Influensavaccin innehöll fågelinfluensa

"Många länder planerar ett vaccinationsprogram mot svininfluensa i höst, inklusive Sverige. Vaccinet tillverkas av företaget Baxter, ett företag som bara för ett halvår sedan "av misstag" blandade vanligt influensavaccin med dödlig fågelinfluensa. Det var ren tur att ett tjeckiskt laboratorium testade vaccinet på djur först."

Läs hela artikeln här.David Icke:
Influensan är inte den största faran… det är vaccinet!"Aldrig tidigare har det varit viktigare än med konspirationen att tvinga vaccination för svininfluensa på en global mänsklighet. Svininfluensans virus skapades i ett laboratorium för att skapa masspanik med den speciella intentionen att tvinga alla till att ta vaccinet. Problem-Reaktion-Lösning. Detta ”naturliga” svininfluensavirus innehåller uppenbarligen gener från människor, fåglar och grisar från flera kontinenter.

Om man blandar ihop och släpper ut ett virus och sedan genomför ett helt klart långtidsplanerat massvaccinationsprogram, då kan det bara bli en vettig förklaring: Svininfluensa är inte den största faran här – det är vaccinet!

Den österrikiska journalisten Jane Bűrgermeister har inlämnat stämning tillsammans med FBI mot WHO, FN, Barack Obama, en Rockefeller, en Rothschild plus andra för en komplott som hon avslöjade om att rensa ut befolkningen med dödligt svininfluensavaccin.

Hon sa att fågelinfluensa och svininfluensa har utvecklats i laboratorier och släppt till allmänheten med målet massmord genom vaccination. Hennes stämning kallas Bevis för Bioterrorism. Hon skriver där om USA, men vad hon säger passar in överallt.

Deras mål är en världsregering, en världsbank, en världsvaluta och en världsarmé..."

En mycket fängslande artikel. Läs hela här.

Henke har sett många dokumentärer om bl.a. USAs mål att styra hela världen, då varenda individ ska märkas med ett chip. Då blir det väldigt enkelt för USAs regering att styra oss alla. Detta är målet. En världsregering, en världsbank, en världsvaluta och en världsarmé som ska styra oss alla...
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0