Löning = shopping!

Ojoj, det är inte bra att få in massa pengar på kontot... ;)

Idag har det vart extremt mycket folk på jobbet.
Måndag efter löning + megabra erbjudanden ger en fullt upp...

Efter jobbet rastade Henke och jag hundarna. Sen åkte vi iväg för att köpa färg.
Henke ska nu börja med uppdrag "Måla om vardagsrummet".
Ska bli sååå skönt att bli av med den kalla tråkiga gråblå färgen!

När det inköpet var gjort åkte vi till stan. Köpte två toppar och en klänning från Vila.
Två set underkläder från Lindex. Mascara och foundationpuder från Tradera.

Just nu ligger vårt internet nere, bloggar från Henkes pärons dator.
Men så fort det hoppar igång igen så kommer det lite bilder på mina ursnygga inköp! =)



Fresten, måste ju bara berätta! Fick ett samtal igår från en gammal klasskompis. Vi lekte jättemycket på lågstadiet. Men sen flyttade hela hennes familj till Afrika. Missionärer. Vi höll kontakten ett tag via internet. Träffades en gång på högstadiet. Men sen dess har jag inte haft så mycket kontakt med henne. Hon flyttade vidare till USA för att plugga. Försökte ses när hon var i Sverige, men det blev aldrig av... Och nu, efter ca 8 år, ringer hon mig! =) Hon bor numera i Göteborg, men ska till Jönköping på fredag, och ville då träffas. Dessvärre åker jag till Göteborg då, så vi åker om varandra.. Synd... Men nu ska vi definitivt försöka ses =)

Några nära och kära kanske förstår vem jag pratar om. Hon heter Kinna (Katarina Henrysson) och vi var nära vänner som små. Var så kul att höra av henne! Blev verkligen helt ställd =)


Shoppat lite till

Saknar mitt älskade hårspray så grymt mycket. Så jag kikade in på Bellbox. Tänka sig, dom hade rea på mitt spray! =) Köpte genast två flaskor.

Mina vänner har ju förälskat sig i min vågtång. Tänkte tipsa att dom rear ut en sån på Bellbox nu. Vet inte märket, men det är en frisörsajt, så det är bra grejer =) Ordinariepris 895 kr. Nu 595 kr. Ett tips =)




Bilder på vovvarna

Efter en del krångel med ComHem om vårt internet så har det börjar ordna upp sig. Igår, för första gången någonsin, kan jag ladda upp bilder utan att internet lägger ner. *woho*

Så nu bjuder jag på några bilder på vovvarna. Henke har även hittat min usb-sladd till mobilen när vi rensade, så det kommer snart lite mobilbilder på hundarna med.

Tror även att Donna börjar löpa snart... Hon kissar mycket mer på promenaderna, och Cool ska alltid vara att slicka på henne och överallt där hon legat. Så sängen är blöt av hans dreggel... Trevligt...





MÖBLER SÄLJES!

Håller för fullt på att byta ut möblerna och måla om! Ut med det gamla, in med det nya!

Vardagsrumsserie i valnöt från Bergmans Möbler, "Trend".
Soffbordet och tv-möblerna är nyoljade. Så snyggt!

Soffbord - 2 500 kr.
TV-bänk + hylla - 3 700 kr.
Vitrinskåp - 3 700 kr.

Nypris 22 000 kr. Nu 9 900 kr.



Runt matbord med 4 stolar, också från Bergmans Möbler.
Bord "Peggy", 110 cm brett i valnöt/krom.
Stolar "Armstrong" i skinn/krom.

Nypris 4 600 kr. Nu 2 300 kr.


Skinnfåtölj. Äldre, nedsutten, men ack så bekväm! 100 kr.



Lite småshopping

Det har varit en lång och stressig dag på jobbet. Satan vad mycket folk!

Hur som.. Efter jobbet träffade jag Zandra. Vi gick i lite affärer och tog en fika.
Hittade en gul klänning på B Young som jag gillade, men den vart lite dyr. Köpte istället en svart/gul ballongklänning. Supersöt! Från Akademibokhandeln följde det med två små spel och lite kontorstillbehör. Köpte hårspray på Åhléns.





Helgens kryssning

Yes, i helgen begav mig sig åter ut på djupt vatten. Förra gången åkte vi med Viking Lines Cinderella. Denna gången blev det Silja Lines Galaxy. Mer ös och massa folk på Cinderella. Men Galaxy är en riktigt lyxig båt.

På fredagen klockan 10.30 gick bussen mot Stockholms hamn. Vi var framme några timmar innan båten gick, så satt ute och drack lite. Väl på båten gjorde man sig iordning och förfestade i hytten. Helén somnade under förfesten, och där blev hon sovandes till följande morgon. Övriga tre tog en drink i baren. Jag tröttnade på båtfolket och gick och la mig. Linn och Tina fortsatte festa några timmar.


Följande dag åt vi supergod mat på båten. Tog några drinkar på soldäck innan båten åter var i hamn 18.15. Åkte till Tinas vän i Tyresö. Förfestade. Alla utom Tina var supertrötta och ville egentligen helst sova. Men det bar iväg till Stureplan. Ojoj.. Vilket ställe. Killarna hade kavaj och tjejerna såg ut som dockor i sina fina klänningar, avancerade frisyrer och perfekta smink. Vi kände oss lite som bönder ;) Efter en kort stund på Sturekompaniet åkte alla utom Tina hem, som fortsatte festa med någon annan hon kände där.



Vaknde på söndagen och kände oss trötta... Gjorde oss iordning ytterst lättsamt och begav oss mot bussen hem. Tiden gick fort, och snart var vi hemma igen. Kan ju säga att det var riktigt skönt att få en god natts sömn i sin egen säng...

Har blivit totalt kär i en klänning! Tina fick en klänning av sin pojkvän som var för liten för henne. Hon hade med sig den till Stockholm för att lämna tillbaka den. I hytten passade jag på att prova den. Den satt perfekt! Så himla söt! Hade det inte varit för prislappen så hade jag köpt den av henne.... Men 899 kr för en klänning har jag inte riktigt råd med...



Jaha.. Det var väl så min helg såg ut =) Nästa kryss blir nog en temakryssning. Bara party!



Shoppat på rean

Tänka sig, jag har lyckats igen! Detta är nog hela andra gången som jag fyndar på rean! ;) Jag har annars en förmåga att fastna för nyheterna. Inte alls som Anna, som hittar rea på rean... Hehe..

Men idag har jag fyndat! Köpte två par solglasögon och två halsband på Ur&Penn. Kostar egentligen 535 kr, men jag betalade 160 kr. Det kan jag leva med! Tjänade ju 375 kr ju! ;)

Usch, stressad jag är nu! Ska iväg och äta med Madde, Pernilla och Zara kl 19... Innan dess måste jag fixa högen med ren tvätt, packa och fixa håret... *puh* Dags att få ett seperyck! Det underlättar när man lyssnar på Radio 107.5 ;)



Kryssning imorgon!

Nu är det nedräkning! Jag börjar bli riktigt nervös med planering och allt.
Kommer säkert glömma något viktigt...

Nu är jag ensam hemma. Henke åkte just iväg med hundarna till Öland...
Känns riktigt ensamt hemma nu.. Konstigt.. Tyst...

Men men... Imorgon drar ju jag iväg med! =) Kommer bli en asrolig helg!

Idag ska det shoppas lite, sen kanske träffa Madde.
Eventuellt kommer Patricia förbi en sväng ikväll.
Nähä.. Dags att duscha och packa! =P



Middag och bio

Nu har man jobbar tre dagar denna veckan, och ser fram emot fyra dagars ledighet!

Efter jobbet idag däckade jag i sängen. Inte van att vara uppe så tidigt... Trött som attan... Tvättade lite. Sen åkte jag och Henke till Jensens Böfhus för att njuta av god mat. Efter detta väntade biografen.

Jag bara måste rekommendera filmen vi såg. Fy attan vad bra den var! Hände något hela tiden, satt på helspänn konstant. Detta är nog en av få uppföljare som kunde leva upp till originalfilmen, och ja, till och med sopa banan med den! Jag pratat, givetvis, om Transformers - Revenge of the fallen. Detta var en av de bästa filmer jag sett på länge, och jag tänker se den fler gånger! Gillar ni 1an kommer ni älska 2an! Rekommenderas starkt! Se den!




Krångel med Skatteverket

I år fick jag för första gången betala tillbaka på skatten. Men det har jag säkert nämnt tidigare i och med att alla fick sina deklarationer. Själv vart jag lite förvirrad över hur jag skulle gå tillväga.

Jag betalade via internetbanken. Fick en påminnelse i mitten av juni att jag inte lämnat min inkomstdeklaration. Kollade internetbanken, pengarna hade inte dragits. Betalade igen. Har återigen fått en påminnelse. Va sjutton... Ringde till killen på Skatteverket. Jag är ju ett riktigt smarthuvud. Man måste ju ändå godkänna och lämna in sin deklaration oavsett om man ska betala tillbaka eller inte.

Men detta hade jag faktiskt lite funderingar kring tidigare, om man skulle göra både och.
Jag vet, ibland är även jag lite blond.. ;)

Hur som. Är ledig någon dag nu i veckan innan jag åker iväg på kryssning (!!), så ska passa på att gå in till Skatteverket och lämna in min deklaration. Bättre sent än aldrig.. =)

Dessutom, båda mina betalningar hade gått igenom, så jag får tillbaka lite i höst ändå.



Storstädat lägenheten

Idag fick vi oss ett riktigt seperyck och plockade undan all skit man samlat på sig... Datarummet har blivit lite av ett samlingsrum för prylar vi inte vet vad vi ska göra av... Vi har varit extremt dåliga på att sätta i våra papper i pärmar, vilket visar sig när man hittar en gammal räkning från 2007... Betalad dock ;)

Så nu tog vi fram den svarta sopsäcken och slängde det mesta som skräpade i datarummet. Alla papper är nu iordning i sina respektive pärmar. Kvar är nästan ingenting. Tomt blev det utan allt skräp... =)

Passade även på att tvätta sängkläder och byta till rent. Så härligt med rena sängkläder!
Hundarna håller med......

Kvar i Project Slänga Skit är en rensning av förrådet. Massa skräp som ska till sortergården, mängder av Henkes gamla jackor ska väck m.m.



Äntligen börjar vi få lite möbler sålt, och jag ser ljuset i tunneln!
Bara tanken på slutresultatet får mig att le.

För er som inte vet ska vardagsrummet bli sällskapsrum, alltså bort med tv:n. En stor mjuk tygsoffa i brunt/guld och skinnfåtöljer. Mycket sittyta. Svart soffbord och sideboard. Beiga väggar. Mörk mönstrad fondtapet på valvet. Hallen ska bli limegrön ;)

Datarummet ska bli tv-rum. Vet ej om vi ska ha tv eller projektor än. Två liggfåtöljer (divaner), två svarta och två vita väggar och en mörkt lila heltäckningsmatta. Myyyysfaktor! Detaljer i rosa och lila. Kommer bli sååå naaaajs!



Nähä.. Nu verkar Henke fått tillbaka seperycket.
Dags för en sista ansträngning innan läggdags!



Hundarna sov i duschen...

Igår var det blixtar och dunder. Ett härligt skådespel på himlen som jag och Henke beundrade från balkongen. Dock var hundarna inte lika roade. Dom gick och la sig, i duschen... Slutade med att vi bäddade lite åt dom.








Har feber igen...

Usch, att jag aldrig kan bli frisk...

Först är jag sjukskriven pga salmonellan i fyra månader.
När jag äntligen får börja jobba igen får jag hög feber inom en vecka.
Och nu, veckan därpå, är febern tillbaka tillsammans med extrem huvudvärk.
Känner mig genomsvett, yr, matt.. Dags att ta en tripp till vårdcentralen!

För nu orkar jag inte mer!



Mortal Kombat - Armageddon

Henke har fixat ett nytt PS2-spel. Mortal Kombat - Armageddon. Jag erkänner, min första tanke var: "Jippie, ännu ett döda-spel..." Hatar alla dessa tråkiga grabbspel. Det är bara gasa eller skjuta som gäller.

Men såg till min glädje att Mortal Kombat påminner väldigt mycket om mitt favvospel Tekken. Så va fan, det är värt att pröva =)






RSS 2.0