Haft en underbar helg!

I fredags var det Jönköpings marknad. Så jag, Henke och Patricia gick in till stan för att se om man kunde göra några fynd. Tog på mig helt fel skor, så hade grymma skoskav när vi kom hem. Köpte en röd tröja från Gina Tricot och ett par vita slip-in skor från Scorett. Henke gick hem lite tidigare, och köpte med sig Kahls kaffe på vägen hem. *mmmm*

Efter marknaden började jag och Patricia göra oss iordning för kvällen. Det stod fest på schemat. Hon lockade mitt hår, sen sminkade vi varann =) Var roligt, och jag är grymt nöjd med min sminkning på henne. Blev riktigt snyggt, och det passade henne jättebra! Bjöd flickorna på en liten välkomstshot (Amarulla) sen började festen =) Lite kortspel och lite singstar. En lyckad kväll som slutade på Karlssons. Första gången jag var där, trevligt!




Lördag var det ännu mer fest på schemat.. Pernilla kom hit, och efter diverse klädbyten begav vi oss till Helén. Skulle vart en stor fest, men det slutade med att det bara var jag, Pernilla, Helén och Anna. Satt ute i friska luften och drack vin. Gick till stan efter tio. Tog stämpel på Harrys. Gick till Rix FM festivalen. Men då var allt slut och fjortisarna festade för fullt i parken. Usch och tvi... Så gick till piren en snabbis och hälsade på lillasyster, sen tillbaka till Harrys. Dött, inte alls mycket folk. Anna drog tidigt. Helén och Tina drog till Twin. Pernilla och jag trängdes på det lilla schlagergolvet. Mina stackars skavsår blev mycket värre, och folk envisades med att trampa på mig, just där jag hade som ondast...

Aja, det var en trevlig helg iaf =) Idag har vi städat lite. Ska eventuellt komma några och titta på tv-bänken och tv-hyllan. *hoppas* Tänkte kolla med päronen om dom är hemma. Det är ju Mors dag =)

Henke håller för tillfället på för fullt med att tvätta balkongrutorna. Dom är helt gula av pollen.. Han fick ett seperyck. Själv ska jag ta ett fotbad, så kanske mina stackars fötter mår lite bättre sen...



5 meter pytonorm till husdjur?







Sjukpenning

Vart tvungen att ringa Försäkringskassan och se hur det gick med min sjukpenning. Har ju skickat in blanketter om smittbärarpenning. Fick veta att allt verkade ok, men något verkade tydligen konstigt, så en handläggare skulle ringa mig.

Nästa morgon (imorse) ringde dom. Det saknades kompletteringar. Otippat! Hittade nu ett brev i brevlådan.. Vilka miffon det finns alltså... Innan jag skickade in blanketterna ringde jag och frågade om det räckte att skicka in angående smittbärarpenning, eller om jag skulle skicka in om vanlig sjukpenning med. Fick till svar att det räckte med smittbärarpenning... Nu kan ni ju gissa vad dom vill ha för kompletteringar? "Under tiden du har symptom från sjukdomen ska du istället ansöka om sjuklön/sjukpenning". Då har jag fått några enkla frågor att svara på, vet inte om jag dessutom ska skicka in en vanligt sjukpenningsansökan. Ska ringa dom imorgon och dubbelkolla.. Idioter!



Idag blev det spontanfika med Madde. Trodde inte hon skulle ha tid, hennes kompis gifter sig på lördag, så det är massa förberedelser. Men hon hade visst två timmar över, så gjorde mig iordning lite snabbt. Var en trevlig fika! Nu väntar jag på att Patricia ska komma. Hon ville komma och spela Kort & Lång.. ;) Och smaka mina frysta kladdkakemuffins. Hehe.

Jeeeklar vad det blåser ute!! Har blåst kraftigt, oavbrutet i två dagar! Hundarna är fortfarande rädda, pga förra ovädret. Cool låg återigen nedanför min sängkant och skakade... Men nu har dom återhämtat sig iaf. Donna uppskattar inte promenaderna idag.



Gina Tricot

Två sötsaker jag mer än gärna skulle vilja ha i min garderob...





Hjälp, jag blåser bort!

Ja, nästan iaf. ;) Det blåser sjukt mycket ute. Är förvånad över att träden inte gått av här utanför... Framåt småtimmarna inatt började det. Då tjöt verkligen vinden, eller, den skrek snarare... Dagen har tett sig lite lugnare, men ack vad det blåser!

Min lilla trio ligger och sover.. Att hundarna sover är väl föga förvånande. Men Henke.. Jag vilade iaf två timmar imorse, men han har hållt igång. Vart uppe hela natten, och ringt massa samtal hela morgonen. Till slut däckade han. Man blir ju inte lite trött av att se trion ha det så gott i soffan... *gäsp*

Jag har iaf kommit ihåg att slänga i en maskin tvätt.. Ska väl dammsuga sen när pojken min vaknat.
Sen blir det nog en kopp kaffe med.. Och en iskall kladdkakemuffins.. ;)

Är såå inspirerad just nu. Smink, hår, inredning.. Ja allt.. =) Ge mig pengar och friskintyg så jag kan tjäna ihop till allt jag vill göra!



Nattuggla

Det är precis vad jag är. Jag har nog alltid varit en riktig nattmänniska. Henke också. Så det är inte bra att vi båda går hemma.. Vi lägger oss runt 4-5 på mornarna. Vi har nu bestämt oss för att vara i säng senast kl två sen två dagar tillbaka, det har funkat bra.
     Men inatt gick det inte alls. Vi var båda alldeles för pigga. Så vi zappa på tv:n. Jag satt med min laptop i knät. Han gick till sin dator. Och jaa, vi sitter fortfarande här.... Jag gjorde ett tappert försök att sova. Åt en macka runt 7.30, försökte sen sova i två timmar, men gav upp... Blev ingen sömn inatt..

Goda nyheter! Mitt senaste salmonellaprov visade ok! Nu måste jag bara lämna två salmonellafria prover till, så får jag börja jobba igen! Måndag i nästa vecka ska nästa prov in. Sen det sista en vecka efter det. Hoppas!

Och vi avslutar med lite shopping! Såg detta kit på tradera och kunde inte låta bli!
För 300 kr blev allt detta mitt! Bra pris tycker jag.





Åska i Jönköping

Då har man haft ett litet oväder här igen. Himlen blev mörk. Det småregnade. Man hörde hur det mullrade långt bort. Sen sken himlen upp av en blixt och mullret kom närmre. Jättemysigt, jag älskar åska! Dessvärre gör ju inte hundarna det, så dom gömde sig båda två i badrummet.. Stackare. Inte mycket man kan göra.

Henke var ute med hundarna innan ovädret kom. Men Donna kände nog av att det var på väg, för hon tvärvägrade och skulle absolut hem, utan att kissa... *suck* Så hon har inte kissat något alls idag. Inte bra.. Men nu skiner solen igen, så man får väl göra ett nytt försök.

Sen blir det till att baka frysta kladdkakemuffins idag med! Tänkte göra ett försök i veckan att baka bullar med, har faktiskt aldrig gjort det. Får se hur det går =)



Talang 2009 - Men

Denna skara karlar är ohyggligt underhållande! =) Audition + semifinal.







Vilken härlig fredag!

Det var så supertrevligt igår! Vi åt middag på Jensen's Böfhus. Bästa jag någonsin ätit! Henke, Patricia och Jonas hinkade i sig alkohol under heeela kvällen.. ;) Jag körde, så jag drack inget under middagen. Så trevligt hade vi.

Efter maten åkte vi hem till oss där flickorna drack vin och grabbarna öl, whiskey och konjak. Hehe. Patricia drack med konjak. Så jag hade rätt roligt åt de tre framåt småtimmarna.. =)

Dom lånade Henkes pärons lägenhet över natten. De kom in i förmiddags med nyckeln och tackade för sig.

Nu får det bli lugnt ikväll. Synd att Henke är så himla bakis, för han orkar inte göra något... Så jag har liiiite tråkigt, och solen skiner ute...

Nästa helg blir det maaaassa fest! ;) Jönköpings marknad och Rix FM festivalen. Så det blir party både fredag och lördag.. Gööött... Kommer bli såå roligt! *woho*



Mat och trevligt sällskap

Igår fikade jag och Henke med Patricia och hennes kompis Jonas. Mycket trevligt. Åkte hem till oss och snackade innan dom drog hemåt.

Idag ska vi träffas igen. Patricia och jag tänkte fönstershoppa, men inget kul väder ute.. Men vi ska äta middag ute alla fyra. Det var tänkte att det skulle bli på Jensen's Böfhus, men dom får man ju inte tag på. Henke har ringt flera gånger. Är bara upptaget... När det väl går fram signaler svarar dom inte, och man får höra att numret inte är i bruk?

Man kunde maila om bokning, så det har vi gjort, men ännu inte fått något svar... Gör ett sista försök och ringer runt 16.30. Dom tar dom sista bokningarna kl 16, så då borde dom ju sett mailet.... Aja... Får man inte tag på dom så käkar vi nog på Velvet Lounge istället. Också supergod mat. Men synd.. Var riktigt sugen på Jensen's ikväll....

Nu ska jag hoppa i duschen och börja göra mig iordning. Hoppas dom ringer upp....



UPDATE 17.00

Nu har vi fått ett mail som bekräftar vår bokning hos Jensen's. *puh* Ska bli mumma!!





Gregg Pritchard - Britains Got Talent

Denna snygging chockar världen med sin fantastiska stämma.
Liksom Paul Potts sjunger han Nessun Dorma och chockar publiken.













J*vla ungar!!

Nu blir jag arg! Två grabbar som är utanför på gräsplätten och lirar boll. Det tar inte lång stund innan jag hoppar högt av att bollen smäller till HÅRT mot balkongen...

För i h*lvete!! Dom ska vara j*vligt tacksamma att den träffade nedanför rutan!!
Håll koll på ungarna för fan! Dom ska inte sparka fotbollar på mina fönsterrutor!!



Vilket oväder!

Det bullrade till ordentligt utanför fönstret i förmiddags. Ovädret var snabbt förbi, men jeeekla vad det small! Smällarna var blixtsnabba och det ringde nästan i öronen.. Aldrig hört sån åska förut...

Våra stackars hundar var såklart livrädda. Donna gömde sig i duschen. Och Cool la sig på Donnas täcke i ena hörnet i sovrummet. Sen ville han inte ens komma upp i sängen, utan försökte krypa under sängen. Det var ju dock för lågt, så han låg på golvet med nosen under sängen... Henke och jag titta på tv i sängen tills hundarna lugnat ner sig.

Henke tog ut dom på promenad innan det värsta ovädret kom, men Donna vägrade kissa. Dom var så rädda så han kunde knappt hålla fast dom medan dom drog honom hem.

Så vi väntade extra länge till nästa promenad så Donna vart tvungen att kissa. Var ute med dom nyss, och efter en stunds tveksamhet följde Donna med. Cool var duktig. Vi gick runt kvarteret. På vägen hem fick dom upp samma spår och tryckte ner nosarna för att dofta. Bara det att Donna fick för sig att kissa på doftfläcken medan Cool fortfarande nosade, vilket resulterade i att Donna kissade på Cools huvud. Äckligt, men jag kunde inte låta bli att skratta. Det rann från hans huvud nerför nosen, så smakade han på det. Äckligt, men det såg kul ut =)

Nu har dom iaf kommit över ovädret, men Cool måste duschas (av uppenbara skäl...) och Donna behöver med duschas. Hon börjar lukta hund.. Sååå, det är bara att ta itu med det nu då...


UPDATE

Det är ju skillnad på hund och hund...

Cools dusch:

Bar honom in i badrummet. Tvinga honom in i duschen. Han försökte smita hela tiden. Försökte efteråt få honom att skaka sig inne i duschen. Han stod som förlamad och stirra på mig. Släppte ut honom från duschen, men ville ändå att han skulle skaka av vattnet vid duschen. Och det gjorde han så fort han slapp själva duschen. Bra killen! Sen skaka han av sig två gånger till, över inredningen, så jaja.. Ett steg i rätt riktning =)

Donnas dusch:

Bar in henne i badrummet. Hon gick snällt raka vägen in i duschen och var lugn och stilla hela duschningen. Hon fick ställa sig utanför duschen direkt efteråt, och skakade duktigt av sig allt. Lugnt och fint.


Talang 2009

Jimmy & Börje - Det kallar jag Jönköpings-humor... ;)



Charlie Caper trollar - Vart tog den vägen?!





Favoritsaker.se





"Sluta kalla mig fet!"

Miley Cyrus, även känd som Disneys stjärna Hannah Montana, har jobbat hårt med att promota nya filmen "Hannah Montana: The movie". Nu har hon tagit en välbehövlig semester på Bahamas. Där har bilder spridits på 16-åringen i bikini där hon kritiseras hårt, bl.a. för att vara tjock?! Hallå... Vart är världen på väg?? Det är det enda jag har att säga...




Lilla sjöjungfrun

Vilken röst...





Kalas

Idag åkte man till päronen för att fira minsta snyggsyster som fyllde 21 år i torsdags. Trevligt. Livat med fyra ungar. Sanna var duktig och klappade båda vovvarna =)

Har ju verkligen nada pengar nu, så syster fick faktiskt vara utan present från oss. Farmor var så söt och gav mig en liten present med =) Försenad födelsedagspresent/pga min längre sjukskrivning. Söt lilla farmor är =)

Päronen och David har ju med fyllt år. Päronen fick tidigare två muggar av mig. David fick idag ett spel han önskat sig. "Hur fan visste du det?" 500 frågor som man bara inte ska kunna svaret på. Vi testkörde spelet. Ack, så vi garvade!

Såg en idiot på tradera nu som köpt detta spel för 235 kr (+ 20 kr frakt). HA! Ett NYTT spel kostar ju bara ca 125 kr?! IDIOT! =)

Funderar själv på att köpa det. Sen finns det i samma stil ett spel vid namn Våghals. En råare version av Sanning eller Konsekvens.. ;)



En underbar dag

Det har verkligen varit en bra dag. Blev "väckta" av våra fd grannar som knackade på balkongen med sina samojeder. Så glada hundarna blev när dom såg oss. Vi blev bjudna upp till deras nya lägenhet. Jag har aldrig varit där. Henke var där en snabb sväng när dom just flyttat in. Så vi gjorde oss iordning, rastade hundarna och gick dit för en fika. Blev kvar till strax efter kl 19, tre timmar.

Fick skynda oss hem. Gästerna skulle ju komma någon gång efter just kl 19. Fixade disken och dammsög. Höll som bäst på att sminka mig när flickorna kom. Vart jag, Henke, Anna, Helén och Linn. Förfestade lite. Kollade på ESC.

Anna drog rätt tidigt. Skulle upp och jobba. Linn och Helén drog till krogen för en kvart sen eller nåt. Flickorna tjatade om att jag skulle dricka mer och följa med på krogen, men jag pallade verkligen inte... Förkyld som attan med öm hals. Sen har jag inga pengar heller. Ska ju supas till rejält på Jönköpings marknad och RIX FM festivalen jue.. ;) Blir en fet helg.




Grattis till Norge som vann! Dom slog rekort i antal röster, nånsin! 387 röster. Lordi fick 292 röster när dom vann 2006. Surt att vi kom så fetsist... Som vanligt... Jag blev faktiskt besviken.. Jag trodde inte att Malena skulle vinna, men att komma på 21a plats?? Varför kan vi inte bara ha en tävling där man tar fram åtta grymma bidrag, istället för massa kassa låtar som ändå bara är meningen att spelas på radio efteråt och dra in massa pengar?! Skärpning om vi nånsin ska kunna vinna!

"Den norska vinsten kom nästan i samma stund som klockan slog 12 och det blev 17:e maj - Norges nationaldag. Norrmännen kommer dock inte att kunna läsa om jordskredssegern i några norska tidningar på söndagen - det är nämligen tidningsfri dag. Kvällstidningarna har bett om uppskov, utan att få gehör." - Aftonbladet

Aftonbladet skriver även att Norge innehar rekordet av att komma sist. 10 gånger.
Sist dom vann var 1995. 



Aja... Kvällen är över. Har ont i hals och rygg. Vill mest krypa ner under täcket...


Så fort jag får pengar ska det bokas kryssning igen! ;)




Änglar och Demoner

Idag har jag fikat med Zandra inne i stan. Alltid trevligt =)
Hittade en supersöt klänning på Gina Tricot. Men det var i kortaste laget... Provade även en vit klänning som Zandra tyckte var fin på mig. Vill haaa...

Snart ska jag och Henke iväg på bio! Änglar och Demoner.
En annan film jag vill se på bio är Natt på museet 2.

Nähä.. Nu ska jag fortsätta med min playlist i Spotify.. ;) Har innan inte riktigt fattat vitsen med Spotify, men gud så smidigt det är! Satt uppe typ hela natten och letade musik till festen på lördag. Det är ju ESC final, så då måste man ha schlagermusik, svenskt och sommar. Kommer bli naaajs som faan!



Kvinna sökes...



Hittade denna via en annan blogg. Lite kul, inte sant? ;)



ESC - kval 1

Idag (igår) var första kvalet för ESC. Det går ju bara utför varje år... Det enda jag gillade var den ryska mellanakten. Rätt mäktigt.

I årets svenska Melodifestival tyckte jag valet stod mellan pest eller kolera... Visst, det fanns några bra låtar, men ingen med wow-faktor som var värd att skicka till ESC, som vanligt...

Malena var inte mitt första val, men hoppas hon kan vinna med sitt udda bidrag, det är ju udda som gäller numera, eller? Gillade hennes vita klänning hon hade på kvalet idag.
Hon påminde om en forntida nordisk drottning tycker jag =)

Bland de 18 tävlade i första kvalet fanns inte mycket att hissa, snarare dissa... Men jag är glad att Sverige, Finland och Island tog sig vidare. Dom var bra. Rådiss till Tjeckien med sin kassa, töntiga zigenarlåt, Belgien med sin tragiskt oförskämda Elvis-imitation. Bosnien skulle tydligen vara tippad favorit.. Öööh??! KASS!

Nästa kval, som är på torsdag, ser lite bättre ut. Mycket ballader. I allmänhet bättre bidrag.



Dumma hund.. (läs: smart...)

Vi åkte med Donna till veterinären igår. Vi misstänkte att hon fått en svampinfektion. Och det fick vi bekräftat. Vi fick recept på antibiotika som Henke hämtade ut direkt. Dom hade tydligen sagt till honom att det bara var att lägga en halv tablett blandad med hennes mat. HA! Dom har visst inte träffat vår hund... Vi passade även på att väga Donna hos veterinären. 17,6 kg. Vår lille tjockis.. ;)

Efter hundarnas promenad i eftermiddags fick de sin mat. Donna ska ha en halv tablett två gånger om dagen. Så delade tabletten i fyra delar, så de blev två små bitar i hennes mat istället för en stor halv. Det gick ju som väntat. När hon ätit färdigt var det enda som var kvar i skålen två små vita tablettbitar.... *suck* Dumma hund... (läs: smart)...

Så vi fick göra som vi brukar göra när det gäller Donna och tabletter. Gömma det i något gott. Nu tog vi en bit prickikorv (ja, det heter såå) som vi rullande runt tablettbitarna. Så fort hon tar biten i munnen stänger vi igen och "tvingar" henne att svälja...

Usch.. Husdjur och mediciner... Går inte riktigt ihop va? ;)



Tror för övrigt att jag börjar bli förkyld... Hade så ont i halsen igår. Trodde att det bara var för att jag inte druckit så mycket under dagen.. Men idag gick smärtan över upp i näsgången. Känner mig pigg i övrigt, men det gör ont i hals och näsa...
Sitter nu med kopp te (jordgubb/champagne) med lite honung i. *mumma*

Glöm nu inte att rösta på mig! Tävlingen håller på till fredag.. ;)



Rösta på mig!

I tävlingen Sveriges snyggaste lugg har jag tidigare bett er rösta på min syster.
Nu leder hon stort, men jag är ny i tävlingen, så rösta på mig är ni supersnälla!





Ålandskryssning

Då var man hemma igen. Har vart superkul! Ska absolut på kryssning igen. Men då ska Linn och Patricia följa med!

Vet inte vad man ska säga.. Bussen mot Sthlm gick kl 10 på lördagen. Sov rätt mycket på bussen. Riktigt hårda säten. Fick superont i ryggen... Gick på båten. Vilade lite innan tax free öppnade.Flickorna handlade lite, själv hade jag inte pengar till det. Förfestade i hytten. Sen bar det av mot dansgolvet. Tappade bort varann ett tag, men återförenades för en rejäl avslutning med go musik och verkligen dance till you drop! Fy satan vad roligt vi hade!

Söndag började segt. Tog tid att vakna, men väl uppe piggnade man till efter en skön dusch. Åt lite och gick sen för att se på karaoke-tävlingen. Klara var modig nog att ställa upp, vi andra fegade =) Killarna som kom till final var riktigt grymma. Sen hann vi inte med så mycket, för då var det dags att kliva av båten...
Vår buss hem gick en timme senare. Så för att fördriva tiden fikade vi lite. Kaffe!

Hade supertrevligt, men det är verkligen skönt att vara hemma igen!




Fullbokad helg!

Åååh, vad jag ser fram emot denna helg!

Imorgon är det massa att göra. Donna ska träffa en hundkompis. Sen ska jag träffa Pernilla. Och på eftermiddagen kommer Patricia och våldgästar här hemma. Så sa det helgstädas, och Donna ska duschas och bli fiiiin.

På lördag är det den efterlängtade kryssningen!! Ska bli sååå kul!

Nu ska jag plocka undan lite tvätt, skura lite golv och plocka undan i köket =)

Är såå sugen på hårförlängningar! Vill iaf ha ett clip-on set... Men inga pengar... *snyft*



Läggdags

Jag känner mig faktiskt lite duktig... ;) Nattmänniska som jag är så lägger jag mig lätt klockan fyra om jag som nu bara går hemma på dagarna. Men nu hade jag faktiskt tänkt pallra mig i säng.

Idag har lillasyster varit här. Vi har spelat kort, tittat på film och ätit lite. Haft allmänt trevligt. Imorgon ska jag och Henke träffa henne igen för en fika på Waynes.

Längtar så sjukt mycket till kryssningen! Kommer bli sååå kul! =P



Bästa jag sett! =P

Det här kallar jag humör på hög nivå! ;)







Ice Age 3

Man bara måste ju se den här filmen! =) De första två är ju såå bra, och när man ser denna trailer för 3an kan man ju inte annat än att tycka synd om den stackars ekorren... ;)





Rosa delfin

Har ni hört detta?? I Lousiana har man sett en rosa delfin. Den lever normalt i sin flock, med enda skillnaden att endast den är rosa. Varför rosa? Dom tror att det kan vara pga inavel som den blivit albino. Pga färgen behöver den flockens beskydd mot hajar för att överleva. Läs hela artikeln här.






I övrigt har dagen varit bra. Har ju inte haft tillgång till varken internet eller telefon eftersom ComHem legat nere hela dagen... 500 000 hushåll blev utan tv, telefon och nät... Var max en timme sen internet kom tillbaka... Även avbrottet kan ni läsa mer om här.

Aja... Nu är man tillbaka igen. Gud vad handikappad man känner sig utan internet... Idag åkte jag till jobbet för att lämna mitt senaste läkarintyg. Imorgon ska jag skicka in blankett och alla läkarintyg till Försäkrningskassan för smittbärarpenning... Hoppas det inte tar alltför lång tid att få pengarna...

Sen tog Henke med mig till A6. Vid Valborg bröt jag ihop under natten. Det är mycket nu. Det är sjukt jobbigt att vara sjukskriven samtidigt som Henke är arbetslös... Min längtan efter katt tar död på mig. Jag behöver verkligen skor, har letat som en galning bland billiga skor, men hittar inga... Så idag hjälpte Henke mig. Han köpte ett par jympaskor åt mig. Tack älskling! Sen fick jag en bonus med, då han betalade för ett rosa läppstift från Dior =) Nu känner jag mig nästan lite bortskämd!



Skaffa extensions?

Jag har haft funderingar på att förlänga håret igen. Men jag fixar inte riktigt löshår. Efter ett tag kliar det så förbannad. Gör mig tokig. När jag får råd funderar jag på att köpa ett clip-on set i äkta hår.

Innan har jag alltid gillat Happy Hair. Men nu har jag hittat Rapunzel of Sweden. Dom är mycket billigare, och verkar ha mycket mer att välja mellan. T.ex. sju nyanser av brunt.

Nu har jag ju visserligen bara prövat syntethår från Happy Hair, och det var inget att ha...
Nästa gång blir det nog clip-on från Rapunzel =)

Lite priser företagen emellan:





Trött i huvudet...

Nu har man ringt runt... Var tvungen att ringa Försäkringskassan då det fanns lite frågetecken kring blanketten om smittbärarpenning som jag ska skicka in... Trevlig tjej jag fick prata med. Inga frågetecken kvar.

Sen fick jag ringa jobbet. Se ifall dom kunde ta fram min årslön och hur många timmar/dagar jag jobbar på ett år. Men det tyckte chefen jag kunde räkna ut själv genom att kolla på lönespecen. Mitt huvud bara snurrar när jag tittar på blanketten, men efter att ha kollat igenom allt några gånger blev det enklare. Även årslön och timmar var lätta att räkna ut. Så nu är blanketten helt ifylld! Ska bara kopiera mina läkarintyg så jag kan skicka med dom...

Bläää för salmonella!

Nu stänger jag av hjärnverksamheten för resten av dagen! Ge mig maaat!
Ska fika i regnet senare ikväll. Gillar regn och rusk. Det är mysigt =)



Valparna 8 veckor

Igår hämtade vi vår lilla Donna! Liten tjockis är hon allt ;) Valparna var sååå söta! Och så stora! Det blev alltså två röda och två vita. Så har uppfödaren skaffat sig en liten musjägare också ;) Ursöt! Pytteliten!







Var hos päronen en sväng idag med. Far fyllde år igår och mor den 5e, så de fick en liten present =) Koppar med texten "Världens bästa mamma/pappa". Jättesöta. Dom var barnvakt åt mina brorsbarn, så vi tittade på Disney Channel. Sen spelade jag, Henke och Patricia Kort & Lång. Sista gången vann jag med 5 poäng! ;)







Tävling!

Sveriges snyggaste lugg!

Rösta på min lillasyster här!






Nu ska vi hämta Donna!

Vilket underbart sommarväder det är ute! Trodde knappt Henke när han sa att det var jättevarmt, men det är det ju! Underbart!

Nu ska vi åka och hämta vår kära Donna! Vår lilla gumma! Nu är valparna så stora att dom klarar sig utan sin mamma =) Hoppas vi får titta på dom när dom springer omkring i sin lilla hage, så vi kan ta lite kort också ;) Vår lilla tjockis kommer hem!



Valborg

Igår samlades flickorna för grillning! Det gick sådär... ;) Tack vare fem engångsgrillar och Anna som grillmästare så fick vi till slut i oss massa gott. Kött i överflöd =P Henke och en polare till honom var också där. Efter maten gick dom hem till Cool och spriten kom fram... =P Det kom några andra pojkar. Alla hade trevligt. Även om jag och Patricia inte skulle följa med ut, så blev det så iaf. Gratis inträde på Twin, det gillar vi!

Är för övrigt luspank... Får ingen mer lön nu, så väntar på Försäkringskassan. Var dum nog att avvakta med att anmäla mig dit till jag fått hem blanketterna om smittbärarpenning... Aja...

Patricia kom hit en sväng ikväll. Vi grillade, korv med bröd, och spelade Kort & Lång. Jag vann båda gångerna... Henke tjurade ;)

Just nu är man ensam hemma. Patricia drog in till stan för att hälsa på några kompisar. Henke drog till Huttan en sväng...

Jag ska på kryssning nästa helg! *woho* Ska bli så kul!! Har ju egentligen inga pengar, men hytten är gratis och bussbiljetten billig, så det går bra. Har velat åka på kryssning i säkert två år. Nu blir det av, med bästa gänget! =) Synd bara att inte Linn och Patricia kunde följa med... *snyft* Men vi ska ha så sjukt skoj!



RSS 2.0