Haha! Rolig video! =)

Dr Jay n Easy Lee - Dear Penis





Ojoj, helgen börjar bra... Igår kväll snacka jag och syrran om Spanien-resorna till L'Estartit. Det slutar med att jag åker hem till henne vid midnatt och stannar till fyra på morgonen och tittar på banden. Hehe. Sen shoppade vi lite idag. Åkte hem till la familia, spelade kort och åt pannkakor. Sen iväg för bowling med Henke, Peter och Sofie. Roligt, kom tvåa, men störde mig på kvinnorna jämte som inte tog egna klot, utan använde våra.... *sur*

    


image95

Tjejsnack v 9 - Djur

Har du några djur, ras och vad heter de?
Jag har en hund. Staffordshire bullterrier vid namn Donna.


Är det nåt djur du skulle vilja ha, vad?

Skulle väldigt gärna ha en knäkatt eller två. Älskar katter. Hade två innan, men tyvärr är sambon allergisk...

Är det nåt djur du INTE skulle vilja ha, varför?
Vet inte. Reptiler? Dom känns så... Kalla, stela. Gillar mysiga fluffiga husdjur... =)


Om du fick vara ett djur en dag, vilket, varför just det?
Tiger. Klockrent. Finns det en vackrare art på vår jord?


Finns det något djur du är rädd för, vilket?
Inte direkt. Finns väl djur jag har respekt för, men är nog inte direkt rädd för någon viss art...

image120



image95

Ajajaj...

Vart en lång, men relativt stillsam dag på jobbet. Är trött. Har ont i bröstet, sen flera timmar tillbaka. Vill bara krypa ner under rena sängkläder, mysa och sova.... Godnatt...


image95

Lönebesked

Jahopp, nu passar det att få lönebeskedet... Fått reda på att jag får ju inte lön förrän 27e. Men ändå illa att få hem papperet dagen innan lön... Aja, vart lite besviken. Men visst, jag jobbar bara 17 timmar/vecka, så det är väl inte fy skam ändå. Var dessutom sjuk med. Men det känns ändå. Kommer bli tajt denna månaden...

Är pissigt trött idag.. Orkade knappt gå upp i morse. Skulle vart ledig, men jobbat åtta timmar. Kom på att jag jobbade i söndags med ju, när jag skulle vart ledig... *suck* Aja, jobb, jobb... Fått våra nya kassor, äntligen. Så då kanske man slipper det ständiga tjatet om att kassorna är för korta, så kunderna blir stressade. Gött. Dock krånglar massa nu, så man hamnar lite efter.

Är grymt partysugen! Vill ha en rejäl fest, alla är bjudna! Jobbigt bara att organisera ihop nåt sånt... Aja, mars kanske? Intresserad, någon?


image95

Header till syster

Syster tyckte min header var så fin, så hon ville också ha en. Duger de här?

image178

image180

image179

Gillar du anime-tjejen från första headern, så kommer några andra förslag här:

image181

Sen kan jag ta bort spöket såklart, men den har ju blivit lite "Malin"... ;)



image95

Björn Gustavsson - Carina Berg

Haha! Han har gjort det igen! Fy fan vad rolig han är!



Hittade en annan grej när jag kollade denna video. En lite kul grej =)
Björn Johansson - Ghettokatt





Idag skulle man ju som sagt vart ledig, men fick jobba ändå. Efter jobbet åkte jag och solade. Asgött. Sen ikväll ska jag träffa Erika för en kvällsfika och lite bio =) Jumper. Ska vara bra sägs det.


image95

Melodifestivalen hos päronen

Jepp. Idag har man jobbat. Massa människor, folk som inte fattar att man stängt... Smått irriterande. Skynda hem. Fräscha upp sig lite. Nu väntar jag bara på att Henke ska bli klar med sitt spelande så ska vi dra till päronen och titta på Melodifestivalen och beklaga oss över hur det blir sämre och sämre för varje år.... Hehe =P

Fresten, ska jobba imorgon med. Min lediga dag... 10.45-14.30. Det överlever jag väl. Det är ju pengar. Får ju betalt för det dubbla ;)


image95

Tjejsnack v 8 - Bästa/värsta

Minnet?
Bästa minnet... Ringde morfar en gång. Hans fru förbjöd honom att träffa oss, så det samtalet är det enda jag minns av honom.
Värsta minnet... När jag nästan drunknade i Spanien.


Resan?
Bästa resan kan nog vara L'estartit, Spanien. Många fina minnen därifrån.
Värsta resan... Resan till Italien. Kom dit mitt i natten, otrevlig personal, spöregn vs. extrem hetta i Venedig.


Maträtten?
Bästa maträtten kan vara mammas grönpepparkyckling. *mumma* Och pansargryta!
Värsta maträtten är ju klockrent ärtsoppa! Tätt följt av pyttipanna.


Köpet?
Bästa köpet är lätt rottingmöblerna på balkongen. *älska*
Värsta köpet är nog flera kläder/skor man köpt, men aldrig använt...


Egenskapen hos en vän?
Bästa egenskapen är att lyssna, stötta, finnas.
Värsta egenskapen är att snacka skit bakom ryggen, ljuga, svika.

image120




image95

Nya bilder på valparna

Här kommer lite bilder från helgen! Guuuh, vad dom vuxit! (Donna har kommit hem!)

   
   



image95

Lite roliga tester

Hur rädd är du?

Du svarade mest A!

Du är varken för rädd eller för modig, du har säkert kompisar som tycker att du är lite feg ibland, men det är trots allt nyttigt att vara rätt för vissa saker. Det är ju en överlevnadsinstinkt! Så fortsätt precis som vanligt, dina kompisar har helt säkert massa saker att lära av dig.

Hur är det med självförtroendet?

Du svarade mest B!

Grattis! Du verkar ha ett riktigt bra självförtroende. Du vet att du är värd nåt och ber inte om ursäkt för vem du är. I ett vanligt sånt här test kanske det skulle ha stått "Du har för bra självförtroende, tagga ner!" Men vi tror faktiskt inte att man kan ha för bra självförtroende. Nä, det är bara att köra på i samma stil. För vem ska tro på dig om du inte gör det själv?

Hur romantisk är du?

Du svarade mest B!

Jooo, men en ganska så romantisk ådra finns absolut inom dig. Kanske är du rädd för att överdriva, dessutom gillar ju inte alla för stora pampiga romantiska gester. Så långe det funkar för dig o ditt förhållande så kan du lugnt fortsätta i samma stil och sticka till en liten ros eller frukost på sängen ibland.

Vilken nyårstyp är du?

Du svarade mest A!

Du är definitivt en glittrig byxa! Du älskar nyårsafton och för dig är detta årets fest. Om du fick bestämma skulle allt vara glitter och glamour en kväll som denna. Outfiten för kvällen är införskaffat sedan länge och finaste skorna är på!

Vilken jultyp är du?

Du svarade mest A!

Den traditionella:
Du tycker att traditionerna är oerhört viktiga. Julen ska firas precis som den alltid har gjort.

Det är obligatoriskt att titta på Kalle Anka och självklart kommer tomten med julklapparna. Du skulle aldrig köpa en plastgran! Din gran är grön och luktar barr. Du är julfiraren som stöper ljus, bakar egna pepparkakor, tänder ett ljus för varje advent och lägger ner tid och möda på julklappsrimmen.


Lite roliga tester.



image95

Kul sajt

Se vilka som blockat/raderat dig från msn! =)

www.youareblocked.com



image95

Mys med valparna ikväll!

Hoppas jag på iaf... ;) När som helst nu ska jag och Henke åka och köpa en ny bur. Moses har ju som sagt tuggat sönder den vi har nu... (bild i föregående inlägg). Sen ska vi till uppfödaren. Vi ska hämta vår lilla Donna! *Glaaad* Uppfödaren tänkte behålla henne en vecka extra, men vi kunde ta henne nu ändå. Yeaj! Så vi ska lämna Moses, hämta Donna och självklart mysa lite med valparna ;) Kommer nog bilder imorgon.

Ciao!


image95

Staffar och melodifestival...

image167

Ska ni skaffa en staff eller annan "kamphund", så köp en riktigt rejäl bur!



Har ju inte hunnit uppdatera om Melodifestivalen (del 2) än... Denna gången röstade svenska folket exakt som jag skulle röstat. Dock tycker jag fortfarande att kvalitén på låtarna kunde vart myyycket bättre... Som vanligt...

Ola - Tyckte det svängde om hans låt. Ingen vinnare, men lär ju höras på radio.
Lasse Lindh - Ganska seg...
The Nicole - Snälla nån... Vilken urkass låt... Sen kom hon ju sist med. Sångröst? Nej...
Alexander Schöld - Ganska fin låt. Men den klickar ändå inte.
Rongedal - Haha. Den var rolig. Final, ja tack!
Sanna Nielsen - Den absolut överlägset bästa låten hittills. Vilken röst tjejen har...
Andra Generationen - Nja, kebabpizza? Lite väl fånigt för min smak...
Johnsson & Häggkvist - Inget samarbete mellan dom två. Konstig duo. Låten dög väl...


image95

Alfa-kassan.... Vad kan man säga?

Vilka hopplösa idioter.... Förra gången tog det 9 månader innan jag fick några pengar... Det verkar ju inte bli bättre nu... Sen september har jag väntat. Och idag trillade det ner ett brev i postlådan. Gissa vad det stod?

"Alfa-kassan har nu mottagit ditt arbetsgivaravtal. Fortfarande saknas intyg/uppgift som styrker din sysselsättning under september 2007".

Hallå??! Jag var ju arbetslös då! Vill ni ha intyg på det??!

"Om begärd handling inte inkommer fattas beslut på befintliga handlingar."

Hur många gånger har dom inte skrivit det?? Fatta det j*vla beslutet någon gång!!! Istället för att sega!! Ringde dom idag, men då stängde dom vid fyra... Så ska ringa imorgon och fråga hur dom vill att jag ska styrka att jag var arbetslös och vad mer jag ska skicka in så jag slipper vänta 4-5 veckor bara på att få ännu ett brev om kompletteringar. Totala inkompetenta idioter är vad dom är.... *suck*


image95

Jag vann! =P

image166
Helt otroligt! Det var ca 110 pers som deltagit i denna tävling. Trodde verkligen aldrig på allvar att jag skulle vinna... Skitkul! OBS! Bilden tagen från Lindaslya's blogg.


image95

Filmrecension - I am legend

image165

Handling: Året är 2012. Efter att ett dödligt virus spreds 2009, är den militära vetenskapsmannen Robert Neville den enda friska människan kvar i New York, kanske även i hela världen. I tre år har Neville sökt ett botemedel för viruset och andra överlevande av sjukdomen. Hans enda sällskap är hans hund, Samantha, och de infekterade som smyger fram om natten...
Genre: Drama, skräck, sci-fi, thriller.
Betyg: 4/5 (Ruggigt bra film. Dock ett uruselt slut...)


image95

Filmrecension - Sweeney Todd

image164

Handling: Efter 15 års exil för ett brott han inte begått återvänder barberaren Sweeney Todd a.k.a Benjamin Barker till London med hjälp av en ung sjöman, Anthony Hope. Där får han veta att hans fru dött och hans dotter blivit omhändertagen av domare Turpin, den man som fick honom dömd. Han blir besatt av tanken att hämnas på domare Turpin och öppnar en "barber shop" där han lurar in sina offer i väntan på att få sin hämnd.....
Genre: Drama, musikal, thriller, crime.
Betyg: 2/5 (En rätt rå film. Skum, men Johnny Depp är grym!)


image95

*sakna*

image163


image95

Glad Alla hjärtans dag!

Idag har jag jobbat 13-18. Var helt okey. Ville mest hem. Köpte med mig lite rosa tulpaner till min älskling... =) Men när jag kom hem från jobbet var han inte hemma... Någon minut senare kommer han hem, med en jättevacker bukett med rosor. *glad* Inte nog med det så hade han köpt ett jättesött guldsmycke till mitt halsband. Han skämmer bort mig så... =)

Nu är dagen snart över och morgondagen gryr... Imorgon ska vi till A6, Bergmans möbler, ringa Kungsmöbler. Och sen ska Henke nog lana på kvällen... Jippie......
Någon som vill underhålla mig imorgon kväll?


image95

Läggdags - Update

En liten update för dagen innan jag kryper ner i sängen...

Idag har jag jobbat 6-13. Har aldrig någonsin vart så trött på jobbet, hela passet...  Skönt att få gå hem.. Stressa hem, följa med Henke till frisören. Snygg han blev! Nickade till några gånger medans jag väntade. Riktigt jeeekla trött alltså... Sen åkte vi och solade. Så nu är jag av med min solarieoskuld. Hehe. Gött. Ska fortsätta med solandet. Sen kom vi hem, åt. Sen somnade jag i soffan på kvällen... Vaknade lagom till Lost! En favvoserie, men är ändå glad att det bara är typ två säsonger kvar. Dags för ett avslut innan serien ballar ur....

Nu sitter jag här och tänker för första gången på lääänge lägga mig innan kl 23. (Okey, någon enstaka gång har det väl hänt tidigare...) Imorgon blir det jobb 13-18. Ledig fredag-lördag. På söndag blir det jobb, och Disneykväll med Anna. Gööött! =)

Natti.


image95

Fika med Erika

image161Igår ringde Erika och frågade ifall hon kunde komma hit och tvätta. Så idag tvättade hon här. Sen gick vi lite på stan, shoppade och fikade. Sen kom vi hem hit. Jag fixade hennes naglar och sen åkte hon för att fika med en annan vän. Hon tyckte absolut att jag ska bli nagelterapeut... Skulle tydligen passa mig jättebra...

Jag köpte idag:
- ¾ jeans på Snygga
- en svart tröja på Snygga
- minihårspray på H&M
- eyemakeup-removerpads på H&M
- dagcreme på H&M

Hittade två par snygga pösiga byxor på Snygga som hade passat skitbra att jobba i, och ett par jättesnygga ljusa jeans... Tyvärr fanns dom inte i min storlek... *sur* Men men. Blev lite smått och gått iaf. Ska nog en till runda till Snygga när man har mer tid. Allt kostar 60 spänn, då kan man alltid hitta något =)

Over and out...


image95

Tjejsnack v 7 - Äta ute

Hur ofta äter du mat ute?
Inte så ofta. När jag träffade Henke blev det mycket restaurangbesök, men nu är det väl mest när man unnar sig något lite extra.


Vad/vart äter du då helst?

Gäddan & Gåsen, Twin City (tills dom slutade med min älskade Carbonara), China Palace, Soya...
Äter väl kött, pasta eller liknande.. Beror väl på vad som står på menyn... =)


Vad har du på din favoritpizza?

Är väl kebabpizza eller ost och skinka. Man har inte smakat en riktigt pizza förrän man kommer til Jönköping... ;)


Provar du ofta nya ställen/maträtter, varför/varför inte?

Mjo, man testar väl nytt ibland. Oftast om man tröttnat på stammisstället eller så... Mat är jag lite kräsen med. Har mina favoriträtter. Men finns det inte får man ju prova något nytt. Men jag håller det simpelt.

Går du ofta på café och fikar, vad?
Det har väl blivit oftare på senare tiden. På gymnasiet fikade jag aldrig, nu är det ett trevligt sätt att träffa vänner på. Favoritfiken nu är Claras och Coffehouse by Georg. Blir väl en kaffedrink och en macka. En godsak om man är sötsugen...

image120


image95

Valparna!

Här kommer lite eftertraktade bilder på Donnas små valpar!

   
   


image95




Björn Gustavsson - Melodifestivalen

Trots att Melodifestivalen (del 1) vart ett totalt fiasko enligt min åsikt, så fanns det en stjärna som brann klart. Den fantastiskt roliga Björn Gustavsson!

Hos syster idag

Idag åkte vi till storasyster med familj, även Malin var där. Vi spelade Disney TP. Hehe, vem tror ni vann? Jag och Henke! Jaaa, vi spelade med barnfrågorna... Men den avgörande vinstfrågan var faktiskt en vuxenfråga... ;)

Sen var det dags för Melodifestivalen. Och jisses, hur lågt kan svenska folket sjunka? Och inte bara det, var det där det bästa man kunde komma med? I princip alla låtar var totalt värdelösa...

E-type & The Poodles - Deras låt var bra. Gillade den. Den skulle gått till final.
Face-84 - Jag säger bara JISSES (!) vad pinsamt! USCH!
Velvet - Också helt okey. Svängig. Den tyckte jag med kunde gått till final.
Brandur - Inte ens värt att kommentera. Äckligt dåligt...
Michael Michailoff - Hann inte riktigt se hans bidrag, men inget man fastnade för.
Amy Diamond - En mäktigare röst med höga toner så hade låten vart bra.
Suzzie Tapper - Sämst, efter Face-84... Lät som hon rökt och druckit i 40 år...
Christer Sjögren - Snälla nån... Pinsamt!


image95

Tillägnad min Finduss

Johan Badh feat Walle - Inget med dig som är underbart




image95

Orka....

image148

image95

Tjejsnack v 6 - Astrid Lindgren

Har du läst mycket av Astrid Lindgrens böcker och/eller sett många av hennes filmer?
Nja, Astrid Lindgren har väl aldrig varit en favorit. Är mer en Disney-tjej =)


Vilken/vilka favoriter har du?
Som sagt, är inte riktigt inne i det där.. Men Pippi såg man väl mycket av... Gillade Ronja Rövardotter och  Bröderna Lejonhjärta med.


Vilken Astrid Lindgren-figur kan du absolut inte med?
Återigen, har inte riktigt koll på dom olika karaktärerna. Dom jag är mer bekant med är såna man såg på som liten som man gillade...


Vem av Astrid Lindgren-figurerna är du mest lik?
Ingen aning....


Vem av Astrid Lindgren-figurerna skulle du vilja vara? Varför?
Orka.. Vet inte... Ingen....


image120



image95

Thailand, here we come!

image147


image95

Lika som bär. Eller inte?

image144
image146


image95

Dumma hål...

image143Köpte ju massa örhängen i guld... Blev först fel storlek, så dom fick skicka efter nya. Hämtade som sagt dom idag. Skitsnygga. Ser jättebra ut. Dessvärre fick jag dom 1-2 veckor för sent... Det yttersta håret i båda öronen har läkt ihop. Så nu är jag skitförbannad. Vill inte ha fem hål, jag vill ha mina sju... Dom yttersta är körda, tveksamt om jag kan göra om dom senare, vet inte om dom broskat sig eller någon sån skit... Fan vad sur jag är nu... Köpt extra guld helt i onödan... Aja, snyggt blev det ju iaf... Jävla skit... =(


image95

Shoppat lite

image146


image95

Skrytvarning...

image145


image95

JAAAAAA! Nina vaaaaaann!!!

Man har ju följt West End Star på 3an... Har ända sen starten gillat Nina. Dom två bästa kom till final. Men vem skulle vinna? Nina, med sina otroliga uttryck? Eller Linda, men sin fantastiska röst? Ville egentligen att Nina skulle vinna hela tiden, men var orolig för att Lindas röst skulle skicka iväg Nina. Men efter Lady of the Lake-sången var jag säker: Nina var helt rätt för rollen! Var sååå nervös! Sen kom svaret. Nina vann!

image144


image95

Duktis Moses!

Han är så snäll och go. Han ligger och myser med oss i soffan, eller så ligger han gärna vid våra fötter, så nära han bara kan komma. Och nu har han lärt sig sitt, vacker tass + att han väntar på tillåtelse att äta =)

  


image95

Världens dyraste katt

image140

En specialdesignad minileopard som husdjur...


Läs mer på http://www.e24.se/efterborsen/dyrkultur/artikel_42857.e24.
Du kan även besöka Lifestyle Pets hemsida. www.lifestylepets.com.


image95

RSS 2.0