Steps - Vilka minnen

Jag fick Linns partyplaylist på Spotify. Där hittade jag låten Tragedy
Någon som minns denna med gruppen Steps? Fy attan vilka minnen!






Har för övrigt haft en fantastiskt mysig dag med underbaraste Linn idag. Jag jobbade 6-12. Henke skjutsade mig till jobbet, sen åkte han vidare till sitt jobb. Hör och häpna, jag tog BUSSEN hem efter jobbet =P Jepp. Det vart lite bökigt, men hem kom jag!

Sen hände väl inte så mycket. Halv fem träffade jag Linn inne i stan. Vi kom samtidigt med våra cyklar =) Blev lite shopping! Jag köpte två linnen och en klänning på HM, och ett par gympaskor (äntligen!) på Scorett.

Vi köpte med oss mackor hem från Mackmakeriet. Satte oss på balkongen med Henke och mumsade. Patricia och Emil tittade förbi en stund. Blidde en kopp kaffe med såklart!

Så sjukt underbart att sitta på balkongen! Me löööööööv balkongen! När Patricia och Emil stuckit tog jag fram bag-in-boxen jag fått av Henkes föräldrar =P Så jag och Linn tog ett glas vin och tjötade massa med tända ljus. Så himla mysigt! Det måste vi göra om snart! =) 

Nähä... Nu borde man väl sova.. Imorgon ska jag träffa lillasyster i stan kl 12! =)




Min nya skohylla!

Detta känns som ett riktigt must have! Jag och Henke var på Ikea idag, där vi inhandlade en ny byrå som jag ska ha som skohylla. Jag kan inte ha en helt vanlig enkel skohylla, mina skor får helt enkelt inte plats! =)

I vårt hushåll är det Henke som lagar mat och jag som monterar möbler! =)
Då han har noll koll på sina verktyg, så har jag köpt en alldeles egen verktygslåda! Bara min!

Byrån är en Billy bokhylla och kostar 495 kr.
Vi köpte även ett extra hyllplan för 150 kr.




Vilket aprilväder...

Det har vart så himla fint väder i kanske en vecka nu. Sen helt plötsligt blir det jättekallt och börjar snöa! Skumt. Och som om inte detta var nog... Efter snön kommer strålande solsken och 15 grader varmt! Skumt...

Gårdagen flöt förbi nästan enligt planerna. Vi åkte upp till A6. Köpte en fin presentkorg från Kahls till farmor. Bytte storlek på min jacka. Köpte ansiktsrengöringsskum på Kicks, äntligen!

Åkte direkt till farmor. Hon hade köpt en exotisk planka, massa gott! Fick massa god efterätt med! Farmors biskvier, drömmar och kokostoppar. Massa mumma!



Sen hämtade vi djuren och åkte till syster med familj. Vi skulle ju vara barnvakt resten av kvällen. Vi tittade på hockeymatchen med ungarna. Vi tjöt av glädje när vårt älskade HV71 tog sm-guld! Kan ju lugnt säga att syrran owe us one när vi missade allt firande på stan när vi satt barnvakt! ;) Ungarna skötte sig jättebra. Vi hade mysigt. 







Surprise!

Vad har hänt de senaste dagarna?

Tisdag: Hade en sjukt jobbig dag på jobbet. Hade så ont i axeln så jag bara ville gråta. Ringde efter Henke som fick komma upp till jobbet med mina tabletter och min gel. Efter denna pissjobbiga dag skulle jag ta en promenad runt Munksjön med Helén. Men var helt slut. Så Helén fick gå själv. Hon tog en kortare promenad, och kom sen hem till mig =) Vi tog en kopp kaffe på balkongen och pratade en stund. Supermysigt! Första fikan på balkongen i år!

Onsdag: Jobbade över, då vi hade utbildning på jobbet. Stressade sen iväg till sjukgymnasten. Sen blev det fika på Claras med underbara vännen Pernilla. Sen vart dagen i princip slut =) In till Henkes päron för att se HV-matchen och äta pizza.

Torsdag: Dagen skulle börjat med frukost på stan med alla flickorna. Men vaknade upp med en svullen och öm hals och mådde inte alls bra, så det blev inget med den frukosten... Men jobb blev det. Hade fruktansvärt ont i halsen, men några doser hostmedicin fick läget under kontroll. Hade dessutom inventering, så jobbade 13-23.40. Lagom trött och seg efter det...
     När jag kom hem från jobbet hade Henke en överraskning. Jag blev helt paff! Han hade vart på H&M och köpt den blå jackan jag kärat ner mig i! Jag blev så glad och överraskad att jag blev helt tårögd! Ibland prickar han minsann helt rätt!

Idag: Jobbade 6-15. Vart lagom trött efter jobbet då jag fått sitta i kassan 9-15. Hjärnverksamheten var då inte på topp.. Henke hämtade mig på jobbet, skjutsade mig till stan. Hjälpte största snyggsyster att hitta en outfit för morgondagens party med jobbet. Och jag gjorde ett grymt jobb, om jag får säga det själv! ;) Syrran kommer bli sååå läcker! ;)
     Sen stressade vi iväg till teatern. Systerdottern Sanna hade dansuppvisning. Hur söta var dom inte på en skala då? Man blev ju nästan tårögd! Så fina! Vidare drog vi alla till syster m. familj för grillning. Päronen och lillsyrran var också med. Mycket skratt, superkul =) Stackars Henke vart helt död, så det blev inget kortspel idag...

Imorgon: Först A6 med systrarna för att fixa present till farmor som fyller 80 år! Sen H&M för att eventuellt byta storlek på min nya blå jacka. Sen ska jag och Henke handla mat. Kl 14 ska vi vara hos farmor. Sen ska vi sitta barnvakt åt systerbarnen resten av kvällen =) Fullbokad!

Det blidde massa text, men nu har jag väl inte glömt något? ;)




Diorskin Nude

Jag bara måste skriva om denna underbara flytande foundation!
Det var visserligen rätt längesen jag fann min stora kärlek inom smink: Dior!
Jag fullkomligt älskar deras läppstift, deras mascara och givetvis deras foundation!

När min förra Diorfoundation tog slut köpte jag ett annat märke. Har bara väntat på att denna skulle ta slut så jag åter kunde köpa min älskade Dior. Och äntligen kom detta ögonblick! Jag hade fått presentkort på A6 när jag fyllde år. Detta, plus ett rabattkort på Kicks, gjorde att min foundation kostade 75 kr! Me like!

Jag äääälskar Diorskin Nude! Den ger ett fantastiskt naturligt resultat, smälter in perfekt i huden och känns fuktgivande och svalkande. Älskar älskar älskar!



Dåligt med update...

Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera bloggen det senaste. 
Men jag ska väl kunna få till lite update här nu =)

I lördags körde jag och tjejerna en vit kväll. Vi drog med vår personlige chaffis, Forsman, till Habo. Det var först tänkt att vi skulle till Gränna, men då vädret inte var det bästa följde vi Linns mammas tips om ett ställe i Habo. Lustfyllt hette det. Supermysigt! En inredd lada. Dom hade kakbuffé, all you can eat! Linda säger jaaaa tack! ;)

Jag och Linn hoppade studsmatta efteråt =) Superkul! Hihi.

Henke har fått ytterligare ett städryck =) Plockade undan, dammsög m.m. Sen när jag kom hem tvättade jag golven. Nu har Henke legat sjuk i nästan en vecka. Men efter ett besök hos farbror doktorn där han fick Cocillana, så är han på bättringsvägen!

Henkes päron är hemma från utlandet nu. Trots att jag sagt att dom inte behövde köpa något till mig så kom de hem med en flaska Midori, Black Tower bag-in-box och en jättesöt plåtburk med Disneymotiv =) Inuti fanns en slags påskkaka, men nu har jag lagt i allt mitt te istället. Blev superbra!

I torsdags hade jag en sjukt givande dag. Jobbade 6-12. Åkte hem och fixade till mig.
Sen blev det stan med systrarna. Kollade på våra tärnklänningar. Nu är det bestämt! ;)
Sen framåt kvällen blev det fika med flickorna. Patricia och Emil joinade en stund.
Sen gick vi på bio. Det blev Farsan. Den var rolig, med ett bra budskap. Grät lite faktiskt.




Bilder på Duchess







Update

Nu vart det ett dag sen man bloggade. Såå.. What's new?

Hade massa besök här i fredags. Zandra och hennes vän Anna var här. Hade jättetrevligt. Duchess totaldäckade i Zandras famn. Vilket gjorde att senare på kvällen, när Helén och Linn var här, så for hon fram och tillbaka som ett yrväder. Det var en trevlig dag!

Lördagen tillbringades på jobbet. Sen åkte vi till största snyggsyster med familj för en kväll med grillning och kortspel. BBQ:n sponsrades av von Lidl ;)



Igår var storasyster med familj här. De skulle titta på tärnklänningarna jag köpt till deras bröllop. Jag och lillasyster ska ju vara tärnor =) Klänningarna gick hem, så fikade vi lite. Mys. Ungarna tittade på tv, trodde nästan att dom somnat, så tysta var dom =)

Idag var minsta snyggsyster här. Hon kunde inte komma igår, så idag var hon här och provade sin klänning. Hon tyckte massa om den =) Jag skulle egentligen vart ledig idag, men vart tvungen att åka till jobbet. Massa folk sjuka. Så blev några timmar där. 

Resten av veckan blir nog rätt händelselös. Imorgon blir det visserligen Avatar 3D och torsdag blir det massa umgänge, annars är nog veckan rätt trist.



Dom har gosat! =)

Idag har det hänt en hel del! =) För det första har jag jobbat. 6-12. För det andra har jag fikat och shoppat på A6 med Madde. Massa skoj! =) Köpte Diorfoundation. Äntligen! Har saknat min älskade Dior...

Och för det tredje! Donna och Duchess har båda myst i mitt knä idag, samtidigt! =)

Henke är iväg med grabbarna. Dom har tittat på hockeyn. Hörde via Facebook att HV71 är vidare till final. Göttans! Hur som.. Jag frös här hemma och tog fram min filt. Duchess smög inunder och la sig tillrätta i mitt knä. Mys!

Så vred jag på mig och la mig tillrätta. Vilket fick till följd att Donna direkt hoppade upp till mig, då detta brukar vara vår mysstund.. Duchess blev paff, men stannade kvar i närheten istället för att springa och gömma sig. Hon vill alltid gosa, så hon tvingades lägga sig precis intill Donna för att kunna gosa med mig. Det hela slutade med att båda två var lugna och avslappnade och hade det supermysigt! Me like!

Självklart hade jag inte kamera i närheten! Fan!

Imorgon blir det frukost på stan med tjejerna.
Sen kommer Zandra och hennes vän Anna hit på en fika. 
Sen är jag ensam hela eftermiddagen/kvällen då Henke drar på after work och 25-årsfest.
*suck*



Namnförslag till kissen?

Redan innan jag ringde uppfödaren om Zuri visste jag att hon skulle heta Duchess.
Nu har vi haft henne i två dagar och kommit fram till att Duchess inte är någon Duchess.

Sååå... Några namnförslag? =)
Typiska kattnamn som Skorpan, Smulan, Lillen m.m. undanbedes.....




Torplidens Dada Zuri "Duchess"

Nu är hon här! Vår lilla Duchess! Hon är så vacker och så underbar!
Hon spinner så högt och ligger mest och myser.
Hela kullen har afrikanska namn. Dada=lockig, Zuri=vacker.





Patricias matblogg

Jag har tidigare gjort en bloggdesign till min vän Patricia.
Hon har nu även startat en matblogg, som jag nu fixat designen på.





Massa fika och kortspel

Idag har man då vart hos systeryster med familj. Tittade lite snabbt på bröllopsgrejer, men övergick snabbt till en omgång Kort & Lång.. ;) Jag har nog aldrig skrattat så mycket under detta kortspel. Ojoj, vad vi gjorde bort oss gång på gång! Kul var det. 

Blev en omgång till, Tinna ville ha revansch.. ;) Sen åkte vi hem. Skulle ju få besök av Patricia och Emil =) Dom var en timme sena, så jag hann med lite städning och så. Skönt!

Men jisses så smal stackars Patricia har blivit! Blev ju nästan rädd =( Bara skinn och ben... Min syster verkar ju nästan mullig i jämförelse... Usch. Men nu verkar dom ha fått lite rätsida på hennes problem. Hennes (sex!) magsår har läkt och hon får tabletter som ska få henne att sluta kräkas och få behålla maten. Så vi får hoppas på att hon sakta men säkert börjar gå upp i vikt igen! Stackarn är lika lång som jag och väger 41 kg! =(

Hur som... Vi drack te och fikade. Så spelade vi lite Kort & Lång ;) Patricia har vi lärt upp innan, så hon behövde bara friska upp minnet. Emil gjorde väldigt bra ifrån sig för att vara första gången =) Bra jobbat!

Eftersom Zuris uppfödare är engagerade i hundräddningsarbetet på Irland, och själva har tre greyhoundmixar därifrån, så blev jag själv sugen på att kika in hos Hundar utan Hem och Neverneverland. Har ju tidigare ofta kikat efter en rescue därifrån. Vill så gärna ha en staffemix, men sen vi var hos uppfödaren har jag fått ett litet sug efter små grehounds (lurchers/whippets). Dom är så söta! Och riktiga soffpotatisar! Precis som Donna. Med massa energi utomhus. Aja.. Det dröjer väl innan vi skaffar en till hund... =)

That's it for today...
Over and out...




Klösmöbel till kissen

Nu har man vart igång på Tradera igen! =) Ville ju ha en klösmöbel till min kisse. Dom är ju så satans dyra. Hittade en som jag tror blir perfekt! Fick den för 400 kr. På Blocket finns det säljare som tar 800 kr för samma. Och i butik så skulle jag tippa på att den kostar runt 1500 kr kanske? Billigt fick jag den iaf! =)
Idag blev det påskmiddag hos päronen. Det var mumma! Sen drog jag och Henke en sväng till några polare för att se kvällens match. För i helvete HV, vad sysslade ni med ikväll??
När HV gjort sitt första mål drog jag och Henke till Jensen's Böfhus. Maten dög, efterrätten var riktigt god. Vi hade mycket underhållande bordsgrannar... ;)

- "Hur vill du ha köttet?"
- "Kremerat!"

"Du ser ut som en gravid anakonda..."

"Well done är lika med död."



Påskledig!

Efter fem timmars arbete idag, så är man ledig resten av påskhelgen!
Det är nog personligt rekord tror jag! ;) Ledig lördag, söndag och måndag!
Fullt upp har man också!

Lördag: Påskmiddag hos päronen. Eventuellt äta ute på kvällen med Henke.
Söndag: Åka till storasyster m. familj. Sen träffa Patricia och Emil.
Måndag: Hämta min lilla kissekatt!

Ikväll är det mys för fulla muggar! Jag har tittat på Talang 2010 med en kopp kaffe och frossat i chokladfyllda croissanter och frysta kladdkakemuffins! Life is gooood! =P

Nu blir det att dreggla över Johnny Depp och Orlando Bloom på 5an! ;) 
Pirates of the Caribbean - död mans kista.

GLAD PÅSK!! =)
Såhär fin har jag vart på jobbet de senaste två dagarna ;)


RSS 2.0