Make over

den här sajten kan man ändra frisyr, hårfärg och smink. Lite kul! Man kan bli medlem gratis, men då får man bara lägga upp en enda bild, så det gäller att välja en bra sådan! Lekte lite med frisyrer nyss. Tänkte lägga upp dom. Vad tycker du?

image72

Måste börja sola... Och träna...

Haft en bra dag idag!

Idag har man fått en hel del gjort faktiskt... Först åkte jag och Henke till arbetsförmedlingen. Han skulle nyanmäla sig och jag skulle återanmäla mig. Missade ett möte i måndags pga jobb, glömde höra av mig... Men det gick fort och smidigt där.

Sen iväg till frissan. Såå snygg man blev i håret! Bara klippning dock, så 27e december ska man dit igen och färga håret. Älskar verkligen min frisör! Hon är grym!

Sen hem och äta en macka, in till stan för en fika med Anna. Trevligt som vanligt, snackades en hel del. Satt där i tre timmar. Sen vid bilarna ytterligare 30-40 minuter. Hem, äta middag. Nu sitter man här.

Ska maila tanten på arbetsförmedlingen angående vilka jobba jag sökt denna månaden och kolla med henne om dessa fem möten på två veckor som jag inte kommer hinna med nu när jag jobbar så mycket...

Ny header

Ojoj... Blir många inlägg idag... =) Tänkte bara lägga in en bild på min nya header som jag slängde ihop idag. Vad tycks?

image70

Mina dofter

image69
1. Elizabeth Arden - Provocative Woman 2. Hugo Boss - Intense 3. Gucci - Envy Me 4. Lacoste - Touch of Pink 5. Kenzo - L`eau par New 6. Hillary Duff - With Love
7. Hugo Boss - Femme 8. Gucci - Rush 9. På önskelistan: Emporio Armani - Diamonds

Älskar Hugo Boss! Vilken är din favoritparfym?

Israel Kamakawiwo'ole - Somewhere Over The Rainbow



Så grymt bra version. Så sorgligt. Han dog, i slutet ser man hur han begravs på traditionellt sätt. Så älskad av sitt folk.

Tjejsnack v 48 - Livsåskådning

Är du religiös, på vilket sätt?
Nej, verkligen inte. Slutade be till Gud när jag var liten. Han verkade ju ändå inte lyssna... =)


Tror du på övernaturliga krafter och andlighet?
Mjo, lite kanske. Kanske iaf hoppas på att det finns något, inget religiöst dock.


Har du sett/känt av något övernaturligt, vad?

Nja. Har alltid känt mig förföljd. På lågstadiet pratade vi om skyddsänglar, och jag kom fram till att det var min morfar som vakade över mig. Han dog när jag var liten, har bara träffat honom tre gånger när jag var bebis.
En annan grej som pågick under lågstadiet var att jag alltid såg en skugga, klädd i frack och höghatt. Han var överallt, på kullen hemma där jag bodde, i trappan bakom huset, utanför badrummet när jag skulle kissa mitt i natten. En kväll tröttnade jag. Han stod som vanligt bakom en björk på den där kullen, jag stirrade på honom en stund (i vanliga fall undvek jag ögonkontakt), gick hem och somnade. Sen dess har jag inte sett honom.


Hur ställer du dig till fundamentalism inom religion?
Ööh, jag som är så himla inne på religion *verkligen inte*, vad är fundamentalism? Tron på att hela skriften är ofelaktig och att man lever efter den till punkt och prickar? Eller är jag helt fel ute? Om jag förstått rätt, vad rör det mig? Jag tror personligen inte att allt i bibeln är sant. Långt ifrån. Men personerna i fråga har säkert levt och så. Hur folk väljer att leva sina liv har inte jag med att göra. Men som sagt, jag kanske är helt fel ute gällande själva frågan... =)


Vad tror du sker efter döden?

Ingen aning. Allt blir svart. Inte vet jag... Kanske finns det en andevärld, ett liv efter detta. Vem vet. Fortfarande tror jag dock inte på allt med himmel, helvete, gud och djävulen...

Ledig!

Så jävla gött! Jobbat som ett as hela helgen. Men nu har jag äntligen två lediga dagar. Och jag ska bara slappa! Kanske träffa Anna på en fika på onsdag. Skoj!

Orka arbetsförmedlingen. Orka Alfa-kassan. Usch. Bara krångel. Blev kallad till möte, eller fem möten på två veckor. Som om det skulle ge mig något... Har ju redan jobb, extra men ändå... Har inte hunnit/glömt att meddela dom att jag inte kunde komma på första mötet eftersom jag jobbar. Nu är jag säkert avanmäld och måste till arbetsförmedlingen för att återanmäla mig till fucking jävla Alfa-kassan... Blä... Orka...

Dagens plus på jobbet: En av stamkunderna är en gammal tysk dam. Otroligt trevlig, artig och rolig. Hon frågade mig om det var Zingo som stod uppradat jämte oss. Ja, det var det ju. Hjälpte henne att lägga ett flak i hennes kundvagn. "Tack så mycket, darling!" Fan vad sött =) Blev så glad. Sen sa hon lite andra roliga saker med. Jättetrevlig dam.

Dagens minus på jobbet: Det var lite kö. Jag var ensam kassörska. En utländsk kvinna ville ha snus. Vi har det inlåst. Skulle hämta, men just det märket var slut. Hon fick följa med mig och titta på dom andra märkena, men hon avstod. Inga problem. Vi gick tillbaka till kassan, och då började gubben som stod efter henne börja gapa åt henne typ "Vad i helvete gör du? Är du dum i huvudet? Här hjälper kassörskan dig så snällt, så vill du inte ha! Fan, så kan du för i helvete inte göra!" Stackars kvinna. Försökte hålla henne lugn, så dom inte börja bråka. Hon gick och plötsligt var gubben på gott humör igen. Bad om ursäkt för att han blossade upp sådär, men sådant beteende accepterade han minsann inte, man beter sig inte så. Knäppgök. Det var ju inte kvinnans fel att hennes märke var slut. Mig gjorde det inget. Knäppa gubbe.. Sur jag blev... Så ska man vara trevlig med. Usch...

Måste klippa mig... Håret är sjukt slitet...

Lillasyster - Umbrella

Kontraktet inom räckhåll

Gick jättebra på jobbet idag. Vart tydligen riktigt snabb i kassan idag. Har segat på 22 (ska som sagt ligga runt 35 när man jobbat där ett tag) men idag hade jag kommit upp i 27. *stolt* Man närmar sig 30 iaf. Hehe.

Såå skönt att jag skippade julbordet igår. Slappade och la mig tidigt. Sov säkert 12 timmar. Jätteskönt! Kände mig totalt utvilad när jag vaknade idag. Efter jobbet frågade chefen om jag ville med och käka pizza. Jag hakade på och vi snackade hund, jobb, samboliv m.m. Hon sa att jag förmodligen snart kommer få ett kontrakt på 17 timmar i veckan. Minimum, sen kommer jag säkert få jobba mer ändå. Nu jobbar jag ju i princip heltid ändå. Men känns skönt att jag kommer bli garanterad 17 timmar i veckan. Sen sa hon att eftersom Lidl öppnar på Ekhagen till våren är det mycket möjligt att jag kan få resten av tiden där. Så vi får se.

Imorgon jobbar jag 7-14. Så det blir till att lägga sig tidigt idag. Sen är jag äntligen ledig två dagar! Funderar starkt på att klippa mig... Håret är sjukt slitet nu. Äckligt. Får vänta med färgning till mellandagarna eller så, men klippningen börjar bli akut...

Vill att det ska bli jul, nyår, min födelsedag!

En månad kvar...

... till julafton. Shit vad tiden går fort... Har nada pengar till julklappar... Men men. Det löser sig alltid. Henke har tydligen köpt en jättefin julklapp till mig som jag kommer bli jätteglad över. Och på måndag ska han köpa en till jättefin julklapp. Tihi. Och sen fyller jag ju år tre veckor senare ;) Massa presenter...

Blidde inget julbord idag. Jag pallade inte. Mitt 14-timmarspass igår gjorde sig rejält påmind idag. Vart sjukt trött. Tvingade upp mig själv ur sängen i morse fem minuter innan jag var tvungen att åka. Sjukt trött hela dagen. Framåt stängning hade jag kunnat somna stående... Så jag tackade nej till julmiddagen. Det var väldigt skönt att bara vara hemma och se en film och mysa. Det behövde jag.

Jobbar imorgon också. Någon som är förvånad? Men jag börjar vid tolv, så får lite sovmorgon iaf. Och sen jobbar jag ju måndag också. *djup suck* Orka... Behöver vila! Som sagt, mitt 14-timmars pass har tagit kål på mig... Men se är jag ledig tisdag och onsdag, och då tänker jag fan vara ledig! Då tänker jag banne mig inte ta ett sista-minuten-pass! Så fan heller!

Nu ska jag sussa. Ska sova massa timmar inatt. Ser fram emot tisdag så jag får vila. Det blir ju min "helg".

Trött... Godnatt...

Vart pigg hela dagen. Skumt egentligen. Men nu gjorde sig den långa dagen påmind. Blev omedelbart trött som fan. För er som missat detta så har jag jobbat dubbelpass idag. Fast egenligen skulle jag ju vara ledig några timmar emellan. Men nu blev det så att jag jobbade allt i ett streck. Väckarklockan ringde 05.00. Jag har idag jobbat, i streck, 06.00-20.30. Alltså, 14 ½ timmar... Linda är trött... Jobbar imorgon 08.30-17.30 och söndag 12.00-17.30. *suck* Hur ska man orka? Har dessutom julbord med jobbet imorgon kväll. *gäsp*

Nu strejkar jag.

Godnatt.

Trötter...

Jaha... Då har man gjort det igen... Jobbat 6.45-13 idag. När jag kom hem höll jag mig vaken hela dagen. Tills jag gjorde den dumma grejen att lägga mig i soffan och glo på tv. Slumrade till en timma. Aja, hoppas jag kan somna inatt bara...

Hjälpte lillasyster med hennes bloggdesign. Inget fancy, hon ville bara ha något nytt. http://maloouen.blogg.se/

Nu ska jag titta på CSI Miami. Sen ska jag fan sova... Imorgon jobbar jag dubbelpass.
6-10 + ca 13-20.30... Hjälp...

Tjejsnack v 47 - Barndomen

Vad är ditt allra första minne?
Jag kommer inte ihåg så mycket från när jag var riktigt liten... Men jag minns när jag var 3 år och skulle börja hos min dagmamma. Jag var jätteblyg och gömde mig bakom mammas vita vinterjacka och vägrade släppa greppet om den. Minns inte hur dagen slutade, men det gick nog bra =)


Hur såg din familj ut? Ja, inte till utseendet då förstås ;)

Mamma, pappa, jag och lillsyrran. Har ju tre äldre (halv)syskon, men dom hade flyttat hemifrån när jag föddes. Utom yngste storbrorsan, han bodde hemma ett tag med. Han var ju bara 13 när jag föddes. =)


Vad gillade du att göra när du var liten?

Gillade att showa. Dansa, sjunga, posa framför kameran. Hehe. A.k.a  apan (klättrade alltid i träd). A.k.a delfinen (älskade att bada, speciellt i pool, och spenderade mestadels av den tiden under vattnet).


Hur skulle du beskriva dig själv som barn?

Hmm.... Var nog glad, livlig. Blev ganska blyg när jag blev lite "äldre".


Kommer du ihåg några viktiga händelser som format dig själv till den du är idag?

Jag utvecklade som sagt en blyghet som varade ganska länge. Kan fortfarande vara lite blyg och reserverad mot nya människor. Kommer inte ihåg händelsen som ledde till blygheten. Självklart har ju föräldrar och vänner påverkat en. Jag slapp göra mycket hemma, vilket gjorde mig lat. *erkänner* Detta ledde även till att jag inte riktigt var förberedd när jag flyttade hemifrån, vilket jag ångrar att päronen inte förberedde mig mer på. Är som sagt ganska lugn och reserverad, har nog alltid varit sån, och det har nog min omgivning bidragit till.

Helgen är slut...

Vad har man gjort i helgen egentligen? Tiden bara flyger ju iväg. Träffade ju Lina en sväng i lördags. Igår kom Finduss förbi en timme för en kopp te och lite prat.

Idag har man jobbat 6-14. Jobb, jobb, jobb. Men nu är jag ledig två dagar. Sen jobba igen torsdag-söndag. *puh*

Lördag kväll. Uttråkad...

Känns som om jag alltid är uttråkad. Mer eller mindre. Usch. Inte skoj. Helgen då. Var som sagt tjejkväll igår. Idol, tacos och Singstar. Var trevligt. Var dock väldigt trött, så åkte stra innan midnatt. Men jag och Dea var ändå sist iväg =)

Idag är det ju lördag och jag hade ju lite halvt planerat att festa/dricka lite vin med Lina om hon skulle till stan över helgen. Men i förmiddags fick jag ett sms från henne om att hon var här, men skulle fira sin mamma som fyllt år. Så nu sitter jag här. Uttråkad. Som vanligt.

Ska väl försöka få lite gjort iaf imorgon. Sen är det jobb igen på måndag. *suck* Börjar typ kl 6... Sen fika med Zandra efter jobbet.

Haha, jag har äntligen beställt en Swivel Sweeper. Eller, två till priset av en. Nu får vi se om den är värt det! Hört både bra och dåligt, men mest bra faktiskt. Bara att vänta och se. Funderar fan på att köpa mig en Orbitrec med... Snackat med några som har en och den ger tydligen resultat. Blir väl ändå billigare än att köpa någon maskin från typ Stadium eller något... Vi får se. Väntar på lönen. Jobbar ju fan nästan 75 % nu ju... =)

Btw. Känner mig verkligen duktig och uppskattad på jobbet! Dom har tydligen två extrajobbare till. Dom har jobbat där ca 1-2 år, har ca ett pass i veckan. Jag, som jobbat där ca 2 veckor, har fyra pass i veckan. Lidl ska ha julmiddag om en vecka. Extrajobbare är egentligen inte bjudna, men det är jag! =) HA!



Update 22.30

Både Lina och jag var uttråkade, så hon kom hit och vi drack lite vin. Men hon fick hemlängtan till Linköping, så hon har nu åkt hem för att packa och åka tillbaka hem. Har pratat med Finduss och frågat henne om hon ville parta med mig. Men hon såg på film med en kompis, och visste inte riktigt vad hon kände för att festa och dricka ikväll. Men hon ska höra av sig. Haha, klockan är ju snart elva... Men men. Hoppas, men är ganska inställd på att hon bangar. Sitter här och sippar på mitt vin och hoppas på att någon vill följa med mig ut...

Ledig idag

Känns konstigt. Nu har man vant sig vid att jobba. Sen är man helt plötsligt ledig en vardag =) Gött. Har passat på att hämta en A-skattesedel till jobbet, handlat lite på H&M och köpt lite badrumsgrejer på IKEA. Blev skitbra! Skönt med lite färg.

Det händer lite till helgen iaf. På fredag ska vi ju ha lite tjejkväll. Ser jag fram emot! Sen kanske Lina kommer hem över helgen, hon har ju flyttat till Linköping, så då kanske man träffar henne isf på lördag.

Är fikasugen! Någon frivillig?

Nu ska jag titta på Con Air =)

image66
Lila badrumsmatta med matchande handdukar och badhanddukar.
En svart kruka till plastväxten i badrummet.
En ny blå hundsäng till Donnas korg.

Tjejsnack v 46 - Sömn

Sover du bra på nätterna, eller vad gör du om du inte kan somna/sova?
Nu när jag vart arbetslös så länge så har jag vänt på dygnet. Speciellt efter att jag var sjuk och sov hela dagarna. Såå svårt att vända tillbaka dygnet! Men nu när jag jobbar somnar jag som en stock!
Kan jag dock inte somna när jag vill brukar jag gå upp och ta något att dricka, då brukar det bli lättare att somna.


Hur många timmar sover du per natt, vardag/helg?
Nu när jag jobbar blir det nog runt åtta timmar. Annars är det väldigt varierande. Länge på helgerna ;) Även om jag faktiskt tycker bättre upp att komma upp tidigt...


När går du upp respektive och går och lägger dig vardag/helg?
Usch, vad svårt. Som sagt, som arbetslös la jag mig kanske 1-2 på natten, uppe runt 12 (illa, jag vet). Nu när jag jobbar så beror det ju på vilka tider jag jobbar. Somnar iaf alltid innan midnatt. Går upp mellan 5-8 på morgonen.

Snarkar du, talar i sömnen eller kanske t.o.m går i sömnen?
Tror inte att jag snarkar. Låter lite gör man kanske. Går inte i sömnen. Ibland pratar jag i sömnen. Hehe, körde visst en riktig Exorcisten en gång ;) Snackade latin och sov med öppna ögon. Hehe.

Sover du ensam i sängen, om inte med vem/vilka?
Har ju min sambo Henke jämte mig. Och ibland även hunden Donna, om hon lyckats fjäska in sig på kvällen ;)

Kevin James - trollkarl

Fan vad coolt alltså...

Dumma visdomstand...

Kunde inte sova inatt... Henke var som vanligt uppe längre än mig. När han inte kom och la sig och jag inte kunde sova eftersom det värkte värre än någonsin i tanden/tandköttet smög jag in till honom där han satt vid datorn med tårar i ögonen. Sen forsade tårarna. Det gjorde så fruktansvärt ont... Då insåg Henke hur ont jag faktiskt hade. Så imorse ringde jag tandläkaren. Nu har jag fått penicillin. Tre tabletter dagligen + ipren och alvedon kombinerat, även detta tre gånger om dagen. Hoppas visdomstanden ger med sig! (Den får nog inte plats och växer därför snett, vilket orsakat en inflammation i tandköttet...) Efter min medicinkur ska jag kontakta tandläkaren igen, så får vi se om jag måste dra bort den eller inte... *svälj*

Nu är äntligen vår lilla Donna hemma! Så skönt att ha henne hemma igen! Parningen har som sagt gått bra, så nu ska vi ge henne mer mat och ett fetare foder, så märker vi om några veckor om det blir valpar eller inte. *hoppas*

Nee, nu ska jag spela lite dataspel, ta mina tabletter och försöka sova...
Godnatt.

Kalas för Sanna idag

Idag har vi vart på kalas. Min systerdotter Sanna som fyllde 3 år. Presenten verkade gå hem. Hehe. Trevligt med kalas.

Imorgon ska vi hämta Donna! Parningen verkar ha gått riktigt bra, över förväntan. Så nu är det bara att vänta och se...

Usch, mår så äckligt illa idag. Enda sen i morse. Mår allmänt illa, spyfärdig, hörntanden värker (håller kanske på att få en visdomstand?) vilket medför att jag knappt kan varken äta eller svälja, helt slemmig i hela käften och magen är också på dåligt humör. Usch, kan inte bara värken i tandköttet försvinna! Kan ju inte ens sova...

David, min svåger, skickade en kul länk till mig nyss. Hade ju helt glömt bort att vi spelade paintball i somras! Fan vad kul det var! Något av det bästa jag prövat på! Iaf, lite bilder hade lagts upp från vår lilla paintball-träff.

http://www.gopaintball.org/galleri.html

Rad 4, bild 2. Jag och Dea.
Rad 5, bild 4. Jag som står upp.
Rad 5, bild 5. Återigen jag som står upp.
Rad 8, bild 1. Jag som tydligen inte riktigt vet vart jag ska...

Fan vad kul det var! Ska absolut göras om!

Blä, nu ska jag sova. Eller, iaf försöka sova... Har ju så jävla ont i käften...

Fan vad grym man är!

Gissa vad jag gjort idag? Jobbat på Lidl såklart. Kan ju klargöra hur mycket jag jobbat:
Förra veckan: Tre halvdagar, upplärning.
Denna veckan: Fyra heldagar + lite övertid.
Nästa vecka: Antagligen fyra dagar även där inkl. inventering.

Såå... Varför är jag grym? I kassan kan man se hur snabbt och effektivt man jobbar + såklart att man ser hur man ligger till i kassan. Effektiviteten bör ligga upp mot 30.
Första dagen: Effektivitet - 14. Kassa - minus 16 kr.
Andra dagen: Effektivitet - 17. Kassa - minus 7 kr.
Tredje dagen: Effektivitet - 21. Kassa - plus 2 kr.

Är sååå nöjd! Och självklart kommer jag kunna jobba ännu snabbare, när man fått in alla rutiner, och alla dessa satans nummerkoder för all frukt och grönt... But I'm getting there!



Söta Donna ska ju paras nu. Det går jättebra! Igår höll dom på i 20 minuter. Idag hade dom knappt hunnit börja förrän det var klart! Hehe. Så det ser ljust ut. Dom ska paras igen på lördag, sen kan vi bara hoppas på det bästa!
Saknar min Donnis! Min mysiga lilla vovve. Moses är jättelugn och gosig med, men lite väl intensiv kanske... =) På söndag byter vi tillbaka vovvarna. Längtar!

Tjejsnack v 45 - Jämlikhet

Suck, vad trött jag ääääär idaaag... Jobbat 8-17.30... Igår somnade jag för första gången på länge innan midnatt. Sov nog tungt redan 23.30... Så går det när man jobbar och sliter och det är mycket att lära... Aja, till veckans tjejsnack...


Vad är jämlikhet för dig?
Att alla ska ha samma rättigheter. Att man går efter t.ex. kunskap, inte kön. Något sådant...

Kallar du dig för feminist? Motivera gärna!
Nej, jag bara flyter med strömmen, eller något... Usch, vad jag inte orkar med så seriösa frågor när jag är trött...

Är det viktigt att det är 50/50 manliga och kvinnliga chefer?
Nej. Rätt person på rätt plats, oavsett kön.

Har du någon gång blivit diskrimerad på grund av att du är tjej?
Nej, det tror jag inte. Inte allvarligt iaf. Man fick väl bevisa vad man gick för på fotbollen i skolan, men annars har det nog vart lugnt på den fronten... =)

Är det viktigt att föräldrarna delar 50/50 på föräldrarledigheten?
Nej. Tycker det känns dumt att tvinga pappor att ta halva ledigheten. Med jobb och andra faktorer kanske det passar bäst att mamman är hemma mer, vem vet. Det är något som jag anser är upp till var och en, mellan föräldrarna.


Over and out. Godnatt...


Lidl, Lidl, Lidl... =)

Känns som om jag inte skriver om annat än hur dagen gått på Lidl. Men kan väl dra en sammanfattning iaf. Tre dagar har jag nu suttit vid kassan. Blir mindre nervös och stressad för varje gång, självklart gör jag dock fortfarande missar och kan inte dom flesta koderna. Men cheferna där tycker tydligen jag verkar bra, passar in och gör bra ifrån mig, för jag jobbar heltid hela denna veckan, och nästa hela nästa vecka. Gött! Fått reda på timlönen nu. Var väl runt 92 kr/timme, inte helt illa pinkat för ett butiksjobb väl?

Henke ringde uppfödaren nyss och kollade hur det går med parningen. Donna var visst villig, men det hade inte funkat än. Nästan igår, så det närmar sig. Men han har nog henne resten av veckan. Så vi får ha Moses till helgen iaf =) Han är så söt. Stor bjässe till teddybjörn. Jätteglad hela tiden och vill hoppa, pussas och gosa. Lite jobbigt att han skvätter lite här och där ibland, men inget som man inte kan torka upp =)

Nu är jag hungrig! Känns att man jobbat hela dagen... Idag står det ris, lax och hollandaisesås på menyn. Mumma!

Jepp, så ere...

Nu har hela helgen gått. Lite update från helgen:

I fredags fikade man ju med Finduss. Skulle väl egentligen bli en kort fika. Men satt säkert i två timmar, sen hem till mig i säkert två timmar till. Men det var skoj =)

I lördags var det fest. Alla samlades hos mig (Pernilla, Finduss, Sara och Clara). Tog ett glas, sen skjutsade Henke oss till Taberg. Jimmys 25-årsfest. Det kändes väl lite sådär för oss, så vi följde senare med Anna till hennes kompis Helen, som också hade 25-årsfest. Mycket trevligt. Ut till krogen, kom dit rätt sent, var där en timme. Upptäckte att jag hade fått på mig fel skor från Helens fest. Med Annas hjälp fick jag veta vems de var, åkte tillbaka till Helen efter krogen för att byta tillbaka till mina. Hur 17 lyckas man få på sig någon annans skor?! Aja, hem, somnade gott.

I söndags var man hos uppfödaren. Han bestämde sig i sista minut för att försöka para Donna ändå. Blev ju inget i våras. Men han kan inte ha valparna inne över vintern. Men nu hade han hittat ett varmt rum på källarplanet som passade perfekt för Donna och valparna. Så nu har uppfödaren Donna tills parningen går bra. Hoppas det lyckas! Dock blir det mycket hundar inomhus med Donna där, så vi tog med oss Moses hem. Han ska stanna här tills Donna kommer hem. Han är såååå söt! En riktigt stor bjässe till teddybjörn =)

image63

Donna och hennes loverboy Jari.

Grymt trött...

Ojoj... Det märks att man hållit igång hela veckan. Sjukt trött...

Lördag - Slita på Bilkupolen.
Söndag - Återigen Bilkupolen.
Måndag - Jobba på Lidl, klockan ringer 05.00. Efter det Bilkupolen igen.
Tisdag - Vilodag. Dock sjukt nojig, måste ha något att göra!
Onsdag - Bilkupolen.
Torsdag - Lidl, upp klockan 05.00 igen.
Fredag - Återigen, Lidl, upp klockan 05.00

Ikväll kommer jag somna gott. Imorgon blir det sovmorgon! Kanske en runda till IKEA. Köpta lite nytt till badrummet. Sen är det 25-årsfest på kvällen! Pernilla kommer hit runt kl 17. Sen kommer även Finduss och flickorna (Sara och Clara). Sen bär det iväg till fest.

Fikat med Finduss idag. Kul att träffa henne igen! Hon är go. Säkert iaf 2 månader sen sist...

Hittat en nice parfym. Emporio Armani, Diamond. Sniffat på den i min cosmotidning. Nice! Kan inte sluta sniffa i luften =) Kanske blir en sådan. Eller kanske önska sig den i julklapp/present?

Tuff dag på Lidl idag...

I måndags jobbade jag för första gången på Lidl. 4 timmar som jag mestadels ägnade till att packa upp varor. Idag jobbade jag 5 timmar. Började med att packa upp varor. Sen fick jag sitta i kassan, för första gången i mitt liv. Kunde inga koder frö frukt och grönt (mängder med koder). Någon fick hela tiden stå jämte mig och rabbla upp koderna, men kunderna verkade ha överseende med att jag är ny. Satt väl där någon timme. Fått halvt lovat att få jobba en hel del nästa vecka. Men Therese ringde redan idag och bad mig komma redan imorgon. Ska försöka lära mig koderna för de vanligaste varorna. Resten får vänta. *svälj* *nervös* 06.30 -->
Som vanligt ringer klockan 05.00 .*jippie*

Fest på lördag! *woho*



21.30

Är jag grymmast eller är jag grymmast?! Har nu pluggat in några av de vanligaste koderna som man egentligen måste kunna. Therese förväntar sig inte att jag ska lära mig alla över en dag (ca 100 st). *puh* Istället har jag nu lärt mig dom koder jag själv, och Therese, tycker jag borde kunna. Ca 30 st. Lite småstolt. Kan nästan alla direkt i huvudet. Imorgon ska jag glänsa lite för jobbarkompisarna! Hehe. Wish me luck ;)
RSS 2.0