Äntligen fräsch i håret igen!

Jag har haft en liten pengakris som gjort att jag fått dissa min frisör ett tag. Sist jag var där var i december. Har klippt topparna lite grann en gång sen dess, men då tvingades jag gå till en annan frisör, då min egen blev sjuk =( Eftersom jag jobbar så långt hemfrån har jag väldigt svårt med tider.. Nu ringde jag tre veckor innan den enda dagen jag kunde och bokade en tid hos min frisör för färgning. Allt för att säkerställa att hon kan ta emot mg just då. Gav henne helt fria händer idag, och såhär såg jag ut när jag gick därifrån:

Spetsklänning från H&M

Visst är den hur fin som helst? Jag har redan en spetsklänning, från MQ. Tyvärr blev jag så kär i den, att jag ignorerade känslan som sa att den var för kort. Jag köpte den ändå. Och som sagt, den är verkligen på gränsen till för kort.. Jag och min förbannat långa överkropp.. Nu såg jag i H&M's nyhetsbrev en superfin spetsklänning! Och med tanke på att den är lite längre på modellen, så blir den perfekt på mig! Dra bort ca 1 dm så får ni längden på mig istället för modellen! Måste prova denna! =)

Två divaner från EM säljes

Eftersom vi inte längre har plats för våra älskade "tv-soffor" ska vi sälja dom. De är köpta på EM och nypris är 7 000 kr/st. De kommer från serien Dialog, som är en byggbar soffgrupp. Info om divanerna/schäslongerna finns här. Intresserad? Kontakta mig!

Vill ha en ny sommarklänning!

Efter en liten tripp in på B.Young blev jag väldigt sugen på en ny sommarklänning. Jag lyckades förvisso shoppa på mig en hel del nya klänningar förra sommaren, men i år finns det så många fina, tunna, fladdrande klänningar! Det var speciellt en klänning jag blev sugen på, men den hittar jag dessvärre ingen bild på. En orange klänning med ett småblommigt mönster. Här är tre andra klänningar jag blev sugen på (den i mitten såg ja först nu på Nelly, de andra spanade jag in inne på B.Young):
I Amsterdam hade Erika en skitsnygg klänning från Vero Moda! Den kostade ynka 130 kr, men såg ut att kosta minst 400 kr! Det är den översta klänningen till höger. Efter en kik på Vero Modas webshop (!!) hittade jag maaassa fint!

Min älskade Midori!

Jag älskar likörer, och Midori är min absoluta favoritlikör! Blanda med mjölk och ta några isbitar, så får du en underbart god svalkande sommardrink! Henkes föräldrar är bortresta utomlands i princip nio månader om året. De kommer hem på somrarna. Nu är de hemma i Sverige igen, och innan de lämnade Spanien frågade de om de skulle köpa med sig något till oss. Jag behöver ingenting, så jag tackade nej. Men mina söta svärföräldrar hade ändå köpt en flaska av min absoluta favoritlikör åt mig! Melonlikör, mums! Fick också tipset av svärmor att ta apelsinjuice istället för mjök för en fräschare smak, så det ska jag testa! =) Kom igen nu sommar, det är dags att komma!

Converse - Hiss eller Diss?

Jag och lillsyrran fick för oss att testa varsitt par Converse. Vi är verkligen inte ett dugg den typiska Converse-tjejen. Vi har så långa, smala fötter. Vi hehöver lite slankare skor, Converse blir så breda.. Men vi tänkte testa i alla fall! Syrran föll pladask, hon tyckte dom var jättesköna och superfina. Jag står kvar i min åsikt om Converse; det är inte min grej och passar inte riktigt mina fötter. De var sköna i hälen, men stora i tån.

Queens Day i Amsterdam 2012

Bättre sent än aldrig, men här kommer bilderna från vår Amsterdam-resa! Jag tog inte så många bilder, och alla är tagna med mobilen. Vi hade jättekul! Massa festligheter i grått väder. Men måndagen bjöd på strålande sol! Då satt vi vid kanalen och tittade på båtar och folk! En superbra dag! På flyget hem fick vi macka och en kaka. Vår favoritkaka! Vi frågade flygvärden ifall vi kunde få en till, och fick då en hel påse med kakor! Ska ni flyga; flyg med KLM! =)

De hade ett litet tivoli.

Byggnaderna var så söta! Så gammeldags.

Jag testade sushi. Och det var faktiskt gott! Ja, hälften av det jag provade i alla fall..

Detta blev min favorit. Någon slags tonfiskröra.

Min vän Erika och hennes vän som vi fick bo hos.

Här njuter vi i solskenet vid kanalen! Erika och hennes pojkväns lillebror.

Man tager vad man haver. Lite vin i plastmuggar.

Massa folk med orangea kläder och hattar.

Massa folk. Bra musik. Underbart väder. Bra stämning!




Och här är två glada tjejer med en påse underbart goda kakor! =)

USB ledlampa

Jag kan sitta länge vid datorn. När solljuset försvinner glömmer jag att tända en lampa. Så där sitter jag i mörkret och försöker se vad jag skriver.. En sån här liten lampa hade varit jättesmidigt! Koppla bara in den i USB-uttaget, och du har en lampa mot tangentbordet! Halsen är 37 cm och böjbar, så du kan rikta den hur du vill. Den finns att köpa hos tvspelsweb och kostar ynka 39 kr! De har massa smarta prylar och tillbehör till kameror, så kika in hos dom!

Bild lånad från tvspelsweb.se!

Sovande djur

Donna vill ligga på en och sova. Duchess ligger gömd lite varstans. Duchess har hittat två nya ställen att sova på. Pallen i hallen, eller en handduk som blivit liggande på vår byrå i sovrummet. Där tittar dessutom solen in ibland, och då är det extra gott att ligga där! Donna missar inte en chans att mysa i soffan när jag tittar på serier på datorn.



Liten tjockis?

Duchess mår vara slank och ståtlig, men hon kan minsann konsten att se tjock ut! ;) Har fortfarande inte gått igenom Amsterdam-bilderna... Tog förvisso inte särskilt många, och bara med mobilen, men har ändå inte fått det gjort än.. Annat som gått före helt enkelt. Så just nu får ni lite bilder på min tjockis! ;)

Grattis till lilla mamma!

Massa grattis till min mor, för idag är det hennes födelsedag! Bamsekramar!

Och även grattis till far min, som fyllde år i onsdags! =) Kraaam!

Nya utemöbler?

Jag funderar på att köpa ett cafébord med två stolar till en av balkongerna. Vill inte lägga massa pengar på balkongmöbler, men något litet vill man ju gärna ha. Jag råkade se dessa när jag gick för Överskottsbolaget på väg till jobbet imorse. Jag är mer sugen på det mörka setet i konstrotting som kostar 495 kr. Det i vitt trä kostar 595 kr.

Hemma igen i soliga Sverige!

Det blev en bra helg i Amsterdam! Regnigt och grått, men strålande sol på måndagen. Jag ska berätta mer i ett annat inlägg och lägga upp lite bilder, men just nu får ni nöja er med lite bilder på Donna som jag helt glömt att lägga upp. De är tagna med mitt nya objektiv, och för en gångs skull sprang inte Donna och gömde sig så fort kameran kom fram.





RSS 2.0