Mer Nintendo och shoppande

Igår på förmiddagen kom min syster hem till mig. Jag har ju gått en nagelutbildning, som jag aldrig slutförde på grund av min skadade axel. Men än så länge gör jag ändå syrrans och mina egna. Ett litet tag till. Hur som! Vi var båda jättetrötta, så det slutade med att vi flyttade fram naglarna till på söndag och drog till A6 istället! Där gav jag upp mitt shoppingförbud när jag köpte en bh på Twilfit för 450 kr! Sen åkte vi hem till henne och fortsatte vårt Super Mario-spelande! Det gick sådär.. ;) Systeryster var trött när hon kom hem till mig..

Redan brutit shoppingförbudet..

Jag gav mig själv shoppingförbud efter söndagens storshopping. Det bröt jag idag. Behövde lite smågrejer och basplagg från H&M. Så det känns inte så farligt. Köpte en kajalpenna för första gången på kanske tio år. Har alltid upplevt att kajalpennor antingen suddas bort eller lägger sig i globlinjen, oavsett prisklass. Tänkte nu ge det ett nytt försök! I övrigt blev det en pincett från The Body Shop och fyra basplagg från H&M; två linnen, en kjol och en stickad polotröja. Har svårt att hitta långa linnen att ha under tröja med leggings. Har kommit på att man kan fuska och ha kjol under istället för ett långt linne =)

Barn- och hundvakt

I lördags var jag barnvakt åt mina systerbarn och deras hund. Det gick mycket bra. Vi spelade Buzz Monster och Dino, som snarare är massa småbanor än frågesport. Det var riktigt roligt! Sen spelade ungarna Skylanders och vi åt lite hemmagjord pizza. Deras hund, Gangster, var jätteduktig på promenad och chillade mest inomhus. Så kvällen flöt på bra =)

Buzz Dino. Här har jag precis vunnit en bana =)

Ungarna spelar Skylanders.

Deras söta hund Gangster, som är en eurasier. Fortfarande valp, men redan större än Donna!

Blev massa shopping igår!

Det var verkligen inte meningen att shoppa loss som jag gjorde igår! Träffade en vän för en fika. Jag ville enbart in på Scorett för att kolla efter snygga och bra skor att jobba i. Lyckades faktiskt hitta ett par! Men nu i efterhand funderar jag på om de inte var aningen för trånga.. Min vän ville ha en jacka, men hittade ingen. Jag ramlade på en ursnygg rock på Vero Moda! Den var lite i dyraste laget, men jag vart helt kääär! Min nuvarande rock, som jag använder dagligen, har jag haft i snart 10 år, så då kan det väl vara okey att byta ut den? =)

Jag lyckades dessutom hitta ytterligare tre par skor på Skopunkten. Man "måste" ju köpa tre eftersom de har "Ta 3 betala för 2".. ;) Blev ett par rejäla kängor till vardags, ett par vardagsstövlar och ett par partystövlar. Alla var underbart sköna! Hur kommer det sig att alla skor man provar på Scorett känns stenhårda med sulor som inte följer fötterna alls, när i princip alla skor på Skopunkten sitter som en dröm? Deras koncept passar mig perfekt! Jag byter ändå skor rätt ofta..

Kängor 399 kr (ingick) - Partystövlar 499 kr - Vardagsstövlar 499 kr - Jobbskor 899 kr.
Min nya underbara fantastiska rock! Från Vero Moda av märket ONLY. 
Lisa Wool Coat 899,95 kr. Finns även i svart och rött, se här. (Den röda är skitsnygg!)

Road Rage

Jag tyckte detta filmklipp var störtskönt, och ville dela med mig! =P Hatar när man måste in i en fil och de andra bilisterna vägrar släppa in en. Lite sunt förnuft, gott folk!

Super Mario!

Igår hade jag mysdag med min lillasyster. Vi fikade på Coffeehouse by George där det blev varsin latte och muffin! Sen hämtade vi Donna och åkte hem till systeryster för att spela Super Mario på hennes Wii! =) Vi har redan klarat alla åtta världar och håller nu på med den nionde bonusvärlden. Så nu måste vi gå igenom alla världar igen och samla ihop mynt som vi struntade i innan för att kunna låsa upp banorna i bonusvärlden. Så vi har att göra =)

Julbord med jobbet

I förra veckan hade vi julbord på jobbet! Eller, inte julbord kanske.. Vanlig middag =) Jättetrevligt, och supergod mat! Det blev en drink innan maten. Sen blev det getostgratinerad baguette till förrätt, ryggbiff med pommes och aioli till varmrätt och världens godaste vitchokladmousse till efterrätt! Mums! Avslutade med lite Baileys =)

Massa bilder på Donna!

I brist på annat så får ni se massa bilder på min lilla plutta! Duchess är ju hos päronen, så henne har jag inga bilder på just nu. Det funkar i alla fall bra att bo i svärföräldrarnas lägenhet. Donna har fattat att hon inte får vara i det stora sovrummet. Oftast.. Vi väntar just nu besked om en lägenhet, ifall någon annan tar den eller om vi kan få titta på den! Hoppas hoppas!
Donna har en egen säng.. Nu ligger vårt överkast på sängen!
Hon ligger gärna i en av fåtöljerna. Mjukt och gott!Favoritkorgen som vi köpt på Lidl. Den ligger hon alltid i.

Igår hade vi det såhär mysigt!

The new look!

Jag har laddat ner ett nytt tema till mobilen på Android Market. Tyckte det var så himla fint så jag ville visa det för er! För övrigt så är det en väldigt lugn dag på jobbet idag. vill att arbetsdagen ska ta slut, för efter jobbet ska vi på julbord! Med jobbet alltså. Inte klassiskt julbord, men vi ska äta middag! =)

Snyggaste startsidan..

Jättekul att se denna bild via Spotify på min startsida på nallen.. Jag har alltså en Spotify-widget på min startsida, och nu när jag inte lyssnat på Spotify på några dagar så ser jag varje gång jag öppnar mobilen denna fina omslagsbild:

Konsten att köpa deo

Ja, det är nog minsann lite av en konst att köpa deo. Min käre sambo bad mig att köpa Axe deo när jag ändå skulle in till stan. Visste inte riktigt vart i stan man smidigast köper deo, men kollade på Kicks eftersom jag ändå hade ärende dit. Där kostade deon 50 kr. Lite saftigt, eller hur? Bestämde mig för att skjuta upp köpet till nästa dag, då jag jobbar jämte en Ica-butik. Där kostade deon 34 kr. Men tänkte att det kan nog vara värt att kolla in Ö&B också, som ligger vägg-i-vägg med mitt jobb. Och där slog jag till! 23 kr! Taget! Slängde med en duschtvål också, den kostade lika mycket =) Väldigt intressant inlägg, eller hur? ;)
 

Mattes lilla mystjej

Eftersom Donna inte får sova hos oss passar hon på att mysa på kvällarna. När jag kommer hem från jobbet på kvällarna och fixar lite kvällsmat och myser ner mig i fåtöljen framför tv:n, då är Donna snabbt framme och vill sova i mitt knä. 



Twilight på Kanal 5

Ni har väl inte missat att Kanal 5 just nu visar de tre första filmerna av Twilight-sagan? Twilight, New Moon och Eclipse. Filmerna visas tisdag-torsdag, alltså är det den tredje filmen som visas ikväll klockan 21. Ni kan ju gissa vad jag kommer göra ikväll! ;)

The Devil Cat..

Hihi, tyckte denna bild var lite rolig.. ;) Saknar minsann min lilla pluttta! Hon bor ju tillfälligt hos mina föräldrar nu när vi bor hos svärisarna. Men det har inte mina päron något emot, dom gillar henne.. ;)

Trött liten tjej

Nu när vi tagit över svärföräldrarnas lägenhet så får Donna inte vara i sovrummet. Henkes föräldrar är ju allergiker, men trots att de klarar Donna bra så vill jag inte att hon ska vara i deras sovrum. Det får vara en hundfri zon. Donna är väl inte superglad över detta, då hon är van vid att alltid sova hos mig. Men det skadar ju inte att hon har en egen gästsäng med massa kuddar och täcken. Ska lägga på ett överkast tänkte jag, för att skydda sängen lite mer.

Nya frisyren!

Idag har det varit en lång dag. Imorse åkte vi till banken för att skriva över lägenheten till de nya ägarna. Det gick snabbt och smidigt. Sen blev det en tripp till stan för en fika med en vän. Sen fick jag stressa iväg till min frisör. Tanken var att fräscha upp det röda och behålla frisyren. Min frisör tyckte att det var dags att lämna det röda och bli mörkare igen, nu när det är höst och allt. Jag brukar låta henne göra vad hon vill med mitt hår, det blir alltid jättebra! Hon kan mitt hår =) Hon tyckte även att det var längesen jag hade lugg, så det fick det bli! På mitt förra jobb var luggen bara ivägen, hoppas det funkar bättre nu =)
RSS 2.0