på Törnrosa. Hehe... Ja, vi är över 20 år båda två... ;) Disney äger!


Idag åkte vi ner till Henkes mormor och morbror och åt middag. Återigen, superfint väder ute! Fick middag, efterrätt och avslutade med kaffe och daimtårta. Nu är man mätt...

Imorgon ska jag cykla upp till A6 för en fika med barndomsvännen Zandra. Najs! ;)

Har allt mer börjat tänka på att köpa en stor billig lägenhet och renovera allt, så man får det precis som man själv vill. Men det är för mycket jobb, och vi kan inget själva... Men det hade vart riktigt roligt. Och för vinstpengarna kan man köpa sig en ny bil? =) Dumma Henke har fått mig att vilja ha en BMW 130i M-sport -07a. Dumma Henke....



A shot at love 2

Har kikat på lite klipp från A shot at love with Tila Tequila. Ojojoj... Förstår mig inte på den tjejen... Först trodde jag att hon var en gullig tjej som bara ville hitta kärleken...

I säsong 1 väljer hon i slutet killen framför tjejen. Tjejen säger att om det inte skulle hålla mellan dom så fanns hon där. Men nej. Istället kommer säsong 2.

I slutändan väljer hon denna gången tjejen istället för killen. Men tjejen är bi och har inte haft ett seriöst förhållande med en tjej innan. Hon fegar ur och tackar nej till Tila.

På återträffen beter sig killen, som hon valde bort, som en riktig man. Han tjaffsar inte, även om han är besviken. Men när Tila ska möta tjejen som valde bort henne flippar hon totalt. Trots att hon själv krossat 60 hjärtan under dessa två säsonger, så brakar helvetet löst när hon själv får hjärtat krossat. 

Nej, det är dålig stil Tila!  

Om hon nu verkligen söker efter kärlek... Varför valde hon inte tjejen från första säsongen, som hon från början valde bort? Dom hade verkligen något. Nej, istället kommer 2a säsongen. Och vad jag förstått, även 3e säsongen?

Pengar, Tila... Inte kärlek! Sån fejkserie...



Disney - Dålig fantasi?

Att man som Disney-fantast missat det här... =) Vad säger du, största snyggsyster?  ;)





Britains Got Talent 2009

Jag blev helt paff.. Människor upphör inte att förvåna mig =)
Mina damer och herrar, Susan Boyle!






Morgonpigg?

Har inte kunnat sova inatt... Som vanligt la vi oss alltför sent.
För en timme sen gav jag upp. Hade redan varit uppe några korta rundor.

Såå.... Klockan är åtta på morgonen och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen...
Vill ju gärna få sova några timmar innan det är dags att starta dagen, men är ju pigg..

Aja.. För tillfället är det Top Model på tv...



Kan inte släppa drömmen om katt

Jag tror dom flesta vet att jag i grund och botten är en riktigt kattmänniska. Pga Henkes allergi tog den lång tid innan vi hittade en hundras som Henke klarade av. Katt var det inte ens tal om.

Lite titt som tätt kommer tankarna om att ha en katt igen smygande. Nu är jag i en sån period igen. Vi har kollat ragdoll och sibirisk katt. Jag har nu börjat kika på devon rex. Inte min typ av katt egentligen, men jag börjar gilla dom. Jag ska ringa en uppfödare som jag tror bor i närheten av Värnamo och se ifall vi kan hälsa på. Kolla Henkes allergi och lära känna rasen. Vi får se hur det går.





Bästa spelen!

Jag har på senaste tiden kommit underfund med hur roligt det är med sällskapsspel! Har även fått med mig Henke i denna iver, vilket är lite mer förvånande. Hehe. De roligaste stunderna är Brainstorm med tjejerna, och Disney TP med största snyggsysters familj.

Det är några spel som fattas i min nystartade samling. De spel som är ett måste. Någon som vet vart man kan köpa billigt? Finns inget på Tradera, och Ekohallen var dyrt... Tar tacksamt emot tips! =)





Me loves Replay


Om man ändå hade pengar....




Patricia på besök

Var så roligt att träffa Patricia igen. Det måste vara över ett halvår sen vi sågs sist...
Illa... Vi fikade lite och sen tog vi några glas vin. Trevlans!

På lördag blir det party! Skojsigt värre! =P Min kära vän "Hanna" som bjöd mig... ;)
Ser mycket fram emot denna kväll!




Nya trenden - Fiskpedikyr? =)

Jag skulle faktiskt vilja pröva detta. Man lägger fötterna i en liten tank med fiskar, oftast doktorsfiskar, och då äter dom upp all död hud på fötterna. Man blir len och fri från död hud. Man kan visst även använda denna metod för att bota psoriasis.





Italienska toner

Har verkligen fastnat för dessa... =) Melodin vill inte ur mitt huvud!

MINA & ADRIANO CELENTANO - Che t`aggia di




MINA - Tintarella di luna





Massa glader!

Det är så fint väder ute, man blir så glad!

Har ätit lite middag hos Henkes päron idag. Trevligt. Huttan är här. Så det dricks massa kaffe och grabbarna sitter vid datorn... Som vanligt... Ska strax in till Ingalill igen, ska fixa mina köksgardiner... =)

Uppfödaren ringde idag. Han har varit i Holland och ställt ut en av sina hundar. En stooor internationell tävling. Amon vann! Han vann över en internationell champion från England! Så roligt! Han fick vara med i tv och grejjer =) Så roligt för honom! Men det är ju inte så konstigt... Amon är ju så vacker... ;)

Har äntligen köpt mig en skinnjacka! Vill ha en ljusbrun, fanns bara en kvar och det var massa fläckar på... Fick veta av en skinnhandlare att det bara är att impregnera så ska det gå bort. Och det gjorde det! Fick lite rabatt på jackan pga fläckarna, så jag är nöjd!

Ska iväg till Dea senare idag. Sminkkväll med Mary Kay. Blir nog inget shoppa dock.

Jahopp, det var alles! Ciao!



Shoppat jeansjacka

Det är underbart vårväder ute, och jag har insett att jag har inga vårkläder... När det gäller skor har jag bara stövlar eller öppna klackskor... Gällande jackor har jag två vinterjackor, en (gammal) kavaj och två rockar... Varmt, varmt...

Mötte upp Madde i stan idag för lite shopping. Hon skulle köpa present till Emme som har 25-årsfest ikväll. Hittade själv massa skor på Scorett. Bara dyra och onödiga, som vanligt...
     Hittade en snygg skinnjacka på ONCE. Relativt billig, 599 kr. Vill ha en ljusbrun, fanns en och den var fläckig... Ska tillbaka med Henke och kolla den mörka... Billigare och snyggare får man nog leta länge efter...
     Vidare hittade jag en fin tygjacka på HM.
50 %, alltså 150 kr. Jättefin och grymt bekväm, men alltför tajt nertill. Skum... Sista ögonen föll på var en jeansjacka på Gina Tricot. Två XS och två XL. Jippie... Inväntade en tjej som förmodligen provade en S , i en evighet... Efter mycket väntande och velande från hennes sida tog hon den sista S och gick till kassan... Skit. Provade en XS bara för att... Och kan ni fatta... Nu hänger det en jeansjacka i storlek XS på en galge här hemma... ;) Jättefin. Supernöjd!

Ska som sagt iväg på måndag med Henke och kolla både skinn- och tygjackan...
Behöver verkligen vår- och sommarjackor...

Blir eventuellt att man sticker iväg på fest ikväll. Får se.
Är trött och ska städa och baka massa här hemma... *gäsp*



När är du född?

BARN SOM ÄR FÖDDA PÅ EN:    

MÅNDAG: Kan få det slitsamt
TISDAG: Vackra men lata & okunniga
ONSDAG: Argsinta & envisa
TORSDAG: Kloka barn med extraordinära egenskaper
FREDAG: Har tur med sig
LÖRDAG: Starka
SÖNDAG: Livsnjutare

Jag är född på en onsdag, den 16 januari 1985! =)
När är du född?



Misstigri

Jag har hittat världens läckraste tavlor!

Idag tog jag och Henke en tripp till A6. Gick in på Gallerix för att kolla efter ramar till våra blivande canvastavlor. När vi skulle gå ut fick jag syn på en serie tavlor. Jag blev kär direkt! Jag bara SKA ha såna här! Konstnären är en fransk kvinna som heter Valérie Moigne, men kallar sig Misstigri.


Vad tycker ni? Visst är dom fina?



Frysta kladdkakemuffins!


Alla älskar mina frysta kladdkakemuffins! ;)
Efter mycket om och men hade jag idag ork att göra några.

Har vart seg hela dagen, men efter en kopp apelsinkaffe från Kalhs så fick jag en koffeinkick och fixade tvätten, städade köket och började baka =)

Tänkte dela med mig av receptet:

Frysta kladdkakemuffins (ca 14 st)

Ingredienser:

100 g smör eller margarin
2 ägg
2 ½ dl socker
1 ½ dl vetemjöl
4 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
1 krm salt

Fyllning:

50 g smör
1 ½ msk mjöl
½ dl socker
1 ½ msk kakao
1 dl mjölk
1 dl vispgrädde

Smält smöret i en kastrull på svag värme. Vispa ägg och socker pösigt och rör ner det smälta smöret. Blanda de övriga torra ingredienserna och rör ner i smeten. Skeda upp i formar. Fyll inte på för fullt! Grädda därefter i ca 15 minuter i 175 grader. Låt svalna.
     Gör sedan fyllningen. Börja med att smälta smöret i en kastrull. Tillsätt sedan mjöl, socker och kakao och rör till en jämn smet. Tillsätt mjölk och grädde och koka tills smeten tjocknar, vilket bara tar några minuter. Fördela smeten (snabbt) i chokladformarna och låt svalna. Förvara dom i frysen och ta fram ca 10-20 minuter före servering.

OBS! Jag brukar använda mig av amerikanska muffinsformar så dom blir extra tjocka och saftiga ;) Då brukar jag dubbla smeten, annars blir det så få muffins. Fyllningen räcker som den är =)

Lycka till!



Syrran är korthårig!

För er som känner mig och min familj så vet ni hur stolt lillsyrran är över sitt långa fina hår. Och det är faktiskt fint. Hon har, som många andra, funderat på att klippa det men aldrig vågat.

Vi har ju varit med som hårmodeller båda två vid ett tillfälle, men nu var det dags igen. Denna gång struntade jag i det, för jag är nöjd med mitt hår som det är och vill inte ha en drastisk förändring. Syrran gick. Gav dom fria händer. Och nu har hon kooort hår! =)
Det är jätteläckert! Hon ser så vuxen ut!

Jag har med gått i tankarna att klippa mig kort. Har ju gjort det förut. Vet att jag passar i det. Men det är ju det här med att våga... Jag har under många år kämpat för att få tillbaka mina längder, därför vågar jag inte klippa det kort när det är på väg att bli långt igen.
Men jag blev riktigt sugen på att klippa det kort när jag såg syrrans hår!

Bilderna gör henne inte ens rättvisa =) Frisyren är såå läcker!



RSS 2.0