Min lediga söndag.....

Idag skulle jag vart ledig. Men olika omständigheter gjorde att jag fick jobba ändå. Korta versionen: Nawar var sjuk, så Lára hoppade in, trots att det var hennes sista dag igår. Hon var jätteledsen, för idag var hennes sista dag på med pojkvännen innan hon flyttar tillbaka till Island. Malin ringde då mig och frågade om jag kunde jobba istället för Lára, som jobbade istället för Nawar.... Jaha, det var den lediga dagen det....

Inatt efter att Henke hämtat mig från festen skulle vi se på film. Men jag var trött och på dåligt humör. Men vi satte oss framför tv:n, då det råkade börja en jättebra film som Henke ville se. Jag var såå trött, och frös som ett as. La huvudet i hans knä, och somnade.... När jag vaknade till trodde jag att jag bara somnat en snabbis, men det visade att jag sovit i två timmar eller nåt, klockan var två på natten.. Hoppsan... Jag gjorde visst en Tinna där.... ;)

Är sjukt sugen på naturgodis! Dom två godaste sorterna på jobbet har varit slut i flera veckor, trodde godistjejen fyllde på naturgodis med, men börjar fan undra.... Vill ha naturgodis!!



Hemma...

Vart hos Emelie. Trodde att Pernilla och Madde också skulle komma, men dom stack till några killkompisar. Emelie fick inte riktigt plats med mer folk, så då dissa dom mig och var med grabbarna istället. Fine. Vi skulle iaf höras när vi skulle till krogen. Vil elva ringde jag, då satt dom på bussen på väg in till stan. Jaha. Då tyckte dom att jag kunde ta nästa buss och droppa in på det ställe dom valde att gå till. Jag orkade inte springa efter mina vänner. Fick inte tag på Finduss heller. Anna trodde jag redan var ute, men dom var visst på väg när jag satt i bilen hem... Hur som... Det var trevligt hos Emelie. Flera bekanta ansikten, vissa nya. Men det var en hemmafest. Det bästa hade varit att ha några vänner med sig som man visste skulle med ut. Jag som var så fin i håret och allt. Nu ska sminket bort, sen väntar nog sängen...






Party tonight!

Idag har man då jobbat.... 7-15.30. (Sista halvtimmen räknas egentligen inte, för jag "smet" från jobbet för att gå på lägenhetsvisningen, så stannade kvar lite längre istället...)

Lägenheten (radhuset) var jättefin! Blev positivt överraskad. Till och med Henke kunde tänka sig att bo där. Nytt kök och badrum, två uteplatser + balkong... Planlösningen är så bra. Vi ska snacka ihop oss lite här nu under dagarna, sen se vad mäklaren säger. Så får vi se... Det kan bli denna =)



Ikväll blir det party! Emelie har som sagt inflyttningsfest. Kommer säkert träffa Finduss och flickorna på krogen. Pernilla och Madde skulle eventuellt med på festen. Känns som om det kommer bli en bra kväll!

Nu ska jag göra lite mat och äta lite gottgott som jag köpte med mig från jobbet. Det är ju faktiskt lördag... ;)



Härliga fredag!

Snart är dagen över, och jag är fullt nöjd med dagen som varit! Finduss smsade i förmiddags och ville att jag skulle komma hem till henne. Sagt och gjort. Vart väldigt slö och seg så det tog några timmar, men sen åkte jag till Finduss. Träffade hennes lilla kissemiss Walle, som bara är såååå söt! Han försökte fjäska sig in hos mig när han insåg vilket roligt halsband jag hade (mitt långa som låter som attans). Blev en snabbfika bara, sen fick jag springa iväg till frissan, eller ta bilen rättare sagt ;)

Väl hos frissan behövde jag Jessicas expertis. Skulle jag ge upp och färga håret mörkt, som dom flesta andra tyckte var det bättre alternativet? Eller skulle jag fortsätta ljusa upp det? Vi kom fram till att det vore slöseri med tid, pengar och hårkvalité att sluta nu. Sen vill jag se hur jag ser ut med ljust hår, där det faktiskt ser naturligt ut.

Sen kom Madde och mötte upp mig hos frissan när jag var nästan klar. Hann inte åka till stan, det stängde när jag var färdig. Så tog en fika på Claras istället. Satt där till tio. Alltid trevligt! Snackade massa flytt och grejjer.

Imorgon ska jag jobba 7-15. Ska smita iväg från jobbet för att gå på lägenhetsvisningen. Efter jobbet ska man göra sig iordning för fest! Det är Emelie som har inflyttningsfest, igen! ;) Hehe, bra att du flyttar runt Emelie så man har nån att festa hos! ;)



Min frisör är bäst! ;)



Längtar efter morgondagen!

Känner mig så glad idag! Sista 1-2 timmarna på jobbet var jättestressiga. Var massa folk! Riktigt mycket! Efter att jag slutat satte jag mig inne på personalrummet en stund, var så skönt att kunna andas och slappna av... Köpte med mig två jättefina växter för 40 kr/styck. Jättefina!

Imorgon är jag ledig! Då ska jag till frissan. Gööött! Får väl se hur man ser ut i huvet sen... Sen ska jag fika med Madde på stan, blir kanske lite shopping med.

Hittat en såå snygg divan på Mio Möbler. Vore så snyggt att ha den bara stående för sig själv i en liten läshörna. Om man ändå hade pengar... Men flyttar man till Tokarp blir det kanske lite extra klirr i kassan iaf. Lägenetsvisning på lördag! *längtar och hoppas*



Fick lite insperation till slut

Körde helt fast med min header... Fick panik på datorn som är superseg och bara hackar... Det är något fel på skiten..... Hur som helst. Jag och Henke började titta på Matrix. Ingen var jätteintresserad, så i reklamen hamnade vi vid våra datorer. Och jag började pilla lite i Photoshop, med ett enormt tålamod pga sepedatorn... Detta blev resultatet:








Beslutsångest...

... Vad ska jag göra med mitt hår? Har faktiskt vart duktig jättelänge och inte färgat sönder det, har hållt det mörkt. Men nu ville jag faktiskt göra något nytt. Försöker ljusa upp det, har jobbat på det några månader nu. Men nu börjar jag undra... Ska jag verkligen göra det ljusare, eller ge upp och färga det mörkare igen? Henke vill att jag ska ha det mörkt, dom flesta andra säger att jag passar bättre i mörkt... Ibland blir jag sugen på att klippa av det igen. Jessica gjorde en så snygg frisyr efter att jag färgat sönder håret och tvingades klippa av det. Alla älskade den frisyren! Men nej, jag måste spara ut det, sen får vi se....


(OBS: Frisyren på bilden är inte den Jessica gjorde, den enda jag hittade...)

Kämpar med en ny header, men fantasin flödar inte direkt... Photoshop vill inte alls som jag vill.... Pengar på kontot! Någon som vill shoppa på fredag? ;)



Happy!

Det har varit en bra dag idag! Jag hade egen stängning, med Malin som assistans. Ska ha alldeles egen stängning på onsdag, så fick öva idag. det gick iaf jättebra. Hann med allt jag skulle och allt stämde. Gött! Kommer hem. Ser att Henke vart duktig idag. Han har fixat disken och förberedd maten *impad*.

Henke fick veta i fredags att timmisarna på hans jobb skulle få sparken. Han skulle bara få jobba denna veckan. Samma dag som han får veta detta ringer hans gamla jobb, han ska börja där om två veckor. Han har snackat med dom innan, så det var riktigt bra tajming och Henke är så glad så.

Uppfödarens finaste avelstik, Tinker, som är en alldeles underbar hund, blev plötsligt förgiftat. Det var sorg hos oss alla, visste inte om hon skulle klara sig... Men efter att inte hört något mer från uppfödaren ringde Henke idag. Hon klarar sig! =) Så skönt! Hon är en så underbar hund!

Jag har bestämt mig för att det blir en till lägenhetsvisning. Dessvärre är visningen på lördag, då jag jobbar. Får antingen böka så jag byter pass med någon, annars ska jag se ifall jag kan sluta tidigare eller nåt, för jag SKA på den visningen!



Söndag...

Känns som om det är måndag... Idag har man jobbat 10.45-18.30. Kom hem. Henke och jag åkte till Maxi och handlade lite. Har äntligen fått lite nya glödlampor i badrummet! Så nu ser man nåt där inne igen =) Måste få upp den satans kökslampan med snart.. Stått i över ett halvår i förrådet....

Snart blir det nog en tripp till IKEA. Köpa lite köksförvaring. Väggskena bl.a.





Gårdagens bravader

Syster ringde på förmiddagen och undrade om jag kunde agera chaufför åt henne. Sagt och gjort, efter att ha rastat Donna, duschat och ätit gick jag till Torpa. Henke hade Clion, det var ingen bensin i Saaben, så jag fick gå till päronen så tog jag och syster deras Volvo. Ojoj, var längesen jag körde gammal volvo... Gick sådär ;) Vi åkte till MediaMarkt för att byta en fjärrkontroll och till stan för att köpa cigarrer åt Morgan som fyllde år. Sen hämtade vi mat på Max och sen hämtade Henke mig.

Plötsligt hade jag bara 30-45 minuter på mig att göra mig iordning för förfest och Takida. Blev lite sen, men gick bra ändå. Trevlig förfest med mat och bål. Var ju proppmätt av skräpmaten, så orkade inte mer. Bål och Minttu... Ojojoj... Vi kom iväg till Huskvarna och Mio drog iväg med mig, hon ville ju se Backyard Babies som spelade innan Takida. Visst, man diggade lite, men detta är ju ingen musik jag lyssnar på hemma, så medan alla gapade efter Gregen (?) så undrade jag mest "vem fan är det"? Jag, Anna och Paola spenderade mesta tiden med att leta efter dom andra. Efter att ha lokaliserat dom flesta tog vi plats innan Takida skulle börja, men jag och Paola ställde oss till vänster om scenen. Såg fan mycket bättre där, och man slapp knuffandet. Men jag hade tappat lusten och Paola var trött. Vi ringde våra respektive som hämtade oss en halvtimme senare, vid 23. Så vi hann höra några låtar iaf, men jag var inte särskilt imponerad. Jag är nog ingen konserttjej...

Paola hade Mios saker, men vi fick ju inte tag på dom, så tänkte att dom ska ju till stan sen, då kan dom plocka upp Mios saker på vägen. Men Mio hade nada pengar att ta sig till stan och ingen annan hade cash. Så det vart lite problematiskt, men det löste sig iaf.

Känner mig inte särskilt bakis. Skönt det. Det är jätteskönt väder ute. Svalt och friskt. Känns som en bra ledig dag. Imorgon ska man jobba igen... Blää...



Osynlig?

Ja, ibland börjar man ju undra. Har nästan blivit präjad av vägen fyra gånger. Två gånger mellan Liljeholmen-Centrum. Bilar som ska byta körfält och då är på väg att köra rakt in i mig.

För någon dag sen körde jag av motorvägen mot Ekhagen. En lastbil kom från höger och körde in i rondellen framför mig och en annan bil. Vi fick sakta ner så den hann förbi. Då tyckte en bil som kom från samma färdriktning som lastbilen att han kunde smita förbi, rakt in i mig. Tur att ja bromsade.....

Idag kom jag från jobbet. Rondellen vid bron. Kommer en kille i en volvoj*vel från bron och får för sig att det inte finns några andra bilar i rondellen. Han kör rakt ut utan att titta, precis när jag ska byta till hans körfält för att köra ut ur rondellen. Tutar förbannat på honom, men killen reagerar fan inte.... Idiot! 
Är jag osynlig??

Till lite roligare saker! Imorgon är det Takida! Gööött! Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig, men tänkte prova ut lite nu innan läggdags. Sen blir det ju utgång senare på kvällen, får se om Pernilla och Madde hakar på.

Aja, mot garderoben! ;)



Linda är grym!

Igår hade jag min första stängning med Malin som assistans. Matilda, som skulle haft stängningen idag, var sjuk så dom frågade ifall jag kunde stänga. Skulle ju ändå sluta kl 19, så blev ju bara 1 ½ timme mer... Sagt och gjort, jag stängde alldeles ensam, utan assistans. Hade Jonna och Nawar som hjälpte till, men allt ansvar låg på mig. Och det gick skitbra! Bara lite smådiffar i kassorna, men no big deal... Min första alldeles egna stängning!

Började titta på Vattenhästen (The Water Horse: Legend of the Deep) igår kväll. Fastnade lite, så ska se klart den idag så fort Henke gjort färdigt maten. Ska försöka börja planera middagarna mer. Veckovis till en början.

Sen har Henke hittat en tatuerare till mig =) Vart lite otippat. En finne som haft studio i Sthlm innan . Så kanske gaddar mig i vinter!



Min första egna stängning!

Visste visserligen att Jenny hade planerat in mig för lite enga stängningar, men det skulle ju dröja iaf två veckor. Så kommer jag till jobbet idag och får veta att jag ska ha stängningen ikväll.. *svälj* Men det gick jättebra! Det var jäääättemycket folk, men jag hann med allt ändå, med lite assistans av Malin.

Fick ett seperyck när jag kom hem. Började göra iordning i köket. Fixa diskmaskinen, diska alla kastruller och skit som stod framme. Orkade till och med slänga mig i duschen en snabbis =) Det var skönt! Nu blir det till att jobba 11-19 två dagar i rad.

Nähä, om man skulle mysa ner sig i soffan med Donna en stund?


Tripp till A6

Jag orkar ju inte sitta hemma hela dagen när man är ledig. Så släpade med mig Henke till A6. Mest för att titta, men hittade ett par stövlar på Nilson för bara 600 spänn! Hade inte tänkt köpa dom ändå, men Henke insisterade, så han betalade. Så snäll han är... Hittade även en ursnygg skinnjacka på Vila för tusenlappen, men njaa... Får se vid löning....

Syster ville ju ha sin header grön, så ändrade till nuvarande bakgrundsfärgen =)







Header till Finduss

Vet inte varför jag oftast blir uttråkad framåt kvällen... Just nu känner jag mig frustrerad, har myror i brallan. Är inte van att vara ledig hela helgen, så nu vill jag bara göra så mycket jag bara hinner... Blir det inte så så får jag snart nervösa ryckningar eller nåt....

Uttråkad är jag iaf, och vad brukar jag göra då? Leka i photoshop såklart. Lillasyster har ju ingen blogg längre, storasysters header har jag ingen fantasi till idag. Vems blogg kan jag då leka med? Svaret blev: Finduss!



Och i sin helhet:





Header till storasyster

Idag har man då vart på kalas. Både storasyster och storebror fyllde år. Syster blev glad för Nalle Puh-glasen hon fick av oss =) Hon gav mig lite nya idéer till sin bloggdesign, jag ska göra mitt bästa! Vad har du för mail, syster? =/ Har iaf skrapat ihop en header, men fantasin flödar inte direkt. Den är alldeles för enkel för min smak, men kanske ser den bättre ut i sin helhet.





Btw, Peter och Sofie kommer inte idag för att titta på film. Deras katt har blivit sjuk...
Sååå, man hade ju kunnat stanna hos storasyster för lite kortspel. Attans...




Utekväll

Det är så otroligt skönt att vara ledig en hel helg! Jag kan knappt fatta det! Slutade 19.30 idag, men Malin lät mig gå en halvtimme tidigare. Stressade hem, helt i onödan. Väntade på att Peter skulle komma och att Henke skulle bli färdig. Till slut kom vi iväg. Satte oss på Sir Simon's och tog en drink. Sen kom Sofie, hon hade vart ute med jobbet. Då gick vi vidare till Bishops Arms. Tog en drink. Det var jättetrevligt att bara sitta och prata över en drink. Inte supa. Inte festa. Inte dansa loss. Bara sitta och snacka med en enda drink. En sån skön kväll.

Nu är man iaf hemma. Imorgon, eller senare idag, blir det kalas för storasyster och storebror. Sen kommer nog Peter och Sofie hit och kollar på film på kvällen. Jag älskar att vara ledig på helgen!



Inget mer Huskvarna! *lycklig*

Hade tänkt att åka ner till Huskvarna idag och snacka med Therese. Men det behövdes inte. Hon ringde mig istället. Hon var medveten om att nu när jag fått 30-timmarskontrakt på Ekhagen så blir det lite tajt att jobba i Huskvarna. Nu har jag ett pass på lördag och ett på söndag i nästa vecka, båda ska hon försöka få bort. Passen jag hade v 35-36 hade hon redan tagit bort. Så nu är jag lycklig! Vi ska pröva på ett rullande schema på Ekhagen, som ser riktigt bra ut! Ledig varannan helg (varav den ena är fre-sön!) och så jobbar man bara en helhelg per månad. Ska bli sååå skönt att faktiskt vara helt ledig två helger varje månad!

Idag ska nog Henke och jag köpa en ny DVD-spelare. Min har typ lagt av och hans är en så stor koloss att den knappt får plats i det lilla skåpet... ;) Hittat en billig skit, det räcker för oss. Orka lägga pengar på något man inte använder dagligen.. Sen blir det nog till att köpa lite naturgodis med!

Me feeling so happy!



Eve: Tack, men frakten var jag redan medveten om =) Därför jag vill dela den med någon annan shop-o-holic ;) Skatten visste jag inte, så det var bra att veta.

Tinna: Huset var såå nice! Och det svarta köket var faktiskt grymt snyggt! ;) Tapeten i finrummet är ju vår gamla, dom har bara målat den brun. Läckert!






Forever 21



Fyra toppar, två tröjor, två kjolar och en klänning för 1 200 kr...
Vid löning blir det en beställning! Någon som hakar på?



Minnen möter nytt

Det var roligt att åka till huset. Dom hade gjort så fint. Det kändes konstigt att gå i trapporna igen. Det var fortfarande "vårt" hus, men ändå helt annorlunda. Jag är nöjd med besöket!

Köket



Stora hallen och tv-rummet



Finrummet



Övervåningen (syrrans och päronens rum + badrum)




Källarplan (mitt rum och f.d. tvättstugan)




Trädgården



Dom har huggit ner granen! =P Farmor hade blivit glad iaf... Hehe...



Mumien - drakkejsarens grav


Handling: Nu är Rick O'Connell på nya äventyr tillsammans med sin son. Denna gång är de i fjärran östern där de råkar väcka liv i den första kejsaren till Qin-dynastin - en mumie som bär på en flera hundra år gammal förbannelse.
Genre: Action, äventyr, fantasi, thriller.
Betyg: ♥5/5 (Underbart rolig! Är nog den bästa av Mumien-filmerna!)


Imorgon jobbar man ju 10 timmar, sååå kanske bäst att sova?


Natti.


Genomblöt...

Tittade igenom mitt schema idag... Lika roligt varje gång, dumma Huskvarna...

Vecka 33 - Min 9 dagars vecka. Men fick ledigt av Huskvarna på tisdagen ändå.
Vecka 34 - Dubbelbokad på söndag. Blev Huskvarna till slut.
Vecka 35 - Tisdag jobbar jag 6.30-20.30. Lördag är jag dubbelbokad....

För övrigt jobbar jag 8 timmar idag, 10 timmar imorgon och 7 timmar på söndag..

Hämtade ut min Takida-biljett idag! Ojoj, vad regnet vräkte ner. Fällde upp luvan och lät regnet göra sitt, fanns inte så mycket annat att göra... Regnade konstant. Kom en störtskur på väg in till stan. Under min korta promenad från parkeringen till Karnells Tobak såg jag människor som kaxigt gick lugnt i regnet, för att sen inse "åh fan, man blev ju riktigt blöt" och istället börja jogga/springa... Jag orkade inte. Jag gick. När jag väl betalat och var på väg tillbaka till bilen kom nästa störtskur. Var bara till att ta den smällen med. Men nu är jag hemma och har min biljett!

Ska väl försöka få sig något i magen. Ikväll ska jag och Henke på bio! Det blir Mumien - drakkejsarens grav.



David Militello - America's Got Talent 2008

Oj, vad klockan är mycket... Många inlägg det blev idag ;) Henke ligger däckad i soffan, där har han legat och sovit ett antal timmar nu. Stackarn är trött.. Donna ligger antagligen i sängen och sover...

Kollade runt lite på Youtube på America's Got Talent 2008. Det är så otroligt många begåvade människor i år! Bland dom fanns detta underbara lilla charmtroll! Kan man bli annat än förälskad? Sååå söööt!





Honung

Jag tror jag börjar bli smått beroende av varmt honungsvatten, igen... Dricker det alltid när jag är sjuk, från morgon till kväll. Och fortsätter gärna med en kopp på kvällen efter att jag tillfrisknat... Denna gången var det Henke som var sjuk. Han hostade så hemskt och hade så ont i halsen, så jag gjorde lite varmt honungsvatten åt honom, och passade på att göra en kopp till mig själv också, hade med lite ont i halsen. Nu är jag tillbaka med en kopp på kvällen. Det är så gott! Och så lent för halsen.. Blä, måste avvänja mig....



Rensat i köket

Ja, usch vad mycket skit man samlar på sig... Nu fick jag nog. Jag plockade ut allt porslin från skåpen och samlade i två delar på köksbordet: spara och slängas. Sen tänkte jag om och försökte organisera upp det som skulle sparas. Flyttade massa fina glas till vitrinskåpet, där dom hör hemma! Ser mycket bättre ut, plus att det blev mycket mer plats i köksskåpen. Såhär blev det:



Bild 1: Vintrinskåpet. Massa glas! Vin, whiskey, shot, cocktail, champagne...
Bild 2: Överskåpet. Innan var det en salig blandning och en himla röra.
Bild 3: Underskåpen. Sorterade. Mest nöjd med "kaffe-avdelningen". =)
Bild 4: Skräp! Allt som ska bort. Det inte Henkes päron vill ha slängs!

Det känns så bra att få undan all skit. Fick ju till och med massa plats över! =) Mår faktiskt bättre också när jag fixat lite här hemma. Tror jag skulle må ännu bättre med ny färg på väggarna och kanske nya möbler... Jag tröttnar alldeles för snabbt... Inte bra för plånboken ;)



Attila

Träffade en liten amstaffhane på 9 veckor nyss. Henke ringde mobilen och bad mig komma ut på balkongen. Vilken liten sötnos! Gick ut och hälsade, sen satt vi ute på gräset och pratade. Attila vägrade lämna mitt knä. Sen fick han ett seperyck och blev jättebusig och sprang runt som en galning, hoppandes och naffsandes. Han ville åt min glasspinne, sen grävde han fram Henkes snusdosa ur fickan. Ojoj.. Riktig liten sötnos. När han är färdigvaccinerad ska han nog få hälsa på Donna.

Känns lite bättre nu. Henke mår med mycket bättre. Vi kom fram till att vi oroar oss och stressar alldeles för mycket i onödan. Men jag påpekade hur mycket jag vill flytta. Vet att Henke tycker det är jobbigt, men jag trivs inte...

Laddad ner massa nya fonter nu, så man kanske ska in i Photoshop och leka lite. Men först ska Donna rastas!



Kommande serier

Fringe är en serie som startar på 5an i höst. En annan intressant serie är Dollhouse. Undrar om den med kommer visas i Sverige snart?

Fringe trailer



Dollhouse trailer





Kort dag på jobbet...

Blev bara tre timmar idag... Henke och jag började båda vid sju imorse, så vi tog ut Donna tillsammans. Men jag var inte särskilt pigg på att jobba. Inte Henke heller. Det brast för mig och jag började gråta. Henke höll om mig, men var tvungen att kuta till jobbet. Torkade bort tårarna och åkte iväg jag också. Efter en timme började jag gråta igen. Försökte ringa efter någon som kunde ta mitt pass, men ringer "dolt nummer" på morgonen så svarar man inte... Nawar kom halv tio. Hon bytte av mig i kassan och sa åt mig att gå hem. Dom skulle klara sig, även om det bara var hon och Peter. Till och med Peter, som annars älskar att jäklas och skoja vart allvarlig och sa åt mig att gå hem, dom skulle lösa resten.

Så nu sitter jag här hemma och gör absolut ingenting. Det är mycket som samlats i tankarna under en ganska lång tid faktiskt, så Henke har lovat att när han kommer hem ska vi bara kramas och prata. Så vi båda får ur oss allt som stör oss i vår vardag.

Tack storasyster för din omtanke, men det som surrar i mitt huvud tar jag helst med Henke eller mina närmsta vänner. Inte heller lillasyster duger ;)



Knäckt

Vet inte varför. Blev bara så arg idag. På mig själv, på livet, jobbet. Allt... Jag blev så arg. Jag är fortfarande arg. Ledsen. Knäckt... Och ingen att prata med. Men vad skulle jag säga? Inget som jag inte redan sagt... Vill ju inte direkt låta som en trasig skiva...
     Vet inte vad som for i mig idag... Blev bara totalt..... knäckt.....



Vart med syster idag. Skulle ta kort, men vi var båda för trötta. Så vi kollade på gamla inspelningar vi gjort. Sen spelade vi kort med päronen. Jag fick storstryk....




Godnatt...



Lägenhetsspaning

Jag har egentligen insett att det inte kommer bli någon lägenhet. Finns bara två lösningar till ett bättre boende. Antingen köpa en helt nybyggd, vilket är alldeles för dyrt. Eller köpa billigt som man renoverar, vilket blir massa jobb och vinstskatt... Sååå, har iaf hittat en lägenhet på väster. 88 kvadrat, hyra på 3 853 kr/månad med utgångsbud på 1 095 000 kr.




Skulle det bli denna så ska plastmattan i köket bytas ut och balkongen ska glasas in. Dyyyrt. Plastmatta i badrummet kan jag nog faktiskt leva med. Värd att gå och kika på iaf...



Vändgatan 8

Idag träffade jag lillasyster för en fika på Claras. Pratade massa, det var trevligt. Sen åkte vi hem till mig för att ta lite kort, men det slutade med att vi satte oss på balkongen och snackade. Vi kom in på huset i Norrahammar, vårt bardomshem. Det är nästan på dagen två år sen päronen flyttade därifrån. Vi är båda sååå nyfikna på vad det nya paret gjort med huset. Hört att dom renoverat en del. Så vi gick in på eniro.se och letade reda på deras telefonnummer. Nervöst slog jag numret. Det började tuta i luren.

- Tommys mobil, hörde jag en tjej svara.
- Hejsan, Linda heter jag. Jag bodde i ert hus innan... Jag och min syster är så nyfikna på vad ni gjort med huset, så vi undrar om vi kanske skulle kunna få komma och titta lite? sa jag och kände hur jag skakade.
- Men gud vad roligt! Självklart får ni det! Ni är så välkomna så!

Jag blev smått paff över hennes entusiasm över att vi ville komma. Just nu var dom inte hemma, så på söndag kväll ska vi åka till Norrahammar för första gången på två år och titta på vårt kära barndomshem! Ska bli så roligt!



Här är mina fynd på ÖK för 280 kr. Tänkte lägga in en bild.





Imorgon är jag ledig! Någon som vill leka med mig då? =)



Forever 21

Någon har berättat om denna sida innan... I Båstad hade Evve på sig ett jättefint rosa linne som hon sa att hon köpt på Forever 21. Bestämde mig för att kolla in sajten. Dom har massa fint! Billigt också, nu när dollarn är så låg! Valde ut några grejjer, allt för bara tusenlappen.





Tillbaka från Öland

Jepp.. Då vart man hemma igen. Vi har haft otroligt fint väder hela veckan. Det har varit så skönt att komma bort lite. Har sovit som en stock i husvagnen....

Lördag 26/7
Vi kommer till Båstad runt kl 14. Vi tog en drink, spelade lite kubb. Jag och Evve vann överlägset första gången och förlorade med knapp marginal andra gången. Sen blidde det väl en till drink, lite ficka och sen middag på Hjorten där vi upptäckt att dom har världens godaste plankstek! *mumma* Mätta och belåtna återgick vi till huset, alla drack utom jag som satt och smuttade på min drink. 01.30 gav jag upp och gick och la mig...



Söndag 27/7
Otroligt varmt, så idag har vi mest legat på stranden. Fick äntligen användning för min nya bikini! *looove* Vi grillade lite korv med bröd. Sen stressade vi iväg till Öland. Väl nere bjöd Lindharna oss på ett glas vin innan läggdags.



Måndag 28/7
En händelserik dag. Vi låg på stranden och solade. Jag, Henke, Vivvi och Lasse Lindh, deras son Erik och hans tjej Bella. Underbart väder! Aningen kallt i vattnet, men skönt ändå. Efteråt bjöd Vivvi på mat. Sen kom Huttan och Evve, och då var det dags att göra sig iordning för kvällen. Det bjöds på kräftor av några andra bekanta till familjen Lindh. Dock har jag tappat bort kameran så inga kort idag. Sen drog hela gänget till Robinson, ett karaoke/krog-ställe. Alla ville ju såklart höra Lasse Lindhs framträdande av Kristina. Och tänka sig... Jag sjöng karaoke! Nästan nykter, ensam på scen. *stolt* Självklart blev det Arvingarna - Eloise.

Tisdag 29/7
Vi skippade havet idag och badade vid poolen. Inte värt det.. Kostade 60 spänn, vattnet var svinkallt, massa skrikande ungar... Dock hade dom en jättegod toast! Vivvi bjöd på makaroner och köttbullar. Senare på kvällen var pojkarna hungriga (nu var vi tre par), så dom stack till Harrys medans vi flickor köpte lite godis och satt i förtältet.

Onsdag 30/7
Vivvi och Lasse Lindh åker hem. Henke har hittat kameran! Låg i baksätet på bilen, där jag letat två gånger... Idag åkte vi till Ölands djurpark. Jag och Henke, Huttan och Evve, Erik och Bella. Det var trevligt, trots att vissa inte fick nog av att påpeka hur dyrt och B allt var.. Kände mig lite som mamma med alla ungarna. Men jag hade iaf trevligt! På kvällen blev det en drink eller två. Börjar bli lite irriterad på folk, mest för att jag vill ha lite ensamtid med Henke.



Torsdag 31/7
Äntligen fick man lite ensamtid. Jag och Henke begav oss in till Borgholm för lite shopping. Jag köpte två kjolar, ett skärp, ett linne och en skjorta. Henke gick till frissan, sen åt vi lite pannkakor. Gooott! Dumma getingar som absolut skulle ha lite sylt... Sen fick man göra sig fin igen. Vi skulle äta middag på Lammet & Grisen. Det var gott, men dyrt. Värt att uppleva, men inget jag tänker göra om. Vi blev underhållna av Aya Baya Band. Hehe. Avslutade med en kaffe på takterassen. Jag fick köra BMW:n hem, Henke drack öl. Väl hemma igen spelade dom andra kort i familjen Lindhs förtält, medan jag och Huttan njöt av lugnet och tystnaden i vårt tält samtidigt som vi tittade på So you think you can dance.



Fredag 1/8
Sista dagen... Huttan och Evve åker hem 9.30. Jag och Henke åker till ÖK. Allt från småsaker till trädgårdsmöbler till bra priser. Köpte massa fint för ynka 280 kr. *nöjd* Sen solade vi lite med Erik och Bella. På kvällen kom Henkes päron ner, så då gick vi och åt på Harrys. Sjukt god mat!



Lördag 2/8
Dags att packa ihop och åka hem. Vi hade ju verkligen tur med vädret. Idag regnade det på Öland när vi åkte! Kom hem. Hämtade vår lilla Donna. Hon hade haft det så bra och dom tycker verkligen om henne och hon kommer överens med nästan alla andra hundar. Kul! Åkte hem och åt skräpmat, hade inget i kylen... Duschade. Anna kom. Henke skjutsade oss till Emelie som hade singstarkväll. Vi sjöng och hade trevligt. Hade dock ingen lust med alkohol och utgång. Så det blev ganska lugnt. Är tydligen även numera känd som Cariinas lillasyster.... ;) Tinna, du kanske känner igen dina jobbarkompisar? Emelie, Viktor och Jorma... Fick även veta att min största snyggsyster tydligen blivit allas älskade mamma på Elis... ;)



Söndag 3/8
Idag har vi bara tagit det lugnt. Henke har inte mått så bra på hela veckan, men nu har det tydligen slagit till helt, så han ligger däckad i sängen.. Det märks att Donna mår bra av att umgås med andra hundar på hunddagiset. Hon har verkligen börjat ignorera andra hundar på promenaderna här hemma, till och med samojederna! Känns bra.

Nähä... Det här blev ju ett riktigt långt inlägg =) Nu ska jag ta hand om min sjukling...



RSS 2.0