Semester!

Äntligen har man ytterligare en veckas semester! Ska bli sååå gött! Har fortfarande inte packat, så ska väl fixa det nu, sen ska vi avsluta kvällen här hemma med att titta på Kung fu panda!

Fikade med Zandra idag efter jobbet. Självklart glömde jag min mobil hemma... Meddelade Henke detta, så ifall Zandra skulle få för sig att ställa in, kunde han meddela henne att jag skulle åka in till stan direkt efter jobbet. Sagt och gjort, hon smsar och vill ställa in. Henke snackar med henne. Hon inser att hon har ett litet sockersug, så hon kommer och fikar med mig. Vi satt på Claras. Tänkte att dom har ju öppet till 23, så då hinner man sitta iaf två timmar.. Men bara för att det inte är så mycket folk där får dom för sig att stänga vid 22 istället, så då får vi inte sitta kvar. Dålig stil. Har man öppet till 23 så har man öppet till 23!

Idag är det löning! Och löning innebär att betala räkningar... Nu när Henke och jag har stabil inkomst båda två har vi sagt att varannan månad sparar en av oss och den andra betalar allt och tvärtom. Henke betalade förra månaden, så då kunde jag spara "hela" 6 000 kr..... Pluttigt värre... Denna månaden är det min tur att betala. Får en lön på 10 000 kr. Efter att ha betalat hyran och mina egna räkningar, någon påminnelse inkluderad, så återstår 3 000 kr att leva för resten av månaden... Blir tajt...



Ståtlige Moses som snart kommer hänga på väggen jämte Donna.



Lite andra fina bilder vi fick:



Så vacker är han! Far och dotter är så lika!



Aja, nu ska jag packa, sen blir det film och sova!

Höres om en vecka! ;)



Middag på Twin City

Ytterligare en bra dag. Har jobbat 8.45-15. Pernilla meddelade att hon inte kunde ligga på playan idag, hon var iväg med sin mor. Det var ju lite synd. Kom hem. Donna var jättetrött, inte alls pigg på att gå ut. Så vi la oss i sängen och somnade en stund ;)

Tvätten blev det inget med... Så får försöka slänga i en tvätt imorgon... Jag måste ju vart helt förvirrad när jag skrev inlägget igår.. Fick ju för mig att fikan med Zandra skulle vara en dag senare, men jag hade ju bokat in allt på samma dag. Men vi bestämde imorgon kväll istället.

Efter en uppskattad dusch blev det middag på Twin City. Underbart god mat. Henke och hans päron åt revben. Jag åt lax. Riktigt god! Vi tänkte ta kaffe efter maten, men jag såg någon som beställt cappucino, det ville jag med ha! Så det slutade med att vi alla fyra beställde det =) Jag skapade en ny trend där ;) Men enligt dom ska man ju åka till Italien för att få en äkta cappucino. Hehe. Fastnade med min klänning i rottingstolen, trodde jag iaf. Väl hemma visade det sig vara tuggummi... Trevligt.... Så nu har jag fryst ner klänningen. Bytt klänning. Älskar klänning! Hoppas värmen håller i sig så jag får användning av alla mina klänningar!

Shit, imorgon måste jag packa.... På lördag morgon lämnar vi Donna och beger oss till Båstad, sen vidare till Öland.. Jobbar 14-20.30 imorgon. Direkt efter jobbet ska jag fika med Zandra.... Mycket det blev på en gång.....

Fick en inbjudan via Facebook av Emelie till hennes singstar-event. Asnice ju! Men det är den 2a augusti. Är nog precis hemkommen från Öland då... Men det ska jag nog hinna med! =)

På Twin berättade Henkes päron om sina upplevelser på Öland. Dom är ju där nästan jämt nu. På Harrys har dom uppträdanden varje kväll. Henke och jag missade ju Nordman, som tydligen var grymt lyckat, för jag fick inte ledigt från jobbet. Sen hade tydligen Björn Rosenström också spelat där. Även det en otroligt lyckad spelning. Lack jag blir! Hoppas det är någon bra där när vi är där nere.... Vi har ju VIP-kort ;)

Avslutar med en fin syskonbild jag fick av päronen nyss. En bror saknas dock...





Blev en bra kväll!

Jag vart ganska stressad innan Anna kom hit. Hade en halvtimme på mig att fixa här hemma. Men jag hann. Vi satt på balkongen, som jag ääälskar, och bara pratade en massa. Tiden gick jättefort, så hon fick stressa iväg och jag fick lägga i turbon för att byta om, sminka mig och rasta Donna innan fikan med Pernilla. Blev lite sen, men väl där satt vi och pratade i fyra timmar. Kändes bra, det måste vi göra om oftare!

Imorgon händer det med saker... Ska nog sätta igång en tvätt efter jobbet. Sen blir det nog lite playa med Pernilla, och på kvällen blir det kanske middag på piren med Henke och hans päron. Gillar att ha saker att göra. Det värsta jag vet är att bara sitta hemma framför datorn eller tv:n... Så just nu är jag lycklig! Sen på torsdag blir det fika med Zandra, och till helgen är det semester! Då blir det Båstad, Öland och en tripp till Gotland... Utlandssemestern får vänta till januari. Då blir det Thailand i tre veckor!

Nu blir det nog till att surfa lite innan läggdags. Känner mig glad, så jag sitter och småler sådär fånigt. Veckan ter sig bra ut, jag är sysselsatt. Det gillar jag...



Vilket väder!

Det verkar bli en toppendag! Jobbat idag 8.45-13. Redan när jag åkte till jobbet förvånades jag av det underbara morgonvädret. Väl på jobbet såg man hur starkt solen sken utanför, och alla kunder som kom och gick i sina sommarkläder. Detta, och det faktum att jag bara jobbade fyra timmar idag och skulle ha hela dagen ledigt i det vackra vädret, fick mig på toppenhumör.

Dagen flöt snabbt och snart var man hemma igen. Donna var överlycklig och ville absolut gå ut. Det kokade ute... Vi gick till inhängnaden vid John Bauer-parken där hon fick springa av sig lite. Jag kastade pinnar åt henne som hon sprang som en galning efter. Vi blev snabbt överhettade både två, så gick en bit bort och satte oss i skuggan. Donna behövde bara någon minuts vila, sen ville hon iväg igen. Men det märktes att hon var varm och trött, hon gick snällt jämte mig på vägen hem utan att dra minsta lilla.

Väl hemma sprang Donna snabbt ut på balkongen där hon nu ligger däckad.
Jag själv har plötsligt massa att göra. Från jobbet skickade jag sms till Finduss och Anna och frågade ifall de ville fika i det fina vädret, men ingen kunde. Väl hemma smsade jag Pernilla. Sen gick jag ut med Donna. När man kom hem ringde Anna, som sa att hon kunde komma förbi innan hon ska iväg ikväll. Sen såg jag att Pernilla svarat, hon kunde fika. Men det är löst! Anna kommer snart, sen när hon åker och festar så åker jag och fikar med Pernilla. Så nu är det full rulle! Måste ta en snabbdusch, städa undan, äta något... Så vi hörs senare!



3000 besökare

Woho... Ännu en milsstolpe ;) Vore kul att veta vilka alla dessa besökare är....




Visst är den fin? Vill ha!



Nu är Henke snart hemma med lite skräpmat. Vill egentligen inte ha, men men... Det går väl ner... Han ringde och väckte mig... Hade tittat på Die Hard 4, somnade i soffan med Donna när den var slut....



Åskväder?

Funderar på att köpa en badrumsmöbel.. Känns som om allt inte får plats i skåpen, utan till slut hamnar på bänken ovanför tvättmaskinen. Ser så tråkigt ut... Lite småkorgar att lägga saker i. Mina nagellack, som verkar ha förökat sig det senaste, behöver en sån plats.... Sen vill jag ha en sån där stång till köket som man kan hänga knivar och sånt på...

Vart ganska fint väder ute idag tycker jag. Sen slutar man jobbet... Räcker med den korta sträckan till bilen så börjar kläderna klibba mot kroppen. Det är ljummet ute. Klibbig värme. Så fort jag kommer hem ska Donna rastas. Då händer två saker som verkligen underlättar våra promenader *inte* Det börjar småregna och mullra lite. Inte mycket, men det räcker för att Donna ska vägra efter ungeför 50 meter... Lyckas till slut få henne att kissa, sen vill hon hem.

Henke jobbar över idag, så nu är man ensam hemma. Funderar på att dra igång en rulle... Äta lite glass... Är trött....
 


Ny vecka...

Och ingenting har väl hänt.. Hade stängning idag på jobbet med Matilda. Flöt på jättebra. Kunde stänga i tid, få kunder, så alla var ute runt 20.05... Jag ska få mer ansvar, lära mig stängning. Så idag har jag fått räkna kassor, kassaskåpet och göra safebag. Det är lite att tänka på... Kom på att en av anledningarna till att jag ska lära mig stängning är nog att både Lára och Matilda ska sluta. Och båda dom har just lärt sig stängning... Lára ska flytta tillbaka till Island och Matilda ska börja plugga i Göteborg. *vill med*

Nu är det bara fyra dagar kvar på jobbet, sen blir det en veckas semester på Öland! Fast helgen skulle vi visst spendera i Båstad, eller nåt... Med Henkes kompis Huttan och hans tjej. För min del hade jag väl kanske hellre dragit direkt till Öland, men men... Huttan för mig är som Erika för Henke... Då kanske vissa fattar iaf....

Nähä.. Jag är trött och orkar inte tänka... Var säkert mer jag ville skriva om, men som nu är som bortblåst... Kan ju iaf nämna två saker: Största snyggsyster har ju ääntligen skaffat blogg, så nu är jag hennes hjälpsupport ;) Hon lyckades halft om halft fixa klocka och besöksräknare, men mellersta snyggsyster fick ju hoppa in och rätta till hennes fel. Ojoj, vad jag garvade när jag läste "Småbarnsmamma , Storasyster, Sambo" Och lite längre ner "18 år".... Haha! Jaaa, det var ett roligt samtal över telefon vi hade när jag skulle hjälpa henne att komma igång! ;)
     Sen har jag nu sökt jobb på Mio Möbler. Känns ju sådär nu när jag vet att två andra från jobbet ska sluta. Malin sa idag: "Linda, du ska väl inte sluta? Alla andra verkar ju göra det..." Men men... Hur stor är chansen att jag får jobb på Mio...?

Nu ropar Henke från sovrummet... "Jag har dödat 300 myggor nu, det är dags att du kommer och lägger dig..." Och på tal om döda flygfän.. Både Henke och jag märkte en konstig sak i morse. På något sätt har någon av oss lyckats döda en fluga enbart genom att stänga sovrumsdörren... Det måste varit en himla trög fluga... Märkte han inte att vi stängde dörren? Aja, såg iaf en mosad fluga på dörren när jag gick upp i morse. Blidde allt lite förvånad...

Aja, det är väl dags att joina sambon och hunden i sängen...

P.S. Största snyggsyster verkar inte ha fattat att "använda huvudet" INTE innebär att man ska skalla järnbalkar... ;)



Fest med Finduss och flickorna

Dessa flickor träffade jag igår. Fick nämligen ett sms av Anna där hon sa att hon inte skulle festa, så då blidde jag lite ledsen i ögat. Frågade Finduss om hon ville fika med mig. Men hon sa att hon och flickorna skulle festa, men att jag gärna fick komma. Så då gjorde jag det! =) Det var väldig trevlig. Flickorna var försenade, bara jag som var i tid. När alla kommit drog vi till deras vänner. Det var kul. Blev dock ingen utgång, vi blidde kvar på festen. Kände mig lagom lullig. Sen blev det ett enda glas för mycket som gjorde mig väldigt illamående och snurrig. Jag och flickorna tackade för oss. Henke hämtade mig. Jag sprang direkt till toaletten och spydde... Händer inte så ofta, men igår sa väl magen ifrån... Men det var ändå kul att träffa flickorna igen! Blir kanske en tripp till Liseberg snart?

Idag är det bara slappa som står på schemat. Kanske se en rulle eller nåt...

*paus*

Försöker komma på något annat vettigt att skriva, men hjärnan är blank....
Softa vid tv:n? Vill ha godis och fyllekäk!



Saw...

Igår kväll tittade vi på Saw. Henke ville egentligen inte. Den gick på tv, var slut v id midnatt. Men jag ville se. Måste faktiskt säga att jag blev djupt besviken av denna film.. Det har snackats så mycket om Saw-filmerna, människor som sätts i samma rum, där bara en kan överleva. Eller nåt... =) Jag hade förväntat mig att den skulle vara myyycket läskigare. Men icke.. Blev lite överraskad av slutet, men inte mycket mer än så.. Ska minsann se dom andra filmerna, och hoppas jag blir mer skrämd av dom!

Idag har Henke laddat ner en ny film, som vi ska titta på nu. Ska fråga honom var den heter... Vänta lite... *paus* Harold and Kumar - Escape from Guantanamo Bay. Dom ska tydligen till Amsterdam, för att röka och grejer, säger Henke med ett flin. Jepp, det är helt hans typ av film... Men jag har sett 1an, den var helt okey, så denna blir säkert också bra...

Sååå... Nu väntar film, mys, naturgodis och annat gott... *mumma*

Anna ringde innan... Missade hennes samtal.. Försöker få med henne ut imorgon, kan vara det hon ville prata om... Linda wants to partyyy! ;)



Rainbow havererar...





Bilderna tagna från Aftonbladet.se.




Nu är man tröööött... Är inte van att jobba åtta timmar... Är van vid lite kortare pass... Henke ringde innan. Han skulle tydligen iväg och hjälpa uppfödaren. Såå.. Donna och jag är ensamma idag. Funderar starkt på att slappa framför tv:n. Är så sjukt trött.. Köpte med mig naturgodis från jobbet *mumma* Så då har man något gott att mumsa på. Finns nog lite glass i frysen med... ;)



Ryggont...

Har inte så mycket att säga idag... Jobbat 15-21.30. Hade inventering idag...

Fick sån huvudvärk igår... Ett sånt där tryck som om det skulle börja åska när som helst. Men smärtan spred sig till nacken, och mot kvällen hade det spridit sig längs hela ryggraden. Låg och vred mig, så gott jag kunde, i flera timmar på natten innan jag kunde somna... Klockan var nog mellan 3-4.... Vaknade imorse. Smärtan var kvar, men inte riktigt lika illa. Den har inte riktigt gett med sig än...

Någon som vill parta i helgen?? =) Känner mig så partysugen..
Har nog kommit in i en sån period igen...

Största snyggsyster... Skicka en bild så fixar jag den ;)



Makeover på syster


Inte för att min minsta snyggsyster behöver en makeover,
men mellersta snyggsyster var uttråkad ;)



Ledig?

Dom är ju helt knäppa på jobbet... Jag tror jag kommit på varför Marcus trodde att jag skulle jobba igår... För dom hade gett mig ledigt idag... Dom hade ringt till Ekhagen igår morse för att hitta någon som kunde jobba. Så antagligen hade dom inte alls gett mig ledigt, egentligen... Sen imorse när jag kom till Huskvarna... Skulle jobba 7-15. Då går jag in på kontoret och kollar schemat. Då är mitt pass överstruket, och en annan tjej står uppskriven på min tid. Snackar med Marcus, antagligen har dom som sagt gett mig ledigt fel dag... Men jag klagar inte! Åkte hem, la mig i sängen med Donna och sov några timmar till....

Skrev för övrigt upp resterande tider jag har i Huskvarna... Nu vet jag iaf att dom pratar med varandra, cheferna. Dock har dom ingen som helst respekt för mina lediga dagar.... Är ju som sagt bara ledig en dag här och en dag där... Vecka 33 har jag två lediga dagar. Nej, just det ja.. Då har ju Huskvarna skrivit upp mig! Jobbar dessutom hela helgen vecka 32, så det blir nio dagar i sträck! Idioter! Jag vill faktiskt med vara ledig någon gång ibland! Irriterad jag blir... Dessutom har Marcus semester då, men Therese har skrivit upp honom ändå, så alla hans tider måste bort... *suck*

Nu ska jag duscha. Känner mig smutsig... Usch, vill ha ett badkar att slappna av i...



Flytta?



En så vacker stad. Skulle säkert trivas jättebra där...








Bara massa jobb...

I morse var jag en sväng förbi jobbet. Skulle in och jobba mellan 7-9. Vi skulle visst få lära oss vältring av frukt och grönt, något jag redan gått igenom i Huskvarna, men men... Sen hem och sova lite ;) Nu ska jag snart tillbaka till jobbet. 15-20.30.

Det känns som man bara är ledig en dag här, en dag där... Det känns ju knappt. Man behöver verkligen två dagar i rad. Men nu är det mest en dag här och där. Imorgon är en sådan dag. Jag ska vara ledig. Men vad ska jag göra då? Jobba i Huskvarna åtta timmar... Ofcourse! Blääää.....

Har ääääntligen fått tag på Patricia.... Typ. Har försökt få tag på henne i helgen, men hon hade tydligen åkt till Skåne och glömt mobilen hemma.... *hmmm* Aja, hon ville fika på onsdag, så kan jag få min klänning då. Jag jobbar.... Får väl se hur det blir. Kan hon inte någon av dagarna som jag kan får hon faktiskt komma förbi med den och lämna den till Henke isf.... Det har gått två månader... Nu vill jag fan ha min klänning!



Mamma Mia!

Ojojoj... Den var faktiskt riktigt bra =) Trodde den skulle vara helt okey, kanske lite mycket musikal för min smak, men den var faktiskt riktigt rolig... Sen är det ju alltid roligt att träffa Anna.. =)

Efter bion, när man återupplivat mobilen igen, såg jag att jag fått ett meddelande från Marcus i Huskvarna. "Hej Linda. Tänkte att vi börjar 6.30 imorgon. Hoppas det är okey. /Marcus" Öhm... Jaha... Svarade att imorgon var ju mitt 15-timmarspass, som jag redan snackat med Madde om, och hon hade fixat så att Emme eller Sheya skulle ta mitt pass.... Har inte fått något svar, men hoppas det bara är något han missat, för jag kan ändå inte jobba i Huskvarna imorgon. Även om jag jobbar kväll på Ekhagen så skulle jag ändå vara där mellan 7-9. Dom ville ha dit alla, något nytt dom ska visa oss eller nåt...

Surt... Så fort man kommer hem från bion hamnar man framför datorn.. Henke sitter, som vanligt, och spelar sitt WOW... Jag hinner sitta ner några minuter, om ens det, innan jag slås av tanken "Guuud, vad uttråkad jag äääär....." Detta är något jag bara tänkte, inte sa högt, för Henke börjar bli måttligt road av att höra detta av mig hela tiden. Kan jag hjälpa att jag vill ha ut något mer av våra liv än att bara sitta framför våra datorer?



Fika och bio med Anna

Det är vad som står på schemat idag. Känner mig lite smått stressad. Kom just ur duschen. Ska träffa Anna vid fyra, innan dess ska jag förbi mina päron och skriva på några papper. Ska flytta över min försäkring till mig, pappa som står för den just nu....Illa....

Nähä... Stress, stress.... Fixa hår, smink. Förbi päronen. Fika. Bio, Mamma Mia.



Helg

Har blivit en bra helg.

I torsdags grillade vi med två andra par. Trevligt. För en gångs skull fick Donna följa med. Alla hade köpt alldeles för mycket kött, så det blev massa över...

Igår såg vi på film hos Peter och Sofie. Dom har en kattunge, ragdoll... Inte alls avis... *surar lite* Vi såg den nya versionen av I am legend. Bara slutet som är annorlunda. Mycket bättre! Sen såg vi Golddiggers. Nån sån där highschool-aktig sak. Den var okey.

Idag har man jobbat. Kom ett sånt otroligt åskoväder runt fyra. Blixtrade till som fan och dundrade. Kom en hagelskur med. Men det gick över ganska fort och sen var det strålande solsken och alldeles för kvavt och varmt...

Nu sitter man här hemma. Ensam. Donna ligger och sover någonstans, som vanligt. Henke har hjälpt uppfödaren att flytta idag. Dom har ju köpt nytt hus, så Henke hjälpte till idag. Nu ringde han nyss, han kommer väl hem framåt natten.

Har hittat en ny makeoversajt. Blev rätt bra bilder. Synd bara att dom enda bilderna tagna på mig framifrån ser helt mongo ut...


Tröööööött.... Godnatt...



Bubbelbad

Undrar hur mycket det skulle kosta att sätta in ett bubbelbad? *hmmm*



Dags att göra sig iordning. Snart ska vi iväg och grilla...



Splash

Idag har det väl inte hänt särskilt mycket. Jobbat 12-19. Kom hem. Mös lite med Donna. Ätit. Tittat på tv.

Kom på en bra sak med min sminkning på Make Up Store... Jag fick en jättefin ögonskugga. En eyedust, Splash. Har bara inte en susning om hur man använder den...
Någon som har ett bra tips hur man använder lösa ögonskuggor?

 



Paivy's going blonde

Neee, inte riktigt blond. Men jobbar ju på att ljusa upp håret iaf =)
Det kommer ta tid, men det är det förhoppningsvis värt.




Mina senaste inköp: Dolce & Gabbana-klocka 2500 kr. Navelsmycke från Tradera, 36 kr.

 



Trist väder är det ute. Tjockt med moln. Ingen sol, men man får känslan av ett gult sken ute. Nu har det börjat regna. Jag anar åskoväder....



Min stolthet



Är faktiskt riktigt stolt över denna bilden. Tagen på Öland (Långe Erik) med min mobil.
Funderar på att rama in den.... Den är så vacker tycker jag.




Regn, regn, regn...

Regnet det bara öser ner.... *nynnar lite* Jaha... Då var det söndag idag... Patricia kom ju aldrig förbi med klänningen. Inte hörde hon av sig heller. Så Pernilla och Madde hjälpte mig att välja något annat. Var en trevlig kväll igår. Jag hade köpt ananas, honungsmelon och vaniljglass från Lidl som vi åt. Jäääättegott! Pernilla råkade vinka åt någon kille på gården, så han ställde sig utanför fönstret. Sen busplinga han på dörren innan han tog hissen upp, sen igen när han gick ut. Jaha... Det regnade när vi skulle till krogen, så paraplyerna åkte fram. Fick fruktansvärda skoskav. Har så ont på insidorna av hälarna och två tår, varav den ena tydligen började blöda... Dumma skor!

Skulle väl egentligen på lägenhetsvisning idag, men skiter i det. Vill ändå inte ha en lägenhet som bara har en gemensam balkong med grannarna.... Inglasat ska det vara!

Henke ligger fortfarande och sover.... När jag skulle festa drog han till Peter och Sofie. Dom har ju två katter, varav den ena fortfarande är en kattunge, som ääälskar att gosa... Så när Henke plockat upp mig från krogen inatt kände han fortfarande av katterna, så då ville han inte lägga sig, utan vänta tills det gått över lite. Har ingen aning om när han la sig, men sent borde det varit eftersom jag knappt får upp honom ur sängen.

Stackars Donna har inte varit ute än... Jag har så ont i fötterna och Henke sover. Men hon verkar inte ha så mycket emot det, för hon ligger och sover hon med. Trodde hon skulle vakna till liv när jag gick upp, men icke. Jag har en död sambo och en död hund i sängen.... Aja, ska väl försöka få liv i båda två.....



Party 2night!

Idag var man en sväng förbi torget. Hittade inget. Sen skulle jag sminka mig på Make Up Store. Gick väl sådär. Visst, det blev snyggt. Jämn och fin hy. Men ingen jättetuff make up... Fint, men inget speciellt... Dessutom satt jag med solen rakt i ansiktet. Jag är så ljuskänslig, så det började tåras i mina ögon direkt. När jag sen skulle titta upp i taket utan att blinka och bli sminkad precis vid ögonen så tårades det ju ännu mer. När jag gick därifrån hade jag en grymt stickande känsla i ögonen, speciellt det vänstra som var helt rött. Jag har försökt rädda sminket, måste bättre på själv eftersom det fortfarande rinner en tår i vänstra ögat då och då.

Har nu tagit hand om tvätten och väntar på att flickorna ska komma. Väntar även på att Patricia ska komma med min klänning som jag vill ha på mig ikväll. Hon skulle på kalas klockan tre och skulle fixa skjuts hit efter kalaset. Klockan sex skickar jag ett sms och undrar var hon är. Hon har inte fått tag på killen som hon ville ha skjuts av. Jag frågade henne om ingen annan kan skjutsa henne, men har ännu inte fått något svar... Sååå... Får väl hitta en annan outfit...

Ska väl försöka fixa naglarna en sväng.. Måla lite...

Just det ja.. Henke tjatar på mig att jag måste ha en märkesklocka. En "finklocka". Idag tvingade han in mig i en affär för att kolla på en klocka åt mig. Jag sa att jag inte har pengar att lägga på en märkesklocka. Ett onödigt köp enligt mig. Men det slutade med att jag gick därifrån med en Dolce&Gabbana-klocka runt handleden....



Kärlek



Slänger upp en gammal bild på mig och lillasyster innan jag ska sova. Tycker om dig lite ändå... ;)



Party 2morrow!

Idag har man jobbat 12-20.30. Är inte riktigt van att jobba heldagar... En kund som fick ett fruktansvärt raserianfall. Vi var tre kassörskor. Både jag och Lára tänkte stänga våra kassor. Hon hann före och skickade kunderna till mig. Men jag sa att jag måste ha lunch innan hon slutade, så hon gick med på att sitta lite till. Så då stängde jag min kassa istället och bad kunderna gå tillbaka till henne. Gubben började vråla och svära åt mig. Jag bad om ursäkt, att hon inte visste att jag skulle ha lunch. "Men jag skiter väl för i helvete i när ni ska äta och pissa!" Och han fortsatte med sitt svärande och gapande. Kunden jag hade framför mig tittade lite chockat på mig. Men gubben och hans tant gick tillbaka till Lára, jag ignorerade honom bara när han fortsatte svära åt mig. Då tänker jag minsann inte vara trevlig och be om ursäkt. Då kan han få gå där och tjura. Var ju för fan inte ens någon kö.....

Imorgon blir det, förhoppningsvis, full rulle hela dagen. Om vi orkar ska jag och Henke till torget på morgonen. Sen klockan ett har jag min sminkning. Ringde upp dom idag. Tjurade lite, men det visade sig att sista tiden dom har alls på lördagar är just klockan ett. Jag vill bara få skiten gjord, så bestämde imorgon klockan ett. Ska jag sminka mig någon mer gång vänder jag mig till Sköna Jag istället! Sen är det ju party! Ska bli skoj! Var ett tag sen nu. Jag, Pernilla och Madde. Hoppas Patricia tittar förbi under dagen med min klänning. *sakna massor*

Nähä... Trött som ett as är jag... Vill sooooova.....

Natti.



Träffat Anna

Jobbet gick segt idag. Det var inte så stressigt, mycket folk i kassan, men kändes ändå lugnt. Dock gick tiden saaaakta....

När jag väl slutat åkte jag direkt till A6 för att träffa Anna. Köpte två nagellack från Depend. Vit (nr 31) och blåglitter (nr 132). Hittade ett par supersnygga, och grymt bekväma, skor på Wedins. Självklart typ de enda som inte var på rea! Skit också. Lite snabbshopping på IKEA och sen även en fika där. Sen åkte vi hem till mig och snacka lite.


Funderar på att köpa ett lösnagelkit. Fixa själv... Men det får vänta.

Dom ringde tydligen från Make Up Store idag när jag inte var hemma. Gissa vad dom sa?? "Tyvärr kan vi inte ta emot henne den tiden hon bokat, vi hinner inte... Men om hon vill kan vi ta henne lite tidigare på dagen, annars får hon självklart boka en ny tid." Ååååh! Tredje gången dom avbokar! Jag fick ju bara förlänga mitt presentkort en månad, så avbokar dom min tid! Bläää... Bäst för dom att jag får förlänga igen, längre den här gången! Irriterad jag blir.....

Vart kan man köpa en satans vågtång??




Fixat naglarna

Dags att sussa... Imorgon jobbar jag 10-17. Direkt efter det blir det småshopping och fika med Anna på A6. Har fixat naglarna idag! Lite fransk manikyr. Blev lite slarvigt, men sen var det ju väääldigt längesen jag målade naglarna såhär. Ville vara lite fin när man ska till A6. =)

Godnatt på er!




Öland och sjukskrivning...

Dom nya planerna börjar ta form... Henke och jag ville ju till Spanien, men vi kan inte lägga pengar på en utomlandsresa i nuläget. Vi måste spara till Thailand. Sen hade Peter ringt till Henke idag. Det är ju han och hans tjej Sofie vi ska till Thailand med. Dom ville med utomlands nu i sommar, men pengarna dom sparat till Thailand har dom lagt på att piffa upp sin Audi TT, så dom måste också börja spara till Thailand, igen. Nu till anledningen av titeln...

Sofie är redan sjukskriven. Det visste vi. Hon har opererat en ryggkota. Idag fick Henke veta att även Peter blivit sjukskriven. Han har blivit attackerad av en rottweiler hane på 1 ½ år. Hans föräldrar hade köpt hunden av ett annat par, dom dom gav som anledning att de nu fått barn och inte har tid med hunden, eller något liknande. När Peter hälsade på sina föräldrar attackerade hunden honom. Bet tag i hans arm och slet sönder den så Peter fick opereras, bl a gick en muskel av. De fick då veta att hunden blivit misshandlat som valp av mannen. Kvinnan (som stod som ägare) hade inte lagt sig i och inte sagt något om detta till Peters föräldrar. Det slutade med att hunden avlivades.
     Jag tycker detta är sjukt tragiskt. Jag tycker så synd om Peter som blev lidande pga lögner och vad hunden gått igenom som valp. Jag tycker det är sjukt hur man kan misshandla en valp, och hur man senare kan sälja hunden, antagligen för att den börjar bli aggressiv, och inte säga något om detta... Hur kan man slå sin hund och sen överge den? Låta någon annan, ovetandes, få ta itu med hundens aggression? Tragiskt...

Till följd av att ingen av oss har råd med en utlandssemester och både Peter och Sofie är sjukskrivna, så bjöd vi med dom till Öland v 31. Dom blev glada, så vi får hoppas att det blir så. Donna är ju inga problem, hon ska till hundpensionatet. Dom tog så gärna emot henne igen, och Donna trivdes där med dom andra hundarna.

Jaha, nu väntar jobbet. Surt att man ska behöva sitta inomhus hela dagarna när det är så fint väder. Men det blir nog inlines runt sjön efter jobbet.



Size Zero


Är detta verkligen något att eftersträva?



"Turning the pages and gazing at the models with their protruding collarbones and rib cages, she wished she could one day look like them. Staring at her reflection in the mirror, the 15-year-old felt disgusted by what she saw. She vowed not to eat another mouthful for at least two days. Yet at the time she was envying the stick-thin girls in the glossies, 5ft 5in Emma weighed only 4st 10lb."




Skräckupplevelse på vägen

Njaa, ett stort irritationsmoment iaf... Är nästan framme i rondellen vid Liljeholmen på väg hem. Ligger i vänstra filen. Plötsligt ser jag i ögonvrån en guldig Volvo 740 som ligger i högra filen, men tydligen fått för sig att byta fil. Hallå! Jag ligger ju för fan där! Hon var sååå nära att köra rakt in i mig, det är trots allt 70 km/h där... Jag svängde kvickt farligt nära kanten, tutade som en galning för att hon skulle se mig, så då svängde hon tillbaka. Fan vad rädd jag blev! Sen låg hon bakom mig nästan hela vägen hem dessutom. Idiot!

Ska jobba sju dagar i rad nu... Frivilligt dock. En jobbarkompis ville vara ledig på torsdag, så jag tog hennes pass. Skulle vart ledig i måndags med, men då blev det ju Huskvarna istället... Bara massa jobb, jobb, jobb.. Inget ledigt. Men är ledig sen lör-sön, så då hinner jag vila.

På lördag då... Verkar som ingen vill komma och festa med mig ='( Bara mina trogna flickor. Pernilla och Madde. Men vi tre ska ha sjukt kul! Det brukar vi ha =P



RSS 2.0